Pa da al ak nije funkcioniralo sa Senom i Prostom niti 2007-me sa Alonsom i Lewisom zasto bi sad funkcioniralo?luka_kimi je napisao/la:Najjača vozačka postava još od vremena Senne i Prosta (izuzev McLarena 2007.).kimiraikkonen1 je napisao/la:ajoj tandem alonso raikkonen dream team
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
F 2004 the best ever i nikolaa, kako procenjujete šanse Ferrarija u Brazilu? Mislim da bi tu mogli biti jači od Red Bulla.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Pirelli i DRS
Evo, ne želim ni ja jer Kimi je predobar za bilo koji tim u kojem jedan Stefano Domanicali ima glavnu riječ ... koliko god da još uvijek navijam za Ferrari volio bih da se Kimi vrati u jak tim tek toliko da pokaže ambicioznom tipu koji želi biti sam veći od dream teama (Schumacher era) po svaku cijenu pa ako treba vrhunskog vozača srozati na nivo prosječnog ... samo zato da se uvjeri da tim nije jedno ime (Domenicali era) ...Domi je napisao/la:to ti neželiš...
... ma znam da je post jako subjektivan ali prosto ne mogu smisliti osobu koja je u stanju staviti svoje ambicije na prvo mjesto u timu - ikoni formule 1 za koji sam navijao i u dobru i u zlu od mojih početaka (vidi sliku u potpisu) i nisam smatrao problemom kada netko drugi napravi bolji bolid ali kada svog bržeg vozača koji se slučajno ne uklapa u tvoju agendu javno ocrniš - priča o "uspavanom i nezainteresiranom" vozaču koju sam šef tima dodatno kuri ... Ser Franck Williams - moj naklon zbog iskrenosti - svjetski prvak je precijenjen u mojem bolidu ... neću ga toliko platiti ... ali svatko je dobio na bolidu ono što je tražio dok je bio u timu ...
... malo da se riješim frustracije i mojeg viđenja postSchumacher (bolje postTodt) ere...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kimi je mogao biti u McLarenu ove godine, ali morao je on pametovati i odugovlačti. Važniji su mu bili novci koje dobiva od ferrarija za nevožnju( isto se može reći za izvedbe na reliju ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ne vjerujem da bi se ijead vozac vratio u tim iz kojeg su ga potjerali!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Zbog razlike u karakteru između Alonsa i Raikkonena. Ukoliko se Kimi ne nameće, Alonso mu nema što prigovoriti. S druge strane, ukoliko se Alonso nameće, Raikkonen mu zbog nekih svojih karakternih crta također nema što prigovoriti.deda je napisao/la:Pa da al ak nije funkcioniralo sa Senom i Prostom niti 2007-me sa Alonsom i Lewisom zasto bi sad funkcioniralo?luka_kimi je napisao/la:Najjača vozačka postava još od vremena Senne i Prosta (izuzev McLarena 2007.).kimiraikkonen1 je napisao/la:ajoj tandem alonso raikkonen dream team

Pa pogledaj samo neke medijske istupe Senne, Prosta, Hamiltona... To su vozači koji su spremni napraviti sve da budu prvi vozači u ekipi, da budu onaj vozač oko kojeg se vrti i razvoj bolida i plan vezan uz momčadsku strategiju na utrci, za što, na kraju krajeva, imaju i talenta i mogućnosti.
Long story - short story, Kimija jednostavno ne *ebe tko će biti prvi, a tko drugi vozač, nit bi ga pogodilo ukoliko se ispostavi drugim vozačem, kao što je to pogodilo Massu.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Vrhy
- Navijam za: M. Schumacher i Ferrari
- Kontakt:
to se slažem, on bi šutio i vozio najbolje što može, za razliku od nekih "plačipičqi" 

Michael Schumacher is The Best F1 Driver Forever.....

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Alonso - Raikonen -> misija nemoguće
Prije Alonso-Kubica i Petrov-Massa
Prije Alonso-Kubica i Petrov-Massa
-
- Navijam za: Ferarri
ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???
ja se jako dobro sjecam njegovih izjava protiv ferraria,massu obozavam kakav god da je,a kubica nije tip bar po meni za ferarri,vettel bi bio idealan vozac ferraria
ja se jako dobro sjecam njegovih izjava protiv ferraria,massu obozavam kakav god da je,a kubica nije tip bar po meni za ferarri,vettel bi bio idealan vozac ferraria

