Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F1NAC
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la F1NAC »

ovo mu je bio fail
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ma PR čisti,ON neće vozit za Ferrari hahahhaha NEĆE biti br2 hahahhahah pa kad je bio broj 1????? ovako Ferrari kaže da je on dobar,on kaže da je dobar,Ferrari klasika ispada zao,a sigurno neće Talijan tolerirati ovakve ispade,tako da bye-bye Fellipe baby :D

btw isto se mogao sjetiti kasnije komentirati,nakon koliko vremena al valjda ti brazilci tak funkcioniraju,treba im da shvate,još je ovaj napredan Rubensu je trebalo 5 godina da shvati da je bio potpiso br2 i to nakon što je otišao od tamo hahahhahahaha. Mislim,on se nakon 5 godina sjeti da je tad htio odustat (isto kao ovaj sad) a nastavio još 2 sezone,ma kog muljaju hahahaha presmiješni su mi.

I napokon je došlo do pucanja ono šro smo mnogi na početku pretpostavili,i to sada kada se pokazalo tko je stvarno vozač,oni se mrze,ja mislim gore nego Hami i Nando,i ovakvu bahatost siguran sam neće ni Alonso prešutjeti/pretrpjeti,samo se nadam da nebude "ukakio" (da budem pristojan) kao s onim štopanjem Lewisa u boksu.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

schuey je napisao/la:ma PR čisti,ON neće vozit za Ferrari hahahhaha NEĆE biti br2 hahahhahah pa kad je bio broj 1????? ovako Ferrari kaže da je on dobar,on kaže da je dobar,Ferrari klasika ispada zao,a sigurno neće Talijan tolerirati ovakve ispade,tako da bye-bye Fellipe baby :D

btw isto se mogao sjetiti kasnije komentirati,nakon koliko vremena al valjda ti brazilci tak funkcioniraju,treba im da shvate,još je ovaj napredan Rubensu je trebalo 5 godina da shvati da je bio potpiso br2 i to nakon što je otišao od tamo hahahhahahaha. Mislim,on se nakon 5 godina sjeti da je tad htio odustat (isto kao ovaj sad) a nastavio još 2 sezone,ma kog muljaju hahahaha presmiješni su mi.

I napokon je došlo do pucanja ono šro smo mnogi na početku pretpostavili,i to sada kada se pokazalo tko je stvarno vozač,oni se mrze,ja mislim gore nego Hami i Nando,i ovakvu bahatost siguran sam neće ni Alonso prešutjeti/pretrpjeti,samo se nadam da nebude "ukakio" (da budem pristojan) kao s onim štopanjem Lewisa u boksu.
Stvarno ne znam zasto mrzis Massu toliko, ali nema veze.
Samo cu reci ,pa nije Alonso Bog u Ferrariju da se sve njega pita.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Massa je na početku sezone imao ravnopravan status s Alonsom. To se moglo vidjeti u Kini najbolje kada je Alonso bio brži, ali ga nije mogao proći. Tada je Massa slobodno mogao zadržati i braniti svoju poziciju.
U svakoj momčadi koja se bori za naslov prvaka će u drugom dijelu sezone podržati vozača koji je više napravio u prvom dijelu sezone. Massa priča gluposti jer je Kimi bio u istoj situaciji 2008., pa Massa tada nije dizao glas protiv politike Ferrarija.
Meni izgleda da samo traži izgovore.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Mislim da je on htio reci da opcenito nije drugi vozac u ekipi,ali da trenutno to jeste jer naravno Alonso se bori za titulu .Takva situacija u Ferrariju je bila i 2007. i 2008. godine.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

U Ferrariju prije sezone nema vozača broj 1 i vozača broj 2. Počinju obojica ravnopravno, a tko pokaže više u prvoj polovici sezone, taj postaje broj 1 i za mene je to sasvim logično.
Neka se Felipe izbori za svoj status (ako ostane) dobrim i šta je najvažnije KONSTANTNIM vožnjama.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mislim da je ferrari bio korektan prema massi i da nema pravo prigovora.ja sam siguran da ako sljedeće sezone bude ravnopravan s alonsom da neće biti momčadskih naredbi.a ništa nije nemoguće,sve ovisi o bolidu,a ponajviše gumama.budu li kojim slučajem pirellice više odgovarale massi nego alonsu svašta se može desiti
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Schumy.d je napisao/la:U Ferrariju prije sezone nema vozača broj 1 i vozača broj 2. Počinju obojica ravnopravno, a tko pokaže više u prvoj polovici sezone, taj postaje broj 1 i za mene je to sasvim logično.
Neka se Felipe izbori za svoj status (ako ostane) dobrim i šta je najvažnije KONSTANTNIM vožnjama.
tako je uvijek pa i Schumi je Irveinu pomagao pa smotanac nije uspio osvojit 99. zašto ga mrzim,ne nam,nije da ga mrzim,više mi je antipatičan kao i ostali brazilci,nevolim taj mentalitet,ne volim ni Alonsa no za Ferrari jesam,ti južnjaci su jednostavno pre... nesmijem reć što mi je na mislima jer je kontra pravila. Zanimljivo ali RB prije nego je došao u Ferrari mi je bio iznimno simpa,no tada je postao bljak,i kasnije se dokazao kao...opet nesmijem reći :biggrin:

