Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: Strani nogomet

Post Postao/la schuey »

Ferrari-BiH je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Ali zato ga je Moratti pritefterio za januar, vec skuplja novce
ma tako mi je svejedno,ja sam razočaran što je Modrića izvadio,i siguran sam da je to utjecalo jako na igru,Kranjčaru neda priliku iako trči ponajviše u toj momčadi,Stipe 3.golman,ma da proda cijelu momčadmislim danebi naši igrali,ne znam što ih je dovodio uopće
A cuj, malo su po meni pogrijesili i Stipe i Kranjcar, znali su da nece tek tako moci igrati....Stipe pogotovo.

Sjecam se da su za Begovica bili zagrijani, ali on nije htio tamo jer je znao da mu nema igranja
Kranjčar je igrao,Pletikosa ne znam kaj je razmišljao,valjda ušečerit pare i bok,ima sreće pa je Bilić izbornik i može braniti,al mi nemamo sreće,mogao je naći klub i zarađivat lijepe novce ali valjda je za parama išao
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Mora da je Redy na poluvremenu pustio onu od Pusenja : " Svi u napad, jedan je Hase " hahaha.
Bas me zanima, koliko ce Britanci biti ostri u kritiziranju trenera Tottenhama.... :roll:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:Mora da je Redy na poluvremenu pustio onu od Pusenja : " Svi u napad, jedan je Hase " hahaha.
Bas me zanima, koliko ce Britanci biti ostri u kritiziranju trenera Tottenhama.... :roll:
bašću sutra proprčkat malo po forumima njihovim,živo me zanima štoće reć,na njegovu sreću ovaj im je ostavio ogroman dojam da su i odigrali dobro sa igračem manje,ali me zanima realnost. Sama tekma,užas,ne vjerujem da Benitez,trener sa toliko iskustva može tako nekaj dopustiti (iako poslje prvog gola se vdiilo da je nezadovoljan,pogotovo nakon drugog,treći nisamprimjetio da su ga prikazali ali sigurno je bio lud)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la: bašću sutra proprčkat malo po forumima njihovim,živo me zanima štoće reć,na njegovu sreću ovaj im je ostavio ogroman dojam da su i odigrali dobro sa igračem manje,ali me zanima realnost. Sama tekma,užas,ne vjerujem da Benitez,trener sa toliko iskustva može tako nekaj dopustiti (iako poslje prvog gola se vdiilo da je nezadovoljan,pogotovo nakon drugog,treći nisamprimjetio da su ga prikazali ali sigurno je bio lud)
Evo nekih njihovih komentara:
WHY IS MODRIC OFF!!!??
Talk about ending a game early!
Can someone PLEASE tell me why Modric (our only capable playmaker at the moment) was removed rather than Jenas!!??
worst thing is the match has just started... I'm absolutely devastated, let's hope we can still pick ourselves up. and Modric going off was the saddest moment of the whole thing...
Ostatak komentara su uglavnom pohvale za Balea i tješe sami sebe... :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

užas,blagi užas,sami znaju,baš me zanima kaj će press i on izjavit
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mediji su rekli Mourinhu da je Johan Cruijff izjavio kako Mourinha nebi nikad doveo za trenera.
A na to je Mourinho rekao:"Vidite li moje oči? Zbog toga nisam mogao 7 dana spavati..."

:smijeh: kakav car :thumbup:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Rooney ostao,sad vidjeh an netu,nemogu vjerovat,gadi mi se,bljak bljak bljak

ugl među tim je i video Fergiea ali upozoravam da navijete zvučnike do kraja,sve poisključujete jer tog ćovjeka tko razumije kaj se dogodilo,svaka mu čast,ja sam morao 2 put pogledat da bih shvatio :biggrin:

uglavnom,veliko razočaranja (video je od prije 4 dana sa pressice) i sve se vidi na izjavi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hb8ivhh5 ... r_embedded[/youtube]
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real Madrid - Racing Santander 6:1 =D> =D>

Strijelci: Higuain, Ozil, Ronaldo (4) :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Za pola sata finale prije finala kupa.... Bayern - Werder. Trebao bi igrati Olic.
Bayern 2-1 Werder ( Bastian 2X )

=D> =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real odigrao 0:0 sa Murciom u kupu. Ima još uzvrat.

