Zbilja im trebaju novi race inžineri.kowalski je napisao/la:
U prijevodu, katastrofa. Ne treba se nadati ničemu dobrome iz sutrašnje utrke.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Forza
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Re: Michael Schumacher

- kowalski
- Rezervni vozač
U potpunosti se slažem. Rosberga su upropastili u q2, a šlag na tortu je imbecilna strategija sa Michaelom.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Forza
- Profesionalni vozač
A ovo se nije prvi put događalo ove godine (sjetimo se "it's predictet to be 5mm of rain" i odgovor MSC-ja "that means apsolutly nothing to me")

- kowalski
- Rezervni vozač
Koštao ga je pitwall danas prvog startnog reda. Michael to naravno neće javno reći. Ali, što je tu je. Sutra ujutro unajmit nekog šamana da otpleše ples za kišu, pa možda bude nešto.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Meni to baš i nije izgledalo nepotrebno; bio je to stari, lukavi Michael. Čekao je da se staza što više osuši, da zagrije dobro slick gume i onda krene u napad. Samo je bio jedan problemčić: njegov Mercedes nije u stanju parirati vodećima u tim uvjetima na stazi.matrix_23 je napisao/la:Meni nije jasno zašto svake kvalifikacije u Q3 i Schumi i Rosberg izlaze zadnji, čekaju i po par minuta. Danas nepotrebno čekanje u boksu kada je išao na suhe gume. Vidi se da je i on razočaran, ovo je stvarno bila prilika.
Michael Schumacher je napravio odličan posao dok su uvjeti na stazi bili za internedia gume. Vidi se da mu paše staza, mokro stanje asfalta na kojem se treba više riskirati, i pokazao je odličnu spremnost. Međutim, kada je staza postala suha Mercedes se pokazao nespremnim za konkurenciju.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Slažem sepospani gad je napisao/la:Meni to baš i nije izgledalo nepotrebno; bio je to stari, lukavi Michael. Čekao je da se staza što više osuši, da zagrije dobro slick gume i onda krene u napad. Samo je bio jedan problemčić: njegov Mercedes nije u stanju parirati vodećima u tim uvjetima na stazi.matrix_23 je napisao/la:Meni nije jasno zašto svake kvalifikacije u Q3 i Schumi i Rosberg izlaze zadnji, čekaju i po par minuta. Danas nepotrebno čekanje u boksu kada je išao na suhe gume. Vidi se da je i on razočaran, ovo je stvarno bila prilika.
Michael Schumacher je napravio odličan posao dok su uvjeti na stazi bili za internedia gume. Vidi se da mu paše staza, mokro stanje asfalta na kojem se treba više riskirati, i pokazao je odličnu spremnost. Međutim, kada je staza postala suha Mercedes se pokazao nespremnim za konkurenciju.

Čekali su da se prolaskom bolida staza još osuši i da u jednom krugu proba napravit jak rezultat. Al mercedes ne može po "suhom" pratit vodeće.
Makar, ne možemo znati kakav krug bi napravio da nije morao propustit 2 vozača, samim time otići na mokar dio i ohladiti gume koje očito nije uspio do kraja kruga zagrijati. Šteta, išli su riskirati sa jednim brzim krugom nije uspjelo. No pokazuje stari lisac u ovim zadnjim utrkama, i u ovim kvalama gdje je po mokrom bio na samom čelu poretka i da je staza ostala mokra još tih 5 minuta bio bi u 1. redu. Pokazuje da još uvijek nije za baciti, jedino mu treba bolid po njegovom ukusu.
Ipak, nadam se da su pripremili nešto za utrku pa da se ubaci gore na vrh, uz dobar start pa negdje gore oko Alonsa pa da gledamo malo ganjanja Schumi-Alonso

Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Evo što kaže Michael:
"I had quite a good start today gaining two positions which unfortunately I lost again directly afterwards following my exit on the grass because of the fight with Robert. We then had good pace but with hindsight, my pit stop was maybe a little too early which left me stuck behind Adrian. Towards the end, I let Nico past when he was on fresh tyres as he had the better chance to fight Jenson in front of us. I look forward to Abu Dhabi now where I hope to have another encouraging race."
Još jedna "pametna" odluka iz boksa. Izgubio je pola sata iza Sutila danas.
"I had quite a good start today gaining two positions which unfortunately I lost again directly afterwards following my exit on the grass because of the fight with Robert. We then had good pace but with hindsight, my pit stop was maybe a little too early which left me stuck behind Adrian. Towards the end, I let Nico past when he was on fresh tyres as he had the better chance to fight Jenson in front of us. I look forward to Abu Dhabi now where I hope to have another encouraging race."
- Igor18
- Veteran
kowalski je napisao/la:Evo što kaže Michael:

A za sljedeću sezonu se nadam da će imat boljeg inžinjera. Već par puta su ga vratili iza sporijeg vozača. Imaju sve podatke, uspoređuju ih i da nisu bili u stanju procijeniti na temelju podataka ako je bio brži ostaviti ga još koji krug na stazi i da se vrati ispred. Pa vidjelo se sa Rosbergom da je do SC-a stvorio 10 sekundi prednosti.

Trebo bi Schumi nabavit neki monitor s podatcima i stavit ga u kokpit pa sam uspoređivat vremena vjerujem da bi bio uspješniji od ovog lika koji mu je inžinjer.
Pitanje: ko je bio njegov inžinjer u ferrarijevim danima??
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Chris DyerIgor18 je napisao/la: Pitanje: ko je bio njegov inžinjer u ferrarijevim danima??
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Di je on trenutacno??Ferrari-BiH je napisao/la:Chris DyerIgor18 je napisao/la: Pitanje: ko je bio njegov inžinjer u ferrarijevim danima??

- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Team Manager u Ferrariju mislimvegi696 je napisao/la:Di je on trenutacno??Ferrari-BiH je napisao/la:Chris DyerIgor18 je napisao/la: Pitanje: ko je bio njegov inžinjer u ferrarijevim danima??
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Piquet20
- Svjetski prvak
Svaka cast za momcadski duh, iskreno, nebi nikad ocekivao tako nesto od njega. 

- Forza
- Profesionalni vozač
Ja sam zadovoljan sa njegovom trkom nakon što ja na startu izgubio dosta pozicija. Sa ovim potezom je dokazao, da mu stalo do močadi.Piquet20 je napisao/la:Svaka cast za momcadski duh, iskreno, nebi nikad ocekivao tako nesto od njega.
Bravo Michael

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Upravo tako, a u Japanu se borio za Irvine-ovu titulu. Da je uspio prestići Hakkinena, momčadski kolega bi osvojio naslov prvaka.spacedoc je napisao/la:pokazao je on to i u maleziji 1999
- Piquet20
- Svjetski prvak
Hm...isto tako u Japanu je slavio skoro vise od Hakkinena tako da bolje da se ne vracamo u proslost i ostanemo na hvaljenju njegovog jucerasnjeg poteza. 

- Forza
- Profesionalni vozač
Ma i u trskoj je on stajao u boksu iza Masse. Ja sam apliciaro na ovo momčad Mercedesa ne na Ferrari. Za Ferrari svi znamo, da mu je jako drag. 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ne razumijem zašto je Msc išao propuštat Rosberga kad su imali 20sec zaostatka za Buttonom? Mislim da Šuuu pokušava pobrati simpatije momčadi da bi stali iza njega za sljedeću godinu pošto je u zadnjim utrkama na istoj razini kao i Rosberg.
- Igor18
- Veteran
Kakvih 20 sekundi?? Pa bio je SC, između Buttona i Schumachera bilo samo nekoliko vozača koji su zaostajali za cijeli krug.
-
- Navijam za: Nikoga
Mercedes GP traži tko će zamijeniti Schumija
http://www.vecernji.hr/sport/formula1/m ... nak-212305" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vecernji.hr/sport/formula1/m ... nak-212305" onclick="window.open(this.href);return false;
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Koje žutilo ajme majko cuj ovo schumacher ima ugovor na 2 godine a ne na 3............subaru12 je napisao/la:Mercedes GP traži tko će zamijeniti Schumija