Nikad sa MS-om nije bio ravnopravan dakle laže čim zine,niti od prve utrke,ove sezone su mu pustili dok se ne odmakne jedan što je fer,no da neće dopustit a već je dopustio da postane RB je jedan od razloga zašto je toliko ljigav,strašno.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

U većini slučajeva vozač je sam sebi kriv kada postane drugi vozač momčadi. Budi bolji od timskog kolege i bit ćeš prvi vozač. Simple as that.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

One and only je napisao/la:U većini slučajeva vozač je sam sebi kriv kada postane drugi vozač momčadi. Budi bolji od timskog kolege i bit ćeš prvi vozač. Simple as that.
tako je,i usput rečeno ni MS nije se baš najfer podnio ali je bio drugi vozač kad je trebalo,tako da... kaj je tu je
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Massa iznenadjen Red Bull-om.
KLIK
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Massa iznenadjen Red Bull-om.
KLIK

pa dobro nije da mu je trebalo samo 15 utrka da shvati hahahhahaha koje izjave taj čovjek ima,ja mislim da si je plupao lončiće malo

ili je mislio da će on moći biti tu blizu,nije u Turskoj bio a kamoli bilo dgje,100% neće ni u Brazilu strašno
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

evo,tko sad kaže da Massa ima imalo talenta,mozga,znanja ili bilo čega onda stvarno treba razmisliti se nad sobom,pa čovjek sa Ferrarijem nemože bijedni Mercedes preteći,ma SRAMOTA od čovjeka i vozača,UŽAS!
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la:evo,tko sad kaže da Massa ima imalo talenta,mozga,znanja ili bilo čega onda stvarno treba razmisliti se nad sobom,pa čovjek sa Ferrarijem nemože bijedni Mercedes preteći,ma SRAMOTA od čovjeka i vozača,UŽAS!
U prvom sektoru je bio brzi, ali u drugom bi gubio tu prednost. Mala greskica + promet i dobijes to sto dobijes.
slika
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

schuey je napisao/la:evo,tko sad kaže da Massa ima imalo talenta,mozga,znanja ili bilo čega onda stvarno treba razmisliti se nad sobom,pa čovjek sa Ferrarijem nemože bijedni Mercedes preteći,ma SRAMOTA od čovjeka i vozača,UŽAS!
Mercedes je još i dobar, na prošloj utrci je spavao pola utke sa ekipom iza Virgina. =D>
Nakon ovoga danas na kvalifikacijama definitivno zaslužuje nogu iz Ferrarija.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ne znam zašto vas toliko brine Massa, on je irelevantan za Ferrari trenutno, Ferrari je skoncentrisan samo na Alonsa i njegov je rezultat samo važan, Massa i da je zadnji ne bi bilo velikih problema za Ferrari. Ako mislite da je svojom boljom vožnjom mogao uzeti koji bod Alonsovim konkurentima #-o , možda je jedino mogao uzeti Hamiltonu i to je to, pogledajte vremena koja je ostvario Alonso.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
U prvom sektoru je bio brzi, ali u drugom bi gubio tu prednost. Mala greskica + promet i dobijes to sto dobijes.
Malu greškicu mu je tata imaokad nije gumicu navukao,ovo je KATASTROFALNA GRŠKA,promet u zadnjem krugu?jedan boli koji se maknuo u sektoru di ne smeta,čisto izvlačenje ;)
F2004_the_best_ever je napisao/la:Ne znam zašto vas toliko brine Massa, on je irelevantan za Ferrari trenutno, Ferrari je skoncentrisan samo na Alonsa i njegov je rezultat samo važan, Massa i da je zadnji ne bi bilo velikih problema za Ferrari. Ako mislite da je svojom boljom vožnjom mogao uzeti koji bod Alonsovim konkurentima #-o , možda je jedino mogao uzeti Hamiltonu i to je to, pogledajte vremena koja je ostvario Alonso.
Kako nebi trebao brinut,umjesto da štopa ako nikog drugog Hamiltona ili bilo koga od konkurenata da Alonso napravi razliku,on štopa Force Indije i Virgine,ma stvarno čim je imalo vozačka staza on je tukac za vozit što i pokazuje,pa pogle šta Kubica napravi u kanti a šta ovaj radi,povraća mi se #-o
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Renaultu očito pašu utrke sa više downforce-a. Ferrariju - kako kad. Massa danas... užas.
Avanti FER, Avanti!!!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

schuey je napisao/la:Malu greškicu mu je tata imaokad nije gumicu navukao,...
Znaš, ovakvu idiotariju baš i nisam očekivao od tebe #-o
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

p@rtibrejker je napisao/la:
schuey je napisao/la:Malu greškicu mu je tata imaokad nije gumicu navukao,...
Znaš, ovakvu idiotariju baš i nisam očekivao od tebe #-o
a živci jer loše volzi,moje isprike ako se netko naljutio ;)

evo,postam da me se opomene jer nemam mogućnost sam sebe opomenuti ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

schuey je napisao/la:

