Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Fernando Alonso
http://www.index.hr/xmag/clanak/lewis-h ... 23104.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
xD
xD
- kevin
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamilton
provozao se Alonso u vlaku smrti i nije izgledao baš dobro,a vlakič potegne samo 240km.h 

kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Ovaj Alonso (prije njega Raikkonen) će me koštat kraćeg života, pa infarkt će me strefit. Kod Schumchera nisam imo baš takvih problema
Alonso pokazo da ima brzinu i na yas marini i nadam se da će se nekako uspijet ugurat ispred barem jednog red bulla u kvalifikacijama, a mislim da to nije nemoguće. Vidjet ćemo sutra u kvalama. Do tad me možda već srce strefi

Alonso pokazo da ima brzinu i na yas marini i nadam se da će se nekako uspijet ugurat ispred barem jednog red bulla u kvalifikacijama, a mislim da to nije nemoguće. Vidjet ćemo sutra u kvalama. Do tad me možda već srce strefi

- Ferrari-F60
- Navijam za: Ferrari
Kako sam ja vidio da je Alonso ubjedljivo najbrzi na trvdim gumama, dok ima odredjenih problema sa soft. Nadam se uspjehumajstor iz maranella je napisao/la:Ovaj Alonso (prije njega Raikkonen) će me koštat kraćeg života, pa infarkt će me strefit. Kod Schumchera nisam imo baš takvih problema![]()

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
http://www.rtl.hr/video-preplaseni-alon ... anak-23434" onclick="window.open(this.href);return false;kevin je napisao/la:provozao se Alonso u vlaku smrti i nije izgledao baš dobro,a vlakič potegne samo 240km.h
Evo i videa, presmješni su

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Trebalo ih je malo duze vozatSlash je napisao/la:http://www.rtl.hr/video-preplaseni-alon ... anak-23434" onclick="window.open(this.href);return false;kevin je napisao/la:provozao se Alonso u vlaku smrti i nije izgledao baš dobro,a vlakič potegne samo 240km.h
Evo i videa, presmješni su.

- Bravo
Alonso se upišao
primjetio sam da je nešto ispalo u 25 sec?

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Najjace mi je kad su se sagnuli na 1:00. 

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Ne izgleda dobro stvar na trećem slobodnjaku... Ako kvale budu ovakve, papa titula...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Mislim da niti lewis niti fernando nisu pokazali pravu brzinu na 3. treningu... Tome u prilog bi mogao ici i broj krugova... Taman fali na kraju onih nekoliko u lovu na vrijeme... (iako nisam gledao pa ne mogu tvrdit da je to 100%)
Lewis je jucer pokazao da moze ici kao webber danas... Ne vidim zasto i Alonso ne bi mogao...
Lewis je jucer pokazao da moze ici kao webber danas... Ne vidim zasto i Alonso ne bi mogao...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
joj Boze, koja nervoza... svaka cast Nando, stvarno si izvukao maksimum iz auta i uzeo upravo ono mjesto koje sam prizeljkivao... svaka cast majstore, izdrzi jos sutra bez problema i sve ce biti super...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Dobre kvale za ALonsa 

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Uf, bit će ludilo sutra, naročito na startu, a jedva čekam gledati borbu Vettela i Hamiltona, jer obojica su superbrzi, otprilike jednako, a obojici igra samo pobjeda za naslov i ako to uzmemo u obzir smatram da Alonso ima fenomenalno mjesto na startu, naročito što se Button smjestio između njega i Webbera tak da relativno mirno može i startati, ne forsirati prema naprijed, a sačuvati treću poziciju, skoro pa da je bolje to treće mjesto na startu nego da je bio prvi pa da ga stišću i vettel i hamilton i nedaj bože ugledaju se na schumachera iz drugepolovice 90-ih 
U svakom slučaju ludilo sutra

U svakom slučaju ludilo sutra
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Schumy.d
- Legenda
Dobro je. Ispred Webbera je, sad samo mora sačuvati to 3. mjesto kako god zna.
Nadam se da će motor izdržati.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Dobre kvale za Alonsa.Na putu ka 3.naslovu dijeli ga sam o pouzdanost bolida jer brzinu i znanje sigurno ima.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...webber i motor su jedini njegovi neprijatelji sutra...ako ga australac ne shebe na početu sve je u motoru i prvak je...Schumy.d je napisao/la:Dobro je. Ispred Webbera je, sad samo mora sačuvati to 3. mjesto kako god zna.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
+ da sve bude u redu kada bude isao mijenjati gume.Bibi je napisao/la:Dobre kvale za Alonsa.Na putu ka 3.naslovu dijeli ga sam o pouzdanost bolida jer brzinu i znanje sigurno ima.

