Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ~IsR~Lux
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: V8
Re: Kimi Raikkonen
isse koji su ovi iz renaulta idioti,ustvari samo ovaj boullier,iskoristio je kimija kako bi privukao jos sponzora za petrova?idiotizam
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ah,a kimi se javlja dva tjedna kasnije,nakon što je potpisan ugovor sa novim sponzorom
-
- Navijam za: Nikoga
Zar nije Kimi na kraju prosle godine govorio da ne zeli u nekonkrentan bolid pa da zato Mercedes i Renault otpadaju kao opcije? S obzirom da je proslogodisnji Mercedes (Brawn) bio bolji nego ovogodisnji Renault, bilo bi zbilja cudno da je postojala opcija da sada dode u Renault.
Ipak, osnovni problem je tada, a i sada, bila motivacija - cini se da u Raikkonenu vise nema one vatre za F1 - steta, bio je mozda i najveci talent generacije sa pocetka ovoga desetljeca.......
Ipak, osnovni problem je tada, a i sada, bila motivacija - cini se da u Raikkonenu vise nema one vatre za F1 - steta, bio je mozda i najveci talent generacije sa pocetka ovoga desetljeca.......
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Odbio je on i McLaren ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pa nije lud voziti za 7 milja umjesto 25 i ono što dodatno zaradiDani je napisao/la:Odbio je on i McLaren ove godine.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Da je pristao voziti za McLaren zaradio bi "samo" 2 milijuna manje nego sto zaraduje ovako. 

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
a kaj,prodaje se za novcePiquet20 je napisao/la:Da je pristao voziti za McLaren zaradio bi "samo" 2 milijuna manje nego sto zaraduje ovako.

p.s.to ukljFerrarijevih 25M odštete
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ja mislim da se uopce ne prodaje za novce, jer da se prodaje bi ostao u F1. Sta mislis koliko sad zaraduje u Rallyju? Mislim da se njemu jednostavno vise neda zivjeti u svijetu F1.
Koliko se ja sjecam, a i nasao sam stare clanke, Ferrari mu je za 2010. garantirao 17M ako ne ode u neku drugu momcad, a 10M ako ode u drugu momcad (razlika od 17M do 25M mu je mozda bila isplacena prilikom raskida ugovora, ali prije mislim da se jednostavno radi o razlicitim valutama kojima barataju novinari). E sad, McLaren mu je nudio 5M za 2010. (znaci ukupno bi dobio 15M) i tu je ta razlika od 2M manje. S druge strane razumijem i Kimija, njegova logika je bila zasto bi mu placali manje samo zato sto znaju da dobiva "otpremninu" od Ferrarija, te je zato htio cjelokupan iznos od McLarena (cistih 15M, bez racunanja Ferrarijeve odstete).
U tom stavu se slazem sa Kimijem, ali cinjenica je da da je zbilja htio ostati u F1 vozio bi za (gotovo) bilo koju placu bilo gdje. I zato smatram da je on jednostavno izgubio interes za F1. Nazalost svih nas ljubitelja F1.
Koliko se ja sjecam, a i nasao sam stare clanke, Ferrari mu je za 2010. garantirao 17M ako ne ode u neku drugu momcad, a 10M ako ode u drugu momcad (razlika od 17M do 25M mu je mozda bila isplacena prilikom raskida ugovora, ali prije mislim da se jednostavno radi o razlicitim valutama kojima barataju novinari). E sad, McLaren mu je nudio 5M za 2010. (znaci ukupno bi dobio 15M) i tu je ta razlika od 2M manje. S druge strane razumijem i Kimija, njegova logika je bila zasto bi mu placali manje samo zato sto znaju da dobiva "otpremninu" od Ferrarija, te je zato htio cjelokupan iznos od McLarena (cistih 15M, bez racunanja Ferrarijeve odstete).
U tom stavu se slazem sa Kimijem, ali cinjenica je da da je zbilja htio ostati u F1 vozio bi za (gotovo) bilo koju placu bilo gdje. I zato smatram da je on jednostavno izgubio interes za F1. Nazalost svih nas ljubitelja F1.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
a jesi ga brate zakompliciro 4 puta sam morao čitat da shvatim kaj hočeš rećiPiquet20 je napisao/la:Ja mislim da se uopce ne prodaje za novce, jer da se prodaje bi ostao u F1. Sta mislis koliko sad zaraduje u Rallyju? Mislim da se njemu jednostavno vise neda zivjeti u svijetu F1.