Jel te mogu ja opomenut, jel mogu, jel mogu....... :mrgreen:
:vragolan:

a sad malo ozbiljno....
- ne trazim ja nikakve isprike za ovu njegovu sezonu, jer ruku na srce, nije se pokazao. To priznajem, ja, kao njegov navijac. Tu nema dileme. Ali kako onda objasnjavas da je to, da je u prvom sektoru bio brzi od Michaela, a onda u drugom izgubi tu prednost? Napravio je jednu gresku, i u zadnjem krugu je naletio na jedan bolid, i tu je isto izgubio nesto vremena, i rezultat je takav kakav je.

Za utrku nemam sta reci, jer ju je zavrsio rano, tj. nije ni poceo kako zapovijeda.

Ovu sezonu, bolje da sto prije zaboravi, neka se okrene iducoj, jer mu u iducoj, biti ili ne biti. Ako i tada ne bude ostvarivao bolje rezultate ( a ja, kao njegov navijac, se nadam da hoce) onda neka oslobodi nekome drugom vozacu mjesto.

A 100% sam siguran da ce biti bolji, sjeti se samo Kubice kada je imao onaj udes u 2008. Istina, vozio je los bolid 2009.-te, ali evo, sada vozi dobro u Renault-u. Tako nesto ocekujem i od Masse iduce godine.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
schuey je napisao/la:

Jel te mogu ja opomenut, jel mogu, jel mogu....... :mrgreen:
:vragolan:

a sad malo ozbiljno....
- ne trazim ja nikakve isprike za ovu njegovu sezonu, jer ruku na srce, nije se pokazao. To priznajem, ja, kao njegov navijac. Tu nema dileme. Ali kako onda objasnjavas da je to, da je u prvom sektoru bio brzi od Michaela, a onda u drugom izgubi tu prednost? Napravio je jednu gresku, i u zadnjem krugu je naletio na jedan bolid, i tu je isto izgubio nesto vremena, i rezultat je takav kakav je.

Za utrku nemam sta reci, jer ju je zavrsio rano, tj. nije ni poceo kako zapovijeda.

Ovu sezonu, bolje da sto prije zaboravi, neka se okrene iducoj, jer mu u iducoj, biti ili ne biti. Ako i tada ne bude ostvarivao bolje rezultate ( a ja, kao njegov navijac, se nadam da hoce) onda neka oslobodi nekome drugom vozacu mjesto.

A 100% sam siguran da ce biti bolji, sjeti se samo Kubice kada je imao onaj udes u 2008. Istina, vozio je los bolid 2009.-te, ali evo, sada vozi dobro u Renault-u. Tako nesto ocekujem i od Masse iduce godine.
možeš možeš možeš i jesi :biggrin:

Ma ja sam uvjeren da Massi 20 udesa nebi pomoglo,on je dosegao svoj maksimum i njegov temperament mu ne dopušta da napreduje dalje,nema MS-a da ga savijetuje,nema Kimija da ga zaboli s kim vozi,sad vozi sa vozačem koji ima samo jedan cilj,pošto poto pobjeda i prvenstvi i to ga jako smeta,njihova mržnja međusobna odprije i taj prkos umjesto da usmjeri ka vožnjama ja imam osjećaj da je njemu cilj samo biti ispre Nanda ma kako god završilo,a i pokazao mu Je Alonso što misli o tome,kada ga je u boksu zaobišao ;)

Zna se od kad je došao da je "loš" napredovao je izuzetno no sada više zaista ne znam što radi sam sa sobom
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kao što sam već pisao pametnije bi mu bilo da šuti i da vozi.Nek se ne naljutie njegovi navijači ali ovakav Massa je katastrofa i ničinm ne zaslužuje bolid Ferraria.Nadao sam se da može otkinuti koji bod Mclarenovcima ali ništa,loše loše
...put u raj nije posut ružama...
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

Sto prije iz Ferrarija Massa i Domenicali.....za dobrobit Tima.....
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Massin potez na startu je kamikaza potez #-o , izašao je van staze na travu i bilo je pitanje koga će udarit kad se bude vraćao na stazu, možda je imao namjeru da pokupi nekog iz McLarena i da se tako opravda pred poglavicom LDM a u sebi je vjerovatno želio da to bude Alonso. :biggrin:
Odgovori