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
zašto? Pa navijam za Ferrari ma koliko da nevolim nijednog od njih,no barem Alonsa poštujem jer se dokazao,a Massu nikako,jer previše je ukakio sa svojim ponašanjem,no naravno da pobjedi bilo bi mi drago,kao i svakom navijaču,ja mislimenesp_27 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ono šta radi u Ferrarijevom bolidu je puno veće i važnije od onoga šta je govorio.enesp_27 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
razlikuje se od čovjeka do čovjeka,ja sam za ferrari al alonsa nemogu smislit tako da navijam isključivo za ferrari kao tim nakon što je kimi otišo 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ja mogu reći samo kao navijač McLaren, da navijam da bilo koji naš vozač donese pobjedu, titulu. Normalno da mi je netko uvijek više ili manje drag... Ako si iskreni navijač momčadi onda navijaš za rezultate koje će momčad ostvariti. A šta je točno Alonso govorio protiv Ferrarija?schuey je napisao/la:zašto? Pa navijam za Ferrari ma koliko da nevolim nijednog od njih,no barem Alonsa poštujem jer se dokazao,a Massu nikako,jer previše je ukakio sa svojim ponašanjem,no naravno da pobjedi bilo bi mi drago,kao i svakom navijaču,ja mislimenesp_27 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
A ja mislim da cilja na ono o timskim naredbama,varanju,Brawnu i MS-u i ostalim besprestanim pljuvanjima,koji su normalni u ovom sportu. Jednom je toliko popljuvao da je bilo odvratno za čuti,no iskreno,mislim da na to ima veliki utjecaj Briatore the manager i sami rivalitet,ne da on ne respektira,a ako itko zna od ostalih Brawna i MS-a zna Flavio.gringo73 je napisao/la:Ja mogu reći samo kao navijač McLaren, da navijam da bilo koji naš vozač donese pobjedu, titulu. Normalno da mi je netko uvijek više ili manje drag... Ako si iskreni navijač momčadi onda navijaš za rezultate koje će momčad ostvariti. A šta je točno Alonso govorio protiv Ferrarija?schuey je napisao/la:zašto? Pa navijam za Ferrari ma koliko da nevolim nijednog od njih,no barem Alonsa poštujem jer se dokazao,a Massu nikako,jer previše je ukakio sa svojim ponašanjem,no naravno da pobjedi bilo bi mi drago,kao i svakom navijaču,ja mislimenesp_27 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???
I naravno da navijam za što bolji rezultat Masse,pa do ove godine od kad je Schumi otišao,imao sam 2 prava stara navijačka feela u 3 godine,a to su kada je Massi riknuo motor,i kada jeMassa zamalo osvojio prvenstvo,bez obzira što mi nije nimalo ali nimalo drag,kakav god da je zasada je "moj". Pod 3. jenaslov Kimija koji iskreno govoreći je bio oduševljenje ali nimalo kao ova dva razočaranja

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
The transcript of the radio conversations between the Renault F1 Team pit-wall and its drivers during the decisive 2006 Brazilian Grand Prix
PS: Pat Symonds
RN: Rod Nelson, Chassis Race Engineer to Alonso
RN: Rod Nelson, Chassis Race Engineer to Alonso
To je sve protiv Ferrarija kolko ja znam... Ali mislim da je to potpuno razumljivo, covjek je presao u McLaren, pa nece valjda rec da zeli srecu Ferrariju... SvastaPS: Thank you Fernando.
ALO: This was the last race with you guys. It was the final race, and we have won both championships again. Thank your for all these years, it has been a pleasure for me to work with you with this success, and I wish you the best for the future.
PS: We wish you the best too Fernando.
ALO: As long as the car is not red, I wish you the best!
RN: Don’t worry, we’ll never paint it red mate! Absolutely fantastic, it has been a brilliant year, a brilliant year mate, well done.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ja koliko znam da ovo zadnje uopće nije rečeno.tomidix je napisao/la:The transcript of the radio conversations between the Renault F1 Team pit-wall and its drivers during the decisive 2006 Brazilian Grand Prix
RN: Rod Nelson, Chassis Race Engineer to AlonsoPS: Thank you Fernando.
ALO: This was the last race with you guys. It was the final race, and we have won both championships again. Thank your for all these years, it has been a pleasure for me to work with you with this success, and I wish you the best for the future.
RN: Don’t worry, we’ll never paint it red mate! Absolutely fantastic, it has been a brilliant year, a brilliant year mate, well done.
To je sve protiv Ferrarija kolko ja znam... Ali mislim da je to potpuno razumljivo, covjek je presao u McLaren, pa nece valjda rec da zeli srecu Ferrariju... Svasta
kakav potpis staviti???
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
asl Maestro to ti je prekinuto a Transkript je Renault predao javno sa svih trka 