sigurno je da se dio gubi u valutama,svako računa na svoj način,no znamjedno,Kimi je rekao da će voziti F1 samo ako će biti u konkurentnom bolidu,nikako kao Fisico i ostali,Rubens koji se vucara da bi vozio,s te strane ja ga poštujem,zna se da je dobar vozač,i bolje da ne vozi nego da ga gledam u Lotusu kako se protiv Glocka bori

- Piquet20
- Svjetski prvak
Mislim da je McLaren dovoljno konkurentan.schuey je napisao/la:no znamjedno,Kimi je rekao da će voziti F1 samo ako će biti u konkurentnom bolidu,nikako kao Fisico i ostali,Rubens koji se vucara da bi vozio,s te strane ja ga poštujem,zna se da je dobar vozač,i bolje da ne vozi nego da ga gledam u Lotusu kako se protiv Glocka bori

I zato jos uvijek stojim kod poante mojeg prethodnog posta ("smatram da je on jednostavno izgubio interes za F1").

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
pričalo se o tome i to dosta,ali kaj je ispalo,uletio je Mercedes,Kimi je znao da popuštaju,Brawn je bio jak,gubili su jakog i moćnog sponzora i zato nije otišao u McM,mojemišljenje,još Dennisa nema,itd,nešto slično zakaj je Alonso rekao da odlazi iz Renaulta prvi puta,jer im je budućnost bila nesigurna i da će ostati uopće,on nije htio riskirati i čekati lošu momčad i uskočio u dobru,po meni jednostavno riješenje. A jedini koji je izgubio interes,a nije ga izgubio nego se prkosi,je JPM,nitko drugi,ako si vizač,mislim da vječno želiš biti u top klasi,ali ako si vrhunski vozač,mislim da neki razmišljaju da je bolje pauzirati neko vrijeme nego nastaviti karijeru u ne dobrom bolidu,iako i sam MS tvrdi da mu je bilo super u mirovini,siguran sam da nije htio otići,a ugovor ga je vezao dalje,imao je više opcija a najbolja je bila i izabrana,po mom mišljenju,tako i kod KimijaPiquet20 je napisao/la:Mislim da je McLaren dovoljno konkurentan.schuey je napisao/la:no znamjedno,Kimi je rekao da će voziti F1 samo ako će biti u konkurentnom bolidu,nikako kao Fisico i ostali,Rubens koji se vucara da bi vozio,s te strane ja ga poštujem,zna se da je dobar vozač,i bolje da ne vozi nego da ga gledam u Lotusu kako se protiv Glocka bori![]()
I zato jos uvijek stojim kod poante mojeg prethodnog posta ("smatram da je on jednostavno izgubio interes za F1").
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
OK - vidim da se baš nije pratilo pa ću malo nabacati informacija ...
...osim toga mislim da si se malo zaračunao piquet20 (btw - a di si se ti izgubio do sad) ... u pitanju su bile cifre koje spominješ plus "plaća" za ovu sezonu po ugovoru koji je izmjenjen ali ne i raskinut (!!) jer je sam Kimi rekao u jednom intervjuu prije 2-3 mjeseca (turun sanomat ili tv3 uglavnom finski medij) da je na platnom spisku Ferraria - u slučaju baš-baš raskida ugovora vjerovatno bi dobio odštetu ali ne tako izdašnu kao što je to u ovoj situaciji ...
...Helmut Marko je rekao da im više nije zanimljiv no to je više zvučalo kao limitiranje štete s jedne strane zbog toga što još uvijek neznaju mogu li nogirati Webbera ... neki su to tumačili drugačije zato što Red Bull više neće sponzorirati Citroenov junior team - kao poruka da više neće biti ni osobni sponzor i već se pojavljuju špekulacije da prelazi u Ford pod Monsterovim pokroviteljstvom ... ali sam Kimi ne govori baš ništa o nastavku karijere - ni šta ni gdje ... na autosportovom forumu ima više ali ako koga zanima - možemo pričati.
@shuey (jesam sad dobro napisao) - što se tiče fame o nezainteresiranosti neću ti soliti pamet o mentalitetu finaca - Kimi Raikkonen nikad nije bio zainteresiran za cirkus formule 1, ali baš nitko mu nemože spočitavati nezainteresiranost u situacijama dok je bio u bolidu samo što on nije tip koji će prljavo rublje podastirati naočigled svih ...
...osim toga mislim da si se malo zaračunao piquet20 (btw - a di si se ti izgubio do sad) ... u pitanju su bile cifre koje spominješ plus "plaća" za ovu sezonu po ugovoru koji je izmjenjen ali ne i raskinut (!!) jer je sam Kimi rekao u jednom intervjuu prije 2-3 mjeseca (turun sanomat ili tv3 uglavnom finski medij) da je na platnom spisku Ferraria - u slučaju baš-baš raskida ugovora vjerovatno bi dobio odštetu ali ne tako izdašnu kao što je to u ovoj situaciji ...
...Helmut Marko je rekao da im više nije zanimljiv no to je više zvučalo kao limitiranje štete s jedne strane zbog toga što još uvijek neznaju mogu li nogirati Webbera ... neki su to tumačili drugačije zato što Red Bull više neće sponzorirati Citroenov junior team - kao poruka da više neće biti ni osobni sponzor i već se pojavljuju špekulacije da prelazi u Ford pod Monsterovim pokroviteljstvom ... ali sam Kimi ne govori baš ništa o nastavku karijere - ni šta ni gdje ... na autosportovom forumu ima više ali ako koga zanima - možemo pričati.
@shuey (jesam sad dobro napisao) - što se tiče fame o nezainteresiranosti neću ti soliti pamet o mentalitetu finaca - Kimi Raikkonen nikad nije bio zainteresiran za cirkus formule 1, ali baš nitko mu nemože spočitavati nezainteresiranost u situacijama dok je bio u bolidu samo što on nije tip koji će prljavo rublje podastirati naočigled svih ...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
sad si odlično napisaozvjerko je napisao/la:OK - vidim da se baš nije pratilo pa ću malo nabacati informacija ...

