Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

pa ima veze sto si moderator zbog nacina kako komuniciras sa nama, plebejcima i zbog toga sto nisi lepo procitao sta sam napisao vec si odma skocio da me pokopas
lepo sam naveo da je kimi najplaceniji po sezoni,jednoj sezoni za koju je dobio 51m$ a za koju informaciju sam naveo i neki link
znaci nisam ja izmislio vec nasao na netu opste poznatu cinjenicu da je kimi sa svojim advokatskim timom opeljesio ferari i filip moris u prvoj sezoni
e sad ako ti imas neki drugi info da je neki drugi sportista dobio za sezonu vise od 51m$ ja se izvinjavam
i da, plate su jedno a svi ekstra prihodi od reklama,sponzora i dr je nesto sasvim drugo

u svakom slucaju moj post da je kimi najplaceniji je vise bio u svrhu skretanja vese price oko kimijevog raskida ugovora i ko koliko dobija i ko je koga zaebao jer prave detalje tog ugovora necemo skoro doznati :?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa ima veze sto si moderator zbog nacina kako komuniciras sa nama, plebejcima i zbog toga sto nisi lepo procitao sta sam napisao vec si odma skocio da me pokopas
lepo sam naveo da je kimi najplaceniji po sezoni,jednoj sezoni za koju je dobio 51m$ a za koju informaciju sam naveo i neki link
znaci nisam ja izmislio vec nasao na netu opste poznatu cinjenicu da je kimi sa svojim advokatskim timom opeljesio ferari i filip moris u prvoj sezoni
e sad ako ti imas neki drugi info da je neki drugi sportista dobio za sezonu vise od 51m$ ja se izvinjavam
i da, plate su jedno a svi ekstra prihodi od reklama,sponzora i dr je nesto sasvim drugo

u svakom slucaju moj post da je kimi najplaceniji je vise bio u svrhu skretanja vese price oko kimijevog raskida ugovora i ko koliko dobija i ko je koga zaebao jer prave detalje tog ugovora necemo skoro doznati :?
ok,ako si uvrijeđen ispričavam se,ali ja sam taj podatak isti nabeo prije,i to juče-prekjučer tako da se ponavljaš,drugo naveo sam ti gdje si pogriješio,treće,ovisno o ugovoru,no plaća kao plaća je teško definirana,ima vozača koji su vozili samo za plaću i pod uvijetom da nesmiju uzimati novce od sponzora /Hamilton/ i vozača kojima je u plaću ulazilo koliko zarade promovirajući sponzore,teško je tu granicu potegnuti ;) ugl. wiki je lako falsificirati,zato sam rekao da semalo konzultiraš okolo po stranicama,taj podatak je poprilično točan,ali to je jedini točan podatak :) kada ja tražim podatke,tražim na provjerenim stranicama koje si nesmiju i nedopuštaju dezinformacije,a to svakako nisu wiki i index itd ;) nadam se da smo izgladili nesporazum,nije namjera bitla biti bahat ili ikaj,samo uputiti u netočnost informacije (btw začudio bi se koliko netočnih info ima na službenom sajtu što je nevjerovatno po mom mišljenju )

eto,tolko od mene o Kimiju i plaći
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:Ma sve je otišlo u krivom smjeru. Nema veze koliko i zašto je plaćen već da je još uvijek na platnom spisku Ferraria ...
bar smo se oko nečega složili :D nema veze,isplivati će kad tad koliko je dobio i kako je dobio,uvijek ispliva ;) Meni je samo nejasno zašto šute toliko,no bilo bi po meni dobro da se vrati ako će imati gdje,RB ili Ferrari,meni svejedno,samo da bude u konkurentnom bolidu
Ma gle, Domenicali je "političar" što znači da će bebaču uzeti lizaljku bez da trepne okom ... ostavlja sve opcije otvorene ... no gazi preko leševa i taj mi dio kod njega jako smeta. Niti smo čuli da je Kimi zalupio vrata formuli 1 pa čak ni Ferrariu (ovu nadamse pauzu su njegovi navijači puno teže prihvatili nego on) niti je Ferrari zalupio vrata njemu ... čuješ li (čitaš) ijednu ružnu riječ sa Kimieve strane uperenu prema njima?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:
schuey je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:Ma sve je otišlo u krivom smjeru. Nema veze koliko i zašto je plaćen već da je još uvijek na platnom spisku Ferraria ...
bar smo se oko nečega složili :D nema veze,isplivati će kad tad koliko je dobio i kako je dobio,uvijek ispliva ;) Meni je samo nejasno zašto šute toliko,no bilo bi po meni dobro da se vrati ako će imati gdje,RB ili Ferrari,meni svejedno,samo da bude u konkurentnom bolidu
Ma gle, Domenicali je "političar" što znači da će bebaču uzeti lizaljku bez da trepne okom ... ostavlja sve opcije otvorene ... no gazi preko leševa i taj mi dio kod njega jako smeta. Niti smo čuli da je Kimi zalupio vrata formuli 1 pa čak ni Ferrariu (ovu nadamse pauzu su njegovi navijači puno teže prihvatili nego on) niti je Ferrari zalupio vrata njemu ... čuješ li (čitaš) ijednu ružnu riječ sa Kimieve strane uperenu prema njima?
Ne usudi se,ne usudi se ni Rubens pisnut ikaj van propuštanja,možda ih muče pa šute svi :D šalim se,nadam se da će se vratiti,i to baš u Ferrari,ne da mi je presimpatičan ali je dobar,nije da sam lud za njim,no dečko vozi i radi svoj posao i to je bitno,baš me briga dačl je na wc-u,ruši dijecu ili kaj,nego da radi svoj posao,ne laje okolo kako ne valja ovo,ne valja ono,šuti i vozi,pa nije ni McLaren bio oduševljen njegovim stilom ali nakon Alonsa su shvatili da im možda treba neko takav a ne lajavac,zato ga poštujem,iako sam i mišljenja da može napredovati,da je samoumišljen malo,jel dobar savijet zlata vrijedi anije htio pogledat MS-a,koji mu je mogao ponešto možda i pomoći možda i ne,Massi je pomogao,ovaj nije htio,no to je njegov stil
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

