Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Forza
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Jenson Button
Odlična utrka danas,pokazao je da nije uzalud svjetski prvak i da ga mnogi bespotrebno omalovažavaju.Užitak je bilo gledati njega i Alonsa danas
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da li mu je onaj otpali komad usporio bolid?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pa nije ni on siguran, tako je izjavio. Otišao je komad difuzora, i čekam neke kvalitetnije fotke da vidim. Button je odlično vozio danas. Ali čim nije uspio odmah pobjeć Alonsu, bilo me strah da kroz boksove popušit poziciju. Sve u svemu, svaka čast.Dani je napisao/la:Da li mu je onaj otpali komad usporio bolid?

-
- Navijam za: Ferrari
Najbolji vozac po meni trenutno,Baton i kubica.Momak ne samo da je dobar vozac nego je i razuman za razliku od drugog vozaca McLarena.Danas nakon utrke kada je cestitao Masi i Alonsu i normalno sa njima razgovarao.Malo je vozaca danas koji srdacni sa protivnicima na kraju.Cestitke Batonu a i Hamiltonu.kowalski je napisao/la:Najbolji pojedinac danas. Neki su vozili bez mozga, drugi bez jaja, a Button je imao svega po malo.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Button je danas dao sve od sebe (jedna od rjetkih gdje se borio do samog kraja, pošto se do sad znao dosta puta zguzit i slučajno doć na podij
) šteta za McL taktiku da ga pozovu prije Alonsa. Vettel je dokazao da su gume mogle ići do kraja utrke, da su tako išli Button bi i Alonso ušli u pretposljednjem krugu u boks i najvjerojatnije bi za dlaku presudila brzina vulkanizera kroz bokseve.

-
- Navijam za: Ferrari
Pa vidio bih tebe kako bi vozio da te neko non stop iz boksa opominje i sputava.A i u takvoj situaciji on pokazuje koliko je velik covjek,prihvatio je da bude vodonosa i ne zali se u javnosti a normalno da nemoze vozit motivirano svaku utrku,bar ne one na kojima ga opominju da ne pritisce previse pogotovo ako ima sansu da pretekne Hamiltona.Mogu mislit njega da mu jave iz boksa da popusti i da ne pritisce.Ćale od Lewisa je napisao/la:Button je danas dao sve od sebe (jedna od rjetkih gdje se borio do samog kraja, pošto se do sad znao dosta puta zguzit i slučajno doć na podij) šteta za McL taktiku da ga pozovu prije Alonsa. Vettel je dokazao da su gume mogle ići do kraja utrke, da su tako išli Button bi i Alonso ušli u pretposljednjem krugu u boks i najvjerojatnije bi za dlaku presudila brzina vulkanizera kroz bokseve.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ali i boks ga je koštao pobjede. Bili su sporiji od Alonsa 0,8 sekundi. Taman da ga ovaj prođe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da je Button bio samo 0.1sec brži ili da je imao više top speeda vjerojatno bi prošao i pobjedio...ali na žalost nije...Dani je napisao/la:Ali i boks ga je koštao pobjede. Bili su sporiji od Alonsa 0,8 sekundi. Taman da ga ovaj prođe.
Malo me ta situacija sjetila na onu između Alo i Msc-a u Bahreinu 2006.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Najjace je bilo kada je Button Domenicalli-ju uputio konstataciju na talijanski nacin sa skupljenim prstima sake..ivanfece je napisao/la:Najbolji vozac po meni trenutno,Baton i kubica.Momak ne samo da je dobar vozac nego je i razuman za razliku od drugog vozaca McLarena.Danas nakon utrke kada je cestitao Masi i Alonsu i normalno sa njima razgovarao.Malo je vozaca danas koji srdacni sa protivnicima na kraju.Cestitke Batonu a i Hamiltonu.kowalski je napisao/la:Najbolji pojedinac danas. Neki su vozili bez mozga, drugi bez jaja, a Button je imao svega po malo.