sad ozbiljno,mislim da želi voziti kao što rekoh,ali neu krampu i ne u nesigurnoj momčadi,jednostavno je takav,oduvijek je volio izlete u druge auto vode pa mu ni nije problem čekati makar i ne dočekao
- Piquet20
- Svjetski prvak
To sam i napisao, spekuliralo se da ce dobiti (ne jednokratno, nego kroz godisnji ugovor) od Ferrarija 17M ako ne vozi nigdje, a 10M ako predje u drugi tim (u ovoj varijanti bi naravno dobio i placu od tog drugog tima).zvjerko je napisao/la:...u pitanju su bile cifre koje spominješ plus "plaća" za ovu sezonu po ugovoru koji je izmjenjen ali ne i raskinut (!!) jer je sam Kimi rekao u jednom intervjuu prije 2-3 mjeseca (turun sanomat ili tv3 uglavnom finski medij) da je na platnom spisku Ferraria - u slučaju baš-baš raskida ugovora vjerovatno bi dobio odštetu ali ne tako izdašnu kao što je to u ovoj situaciji ...
Ne mislis valjda da mu Ferrari sada placa 17M plus jos neku lovu??

Jako tesko, ali nikad ne reci nikad. Mozda bas nakon sezone uslijedi velika "rosada figura" i Kubica ode u Ferrari, Kimi u RB, a Webber/Massa u Renault...u F1 je sve moguce.zvjerko je napisao/la:...Helmut Marko je rekao da im više nije zanimljiv no to je više zvučalo kao limitiranje štete s jedne strane zbog toga što još uvijek neznaju mogu li nogirati Webbera ...

