Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
mislav 1984
Ja sam: Vozač
Navijam za: Dobru utrku

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la mislav 1984 »

Interlagos bi mu trebao odgovarati. Ne mora pobjediti, što se mene tiče, može završit i četvrti kao prošli put kad je ovdje vozio, ako ponovi onu predstavu iz 2006. Jedna od najboljih utrka u povijesti formule 1.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

mislav 1984 je napisao/la:Interlagos bi mu trebao odgovarati. Ne mora pobjediti, što se mene tiče, može završit i četvrti kao prošli put kad je ovdje vozio, ako ponovi onu predstavu iz 2006. Jedna od najboljih utrka u povijesti formule 1.
Maksimum mu je 6. mijesto ako neko ne odustano mercedes nije napravljen za bolje.....
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

mislav 1984 je napisao/la:Interlagos bi mu trebao odgovarati. Ne mora pobjediti, što se mene tiče, može završit i četvrti kao prošli put kad je ovdje vozio, ako ponovi onu predstavu iz 2006. Jedna od najboljih utrka u povijesti formule 1.
Zaboravljaš jednu bitnu činjenicu-bolid, velika je razlika u konkurentnosti bolida 2006 kojeg je Schumacher vozio na Interlagosu i kojeg će voziti ovog vikenda na Interlagosu. ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ma nek bude kiša i miško je konkurentan ;)
Michael is faster than you!!
werm
Navijam za: Michael Schumacher

Post Postao/la werm »

Znam da zvuči glupo, ali ja se nadam da će Schumacher ovu utrku pobjediti!!!!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Evo scenarij za pobjedu.
U prvom redu na startu su Alonso i Vettel, u drugom Hami i Weber, iza njih Rosberg i Schumi.
Ova četvorica naprijed se kolju prvi krug, guraju i izguraju jedan drugoga i Schumi koji odma na startu prolazi Rosberga, prolazi pokraj hamija kojeg je weber izgurao sa staze ( tamo negdje nakon Senna S zavoja). Alonso i Vettel malo će mu pobjeći ali odlaze prije njega u box i taman nakon šta se vrate počne pljusak, i moraju opet u box a schumi samo jednom po kišne gume i lijepom prednosti mirno vozi na 1.mjestu do kraja :D
I eto pobjede, ne može biti jednostavnije :D
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Igor18 je napisao/la:Evo scenarij za pobjedu.
U prvom redu na startu su Alonso i Vettel, u drugom Hami i Weber, iza njih Rosberg i Schumi.
Ova četvorica naprijed se kolju prvi krug, guraju i izguraju jedan drugoga i Schumi koji odma na startu prolazi Rosberga, prolazi pokraj hamija kojeg je weber izgurao sa staze ( tamo negdje nakon Senna S zavoja). Alonso i Vettel malo će mu pobjeći ali odlaze prije njega u box i taman nakon šta se vrate počne pljusak, i moraju opet u box a schumi samo jednom po kišne gume i lijepom prednosti mirno vozi na 1.mjestu do kraja :D
I eto pobjede, ne može biti jednostavnije :D
=D> ja takav ishod ne bi mogo zamislit bravo.
Sad stvarno ako mu bude na ovoj stazi odgovarala mecka i bude bilo ness ali ne vjerujem znas da on u sporim zavojima gubi a u brzim dobiva,
a u brazilu ima dost sporih
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

HAHHAHa!
J******š takvu pobijedu ak prvih pet mora odustat da bi pobijedio!
A zaboravili ste da bi jos i Kubica i Massa mogli bit ispred!
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

deda je napisao/la:HAHHAHa!
A sad vatas se za slamke :biggrin:

NHF J*****š takvu pobijedu ako ti momcadski kolega mora propustiti............
Kubicu i massu bi dobio cistim obracunom
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ma Massa bu ostal bez goriva a Kubici kotač otpada hahah
Nek ih odustane kolko god treba hahah :D

Sad ozbiljno :) Nisam baš neki optimist, baš zbog tih sporih zavoja. 1. sektor biti će OK al u 2. sektoru mogao bi jako puno izgubiti osim ak nisu uspjeli nekako riješiti taj problem sa sporim zavojima makar ne vidim kako bi to mogli riješiti na postojećem bolidu.
No možda me iznenadi Schumi, no mislim da kvale neće biti naročito dobre ali nadam se da bi u utrci mogao biti dobar. Uvijek je bolji u utrci nego na kvalama pa uz malo sreće možda i do dobrog, visokog plasmana. Najavljena kiša u kvalama možda bi mu mogla ići na ruku (ako ne odgode kvale za nedjelju :D)
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

vegi696 je napisao/la:
deda je napisao/la:HAHHAHa!
A sad vatas se za slamke :biggrin:

NHF J*****š takvu pobijedu ako ti momcadski kolega mora propustiti............
Kubicu i massu bi dobio cistim obracunom
Cuj bolje i to neg da sa super najbrzim bolidom (ko npr. RBR ove godine) dvije utke prije kraja zaostaju u bodovima!
I neznam po cem bi to prestigo Kubicu i Massu a ni Rosberga?
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

pa sudeći po zadnjih par utrka mogel bi ih prestići vrlo lako.. nemoj zaboraviti da pričamo o Schumaheru. S Gazdom je sve moguće!!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ja mislim da bi mogao do solidnog rezultata,kvalifikacije sedmi ili osmi,utrka peti ili šesti.iznad toga teško,previše je ovih s dosta bržim bolidima.dva red bulla,alonso i massa odmah negdje iza alonsa će biti teško dostižni,vjerojatno i hamilton ispred.ono što mi daje nadu je da su zadnje dvije utrke mečke imale odličan top speed, pa bi možda mogli vidjeti i koje preticanje s njihove strane
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

vidc je napisao/la:ja mislim da bi mogao do solidnog rezultata,kvalifikacije sedmi ili osmi,utrka peti ili šesti.iznad toga teško,previše je ovih s dosta bržim bolidima.dva red bulla,alonso i massa odmah negdje iza alonsa će biti teško dostižni,vjerojatno i hamilton ispred.ono što mi daje nadu je da su zadnje dvije utrke mečke imale odličan top speed, pa bi možda mogli vidjeti i koje preticanje s njihove strane
ako dodamo totalni potop i par odustjanja i par loših strategija
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

"We had two trouble free practice sessions today and were able to complete a lot of work with the car. I would have wished and expected for us to be closer to the top teams but unfortunately the gap seems to be a little bigger than at the last races. The track itself has improved a lot since I last raced here and the bumps are not really a problem anymore. All in all, we have to see what we can improve for qualifying tomorrow and we will have a deep look into our data now."
homersimpson
Početnik
Početnik

Post Postao/la homersimpson »

jel bilo gdje rasprave o nekakvoj kazni za MS nakon današnjih treninga (nisam gledao cijeli ali na kraju je bilo replay preticanja nekoga iz ToroRosso te dodir i guranje preko rubnjaka istog
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

to sam i ja vidil, doduše ne cijelu situaciju... mislim da je bio 1.zavoj i da je schumacher bio u brzom krugu, algersuari se nije maknuo sa trkaće putanje i schumi ga je s vanjske strane prestizao i nakon toga algersuari lagano udara u schumija prednjim krilom (otpalo nešto sa schumijavog bolida).
Tak nešto je bilo, slična situacija kao sa fisikom 2006.kad mu je probušena guma.

A jebemu, neće nakon svakog treninga neko tražit kaznu :D.
Srećom nije rubens bio u tom TR inače bi bilo kukanja i traženja raznoraznih kazni LOL
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

haha :D
ALG se hoće igrati sa velikim dečkima :D
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

pas mater, a taman sam se ponadao kad je bio 2. :(
no dobro, bar je dobil rosberga.. čini mi se da je setup ipak više kišni nego suhi
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Ali što nije izašao još koji put u q3. Čini mi se da je moglo bolje.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Mislim da su išli još samo 1.krug.. Možda je neka greška bila, treba vidjet onboard snimku ako netko nađe
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ne razumijem zašto nije izvrtio 2-3 kruga na gumama za suho, kao svi ostali. Imam dojam da je mogao puno bolje.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

evo odgovora

Michael Schumacher (8th, Q3 - 1m 16.925s) "I am somewhat disappointed as the circumstances today were exactly as I had wished them to be. I really hoped for more from qualifying but it didn't turn out right for us. I couldn't have gone any quicker on my lap and there were no issues so the only explanation is that my tyres cooled down at the beginning when I had to leave the racing line to let Sebastian and Mark past. It's a shame that it didn't work out better today. Congratulations to Nico Hulkenberg who did a fantastic lap."

Slab timing, ili je propustio ReDBulle ili bi dobio kaznu

Forza Schumi :)
slikaslikaslika
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Meni nije jasno zašto svake kvalifikacije u Q3 i Schumi i Rosberg izlaze zadnji, čekaju i po par minuta. Danas nepotrebno čekanje u boksu kada je išao na suhe gume. Vidi se da je i on razočaran, ovo je stvarno bila prilika.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Forza je napisao/la:evo odgovora

Michael Schumacher (8th, Q3 - 1m 16.925s) "I am somewhat disappointed as the circumstances today were exactly as I had wished them to be. I really hoped for more from qualifying but it didn't turn out right for us. I couldn't have gone any quicker on my lap and there were no issues so the only explanation is that my tyres cooled down at the beginning when I had to leave the racing line to let Sebastian and Mark past. It's a shame that it didn't work out better today. Congratulations to Nico Hulkenberg who did a fantastic lap."

Slab timing, ili je propustio ReDBulle ili bi dobio kaznu

Forza Schumi :)
U prijevodu, katastrofa. Ne treba se nadati ničemu dobrome iz sutrašnje utrke.
Odgovori