Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la kowalski »

Rosberg je imao skoro "džabe" ulazak u box, za vrijeme SC-a, tako da je izgubio samo 5-6 pozicija, ali gotovo ništa vremena (kasnije je gubio u gužvi). A Michaela nisu dovoljno dugo držali na stazi, imao je cca 20 sekundi prednosti pred Rosbergom prije ulaska u box.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Kakva šetnja...

spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

matrix_23 je napisao/la:Kakva šetnja...

to se traži
slika
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Ovo mu je vratio deda
Deda je pravi
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

To se traži :D
laganini s vanjske strane :)
Michael is faster than you!!
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Bilo je sve samo ne lagano :biggrin: Bilo je tesko sa jako kasnim kocenjem i jos prije toga kroz 130R jako blizu Barrichellu...izgledalo je lagnini i jos bolje da je-sladje je tako! Vidjelo se da Schumi u Suzuki bolje funkcionira sa bolidom i eto, pokazalo se dobrim rezultatom. Ako nista barem u antologiji pretjecanja za 2010 ce ga biti :biggrin:
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Dali zna netko link na kojem bi mogao vidjeti vremena i zaostatke iz kruga u krug. Točnije zanima me od onog kruga kada je Hamilton izgubio 3. brzinu.
Schumi je iza Rosberga nakon izlaska iz boxa gubio jako puno vremena, čini mi se oko 1,5 sekunde ako se ne varam. Gledam zaostatak za Hamiltonom na kraju utrke bio je 20 sekundi, a Button je u odnosu na njega uspio navući 26 sekundi prednost. Sad me zanima kolko bi mu Schumi uspio prići da nije zaglavio iza Rosberga.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... istory.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
siguran sam da bi stigao hamiltona,jako je puno gubio iza rosberga

tu imaš ostale stvari:

http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... iming.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Po ovim podatcima stigao bi ga 100 %. Nakon što su obavili box, Schumi je imao 8 sekundi zaostatka za Hamiltonom.
Pa čak i da su odigrali timski, da je prošao naprijed u onom krugu kad je Hamilton javio da je izgubio brzinu znači cca 15 krugova prije kraja možda bi ga i tada uspio stići.
Znači, Hamilton može zahvaliti rosbergu što nije izgubio još koji bod! :D
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Lord of the Ring je napisao/la:Bilo je sve samo ne lagano :biggrin: Bilo je tesko sa jako kasnim kocenjem i jos prije toga kroz 130R jako blizu Barrichellu...izgledalo je lagnini i jos bolje da je-sladje je tako! Vidjelo se da Schumi u Suzuki bolje funkcionira sa bolidom i eto, pokazalo se dobrim rezultatom. Ako nista barem u antologiji pretjecanja za 2010 ce ga biti :biggrin:
Ma da, vidjeli smo u Rosbergovom primjeru koliko je "lagano" ostati blizu u 130R. Najbolji potez utrke, bez daljnjega. Šteta jedino što je izgubio tridesetak sekundi iza maloga, ostali smo uskraćeni za vjerojatni napad na Hamiltona, a i izašao bi ispred Buttona. Kad se sjetim Španjolske, gotovo sam siguran da ga Button ne bi prešao.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Igor18 je napisao/la:Po ovim podatcima stigao bi ga 100 %. Nakon što su obavili box, Schumi je imao 8 sekundi zaostatka za Hamiltonom.
Pa čak i da su odigrali timski, da je prošao naprijed u onom krugu kad je Hamilton javio da je izgubio brzinu znači cca 15 krugova prije kraja možda bi ga i tada uspio stići.
Još uvijek mi ne ide u glavu kao su mogli napraviti takvu glupost, te ne hvatati još koju poziciju s MS-om. 22 kruga je sjedio iza Rosberga i gubio vrijeme.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ni meni nije jasno. Makar pretpostavljam da je to sve zbog svih kritika i paljbi po Schumacheru. Da su naredili Rosbergu da ga propusti opet bi nakon utrke bilo svakakvih komentara, kritika, omalovažavanja i čega sve ne.
A vidjeli smo kako to Sauber i Heidfeld rade. Nick je vidio da je Kamui na svježim gumama i da može napredovat više od njega i nije radio nikakvih problema.
Kad se ovako pogledaju podatci čak je postojala mogućnost da bude i ispred Buttona, da je odmah prošao ispred Rosberga ili da su ostali 1-2 kruga duže na stazi i izašli odmah ispred.
Nije mi baš jasna ta odluka pogotovo jer je u krugovima prije odlaska u box vozio u prosjeku 8 desetinki brže od Rosberga.
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Ajmo sada lagano :arrow:

Schumacher kaže, da je teško biti konstantan, kada njegov Mercedes u ovoj sezoni nije bio konstantan po performansama. Kaže, da neke stvari niso djelovale tako kako su djelovale na bolidu od Rosberga. Ali u Suzuki bolid je djelovao dobro.