- zvjerko
- Svjetski prvak
I sad reci da više cijeniš tipa koji je, prije par godina pljuvao po svemu crvenom da bi se sada našao na njihovom platnom spisku od tipa koji ili kaže u bebu ili šuti ... koliko njih je STVARNO bilo tada iskreno? Samo jedan i taj voli sladoled kad nije na wc-u ...schuey je napisao/la: sad si odlično napisaoosim ovog zadnjeg
ipak je rekao "I was taking a shit"
sad ozbiljno,mislim da želi voziti kao što rekoh,ali neu krampu i ne u nesigurnoj momčadi,jednostavno je takav,oduvijek je volio izlete u druge auto vode pa mu ni nije problem čekati makar i ne dočekao
... sad ozbiljno ... općepoznato je da Kimi nikad nije volio sve ono prateće uz formulu 1, a sad kad sjedi na hrpi novaca može si priuštiti da radi (ili ne radi) ono što stvarno voli. Puno je njih reklo da ga nikad prije nisu vidjeli toliko nasmijanog i opuštenog ...
Piquet20 je napisao/la:To sam i napisao, spekuliralo se da ce dobiti (ne jednokratno, nego kroz godisnji ugovor) od Ferrarija 17M ako ne vozi nigdje, a 10M ako predje u drugi tim (u ovoj varijanti bi naravno dobio i placu od tog drugog tima).
Ne,ne ... ja sam mislio na tih 17M (ili koliko god da je) kao cifru odštete plus normalnu plaću koju su mu dužni isplatiti po ugovoru. Robertsoni sigurno nebi dopustili bilo kakve izmjene ugovora koje bi nosile manji godišnji prihod kao da vozi - jedino veći i to bitno.
... i slažem se sa "nikad ne reci nikad" ... ono su bili samo pokušaji čitanja između redova drugih ljudi koje sam samo prepričao ... informacije iz Kimievog tabora su jako šture ili nikakve - kad ih ima onda glase: "vidit ćemo" ... kao da uživaju puštati ljudima na maštu.
- Piquet20
- Svjetski prvak
Znaci po tebi ako je imao ugovor na 25M sada dobiva 25M+17M?? Ne vjerujem...ja barem to nisam tako shvatio...a i po svim stranicama po kojima sam sad trazio se navodi da je Kimi (od ugovora u F1!) ove godine zaradio 16-17M€.zvjerko je napisao/la:Piquet20 je napisao/la:To sam i napisao, spekuliralo se da ce dobiti (ne jednokratno, nego kroz godisnji ugovor) od Ferrarija 17M ako ne vozi nigdje, a 10M ako predje u drugi tim (u ovoj varijanti bi naravno dobio i placu od tog drugog tima).
Ne,ne ... ja sam mislio na tih 17M (ili koliko god da je) kao cifru odštete plus normalnu plaću koju su mu dužni isplatiti po ugovoru. Robertsoni sigurno nebi dopustili bilo kakve izmjene ugovora koje bi nosile manji godišnji prihod kao da vozi - jedino veći i to bitno.
btw: sto se Helmuta Marka tice, nekako mislim da je on jedan od zadnjih ljudi s kojima bi Kimi i Robertsoni htjeli pregovarati

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ove godine...ona još trajePiquet20 je napisao/la:Znaci po tebi ako je imao ugovor na 25M sada dobiva 25M+17M?? Ne vjerujem...ja barem to nisam tako shvatio...a i po svim stranicama po kojima sam sad trazio se navodi da je Kimi (od ugovora u F1!) ove godine zaradio 16-17M€.zvjerko je napisao/la:Piquet20 je napisao/la:To sam i napisao, spekuliralo se da ce dobiti (ne jednokratno, nego kroz godisnji ugovor) od Ferrarija 17M ako ne vozi nigdje, a 10M ako predje u drugi tim (u ovoj varijanti bi naravno dobio i placu od tog drugog tima).
btw: sto se Helmuta Marka tice, nekako mislim da je on jedan od zadnjih ljudi s kojima bi Kimi i Robertsoni htjeli pregovarati

p.s.Kimi je izrazio želju da isproba sve vozačke forme,prvenstveno Dakar reli,a iskreno kakav je,zašto nebi otišao u NASCAR,ili DTM? pa siguran sam da bi uživao,jednu sezonu tu,jednu tamo i eto,ali kladim se da će do karaja života odvestibarem 2 trke a to su 24 sata LeMans i Dakar,u to sam uvjeren,makar se ne vratio u F1 nikada,on će to ostvariti i kako zvjerko kaže,nije se on zasitio F1,nego svega oklo tog "glamura" i iskreno,barem nije umišljen da na trku dolazi helikopterom kako bi izbjegao fanove što rade Schumi,Alonso,Hamilton i ekipa umišljenika... koliko god da ih cijenim ali neke stvari su pretjerane...
- Piquet20
- Svjetski prvak
25M $ ≈ 17M €...dakle govorimo istoschuey je napisao/la:ja znam da je rečena cifra 25M kao dogovor da ne vozi

