Napravili su odličan auto i odvozili perfektnu utrku.
Mislim da im Vettel mora kupiti poklon zahvale za danas jer su oni riješili prvenstvo.
Najprije Petrov koji je uštopao Alonsa, a onda i Kubica zadržavši Hamiltona iza sebe.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
pa bude red bullSchumy.d je napisao/la:Zanimljivo kako im nitko neće čestitati...
Pa šta ću da im čestitamSchumy.d je napisao/la:Zanimljivo kako im nitko neće čestitati...
Ljudi su vozili svoju utrku i ja tu ne vidim problem, a ti bi trebao da navijaš za RB ipak renovi motori pokreću RB.tomidix je napisao/la:A se*em se i na njih ko i na Ferrarijev pitwall... jedina trka valjda u zadnjih par godina kad nisam navijao da budu brzi i oni se nadu upetljat... Al naravno da im nije zabranjeno... dapace... jebiga
ma nije to nikakav kraj, ime konstruktora je i dalje renault, i u poretku konstruktora i dalje ce pisati samo renault, jedino se ime tima promjenilo u lotus renault, zato jer su im ovi glavni sponzori, isto kao što se zove vodafone mclaren mercedes, AT&T Williams, Scuderia ferrari marlboro itd., dakle to je i dalje renault.ZD1400RT je napisao/la:Još jedan kraj za Renault F1 team. Hvala im na posljednjhi 8 godina, na naslovima i povratku žutio-crnog bolida na stazu. Tko zna možda opet jednog dana...
Onda ako sam dobro shvatio nijedan od Lotusa nije pravi Lotus, ma smiješnoK1M1 je napisao/la:ma nije to nikakav kraj, ime konstruktora je i dalje renault, i u poretku konstruktora i dalje ce pisati samo renault, jedino se ime tima promjenilo u lotus renault, zato jer su im ovi glavni sponzori, isto kao što se zove vodafone mclaren mercedes, AT&T Williams, Scuderia ferrari marlboro itd., dakle to je i dalje renault.ZD1400RT je napisao/la:Još jedan kraj za Renault F1 team. Hvala im na posljednjhi 8 godina, na naslovima i povratku žutio-crnog bolida na stazu. Tko zna možda opet jednog dana...![]()
nevezano uz to evo i još jedan koji se slaže sa mnom, samo što je još oštriji u procjeniJoss the Boss
![]()
Verstappen: Petrov worst driver of year
ako sam dobro skužio ovaj koji je sad glavni sponzor renaultu bi trebao biti pravi, al zbilja tolku pomutnju su napravili da neznam ni sam više.Morgan Freeman je napisao/la: Onda ako sam dobro shvatio nijedan od Lotusa nije pravi Lotus, ma smiješno?
Nisam pušač, ali bi mi puno ljepše na tom mjestu stajalo "JPS".Dani je napisao/la:Ovaj total crveni kvari ukupni dojam bolida.