Ti se ne brojeK1M1 je napisao/la:Da, liverpool na žalost u gadnoj krizi.Dani je napisao/la: A kaj da ja velim za moje?
Kako ne? A Split i Mainz?Ferrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Ti se ne brojeK1M1 je napisao/la:Da, liverpool na žalost u gadnoj krizi.Dani je napisao/la: A kaj da ja velim za moje?
Kako ne? A Split i Mainz?Ferrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice
Bilo bi im bolje da počnu igrati samo u gostujućim dresovima - bijelimFerrari-BiH je napisao/la: Ove godine crveno nije u modi
Bar sto se nogometa tice
Šta je najbolje, sutkinja je poslije tekme rekla za taj incident: "Bilo je lijepo!"schuey je napisao/la:strašnoali loša sutkinja kako bi Beusan rekao,svaki fizički kontakt sa sucem je kažnjiv
Rece Dzekin savjetnik.Ich weiß nichts davon, dazu gibt es keine Informationen. Was über Juve behauptet wurde, stimmt nicht. Es ist möglich, dass er nächstes Jahr bei Bayern München spielt."
Vec sam jednom bio, za vrijeme jednog broja 20Scuderia je napisao/la:Lako moguce da Ferrari-BiH postane navijac Bayerna.![]()
![]()
Rece Dzekin savjetnik.Ich weiß nichts davon, dazu gibt es keine Informationen. Was über Juve behauptet wurde, stimmt nicht. Es ist möglich, dass er nächstes Jahr bei Bayern München spielt."
Ferrari-BiH je napisao/la:
Vec sam jednom bio, za vrijeme jednog broja 20![]()
P.S. Sve sam razumio sta je rekao![]()
ne bi bilo lose, imao bi s kime igratiScuderia je napisao/la: Hehehe, a to je Brazzo, ha?
Pitali Dzekinog savjetnika, da li je tocno da ce se Dzeko preselit u Italiju, tocnije Juventus, on im je odgovorio da to nije tocno, ali da postoji mogucnost da iduce godine zaigra u Bayernu.
A ne znam dokad ce biti strpljivi sa Gomezom, puno je placen a nista nije postigaoScuderia je napisao/la: --
Navodno je jedina prepreka Gomez.
Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....Scuderia je napisao/la:Cini se da je strpljenje pri kraju. Ova sezona je biti ili ne biti za njega.
Samo se nadam, (ako) kada dodje, da ne zavrsi kao Gomez.
Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....
Dzeko vec trecu sezonu zabija redovno, mislio sam da ce odlaskom Misimovica prestati, ali nije...zabija i uz Diega. Kada pogeldas njegovu igru i Gomezovu vidis razliku, Dzeko svaku loptu moze smiriti, sna driblati, zabija objema nogama. Gomez je po meni tipicna "stozina", stoji i ceka (mozda je to moj dojam)
Scuderia je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:
Cuj, Gomez je zabijao jednu sezonu i to zestoko, onu prethodnu je bilo tak-tak....
Dzeko vec trecu sezonu zabija redovno, mislio sam da ce odlaskom Misimovica prestati, ali nije...zabija i uz Diega. Kada pogeldas njegovu igru i Gomezovu vidis razliku, Dzeko svaku loptu moze smiriti, sna driblati, zabija objema nogama. Gomez je po meni tipicna "stozina", stoji i ceka (mozda je to moj dojam)
Da, Gomez je zabijao ko` lud one sezone, prije nego sto je otisao u Bayern.
Nije to samo tvoj dojam, i moj je isti takav. Gomez je jednostavan takav tip napadaca koji ceka u kaznenom prostoru loptu, dok Dzeko to nije.
Takav tip napadaca fali Bayernu, i ako bude srece, doci ce. Nije za njega Talijanska liga....
Ma ja molim boga samo da ne ode u Italiju, meni ta liga nikako ne lezi, ne znam zasto ljudi toliko potenciraju njihovu ligu, koja je u zadnjih par godina po meni slabija cak i od Francuske lige. Vjerovatno ljudi vise gledaju na imena (Milan, Juve, Roma i sl...) jedino je Inter odskakao zbog Mou-a
Gledao sam tekmu i još jednom su dobru utakmicu odigrali.majstor iz maranella je napisao/la:Real sjeo na prvo mjesto primere jučerašnjim razbijanjem malage 4:1. Strijelci Ronaldo i Higuain po 2 putaHALA MADRID!!!
Ja sam čak stekao dojam, a čini se da se stari Stipe Sladojev slaže sa mnom, da je Real igrao s pola snage?!Ferrari-BiH je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovakav Real nisam gledao jos od doba celavog cike koji se previse znoji