- Igor18
- Veteran
LOL
Kakva debilana, a večernji list bi kao trebo biti neka ozbiljna novina....
Hulk se kvalificirao kao 1. u Brazilu i ovaj "stručnjak" ga odmah stavio u Mercedes...
EDIT:
Kakva debilana, a večernji list bi kao trebo biti neka ozbiljna novina....
Hulk se kvalificirao kao 1. u Brazilu i ovaj "stručnjak" ga odmah stavio u Mercedes...
EDIT:
Michael receives GQ Germany Man of the Year award
The German edition of GQ magazine has honoured Michael with its ‘Man of the Year’ award in the sport category in Berlin last weekend, celebrating his Formula One comeback with the team this year.
Editor-in-chief José Redondo Vega commented in his editorial: “We were greatly impressed that Michael has returned to something he is really passionate about and to do so whilst risking damage to the near mythical status he has achieved. We found so much passion worthy of an award. Michael’s readiness to take risks and his willingness to live for the present and not in the past deserve recognition.”
This was the twelfth time that the men's magazine and its publisher Condé Nast have hosted their GQ Man of the Year awards which is one of the most prestigious social events on the calendar in Germany. In a glamorous setting, the GQ awards were presented to personalities from Germany and abroad who have made an outstanding contribution in the worlds of showbusiness, music, sport, culture and fashion.
In 2007, Vodafone McLaren Mercedes driver and 2008 World Champion Lewis Hamilton won the top accolade of GQ Man of the Year. Also on stage over the years to receive or present prizes have been celebrity names such as Nicolas Cage, Diane Kruger, Sir Christopher Lee, Giorgio Armani, Armin Mueller-Stahl, Gunter Sachs, Ulrich Mühe, Elizabeth Hurley and Josh Hartnett.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hehe,večernji list ima pouzdane izvore za f1.ako se pozivaju na jergovićevu izjavu onda ne znam kako su to zaključili,čovjek je rekao da je bolid loš ove godine,i da nisu u stanju pobjediti čak ni sa schumacherom.a ovo da mercedes nije javno izjavio da schumacher ostaje i sljedeće godine,a bilo u zadnjih dva mjeseca kamaru intervjua gdje je su haug i brawn izjavili da schumacher ostaje.a i da nisu,mislim da je glupo neke stvari zaključivat iz toga.po tome ni hamilton ni button možda neće voziti za mclaren,ni alonso za ferrari jer oni nigdje nisu javno potvrdili da će voziti i naredne godine.
danas stvarno svatko,ali baš svatko može biti novinar.
danas stvarno svatko,ali baš svatko može biti novinar.
-
- Navijam za: Sumija naravno
stvar je jasna svi bi voljeli da se sumacher povuce nakon kako to pišu svi njegovi protivnici i ljudi koji ga nevole LOŠE SEZONE ali ja baš nisam vidio da je sumi tako loš! Covijek je došao nakon velike stanke i to u bolid koji nije raden prema njemu i šta je najgore šta je taj bolid kontra njegove volje moje osobno mišljenje je da je sumi odvozio jednu fenomenalnu sezonu i izvukao maksimum zasad i iskreno se nadam da ce vec slijedece sezone i pokazati da je on još uvijek jako dobar samo neka sloze taj bolid jer SUMI je bio i uvijek ce ostati najbolji
- Forza
- Profesionalni vozač
Dobro napisanoLEGENDAA je napisao/la:stvar je jasna svi bi voljeli da se sumacher povuce nakon kako to pišu svi njegovi protivnici i ljudi koji ga nevole LOŠE SEZONE ali ja baš nisam vidio da je sumi tako loš! Covijek je došao nakon velike stanke i to u bolid koji nije raden prema njemu i šta je najgore šta je taj bolid kontra njegove volje moje osobno mišljenje je da je sumi odvozio jednu fenomenalnu sezonu i izvukao maksimum zasad i iskreno se nadam da ce vec slijedece sezone i pokazati da je on još uvijek jako dobar samo neka sloze taj bolid jer SUMI je bio i uvijek ce ostati najbolji