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ovisi jeli vezao tečaj uz Euro ili frankuPiquet20 je napisao/la:25M $ ≈ 17M €...dakle govorimo istoschuey je napisao/la:ja znam da je rečena cifra 25M kao dogovor da ne vozi

- zvjerko
- Svjetski prvak
MIslim daje ipak više jer ugovor je mijenjan na inicijativu Ferraria ,a Robertsoni nisu ni idioti ni drugorazredni manageri ... Ferrari je godišnju plaću ionako dužan isplatiti no šta je sa odštetom zbog ranije prekinutog ugovora?
Koliko sam ja shvatio (najviše vođen izjavom da je još na njihovom platnom spisku) ugovor nije raskinut već izmjenjen po kojem je dodatno plaćen da ne vozi za nikoga u F1 ove sezone... u slučaju da vozi, ugovor se raskida te mu pripada godišnja plaća i odšteta u umanjenom iznosu.
Zašto bi se odrekao ugovorene godišnje plaće što mu pripada tj njegovi manageri (ipak rade na postotak) i pristao samo na odštetu koja je manja ili ista no postavljaju se uvjeti ...
Koliko sam ja shvatio (najviše vođen izjavom da je još na njihovom platnom spisku) ugovor nije raskinut već izmjenjen po kojem je dodatno plaćen da ne vozi za nikoga u F1 ove sezone... u slučaju da vozi, ugovor se raskida te mu pripada godišnja plaća i odšteta u umanjenom iznosu.
Zašto bi se odrekao ugovorene godišnje plaće što mu pripada tj njegovi manageri (ipak rade na postotak) i pristao samo na odštetu koja je manja ili ista no postavljaju se uvjeti ...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
upravo možda zato da nebude treći vozač,osim toga,tim za svaku grešku,za svaku glupost ima pravo oderati ga po đepu,dakle,po meni jednostavno... i zamisli situaciju da ga stave na test vozača,kaj bi mu to trebalo? Kao što je sam rekao vozit će Ferrari jer mu je ugovor sa Ferrarijem a gdje,kako i zašto to je na momčadi,tom izjavom meni je jasno zaključiti da nije imao klauzulu tipa da mora odvesti sve trke što je i vrlo vjerovatno jer u pregovorima,na takvim klauzulama i klauzulama tipa vozač broj jedan momčad naravno da smanjuje plaću,a on je ipak preogromne novce dobivao,dapače u povijesti po godini drugi najplaćeniji vozač,nije li to malo čudno... :Szvjerko je napisao/la:MIslim daje ipak više jer ugovor je mijenjan na inicijativu Ferraria ,a Robertsoni nisu ni idioti ni drugorazredni manageri ... Ferrari je godišnju plaću ionako dužan isplatiti no šta je sa odštetom zbog ranije prekinutog ugovora?
- zvjerko
- Svjetski prvak
Ne, shuey! Neide to tako kao kod naših poslodavaca. Upravo zato sam i spominjao Robertsone jer je njihov posao da osiguraju svog klijenta kao ličkog medu što znači da nebi dopustili ni najmanju šansu da se u ugovoru nađe klauzula kojom Ferrari raspolaže Kimi Raikkonenom kako mu se svidi. U ugovor su ugrađeni "mehanizmi zaštite" u obliku klauzula i za jednu i za drugu stranu plus, kako sam veliš da je bezobrazno puno plaćen što je zasluga upravo managera ... ako su bili sposobni izvući toliku plaću sigurno su se i pobrinuli da se u ugovoru nađe nešto kao obaveza poslodavca da njihovom klijentu osigura bolid istovjetan onom kojeg koristi timski kolega za sve utrke trajanja ugovora ... i nemoj se truditi tražiti kvaku, ako je i ima onda je na nju baš Ferrari morao dodatno platiti tj Santander ...