FORZA FERRARI!!!
- Mika_bar
- Početnik
Button smatra da ce start biti ključan za ishod utrke:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86977
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86977
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- darky
- Profesionalni vozač
danas je zabrljo stvar
ulazak u boks u krivom trenu i očito se danas baš i nije snalazio dobro na stazi
a uz onih par luđaka ispred sebe uopće se ne čudim da ih nije prestigao.
sad je ispao iz utrke za naslov (iako još postoje teorije sa dvije pobjede)

ulazak u boks u krivom trenu i očito se danas baš i nije snalazio dobro na stazi
a uz onih par luđaka ispred sebe uopće se ne čudim da ih nije prestigao.
sad je ispao iz utrke za naslov (iako još postoje teorije sa dvije pobjede)
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma gotovo otpao je on 42 bodova zaostatka od mogucih 50 jos gotovo budimo realni 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
definitivno je otpao, ono što preostaje je završavat s što više bodova zbog konstruktorske borbe.

- Mika_bar
- Početnik
Nema vise sanse za Jensona, da osovoji naslov morao bi pobjediti u obje utrke a sva ostala cetvorica bi zapravo morali ispati u obje utrke, tako da ni teorija vise ne postoji! Danas je dobro krenuo i mislio sam da bi mogao nesto izvuci, al ocito kako je u Australiji i Kini pobjedio rizicnim odlukama, tako je danas "popusio" (slicno kao i u Japanu sa drukcijom taktikom).
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Danas si je sam kriv. Sve da su i zabrljali u boksu s odlukom o gumama, završio je tek 12., a iza njega su bili samo vozači iz novih momčadi.
Nije baš puno pokazao iako je inače vrlo dobar po kiši.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Nije ni Hamilton puno pokazao po kišifankiđoe je napisao/la:Danas si je sam kriv. Sve da su i zabrljali u boksu s odlukom o gumama, završio je tek 12., a iza njega su bili samo vozači iz novih momčadi.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Haha... Po kisi ili po kisnim kapljicama??
Cak su na F1 Racingu hr dobro napisali...
Cak su na F1 Racingu hr dobro napisali...
Sva sreća da kontrola utrke nije slušala prosječne vozače poput Marka Webbera ili Jensona Buttona, koji su preko radija bili najglasniji u zagovaranju odgode starta.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Vjerojatno je na njihovim monitorima pisalo ''please wait, loading image'' pa su zezli kalkulacije.schuey je napisao/la: Nije ni Hamilton puno pokazao po kišimože i bolje,ja mislim da su se malo preračunali u prognozi,što je vidljivo iz njihovih izvora,nijednom nisu pogodili kada kiša staje,tako da mislim da je podešen bolid za suho,što je vidljivije na jako dobrim vremenima kada se staza počela sušiti no tada su gume već bile loše
Valjda se kasnije prepao od Sutila koji je kosio sve što mu se našlo na putu, a i šire te rekao sam sebi ''ovi mulci su ludi, dobro mi je tu gdje jesam''.
Evo i Buttonove izjave nakon utrke Link
Kaže da su mu šanse da obrani naslov minimalne i da ovise o nesreći drugih vozača, ali se ne predaje.
Priča da je imao dosta problema s autom na kojeg je stavio neki novi dio kojeg Hamilton nije imao i
koji je najvjerojatnije uzrokovao probleme - blokirali su mu prednji kotači.
Na intermedije je prešao jer je ostao bez novih setova full weta, a Hamiltonu (odnosno timu) će pomoći
ako bude potrebno kad izgubi i matematičku šansu da osvoji prvenstvo.
- ostoja
Baton je jedan od najboljih vozaca trenutno.I ima naslov prvaka osvojen posteno,za razliku od pojedinaca koji su favorizovani maksimalno od ekipe a i na kraju opet ostaje covjek i kaze da ce pomoci ekipi i kolegi.Svaka cast.