Igrali su sa šarenim sastavom, a Murcia je igrala teški bunker sa napadačima na svojih 30m. Golman je imao također svoj dan, a 95% utakmice se igralo na polovici domaćih.
U uzvratu očekujem "šetnju".
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Real odigrao 0:0 sa Murciom u kupu. Ima još uzvrat.

Igrali su sa šarenim sastavom, a Murcia je igrala teški bunker sa napadačima na svojih 30m. Golman je imao također svoj dan, a 95% utakmice se igralo na polovici domaćih.
U uzvratu očekujem "šetnju".
... gledao sam utakmicu i psovao kako mi pada listić od kladare :shock: - pa nije baš bio toliko šaren u odnosu na poslijednju utakmicu - igrali su gotovo svi od Ronalda, Higuaina, Benzeme, Pepea - mislim da samo nije bilo Ozila i Khedire od recimo navažnijih prvotimaca - bubam napamet pa možda griješim...
...a da se trećeligaš ne može drugačije postaviti nego teškim bunkerom je ipak normalno...samo ti očekuj šetnju (ko i prošle godine) :) ali ja na te "tvoje" više ne stavljam ni kune u kupu!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ... gledao sam utakmicu i psovao kako mi pada listić od kladare :shock: - pa nije baš bio toliko šaren u odnosu na poslijednju utakmicu - igrali su gotovo svi od Ronalda, Higuaina, Benzeme, Pepea - mislim da samo nije bilo Ozila i Khedire od recimo navažnijih prvotimaca - bubam napamet pa možda griješim...
...a da se trećeligaš ne može drugačije postaviti nego teškim bunkerom je ipak normalno...samo ti očekuj šetnju (ko i prošle godine) :) ali ja na te "tvoje" više ne stavljam ni kune u kupu!!!
Pa zašto uopće igraš na koef 1.14? :)
Ja tu siću nikad ne igram, baš zbog ovoga.
Real taj kup ne shvaća ozbiljno, primjer toga je da je Casillas posljednju utakmicu u kupu branio PRIJE 4 godine.

Bio je dosta promijenjen sastav, nije bilo Carvalha, Marcela, Khedire, Xabi Alonsa, Higuaina, Ozila i Di Marie u prvom sastavu.

A trebala je i jučer biti pobjeda, ali eto... Murcia nije prešla centar, a kamo li tek da je zaprijetila. Ipak na Bernabeuu je drugačija slika, ne igraš pred svojim navijačima koji svako izbijanje lopte nagrade pljeskom i mislim da je prolaz Reala (uz ozbiljan pristup) neupitan.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pink Floyd " Fearless" i LFC. Stare slike.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Der FC Bayern mischt wieder im Poker um Edin Dzeko mit und hat dem VfL Wolfsburg ein Angebot über stolze 40 Millionen Pfund (rund 46 Millionen Euro) unterbreitet. Das berichtet die ’Daily Mail’. Voraussetzung wäre jedoch ein Verkauf von Mario Gomez an den FC Liverpool. Mit der gebotenen Summe würden die Bayern die Mitbewerber Manchester City und ManUnited ausstechen.
Obrana,obrana,obrana,obrana + golman. Ok, moze i on, ali bas za tolike pare.... hm.... :|
Nadam se, da su to samo nagadjanja. Bez obzira, sto je dobar napadac, ali previse novaca je u igri. :|
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Obrana,obrana,obrana,obrana + golman. Ok, moze i on, ali bas za tolike pare.... hm.... :|
Nadam se, da su to samo nagadjanja. Bez obzira, sto je dobar napadac, ali previse novaca je u igri. :|
Za Džeku je previše 45 milijuna, ali ako Gomez "vrijedi" 30 i ako su dali toliko za njega, onda i Džeko vrijedi 45. Naravno, ovo vrijedi samo za Bayern. :D