... no pojavile su se i neka druga nagađanja o Kimievom preranom odlasku - nije trebao on otići već Massa no zbog situacije u Mađarskoj bi bili medijski razapeti ... meni to baš ne drži vodu baš zbog odnosa prema Raikkonenu unutar tima (Domenicali i LdM) jer je bilo preočito da ga se baš žele riješiti po cijenu da ga prikažu kao prosječnog koji "nije ispunio očekivanja" ... tek toliko da spomenem čime se sve ljudi zabavljaju puštajući mašti na volju...
... no pojavile su se i neka druga nagađanja o Kimievom preranom odlasku - nije trebao on otići već Massa no zbog situacije u Mađarskoj bi bili medijski razapeti ... meni to baš ne drži vodu baš zbog odnosa prema Raikkonenu unutar tima (Domenicali i LdM) jer je bilo preočito da ga se baš žele riješiti po cijenu da ga prikažu kao prosječnog koji "nije ispunio očekivanja" ... tek toliko da spomenem čime se sve ljudi zabavljaju puštajući mašti na volju...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Možemo samo nagađati,znam zakaj i kaj pričaš ali ja tvrdim i siguran sam,makoliko "glupi" bili u Ferrariju da nebi dali istu plaću njemu kao što je Ms imao (no Ms je od sponzora dobivao još nekih 20M) i da na to idu bez ikakve klauzule,pa klauzirali su MS-a,nije se smio pomaknuti 3 godine praktički,a siguran sam da je bioo čak i u dogovoru sa Brawnom za nastup ili testove za njegovu momčad,tako da znam da nije kao kod nas ali nije ni puno drugačije,jednostavno odbijam vjerovati da se Ferrari nije zaštitio na neki način,jeste da imaju para ali ne vjerujem da bi on otišao sa punom plaćom,otpremninomi da bi na Alonsa pljunuli 25M što je blizu onda neki 100 M kada se svi troškoji zbroje samo na riješavanje toga pitanja;) a što se ovoga tiče,to je Kimi sam izjavio da vozi u bilokojem timu gdje je Ferrari glavni i bilo koje trke jer mu je takav ugovor,siguran sam da semože i iskopati to na netu,samo mi se nedazvjerko je napisao/la:Ne, shuey! Neide to tako kao kod naših poslodavaca. Upravo zato sam i spominjao Robertsone jer je njihov posao da osiguraju svog klijenta kao ličkog medu što znači da nebi dopustili ni najmanju šansu da se u ugovoru nađe klauzula kojom Ferrari raspolaže Kimi Raikkonenom kako mu se svidi. U ugovor su ugrađeni "mehanizmi zaštite" u obliku klauzula i za jednu i za drugu stranu plus, kako sam veliš da je bezobrazno puno plaćen što je zasluga upravo managera ... ako su bili sposobni izvući toliku plaću sigurno su se i pobrinuli da se u ugovoru nađe nešto kao obaveza poslodavca da njihovom klijentu osigura bolid istovjetan onom kojeg koristi timski kolega za sve utrke trajanja ugovora ... i nemoj se truditi tražiti kvaku, ako je i ima onda je na nju baš Ferrari morao dodatno platiti tj Santander ...

- zvjerko
- Svjetski prvak
Šta ako te podsjetim u kakvim okolnostima je to izjavio?schuey je napisao/la:.... što se ovoga tiče,to je Kimi sam izjavio da vozi u bilokojem timu gdje je Ferrari glavni i bilo koje trke jer mu je takav ugovor,siguran sam da semože i iskopati to na netu,samo mi se neda
"Ferrari napušta Formulu 1! Mosley kaže: "Formula 1 može bez njih!" ... ring the bell

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
upravo tako,da je imao klauzule utrka,imao bi free ostanakzvjerko je napisao/la:Šta ako te podsjetim u kakvim okolnostima je to izjavio?schuey je napisao/la:.... što se ovoga tiče,to je Kimi sam izjavio da vozi u bilokojem timu gdje je Ferrari glavni i bilo koje trke jer mu je takav ugovor,siguran sam da semože i iskopati to na netu,samo mi se neda
"Ferrari napušta Formulu 1! Mosley kaže: "Formula 1 može bez njih!" ... ring the bell