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
A ne znam. Ja ne vjerujem. Mogu i ja napisati:schuey je napisao/la:asl Maestro to ti je prekinuto a Transkript je Renault predao javno sa svih trka
Jean Todt: Grazie Michael. Grazie.
MS: Thank you, I want suck your dick all night. thank you for all these years. Yeaaaa
Zato ne vjerujem...

kakav potpis staviti???
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
A zašto on u tom trenutku spominje Ferrari, pobjedili su Ferrari i u vozačkom i u konstruktorskom prvenstvu ide u McLaren, zašto mu je na pameti u tom trenutku Ferrari, u tom trenutko na pameti treba da mu je samo proslava titule i veliko zadovoljstvo zbog toga.tomidix je napisao/la:The transcript of the radio conversations between the Renault F1 Team pit-wall and its drivers during the decisive 2006 Brazilian Grand Prix
RN: Rod Nelson, Chassis Race Engineer to AlonsoTo je sve protiv Ferrarija kolko ja znam... Ali mislim da je to potpuno razumljivo, covjek je presao u McLaren, pa nece valjda rec da zeli srecu Ferrariju... SvastaPS: Thank you Fernando.

Ili je ipak u pitanju kompleks od Ferrarija i u takvom trenutku mislit na Ferrari

- Ferrari-F60
Eto kako se ti razumiješ kao bilo kakav navijač. Massu podjednako cijenim kao i bilo kojeg vozača bolida Ferrari. Znači da sam navijač Ferraria, a ne nekog vozača. Oni svi dolaze i odlaze ali uvijek ostaje Ferrari. Danas sam protiv Vettela , Hamiltona, Kubice itd., sve dok ne potpišu za Ferrari i u svakom trenutku navijam za tog vozača koji je za volanom. Pa navijao sam kao lud i za Michaela, a sad ga samo cijenim za ona neka vremena koja su bila dobra za Ferrari zajedno sa njim. Ovdje ima dosta forumaša koji se opredijele za nekog vozača i to cijenim, ali ne mogu se vezati baš lično za nekog vozača kada vidiš kako su oni napaljeni dok voze za neku momčad i spremni su na svakakve izjave da bi svoj tim podržali a druge demoralisali. Navijač sam fanatični Ferraria, čak kada bi vozio i ti za njegaenesp_27 je napisao/la:ja ne mogu vjerovat da postoji iskreni navijač ferraria i da navija za alonsa ???

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ima nas par takvih navijača FerrarijaFerrari-F60 je napisao/la:Navijač sam fanatični Ferraria, čak kada bi vozio i ti za njega

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ma molio sam i ja boga da Alonsu pukne noga
a sad mi drago sto je ostao citav.
Prije dolaska u Ferrari sam mrzio i Kimija i Alonsa.
Kimija zbog njegove osobnosti, Alonsa zbog njegovog uspjeha. Kada su dosli u Ferrari, Kimija nisam nikako "sazvakao", dok mi je Alonso legao odmah.
U odredjenim periodima svoga zivota govorimo svakakve stvari, to je plod afekta, naleta adrenačina, strasti, osjecaja.... cesto se pokajemo.

Kimija zbog njegove osobnosti, Alonsa zbog njegovog uspjeha. Kada su dosli u Ferrari, Kimija nisam nikako "sazvakao", dok mi je Alonso legao odmah.
U odredjenim periodima svoga zivota govorimo svakakve stvari, to je plod afekta, naleta adrenačina, strasti, osjecaja.... cesto se pokajemo.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ma ako Alonso osvoji naslov slavit ćemo mi svi jednako. Momčad je iznad svega, a ako on radi dobro za momčad onda ja on moj broj 1.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma točno to,ja ko klinac nisamdao da iko kažeikaj kontra schumija,kamoli da je netko dobar s godinama i s ljubavi koja se razvije prema momčadi,navikneš se,ja nisam prežvakao nijednog od vozača od tada,jednostavno Kubica Vettel i Hamilton su mi daleko najdraži od ostalih ali dok je vozač u timu,moj je vozač,no ipak,Kimi mi je od svih dosadašnjih bio naj zamjena,svaka čast Alonsu,puno više pokazuje,puno je bolji,ali simpatičnost nije na njegovoj strani.Ferrari-BiH je napisao/la:Ma molio sam i ja boga da Alonsu pukne nogaa sad mi drago sto je ostao citav.