Nick Heidfeld

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Re: Nick Heidfeld

Post Postao/la fankiđoe »

A i taj Boullier se prenemaže do iznemoglosti tim navodnim slobodnim mjestom u bolidu.
Što je, je - Heidfeld je vjerojatno najbolji izbor za Renault ako zanemarimo ruske sponzore.
Koliko čujem najveći problem za Petrova, Heidfelda i ostale pretendente na vozačko mjesto
u Renaultu mogla bi biti iskra u suznom oku Kimija Raikkonena koji gleda u Boulliera i sa dječačkim
zanosom objašnjava kako je on najmotiviraniji vozač koji će ikada voziti za Renault.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Heidfeld still confident of 2011 F1 seat

Nick Heidfeld is confident that he will continue in Formula 1 as a race driver next season despite Sauber signing GP2 race-winner Sergio Perez to partner Kamui Kobayashi for 2011.

The 33-year-old made his F1 comeback at the Singapore Grand Prix two weeks ago after replacing Pedro de la Rosa at Sauber, but is now once again hunting for a seat. Heidfeld will face tough competition for a place, with few drives remaining for next season, although Renault, Force India and Williams of the established teams have yet to confirm their full line-ups.

"I think it will happen," he said of his prospects of landing a race drive. "But until it's signed, you can never be sure.

"Obviously there are not that many places left for next year, but we are doing our best. It's looking positive, definitely."

Heidfeld admitted that he did not know that Sauber was set to sign Perez when he agreed to return after last month's Italian Grand Prix. But he believes that the deal is good for the future of the team and is pleased that the outfit he drove for in three spells from 2001-2003, 2006-2009 and in the final five races of 2010 now has a bright future.

"I didn't know about it before I signed for this year," said Heidfeld. "Obviously I knew that there were things going on in the background and Peter [Sauber] informed me before it was made official.

"Actually, I didn't complain. Quite the opposite - I congratulated him because it's great news for the team and especially for the guys in Hinwil who I have worked with for seven years. I'm happy that they can continue with a partner in Telmex that secures the future and gives them the possibility to move further up."

Heidfeld admitted that he was disappointed that he no longer has the chance to stay with Sauber next year, but is hopeful that he can finish the season strongly.

"It's not so good for me [personally] obviously, because there's one place less but it was not a place that I took for granted for next year," he said.

"Some people might look at it like I came back and have now been kicked out again, but that's not how it feels. The team and Peter trust me, that's why they took me on board, and the reason for the deal next year are very obvious.

"I have a very good feeling, the team is backing me and we will try to work together as best we can for the rest of the season."
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Nadam se da će naći mjesto, uviejk mi je bio drag vozač. Šteta što nema mjesta za njega u Sauberu.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ma koji ćemi k još i on tu,samo da smeta,ajde bolji od Fisica i ekipe ali opet rang Buttona,svaka čast na konstantnosti ali "lako" je odvest bolid ne forsirajući ga do maksimuma,njega ili u top momčad ili nigdje,ne sviđa mi se zauzimanje starješina mjesta mladim nadama,to neide samo njega nego i Rubensa i ostalih koji su Zeusa prerasli po broju godina,osim MS-a on je ipak specijalac,i da se neki drugi prvak vrati to je drugo,no starješina u slaboj momčadi,neka hvala
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

schuey je napisao/la:Ma koji ćemi k još i on tu,samo da smeta,ajde bolji od Fisica i ekipe ali opet rang Buttona,svaka čast na konstantnosti ali "lako" je odvest bolid ne forsirajući ga do maksimuma,njega ili u top momčad ili nigdje,ne sviđa mi se zauzimanje starješina mjesta mladim nadama,to neide samo njega nego i Rubensa i ostalih koji su Zeusa prerasli po broju godina,osim MS-a on je ipak specijalac,i da se neki drugi prvak vrati to je drugo,no starješina u slaboj momčadi,neka hvala
Citajuci tvoje postove stice se utisak da u F1 mogu voziti samo vozaci slicni Schumacheru i po neki Alonsu i Hamiltonu.Nisu svi vozaci takvi.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Uskoro će voziti samo oni iza kojih stoji neka naftna kompanija :roll:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Felipe Massa je napisao/la:
schuey je napisao/la:Ma koji ćemi k još i on tu,samo da smeta,ajde bolji od Fisica i ekipe ali opet rang Buttona,svaka čast na konstantnosti ali "lako" je odvest bolid ne forsirajući ga do maksimuma,njega ili u top momčad ili nigdje,ne sviđa mi se zauzimanje starješina mjesta mladim nadama,to neide samo njega nego i Rubensa i ostalih koji su Zeusa prerasli po broju godina,osim MS-a on je ipak specijalac,i da se neki drugi prvak vrati to je drugo,no starješina u slaboj momčadi,neka hvala
Citajuci tvoje postove stice se utisak da u F1 mogu voziti samo vozaci slicni Schumacheru i po neki Alonsu i Hamiltonu.Nisu svi vozaci takvi.
dobro si zaključio to je top topova a ne da voze ljudi iza kojih stoje sponzori,ili se možda ne slažeš? dobro uvijek bih mjenjao Heidfelda umjesto Petrova ali osim realno spore i kontrolirane vožnje on nema ništa,tako da po meni nema smisla povratka,dok je tu izbor puno kvalitetnijih i starijih vozača,ako baš takve preferiraš
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

