Šala ili ne ali neslana i nesportska"Ne želim mu ništa loše (Alonsu), ali ne bi bilo loše vidjeti nešto dima iz Ferrarija."
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Sebastian Vettel...
...put u raj nije posut ružama...
- Ferrari-F60
- Navijam za: Ferrari
Dosada mi je bio poprilično simpatičan tip, ali poslije ovakve izjave nisam naklonjen ni 5 % prema njemu. Čak šta više volio bih da mu se ovo nikada ne ostvari dok god je vozač F1.Chuck Norris je napisao/la:Šala ili ne ali neslana i nesportska"Ne želim mu ništa loše (Alonsu), ali ne bi bilo loše vidjeti nešto dima iz Ferrarija."

- Piquet20
- Svjetski prvak
To je rekao u zezanciji, nije nista lose mislio.
(mislim da se i Alonso na to nasmijesio
)
Inace, odlicno odvozena trka, bez ijedne greske. Trebao je imat ovakvih vec barem 4-5 ove sezone, ali na nasu srecu nije.
(mislim da se i Alonso na to nasmijesio

Inace, odlicno odvozena trka, bez ijedne greske. Trebao je imat ovakvih vec barem 4-5 ove sezone, ali na nasu srecu nije.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
U red bullu da su se odlučili stati uz Webera i omogućiti mu da danas pobijedi imao bi samo 1 bod zaostatka za alonsom.
A budući da imaju najbolji bolid za zadnju utrku bili bi na korak do titule. A ovako ce ona otići Alonsu, siguran sam u to.
Stvarno mi nisu jasni. Vettel je mlad, pred njim je uspješna karijera i sigurno će biti prvak, višestruki. A Webbera koji je kroz cijelu karijeru imao peh za pehom, kojem je ovo 1. i jedina prilika za naslov sustavno ignoriraju i ponašaju se kao da nije njihov vozač jednostavno onemogućavaju da osvoji taj naslov.
Ne znam šta im je čovjek skrivio, u svakoj drugoj ekipi nakon Koreje rekli bi OK. Webber ima veće šanse, idemo uzeti i vozački naslov, odigrat timski. Vettel će imati prilike u narednim sezonama, nek on pobijedi, približi se maximalno pa u zadnjoj utrci koja odgovara našem bolidu uzme taj naslov.
A oni si međusobno oduzimaju bodove i guraju naslov Alonsu.
A budući da imaju najbolji bolid za zadnju utrku bili bi na korak do titule. A ovako ce ona otići Alonsu, siguran sam u to.
Stvarno mi nisu jasni. Vettel je mlad, pred njim je uspješna karijera i sigurno će biti prvak, višestruki. A Webbera koji je kroz cijelu karijeru imao peh za pehom, kojem je ovo 1. i jedina prilika za naslov sustavno ignoriraju i ponašaju se kao da nije njihov vozač jednostavno onemogućavaju da osvoji taj naslov.
Ne znam šta im je čovjek skrivio, u svakoj drugoj ekipi nakon Koreje rekli bi OK. Webber ima veće šanse, idemo uzeti i vozački naslov, odigrat timski. Vettel će imati prilike u narednim sezonama, nek on pobijedi, približi se maximalno pa u zadnjoj utrci koja odgovara našem bolidu uzme taj naslov.
A oni si međusobno oduzimaju bodove i guraju naslov Alonsu.
Michael is faster than you!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Šta mislite, hoće li biti momčadskih odredbi na zadnjoj trci? Primjerice bude isti poredak recimo pet krugova prije kraja (vettel prvi, webber drugi, a alonso treći), što bi značilo da je alonso prvak, hoće li tada narediti vettelu da se makne i prepusti pobjedu (i naslov) webberu?
Jer realno, da bi vettel bio prvak morao bi pobjediti, webber najviše treći, a alonso najviše peti na toj zadnjoj trci da bi on bio prvak, a realno to će se teško desiti.
Ja sam nekako mišljenja da će se tek nakon kvalifikacija opredjeliti, ovisno koji bude alonso. Ako bude alonso u top5 u kvalama, što je realno, onda smatram da će webberu otvoriti put prema pobjedi i narediti vettelu da se ne miješa puno i da osigura drugo mjesto što automatski znači naslov webbera, ali ukoliko alonso kiksa u kvalama ili se vidi da bi mogao biti sporiji nego u zadnjih par utrka mislim daće im dati da se bore za naslov.
U svakom slučaju čeka nas zanimljiv tjedan
Jer realno, da bi vettel bio prvak morao bi pobjediti, webber najviše treći, a alonso najviše peti na toj zadnjoj trci da bi on bio prvak, a realno to će se teško desiti.
Ja sam nekako mišljenja da će se tek nakon kvalifikacija opredjeliti, ovisno koji bude alonso. Ako bude alonso u top5 u kvalama, što je realno, onda smatram da će webberu otvoriti put prema pobjedi i narediti vettelu da se ne miješa puno i da osigura drugo mjesto što automatski znači naslov webbera, ali ukoliko alonso kiksa u kvalama ili se vidi da bi mogao biti sporiji nego u zadnjih par utrka mislim daće im dati da se bore za naslov.

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Sasvim je izvjesno da utrka neće završiti poretkom koji je bio u brazilu jer nisu u red bullu budale da prospu šansu za dvostrukom krunom. Nadam se da će se Alonso nekako dokopat polea pa onda da red bullovci počnu grist i izgore u toj grižnji. Sve u svemu nemrem dočekat kvaleSanel je napisao/la:Šta mislite, hoće li biti momčadskih odredbi na zadnjoj trci? Primjerice bude isti poredak recimo pet krugova prije kraja (vettel prvi, webber drugi, a alonso treći), što bi značilo da je alonso prvak, hoće li tada narediti vettelu da se makne i prepusti pobjedu (i naslov) webberu?

- Igor18
- Veteran
To kaj nisu budale. Pokazali su to puno puta ove sezone.majstor iz maranella je napisao/la:Sasvim je izvjesno da utrka neće završiti poretkom koji je bio u brazilu jer nisu u red bullu budale da prospu šansu za dvostrukom krunom. Nadam se da će se Alonso nekako dokopat polea pa onda da red bullovci počnu grist i izgore u toj grižnji. Sve u svemu nemrem dočekat kvaleSanel je napisao/la:Šta mislite, hoće li biti momčadskih odredbi na zadnjoj trci? Primjerice bude isti poredak recimo pet krugova prije kraja (vettel prvi, webber drugi, a alonso treći), što bi značilo da je alonso prvak, hoće li tada narediti vettelu da se makne i prepusti pobjedu (i naslov) webberu?
Red Bull: No team orders in Abu Dhabi
Evo ti i odgovora.
Iako ovdje spominje nešto:
"And of course if they find themselves in a situation where one, because he cannot win, needs to help the other then of course I can only imagine that they will do that. But it will have to be a driver decision.
Ovo se može prevest kao "po naslov ide Vettel, Webber nema kaj tražit"
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja sam to shvatio drugačije. Nema timskih odredbi, ali ako jedan ne može pobijediti, pomoći će onome koji može.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
Hm, da to će pustit nek oni sami odlučeDani je napisao/la:Ja sam to shvatio drugačije. Nema timskih odredbi, ali ako jedan ne može pobijediti, pomoći će onome koji može.

A njihov odnos je idiličan, bolji ne može biti

- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Mislim da su iz RBR-a objavili da će, ukoliko bude isti poredak kao u Brazilu, Vettel izvesti potez Schumachera iz Brazila, a ne Masse iz Njemačke.Igor18 je napisao/la:Hm, da to će pustit nek oni sami odlučeDani je napisao/la:Ja sam to shvatio drugačije. Nema timskih odredbi, ali ako jedan ne može pobijediti, pomoći će onome koji može.![]()
A njihov odnos je idiličan, bolji ne može biti
Po meni se igraju s vatrom sve i da Alonso bude peti, ali dobro - njihova stvar.
-
- Navijam za: Nikoga
a sto vi mislite hoce li vetel uopce i poslusati tu momcadsku odredbu da propusti (ako uopce do nje i dodje)?
a malo vjerovatno da ce do nje doci, jer se webber cijelu sezonu nije ponasao kao timski vozac.
bez obzira na ponasanje tima prema njemu, trebao se je ipak racionalnije ponasati pa bi sad i mogao traziti timske odredbe.
ne zaboravimo, par puta kao da je htio sto vise stete nanijeti momcadskom koleg, a to se ne radi.
jedno je ne ostaviti prolaz i izbaciti sa staze vozaca drugih ekipa, a drugo je kad to radis timskom kolegi.
a malo vjerovatno da ce do nje doci, jer se webber cijelu sezonu nije ponasao kao timski vozac.
bez obzira na ponasanje tima prema njemu, trebao se je ipak racionalnije ponasati pa bi sad i mogao traziti timske odredbe.
ne zaboravimo, par puta kao da je htio sto vise stete nanijeti momcadskom koleg, a to se ne radi.
jedno je ne ostaviti prolaz i izbaciti sa staze vozaca drugih ekipa, a drugo je kad to radis timskom kolegi.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Da,da moglo bi biti jako zanimljivo,jer Vettel mora cekati do zadnjeg kruga ne bi li vidio "some Ferrarismoke".
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ne znam po vama,ali stvarno bi bio presedan da Vettel ne propusti Webbera (ako bi trebalo Webberu za naslov).Ne znam da li se u povijesti dogodilo tako nesto slicno 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
A šta misliš presedana da ga pusti, a Alonso odustane. Onda bi se tukao po glavi cijeli život.Bibi je napisao/la:Ne znam po vama,ali stvarno bi bio presedan da Vettel ne propusti Webbera (ako bi trebalo Webberu za naslov).Ne znam da li se u povijesti dogodilo tako nesto slicno

A nadam se da neće biti 2 Red Bulla jedan ispred drugog na čelu.

Vrijeme je da Massa pobjedi.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pa ako bude takva situacija Vettel će ga pustiti pri samome cilju i stvar rješenaSchumy.d je napisao/la:A šta misliš presedana da ga pusti, a Alonso odustane. Onda bi se tukao po glavi cijeli život.Bibi je napisao/la:Ne znam po vama,ali stvarno bi bio presedan da Vettel ne propusti Webbera (ako bi trebalo Webberu za naslov).Ne znam da li se u povijesti dogodilo tako nesto slicno
A nadam se da neće biti 2 Red Bulla jedan ispred drugog na čelu.
Vrijeme je da Massa pobjedi.
...put u raj nije posut ružama...
- Igor18
- Veteran
Pa u Red Bullu su rekli na neće biti timskih naredbi. Da je to na vozačima hoće li propustiti jedan drugog. Na njihovoj dobroj volji. Tako da Vettel ukoliko Webberu bude falilo to jedno mjesto naprijed i ne mora pustit ako baš ne želi.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
I onda bi ga razapeli! Ali bilo bi jako zanimljivo, sve do zadnjeg kruga...Igor18 je napisao/la:Pa u Red Bullu su rekli na neće biti timskih naredbi. Da je to na vozačima hoće li propustiti jedan drugog. Na njihovoj dobroj volji. Tako da Vettel ukoliko Webberu bude falilo to jedno mjesto naprijed i ne mora pustit ako baš ne želi.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Iskreno se nadam da necemo doci u priliku da testiramo Vettelov timski duh (zbog Alonsa naravno), iako bi bilo jako zanimljivo...moje misljenje je da mladi Svabo ne bi pustio Aussiea i to zbog Turske (ajmo sad udrite po napadima na mene kako je Vettel kriv a ne Webber i sl. pa da vam zovem Schueya
)

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Nemojte misliti kako ce Redbulovci samo onako piciti 1-2,Webber se mora boriti za prvo mjesto,ako hoce da bude prvak.Ne moze samo voziti "safe" iza Vettela i boga moliti da se Alonsu nista ne dogodi pa ga Vettel mozda pusti.Odlicno izrezirano.
- Fiorano04
Nisi valjda toliko naivan da stvarno misliš da u RedBull-u neće biti momčadskih naredbi. Vettel već sada ima momčadsku naredbu što treba učiniti zato što vozački naslov donosi ogromnu marketinšku korist za RedBull, ukoliko će RedBull osvojiti vozački naslov prodaja tog pića bi mogla narasti za par postotaka.Igor18 je napisao/la:Pa u Red Bullu su rekli na neće biti timskih naredbi. Da je to na vozačima hoće li propustiti jedan drugog. Na njihovoj dobroj volji. Tako da Vettel ukoliko Webberu bude falilo to jedno mjesto naprijed i ne mora pustit ako baš ne želi.
Stvar je samo u tome što bi se moglo dogoditi da RedBull mora sam sebi pljunuti u usta jer će u slučaju 1.Vettel, 2.Webber, 3.Alonso Vettel ispuniti momčadsku naredbu koju ima već sada i propustiti Webbera. Time bi učinili isto ono zbog čega su pljuvali po Ferrariju. Naravno, službeno opravdanje će biti kako je to Vettel učinio samoinicijativno.
RedBull = LICEMJERI !!!
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
dovoljno je procitati samo ovo gore boldano... Pametnom dosta. Mogu govoriti za Ferrari koliko hoce da su varalice i da ne postuju propise, no kad bude gorilo pod nogama, i oni ce napraviti isto... To je ona prica po principu: nije govno vec se pas posrao!Fiorano04 je napisao/la:Nisi valjda toliko naivan da stvarno misliš da u RedBull-u neće biti momčadskih naredbi. Vettel već sada ima momčadsku naredbu što treba učiniti zato što vozački naslov donosi ogromnu marketinšku korist za RedBull, ukoliko će RedBull osvojiti vozački naslov prodaja tog pića bi mogla narasti za par postotaka.Igor18 je napisao/la:Pa u Red Bullu su rekli na neće biti timskih naredbi. Da je to na vozačima hoće li propustiti jedan drugog. Na njihovoj dobroj volji. Tako da Vettel ukoliko Webberu bude falilo to jedno mjesto naprijed i ne mora pustit ako baš ne želi.
Stvar je samo u tome što bi se moglo dogoditi da RedBull mora sam sebi pljunuti u usta jer će u slučaju 1.Vettel, 2.Webber, 3.Alonso Vettel ispuniti momčadsku naredbu koju ima već sada i propustiti Webbera. Time bi učinili isto ono zbog čega su pljuvali po Ferrariju. Naravno, službeno opravdanje će biti kako je to Vettel učinio samoinicijativno.
RedBull = LICEMJERI !!!
Vettel MORA propustiti Webbera, to je jasno ko dan, jer Vettel SIGURNO NE BI propustio Webbera da to ne mora. No, posto ce ga propustiti ako dodje u priliku za to, onda mi je suvisna sva prica Hornera i kompanije o tome kako je bilo na vozacima da odluce. To je ravno preseravanju Alonsa i Masse na konferenciji poslije Njemacke, i zato ce se posrati sami sebi u usta s pricom o "sportskoj i fer" borbi do kraja prvenstva. Svi su oni isti, samo sto svako od njih smrdi na drugaciji nacin.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Schumy.d
- Legenda
A zašto moraju biti oba RB-a na prve 2 pozicije? 
Tko zna šta nas očekuje, možda opet neki Hulkenberg ili Lewis bude na poleu. Ili Massa?

Tko zna šta nas očekuje, možda opet neki Hulkenberg ili Lewis bude na poleu. Ili Massa?
- Vuksa_KC
- Veteran
Ne bude se ponovil nikakvi Hulkenberg jer ne bude kiše i nikakvog sušenja staze i pogođeni setup poptuno drukčiji od drugih. Pole Lewisa je izvjestan.Schumy.d je napisao/la:A zašto moraju biti oba RB-a na prve 2 pozicije?
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Vettel: Ne bi bilo loše vidjeti nešto dima iz Ferrarija
ovo mu je neukusna sala i baš se nadam da nece osvojit prvenstvo klinjo

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Šta strah radi, a?F1NAC je napisao/la:Vettel: Ne bi bilo loše vidjeti nešto dima iz Ferrarija