Šta kaže Haug na ovo :arrow:
Norbert Haug zu BILD: „Ich kann Michael nicht widersprechen. Was das Auto betrifft, hat er Recht.“ :arrow: I can not disagree Michael. As for the car, he is right. "

Što bi značilo, da je bilo i problema sa bolidom u ovoj sezoni koji su ga sprečili da bude bliže Nicu :idea:

Link1
Link 2

Nemojte me citirati jer sam možda fulao simsao koje izmed izjava ;)

Ps. evo i na engleskom Mercedes F1 Cars Apparently Not 'The Same'
slikaslikaslika
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Ovom se iskreno nisam nadao :) da je tako bilo od samog pocetka možda bi i bilo nešto ali izvrstan pokazatelj za novu sezonu ( što se forme tice ) a nadam se da ce i bolid biti u rangu ovih iz samog vrha :)
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

kowalski je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Po ovim podatcima stigao bi ga 100 %. Nakon što su obavili box, Schumi je imao 8 sekundi zaostatka za Hamiltonom.
Još uvijek mi ne ide u glavu kao su mogli napraviti takvu glupost, te ne hvatati još koju poziciju s MS-om. 22 kruga je sjedio iza Rosberga i gubio vrijeme.
Kao ni meni da nisu pustili Hamiltona na mekšim gumama ispred Buttona. Jednostavno je bio brži, ali ga nije mogao preskočiti.Tek nakon ulaska u boks i čiste staze pokazao je koliko je brz mogao biti--> u rangu Red Bulla i Alonsa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Po meni jedan od malo boljih videa schumacher vs barrichello - suzuka, gdje se vidi da je dobro iskoristio veći top speed od barichella koji nije napravio nikakvu grešku kaka mi se isprva činilo! lijepo da nije pustil gas u 130R što je još teže dok pratiš nekoga u zavjetrini. ova snimka pokazuje dvoboj još od kruga kad sc treba otići u box
Bravo schumy =D> i sretno! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xqIjn0VKy3w&NR=1[/youtube]
Evo i interview sa schumacherom nakon utrke u suzuki:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kako je sretan ko mala beba kaj je mogao napokon voziti,utrkivati se,sve,predivno :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Samo dokazuje da nije zakržljao nego da mu bolid ne odgovara. Kad mu se i malo ugodilo pokazao je da ima onaj prepoznatljiv filing i uživa u ovom što radi više od vecina na stazi.
slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2448 ... -strategy/" onclick="window.open(this.href);return false;

priznali grešku prilikom Gazdinog zaustavljanja u boks.. kasno marko na kosovo stiže.. :D
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Ma daj taj Jordan ko i svaki drugi Englez, Schumacher im je kriv za sav neuspjeh u F1.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

hehe jbg kad englezi jednostavno ne trpe njemce to je činjenica i boli ih svaki njihov i michaelov uspjeh ;) štaš, iskompleksiran narod
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

@ Domi i Vuksa_KC
Prvo - Jordan je Irac, ne Englez ili Britanac (i ne, nije to sve isto)
Drugo - ne vidim gdje u ovom članku Jordan priča išta protiv Schumachera, štoviše, hvali ga
zbog napretka i kaže da je u Suzuki pokazao stari pobjednički duh i umjeće.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

a eto, greška s moje strane, iako svi dobro znamo da je jordan itekako govorio protiv michaela u stilu britanaca, nisam konkretno mislio na ovaj članak i štoviše čak sam ugodno iznenađen takvim izjavama ;)

ono gore o britancima stoji i dalje
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Domi je napisao/la:a eto, greška s moje strane, iako svi dobro znamo da je jordan itekako govorio protiv michaela u stilu britanaca, nisam konkretno mislio na ovaj članak i štoviše čak sam ugodno iznenađen takvim izjavama ;)

ono gore o britancima stoji i dalje
To je jednostavno Jordanov stil isto ko što Laudin stil nije Austrijski stil, nego Laudin stil.
Ovo o britancima dakako stoji, iako su svi iz bbc-jevog tima pohvalili schumacherovu vožnju u japanu.
Vjerojatno im je draže pljuvati po schumacheru kad je u top formi (čitaj do 2006. ...zasad :D )
Odgovori