Prije sezone je navodno i Real bio zaniman za Džeku, ali su se brzo ohladili kad su vidjeli cijenu od 40 milijuna. 25 - 30 u vrh glave.
Tko zna, možda Real obavi trampu Džeko - Benzema. Mislim da se u Wolfsburgu nebi bunili puno.
Scuderia
Moderator
Moderator

@ Schumy.d
Nisi skuzio moj post, nije problem u novcima, novaca se ima, problem je u necem drugom. ;)

Klasnic silovao maloljetnu djevojku?
KLIK
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la:@ Schumy.d
Nisi skuzio moj post, nije problem u novcima, novaca se ima, problem je u necem drugom. ;)

Klasnic silovao maloljetnu djevojku?
KLIK
Kako sam skuzio, Bayern ima previse ofenzivnih igraca i nije im potreban jos jedan (koji po mom skromnom i mozda malo vise subjektivnom misljenju, bi dobro dosao umjesto "isplativog" Gomeza).
Slazem se, Bayern se nada u svoje branice iz obdanista i u 2 stuba (u pravom smislu rijeci).

Mada mislim da bi Džeko dobro dosao Bayernu jer nije tipicni sidras, on se zna i vratiti po loptu, kod kornera je redovno u odbrani i sl.

Za Klasnica....
Ma ne vjerujem ja u te price, ali opet ima ona "gdje ima vatre...."
Schumy.d je napisao/la: Prije sezone je navodno i Real bio zaniman za Džeku, ali su se brzo ohladili kad su vidjeli cijenu od 40 milijuna. 25 - 30 u vrh glave.
Tko zna, možda Real obavi trampu Džeko - Benzema. Mislim da se u Wolfsburgu nebi bunili puno.
Mislim da bi u Wolfsburgu bili sretni (iako onaj Hoenes samo vidi €€€€ nista vise), ali isto tako mislim da u Realu i ne pomisljaju na to. A mozes zamisliti kako bih ja volio vidjeti Dzeku u "svome" klubu. Jedan Bosanac je vec osvojio LP sa Madridom, mozda bi upravo sa Dzekom se desilo isto nakon toliko god :)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator

Liverpool ponudio 8.5 milijuna funti za Kranjcara?!
KLIK
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

On bi Redsima jako dobro došao. Pogotovo bi Torres imao koristi od njegovih lopti.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Hercules - Real Madrid 1:3 =D>
Strijelci: Ronaldo x2, Di Maria

Pobjeda je još veća jer su domaćini vodili od 2. minute 1:0 sve do početka 2. poluvremena, a na kraju Cristiano svojim pogotcima donosi vrijedna 3 boda za Real. Dominacija na terenu je ipak urodila plodom.
Ali najjača mi je Mourinhova izmjena kod 1:1. Zamijenio je Benzemu za Pepea. :biggrin:
I to se isplatilo, Benzema 2 puta asistirao Ronaldu, danas je odigrao odlično.
Scuderia
Moderator
Moderator

Hoeness o ostanku Bastiana
KLIK

I Lahm ima ugovor do 2012. ali je izjavio da mu se nigdje ne zuri vani, te da bi rado ostao u Munchenu. Sada je samo na celnicima kluba da mu stave novi ugovor.

Nadam se, da ce i Lahm i Bastian potpisati nove ugovore. Htjeli vi to priznati, ili ne, Bastian je izrastao u jako dobrog igraca, bila bi steta, da napusti klub.
Za van Bommela mi nije toliko zao,ako ove sezone ode, "imamo" zamjenu za njega.

EDIT: Bayern - VFB Stuttgart ( Njemacki kup)
Statistika: 7 puta su igrali medjusobno u kupu, 6 puta Bayern prosao dalje.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Kakva taktika... :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ijd87x4v ... r_embedded[/youtube]
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Anfield Magic Moments . Hram nogometa. Novi vlasnik najavio gradnju novog stadiona. Malo podsjećanje na čarobne trenutke sa Anfielda.

Ovako bi trebao izgledati.
slika
slika

slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Olic tesko ozljedjen
KLIK

Mislim da je on odigrao svoje u Bayernu.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Schweinsteiger odbija produžiti ugovor s Bayernom ove zime.

Mou prati ovo sigurno.
Odgovori