Bravo Deutschland !!!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
????schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom
Ovaj put se ne mogu složit s tobom. Pranjić je igrač koji je igrao tu poziciju u Heerenvenu još i bio jedan od najboljih igrača nizozemske lige na tom mjestu. Mandžukić je po meni odigrao dobru utakmicu, puno bolje od Eduarda koji nije u formi.schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom
Ako ona kontra Bilić-Manđo nije za ubit obadvojicu onda ne znam kaj je,pa nemože to čovjek koji predstavlja nogometnu velesilu dopustiti,tu za mene završava razgovor.Schumy.d je napisao/la:Ovaj put se ne mogu složit s tobom. Pranjić je igrač koji je igrao tu poziciju u Heerenvenu još i bio jedan od najboljih igrača nizozemske lige na tom mjestu. Mandžukić je po meni odigrao dobru utakmicu, puno bolje od Eduarda koji nije u formi.schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom
Slažem se sa Chuckom... 3 boda su 3 boda i znali smo gubiti utakmice sa lijepom igrom. Zato sam i ja zadovoljan, a posebno sa Kranjčarom koji je odigrao odličnu tekmu. Modrić katastrofalan. Sammir bi (ruku na srce) odlično došao u ovoj momčadi.
I zadnja stvar, Runje je odličan bio, ali zato služi golman. Kada naš golman obrani 3 dobre šanse, onda znači da smo mi loše igrali.Sjetite se da jedan Casillas u Realu obrani 2,3 zicera po utakmici. Ali, to ne znači da je momčad odigrala loše. Jednostavno, golman mora nešto i obraniti.
Bilo je utakmica kad smo igrali lijepo pa gubili,tako da mi se više sviđa ovakva igra i rez.Izrael na domaćem terenu je sve samo ne lak zalogaj,mi smo to uspjeli proći neokrznuti.Objektivno je da neki naši igrači koji su nosili reprezentaciju prije 2-3 god nisu u formi i tu prvenstveno mislim na Modrića i Eduarda i tu leži naš problem.Nije problem ni u Biliću ni u ikom drugomToon Army je napisao/la:ovo nije hrvatsaka i ovo nije nogomnet koji ja želim gledati...pobjedili smo uz ogromnu dozu sreće (čitaj Runje)...nešto se mora u ovoj reprezantacije promijenit...nešto bilo što ali to se ne smije zvati Igor Štimac...
Baš sam to htio spomenuti, ali si me preduhitrio. Ljudi se pitaju što će nam Sammir, kad imamo druge dobre igrače... Što onda kada, kao jučer, Luka nije raspoložen? Onda da se oslanjamo na sreću? Da je Sammir jučer igrao, drugačije bi se utakmica odvijala...Schumy.d je napisao/la:Ovaj put se ne mogu složit s tobom. Pranjić je igrač koji je igrao tu poziciju u Heerenvenu još i bio jedan od najboljih igrača nizozemske lige na tom mjestu. Mandžukić je po meni odigrao dobru utakmicu, puno bolje od Eduarda koji nije u formi.schuey je napisao/la:pobit cijelu repku,nabijem i bilića i manđukića i sve njih,to su nesposobni ljudi,a Sve je izbornik kriv,kad on ide ekspsperimente radit gadi mi se svakim novim potezom
Slažem se sa Chuckom... 3 boda su 3 boda i znali smo gubiti utakmice sa lijepom igrom. Zato sam i ja zadovoljan, a posebno sa Kranjčarom koji je odigrao odličnu tekmu. Modrić katastrofalan. Sammir bi (ruku na srce) odlično došao u ovoj momčadi.
I zadnja stvar, Runje je odličan bio, ali zato služi golman. Kada naš golman obrani 3 dobre šanse, onda znači da smo mi loše igrali.Sjetite se da jedan Casillas u Realu obrani 2,3 zicera po utakmici. Ali, to ne znači da je momčad odigrala loše. Jednostavno, golman mora nešto i obraniti.