-
Button je isto bia favoriziran 2009., s boljom strategijom itd., al ne u tolikoj mjeri ko mozda schumacher i drugi, al budimo realni, barrichello i nije neki vozac, i stariji je duplo od vettela i co., a u odnosu na druge u pocetku je ima superioran bolid, i prvenstvo je bilo gotovo vec u 7.utrci...ostoja je napisao/la:Baton je jedan od najboljih vozaca trenutno.I ima naslov prvaka osvojen posteno,za razliku od pojedinaca koji su favorizovani maksimalno od ekipe a i na kraju opet ostaje covjek i kaze da ce pomoci ekipi i kolegi.Svaka cast.
Zasto nije bolji sada od hamiltona?
- darky
- Profesionalni vozač
Pa button nije toliko agresivan, on je vozač iz sjene, nevidljiv, ali čim mu se ukaže i tračak prilike zgrabi je, tako je i postao prvak (i to je ono što prvak mora imati, sposobnost da iskoristi svoju priliku i poentira)
Znamo da Schumaher to ima, Alonso, Kimi, Hamilton i Button.
Massa je u statusu zamalo i pitanje je da li će mu se ikada više pružiti prilika koju nije iskoristio.
Kaj se tiče dvojca iz bikova, pa oni tek moraju dokazati od kakvog su materijala, da li su pobjednici ili gubitnici
U odnosu Button ili Hamilton
teško je reći koji je bolji, no obojica su prvaci
Mislim da su njih dva vrlo slična Senna - Prost
Ono što se meni čini je da je možda Button malo previše zadovoljan svojim brojem 1 ove sezone i nema toliku glad za naslovom kao Hamilton i to je možda razlog njegovih mrvicu slabijih vožnji
No nemojte zaboraviti da Button još nije otpisan iz utrke za naslov i da u nekom ludom raspletu i on može postati prvak, a ako se to dogodi bože moj biti će dovijeka engleski heroj
Znamo da Schumaher to ima, Alonso, Kimi, Hamilton i Button.
Massa je u statusu zamalo i pitanje je da li će mu se ikada više pružiti prilika koju nije iskoristio.
Kaj se tiče dvojca iz bikova, pa oni tek moraju dokazati od kakvog su materijala, da li su pobjednici ili gubitnici
U odnosu Button ili Hamilton
teško je reći koji je bolji, no obojica su prvaci
Mislim da su njih dva vrlo slična Senna - Prost
Ono što se meni čini je da je možda Button malo previše zadovoljan svojim brojem 1 ove sezone i nema toliku glad za naslovom kao Hamilton i to je možda razlog njegovih mrvicu slabijih vožnji
No nemojte zaboraviti da Button još nije otpisan iz utrke za naslov i da u nekom ludom raspletu i on može postati prvak, a ako se to dogodi bože moj biti će dovijeka engleski heroj

-
e moj buttone...
sad se vidi da su one dvi pobjede u kini i australiji bile jedino zbog dobre strategije...
aj sutra na primeu ce startat valjda, pa mozda nesto usicari, al sumnjam...
hamiltonu od njega nikakve koristi, da je izbacia massu to bi vec nesto bilo
može hamiltonu jedino pomoć tako da kad ga alonso bude prolazia za krug da se zabije u njega...
sad se vidi da su one dvi pobjede u kini i australiji bile jedino zbog dobre strategije...
aj sutra na primeu ce startat valjda, pa mozda nesto usicari, al sumnjam...
hamiltonu od njega nikakve koristi, da je izbacia massu to bi vec nesto bilo
može hamiltonu jedino pomoć tako da kad ga alonso bude prolazia za krug da se zabije u njega...
- ostoja
Buton je svoj naslov osvojio cisto bez bilo kakvih kradja i podvala za razliku od pojedine gospode.A razlog njegovih slabih voznji ove godine je frustracija i totalna ravnodusnost zbog unapred podredjenog polozaja iako je on prvak a ne Hamilton kome je sve na ruku islo ove godine-do pred kraj sezone.