ugodno iznenaden s kvalama, zamal prvih 10, veliki napredak se vidi, sad samo uvatiti prve bodove u utrci i sve 5. :D
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Heidfeld: Lacking of backing a problem

Nick Heidfeld has revealed that a lack of financial backing is causing havoc on his chances of securing a 2011 race-seat.

Although he returned to the grid for the final five races of this year's Championship with Sauber, Heidfeld will not be retained next season after the team opted instead to sign Mexican driver Sergio Perez.

Heidfeld, though, is determined to find a place on next year's grid with another team, although he admits his lack of financial backing is proving to be a problem.

"There is progress, but still nothing to say," he told ITV-F1. "It could be (resolved) quickly or it could take a while, I don't know.

"I think it will happen but you cannot be 100 percent sure.

"Unfortunately, at the moment in the Formula 1, it's not solely about how you drive the car and what you can bring in terms of talent, speed and engineering skills.

"There are other factors playing a role as well, and some of these things I cannot deliver! I don't have backing like some others.

"It would also be a lot easier once you have signed to say, 'Okay, I have some sponsors who would like to do something'.

"We're obviously speaking to sponsors who are interested but first they want to see where you're going to drive before they jump on board."
fankiđoe
Početnik
Početnik

Heidfeld uvjeren da će voziti dogodine
Praktički isto kao i u posljednjih par intervjua, s tim da se u članku spominju
Williams, Renault i Force India. Također spominje da ne ga trenutno ne zanimaju
nove momčadi.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

bilo bi steta da tako pouzdanog vozaca neka od tih triju momčadi ispusti.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Izvisit će Nick kao i na početku ove sezone.
U Williamsu 2.mjesto je popunjeno, ne znam kakav je status Rubensa. Tu bi se možda mogla ukazat prilika ako Rubens odlući otići u penziju iako nigdje nisam vidio niti nagovještaj takve opcije.
U renault mislim da nema šanse. On sponzorskih novaca ne može donjeti, a Petrova će se riješiti jedino u zamjenu za nekog drugog vozaća koji će donjeti vreću novaca. Ili u zamjenu za Kimija iako izgleda da je ta opcija propala.
FI također ima popunjeno 2.mjesto a Sutil ako ne dobije ponudu neke top momčadi a ne vidim da bi McLaren,RB, Ferrari ili Mercedes u idućoj sezoni mogli posegnuti za njegovim uslugama najvjerovatnije ostaje u FI.
I jedino šta mu ostaje su nove momčadi, u koje on ne želi. Dragi moj Nick, čini se da su nove momčadi jedina opcija koja ti preostaje.
Osim ako se nešto ne preokrene u sljedećih mjesec dana.
Michael is faster than you!!
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Igor18 je napisao/la:Izvisit će Nick kao i na početku ove sezone.
U Williamsu 2.mjesto je popunjeno, ne znam kakav je status Rubensa. Tu bi se možda mogla ukazat prilika ako Rubens odlući otići u penziju iako nigdje nisam vidio niti nagovještaj takve opcije.
U renault mislim da nema šanse. On sponzorskih novaca ne može donjeti, a Petrova će se riješiti jedino u zamjenu za nekog drugog vozaća koji će donjeti vreću novaca. Ili u zamjenu za Kimija iako izgleda da je ta opcija propala.
FI također ima popunjeno 2.mjesto a Sutil ako ne dobije ponudu neke top momčadi a ne vidim da bi McLaren,RB, Ferrari ili Mercedes u idućoj sezoni mogli posegnuti za njegovim uslugama najvjerovatnije ostaje u FI.
I jedino šta mu ostaje su nove momčadi, u koje on ne želi. Dragi moj Nick, čini se da su nove momčadi jedina opcija koja ti preostaje.
Osim ako se nešto ne preokrene u sljedećih mjesec dana.
A što je najgore i nove momčadi su pune, Lotus ce imati istu vozačku postavu, HRT ce nastaviti logikom "tko da više para njegovo je" a tu Nick ne spada, jedino ostaje Virgin i zamjena Di Grassija
Budući da ništa od proširenja grida biti ce teško ugrabiti posao a kamo li birati
fankiđoe
Početnik
Početnik

@Igor18
Čini mi se da Barichelo ima potpisano za Williams, Hulkenberg nema, ali zainteresirani su za Maldonada.
Raikkonen je rekao da 100% neće voziti za Renault, oko Petrova se u Renaultu više ne izjašnjavaju otkad
je zabrljao par utrka.
Force India ima ugovor s Liuzziem za 2011., sa Sutilom su u pregovorima.