schuey je napisao/la: ok,ako si uvrijeđen ispričavam se.......
takodje (ja nisam nicim bio uvredjen)
sve ql ;)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

KIMI, ak citas ovo, MARŠ u F1!!!!!!!!!!!!!! :biggrin:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

evo za one koji tvrdw da je nezaiteresiran,da je neskoncentriran itd,čovjek kad je vozio je vozio,kad nije nije

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VX22YwO7 ... 8&index=34[/youtube]
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Kimi je blizu potpisivanja novog ugovora za Citroen...vijest je došla jedan dan nakon što je Renault potvrdio Petrova...
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

Tužan Božić za Kimija, umro mu neočekivano tata, Matti, 56 godina:(:( LINK

slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Ne bude se vratio http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/r ... ula-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Završia 8. na prvom rallyu sezone
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Raikkonen to compete in NASCAR
Former Formula 1 world champion Kimi Raikkonen will make a surprising move to NASCAR this year, the Finn joining the series with a new team.
Kimi daj nazad u f1 :(
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

eh moj kimi..

neznam sto bih komentirao bas..
rFactor F1 HR server Info
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Armanini je napisao/la:eh moj kimi..

neznam sto bih komentirao bas..
Znas onu sa magarcem i dva plasta sijena :?:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe ne.. cekam explain :)
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Armanini je napisao/la:hehe ne.. cekam explain :)
Magarac bio gladan, naidje na dva plasta sijena, i nije mogao da odabere koji ce pojesti...na kraju umro od gladi :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ma samo ne NASCAR, pa šta nije prije jedno par mjeseci govorio kako ga nascar ne interesira jer mu je to dosadno, i da neće sigurno tamo preć. Ako netko nađe taj članak (u nekom interviewu je bilo ja mislim) neka stavi. Baš ću sad probat nać...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari-BiH je napisao/la:
Armanini je napisao/la:hehe ne.. cekam explain :)
Magarac bio gladan, naidje na dva plasta sijena, i nije mogao da odabere koji ce pojesti...na kraju umro od gladi :biggrin:

hehe, vis.. svaki dan covjek nes novo nauci :)

kako kaze jedan komentar na newsima - "kimi ide vozit da se malo zabavi.. mi znamo koji put otic na karting" :x
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

F1NAC je napisao/la:Raikkonen to compete in NASCAR
Potajno se nadam, kako bi Kimija moglo krenuti u NASCAR-u. Bolje nego u rally-iju.

Kimi, razvali Amere i ostatak društva. :k.o:

Početak, :biggrin: :

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90349" onclick="window.open(this.href);return false;

:driver:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

evo i na hrv - Kimi i Kyle Busch u NASCAR-u
...ode Kimi :bye:
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Montoya savjetuje Kimija prije ovotjednog NASCAR debija
moglo bi Kimiu biti zanimljivo u Nascaru, neće kao u F1 imat vremena kad odustane sjest na jahtu i pijuckat šampanjac :D
slika
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

najveći alkos među F1 vozačima :D
Život bez brzine nije život
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

slika
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Re:

Post Postao/la Spretni Pajkan »

The Greatest je napisao/la:Kimi nije ni blizu extra klase. Extra klasa su bili Schumacher i Senna a Kimi nije ni blizu toga.
[-X :lol: ccc...na ovo mogu odgovorit samo sa jednim vicem:Što radi Alonso kad pretekne Raikkonena?Ugasi play station. :p
Btw,šta će mu NASCAR :( ,koga briga za to,a ionako je najviše rastura u F1,i nadan se njegovom povratku,kad tad.Iako,pitanje oće li imat volje,a može sigurno,odma se ubacit u sam vrh,samo da uđe u konkurentan tim.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Odgovori