...ako se tebi više sviđa ovakva igra kakvu smo prikazali jučer onda ja i ti ne možemo pronaći zajednički jezik jer se naši pogledi na nogometnu igru previše razlikuju...tri boda su tri boda i tu se mogu složiti sa tobom...a sada dalje...Chuck Norris je napisao/la:Bilo je utakmica kad smo igrali lijepo pa gubili,tako da mi se više sviđa ovakva igra i rez.Izrael na domaćem terenu je sve samo ne lak zalogaj,mi smo to uspjeli proći neokrznuti.Objektivno je da neki naši igrači koji su nosili reprezentaciju prije 2-3 god nisu u formi i tu prvenstveno mislim na Modrića i Eduarda i tu leži naš problem.Nije problem ni u Biliću ni u ikom drugomToon Army je napisao/la:ovo nije hrvatsaka i ovo nije nogomnet koji ja želim gledati...pobjedili smo uz ogromnu dozu sreće (čitaj Runje)...nešto se mora u ovoj reprezantacije promijenit...nešto bilo što ali to se ne smije zvati Igor Štimac...
A što se tiče da smo pobjedili uz dosta sreće ne bih se složio.Da,imali smo sreće kod penala ali imali smo nesreće kod stative Rakitićeve tako da priča o sreći je relativna.Složio bih se da je Runje odličan,ali osim onog 1 udarca ovo ostalo je obranio ono što je morao
Možda bih se složio s tobom da ovako stalno igraju ali u Latviji su igrali dosta dobro pa i u Zagrebu protiv Grčke 2.poluvrijeme samo što lopta nije htjela u golToon Army je napisao/la: ...ako se tebi više sviđa ovakva igra kakvu smo prikazali jučer onda ja i ti ne možemo pronaći zajednički jezik jer se naši pogledi na nogometnu igru previše razlikuju...tri boda su tri boda i tu se mogu složiti sa tobom...a sada dalje...
...da je nasuprot nas jučer stajala iole ozbiljnija reprezentacija danas bi kompletan navijački puk bio u depresiji...nisam mislio na ljepotu i atrakciju već na to da smo pobijedili jer su nas sudac i sreća mazili a protivnik nije znao kazniti gomilu naših krivih dodavanja i predaja lopti već u fazi iznošenja lopte sa naše polovice...problem jest u našem stručnom stožeru tj. u njihovim glavama (ne mislim na smjenu dotičnih) - oni moraju promijeniti nešto u svojem pristupu, odabiru igrača, odnosu prema igračima, filozofiji ili nećem trećem i vratit "dug" koji se stvorio...
...njima su navodno nedostajala dva ključna igrača...nama Srna kao standardni...davno je Bilić rekao da neće igrati igrači koji ne igraju u svojim klubovima - i hvala mu što je pogazio svoju rijeć te što je Niko Kranjčar igrao...no misim da je najveća greška u stvari ta što se jako teško ulazi u samu reprezentaciju a još teže iz nje ispada...fond igrača koji nam je ionako ograničen stožer ili Bilić (svejedno) su još ograničili do bola...Chuck Norris je napisao/la: Možda bih se složio s tobom da ovako stalno igraju ali u Latviji su igrali dosta dobro pa i u Zagrebu protiv Grčke 2.poluvrijeme samo što lopta nije htjela u gol
Ja i dalje mislim da je problem invidualna forma igrača:Modrića koji nam je glavni igrač,Eduardo nije onaj stari prije ozlijede,Olić još ne igra na prošlosezonskoj razini,falili su nam jako Srna pa i Petrić(istina i njima je falio Benayoun),obrana je igrala u sastavu u kojem teško da će ponovo ikad zaigrati
Ne treba praviti dramu od ovoga bitna su tri boda ali istina da moramo i što je najvažnije možemo bolje
Samo mogu reći da Niko ber obzira što ne igra u klubu igra u vrhunskoj formi,svaka častToon Army je napisao/la:HRVATSKA - MALTA - 3:0 (Kranjčar 19, Kranjčar 42, Kalinić 82).
Sigurna pobjeda. Ja napokon koliko toliko zadovoljan igrom koja je bez obzira na težak teren sličila na nogomet po kojem smo prepoznatljivi. Znam da je protivni ipak preslab za pravi prikaz snaga no veseli me ovaj pozitivan pomak. Također čestitke Malti koja je korektno odigrala utakmicu i napravila samo 7 prekršaja
...Srna žuti karton - tako glupo zaslužen kao da je rijeć o nekom početniku a ne vrhunskom igraču...26.03.2011. Gruzija - jako bitna utakmica!!!
...Kranjčaru bježi iz Londona bilo kuda - samo da igraš!!!
Nisu uopće igrali na bod, nego su loše odigrali.Armanini je napisao/la: konjine.. igrat na bod sa xxx reprezentacijom svijeta.. sram vas bilo!