Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kowalski
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
Re: Michael Schumacher
Meni se itekako sviđa ono što Michael pokazuje zadnje 3 utrke. Brz je, konstantan, ne radi greške, i najbolje starta od svih na grid-u. Ako ništa drugo, već je demantirao Briatorea, Jordana i onog engleskog vozača-gubitnika, koji su tvrdili da će kako se prvenstvo bude bližilo kraju, biti sve gori i gori.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...svima koji od njega očekuju slijedeće sezone velike stvari Michael poručuje:NE OČEKUJTE ČUDO
...pa kako god tko shvatio ovo...meni se čini dosta realno sa njegove strane...svaki iskorak koji on ili tim naprave prema boljem je uspjeh...
...pa kako god tko shvatio ovo...meni se čini dosta realno sa njegove strane...svaki iskorak koji on ili tim naprave prema boljem je uspjeh...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- kowalski
- Rezervni vozač
Michael se izgleda, specijalizirao za "mažnjavanje" Buttona;)
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ovo pretjecanje u Brazilu neću nikad zaboraviti:
Meni jedno od najljepših, treba imati i muda za ovo.

- ostoja
- Navijam za: McLaren
I sada da neko posipa pepelom sve ovo,neke od najljepsih trenutaka u F1 smo prozivjeli uz ovog velikog vozaca.Schumy.d je napisao/la:Ovo pretjecanje u Brazilu neću nikad zaboraviti:

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Bez uvrede ali meni su to bile najdosadnije godine f1. Ne zato jer ne volim Schumachera nego zato jer nije bilo napeto do kraja sezone ko npr. 2007, 2008 ili ove! Ali to je samo moje misljenje!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Pa nije Schumacher kriv što ih je početkom 2000 tih razvaljivao.
Mislim da je kolega ostoja ukazivao na neka pretjecanja i borbe a ne na sezone kao takve.
A kaj se tiče dosadnosti. Ova sezona okarakterizirat će se kao jedna od najboljih, a lako je moglo biti obrnuto. Da je RB bio malo pametniji, ova sezona mogla je biti jedna od najdosadnijih
Imaju bolid na razini Ferrarijevog u godinama kad je schumi prvenstvo osvajao na polovici sezone. Ako ne i jači (osim motora) a može se dogodit da ne osvoje vozački naslov (koje su već odavno morali imat
)
Mislim da je kolega ostoja ukazivao na neka pretjecanja i borbe a ne na sezone kao takve.
A kaj se tiče dosadnosti. Ova sezona okarakterizirat će se kao jedna od najboljih, a lako je moglo biti obrnuto. Da je RB bio malo pametniji, ova sezona mogla je biti jedna od najdosadnijih

Michael is faster than you!!
-
- Rezervni vozač
Pa da razvaljivo je jer je imo uvjerljivo najjaci bolid!
Isto kak je i Button razvaljivo prosle sezone!
Sto se tice ove po meni je u cijelini jedna od najboljih koje sam gledo u zadnjih 20-ak godina a RedBullovi su si sami "polomili krila"!
Isto kak je i Button razvaljivo prosle sezone!
Sto se tice ove po meni je u cijelini jedna od najboljih koje sam gledo u zadnjih 20-ak godina a RedBullovi su si sami "polomili krila"!
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Tako je !! Jedno je misliti a drugo je imati naravno 7 titula
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Schumy.d
- Legenda
A to ti je i pokazatelj da i dobar auto treba znati voziti.Igor18 je napisao/la: A kaj se tiče dosadnosti. Ova sezona okarakterizirat će se kao jedna od najboljih, a lako je moglo biti obrnuto. Da je RB bio malo pametniji, ova sezona mogla je biti jedna od najdosadnijihImaju bolid na razini Ferrarijevog u godinama kad je schumi prvenstvo osvajao na polovici sezone. Ako ne i jači (osim motora) a može se dogodit da ne osvoje vozački naslov (koje su već odavno morali imat
)

-
- Rezervni vozač
Ne to znaci da kolko god bio dobar bolid tim i dalje mora imat određenog prvog vozaca!
- Schumy.d
- Legenda
Nije istina.deda je napisao/la:Ne to znaci da kolko god bio dobar bolid tim i dalje mora imat određenog prvog vozaca!
Red Bull i bez prvog vozača funkcionira odlično, ali vozači su krivci za malu razliku.
-
- Rezervni vozač
Kriv je tim kaj forsira krivog vozaca!
Da su tamo Shumacher, Alonso ili Hamilton vec bi odavno imali naslov!
- Schumy.d
- Legenda
A čuj, njihova politika.deda je napisao/la:Kriv je tim kaj forsira krivog vozaca!

A tim ne forsira nikoga, u tome je problem.
-
- Navijam za: Sumija naravno
TIM je kriv šta neodredi prvog vozaca naravno da je bolje da nema odredbu tko je prvi vozac tako je zanimljivije i napetije ali momcad ima jednog gazdu i dva vozaca koji rade za njega i bitno je osvojiti naslov jer glupo je to da sada jednu utrku prije kraja bude alonso prvi u poretku i to sa znatno slabijim bolidom od RB to samo pokazuje da je timski rad jako dobar a kad ferari,mercedes ili meklaren naprave takav bolid vjerujte sezona ce biti dosadna jer oni se nece kockatiSchumy.d je napisao/la:A čuj, njihova politika.deda je napisao/la:Kriv je tim kaj forsira krivog vozaca!
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Specijaliziro se izgleda za prelaženje mclarenovih vozača na tom zavoju (Raikkonen 2006. i sad Button)kowalski je napisao/la:

-
- Rezervni vozač
Ma odredili su oni ali krivog!LEGENDAA je napisao/la:TIM je kriv šta neodredi prvog vozaca naravno da je bolje da nema odredbu tko je prvi vozac tako je zanimljivije i napetije ali momcad ima jednog gazdu i dva vozaca koji rade za njega i bitno je osvojiti naslov jer glupo je to da sada jednu utrku prije kraja bude alonso prvi u poretku i to sa znatno slabijim bolidom od RB to samo pokazuje da je timski rad jako dobar a kad ferari,mercedes ili meklaren naprave takav bolid vjerujte sezona ce biti dosadna jer oni se nece kockatiSchumy.d je napisao/la:A čuj, njihova politika.deda je napisao/la:Kriv je tim kaj forsira krivog vozaca!
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Isto tako 2007 kad su se kosili ALO i HAM zato sto nije bilo 1. vozaca ( slicno kao sad u bikova ) pa su obojica izgubili naslov kad je Kimi naslov imaoLEGENDAA je napisao/la:TIM je kriv šta neodredi prvog vozaca naravno da je bolje da nema odredbu tko je prvi vozac tako je zanimljivije i napetije ali momcad ima jednog gazdu i dva vozaca koji rade za njega i bitno je osvojiti naslov jer glupo je to da sada jednu utrku prije kraja bude alonso prvi u poretku i to sa znatno slabijim bolidom od RB to samo pokazuje da je timski rad jako dobar a kad ferari,mercedes ili meklaren naprave takav bolid vjerujte sezona ce biti dosadna jer oni se nece kockatiSchumy.d je napisao/la:A čuj, njihova politika.deda je napisao/la:Kriv je tim kaj forsira krivog vozaca!
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- mad jens
- Navijam za: Michael Schumacher
I Hakkinen je kapitulira na tom zavoju u 2000. =)majstor iz maranella je napisao/la:Specijaliziro se izgleda za prelaženje mclarenovih vozača na tom zavoju (Raikkonen 2006. i sad Button)kowalski je napisao/la:
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ovdje se vidi evidentna razlika u snazi motora. Nešto tako je njemu prodao Montoya.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
I onda je došla 2002.
http://www.youtube.com/watch?v=ZCSfZ73xK84" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=ZCSfZ73xK84" onclick="window.open(this.href);return false;

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
ma montoya je bio streptomicim za sumija vise nego iko 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giZu7-A2 ... re=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=giZu7-A2 ... re=related[/youtube]
- Igor18
- Veteran
deda hebe majku nekome u zadnjim minutama 2. treninga 

Michael is faster than you!!
- kowalski
- Rezervni vozač
Opet uzgleda konkurentno, bar po vremenima.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Zadnji leteči krug u FP2 pokvarila mu je jedna FI, tako, da bi možda dobio još koju poziciju. Za novu stazu izgleda vrlo konkurentan posebice v 2. sektoru.kowalski je napisao/la:Opet uzgleda konkurentno, bar po vremenima.