- Schumy.d
- Legenda
Ma neće Webber raditi poteze kamikaze jer ni njemu ništa ne znači ako i on odustane jer tada Vettel osvaja prvenstvo. Mislim da će Mark ići agresivno po tu 2. poziciju, ali mislim da će puknuti pod pritiskom i negdje pogriješiti tokom utrke.Toon Army je napisao/la: ...webber i motor su jedini njegovi neprijatelji sutra...ako ga australac ne shebe na početu sve je u motoru i prvak je...
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Nadajmo se, da če odvozit v svome stilu i da srce iz Maranella -motor izdrži do krajaScuderia je napisao/la:+ da sve bude u redu kada bude isao mijenjati gume.Bibi je napisao/la:Dobre kvale za Alonsa.Na putu ka 3.naslovu dijeli ga sam o pouzdanost bolida jer brzinu i znanje sigurno ima.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
taman kada alonsa bude obilazio, a hamiju ce se jenson pobrinut da vettel bude 3Schumy.d je napisao/la:Ma neće Webber raditi poteze kamikaze jer ni njemu ništa ne znači ako i on odustane jer tada Vettel osvaja prvenstvo. Mislim da će Mark ići agresivno po tu 2. poziciju, ali mislim da će puknuti pod pritiskom i negdje pogriješiti tokom utrke.Toon Army je napisao/la: ...webber i motor su jedini njegovi neprijatelji sutra...ako ga australac ne shebe na početu sve je u motoru i prvak je...

McLaren u <3
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja sam pesimista što se tiče Alonsovih mogućnosti da postane prvak, nadam se da sam u krivu.
Mene brine najviše Ferrarijev race pace na soft gumama, za tvrde ne brinem, Fernando je bio loš u petak kad su simulirali long run, bio je sporiji od Red Bulla i McLarena, u Red Bullu su rekli da je Alonso sporiji oko 0.500s po krugu od njih, to me najviše brine. Ako bude Alonso znatno sporiji od Vetela i Hamiltona i iza Alonsa budu odmah Button i Webber moguće je da ga kroz box obadvojica pređu, ako budu imali znatno bolje race pace od Alonsa, to me najviše birni, više i od motora i vozačkih pogrešaka.
Mene brine najviše Ferrarijev race pace na soft gumama, za tvrde ne brinem, Fernando je bio loš u petak kad su simulirali long run, bio je sporiji od Red Bulla i McLarena, u Red Bullu su rekli da je Alonso sporiji oko 0.500s po krugu od njih, to me najviše brine. Ako bude Alonso znatno sporiji od Vetela i Hamiltona i iza Alonsa budu odmah Button i Webber moguće je da ga kroz box obadvojica pređu, ako budu imali znatno bolje race pace od Alonsa, to me najviše birni, više i od motora i vozačkih pogrešaka.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Jesi li mozda pomislio da Alonso mozda ne ide do kraja, mozda u Ferrariju malo pokusavaju "ohrabriti" RBR, ne bi li ovi pomislili kako imaju sve pod kontrolom...F2004_the_best_ever je napisao/la:Ja sam pesimista što se tiče Alonsovih mogućnosti da postane prvak, nadam se da sam u krivu.
Omrzlo mi je ovo "mozda ovako, brinem za ovo i ono", jedva cekam sutrasnju utrku, nadam se da ce sva 24 vozaca zaviti utrku i nadam se da ce biti akcije na stazi, bez sudackih odluka, kojekakvih kazni i sl...
Neka pobijedi najbolji vozac i to je sve... Zelim puno srece Hamiltonu, Webberu i Vettelu, a malo vise od toga Alonsu

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne sekiram se za alonsovu brzinu,mislim da on neće radit greške i bit će brz.jedino ga netko drugi može sjebat nekim ludim potezima