Otkad je izletio Raikkonen prošle godine, sve je moguće iako Heidfeld nije ime ko Alonso. Ali moguće je da
npr. izleti Massa i eto ti slobodnog mjesta u top momčadi, možda ne za Nicka, ali otvara se mjesto za dodatne rošade.
Vidjet ćemo što će bit.
ZEN
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ZEN »

Ipak je Nick puno bolji vozač nego Rosa , što se i vidi.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nesto interesantno:

prije par mjeseci na nickovoj stranici fanovi su nicku mogli slati pitanja i on je sada odgovrio na tri od njih 300, fan iz Japana je pitao/la:

“Why did you choose black as this year's helmet colour?” does Mio from Japan want to know.

Nick: “I looked at my helmet collection at home. I had a helmet in 2007 in Bahrain that did vary between black and white depending on temperatures. Now 3 years later this effect wasn’t working any more and the helmet was nearly black and grey all around. I really liked it and went for an all-black approach. I think it turned out nicely and was unique - but I will change again for next year.”

sada ovo na kraju moze znaciti nesto a i nemora.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

A on je profesionalni vozač utrka. Gdje god vozi, šta god vozi, za koga god vozi kaciga mu je potrebna tako da to ne mora značit da će biti na gridu formule 1.
Ali ipak možda....čitam sad novosti i spominje se da bi Sutil mogao u Williams, u svakom slučaju velika vjerovatnost je da odlazi iz FI što otvara slobodno mjesto gdje bi možda Nick mogao uskočit.
Michael is faster than you!!
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Jako sam zadovoljan s nastupom na drugom treningu. Bolji od momčadskog kolege, oba Mercedesa, oba Williamsa, obe Force Indie, Renaulta jednog i jako blizu McLarenu. Mogao bi ovo biti jako dbar vikend za njega.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

nakon sto je bio jako nezadovoljan jucer poslije kvalifikacija, danas još gori dan. Nerazumijem zasto je isao 5 krugova prije kraja u boks. Mogao je biti u bpodovima da se nisu zajebavali s boksom. Sauber :thumbdown:

edit:

"Finishing 17th is certainly disappointing", said Nick. "The race started actually quite good, I managed to overtake a few cars on the outside in lap one. Then I was in that bunch of cars behind Adrian Sutil but actually I had not quite the straight line speed to overtake. I was just outside the points when the safety car came out and so the team decided to gamble a bit and get me in for fresh tyres. However, with the drive through penalty the race was over anyway. The penalty was absolutely justified. I just didn’t know that Nico (Rosberg) was lapping me. I had blue flags already when there were a couple of cars between us and when he was behind me I could not tell if they were for him. I had a lack of information, perhaps because the team hadn’t the information either. I apologized to Nico straight after the race."

bad luck bad luck..
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Heidfeld chasing a 2011 Renault race-seat

Nick Heidfeld is in talks with Renault regarding a 2011 race-seat, a move that would once again see him partner Robert Kubica.

With Kubica confirmed for next year's Championship, Renault are currently debating whether or not to keep rookie driver Vitaly Petrov, who has scored just 19 points to his team-mate's 126.

One driver believed to be in the running is Heidfeld as the German, who started this season as Mercedes GP's test driver before switching to Pirelli and then to a Sauber race-seat, looks for a full-time drive for 2011.

However, the 33-year-old admits Renault may be looking for more than just talent.

"At the moment it's my last race for Sauber but I've thought that a couple of times before!" he told ITV when asked about 2011. "So you never know what's going to happen...

"For next year obviously there are many seats already gone. I'm still in talks with various teams - also with Renault, as (team boss Eric) Boullier confirmed.

"That would be the best opportunity but it's far to say that it's obvious that it's not the only thing (that) they are looking for is talent, what you can give on the circuit.

"They have Vitaly in the car, who has strong arguments but looking at his performance on track this year we know what those arguments are."

When questioned about how his rates his chances of racing for Renault, he said: "I know for myself, but I won't give away all the insight I have there."
ZEN
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ZEN »

Sve mi se čini da po Heidfelde pogalplju i ovu sezonu , ida če na kraju ipak završit u dtm-u...
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

NickHeidfeld Nick Heidfeld
I'm going to test the Lotus Renault R31 next weekend in Jerez.
13 minutes ago
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

nick sad ili nikad
slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač