Imamo novog svjetskog prvaka, ako to nije mogao biti neko iz Ferrarija onda mi je drago da je to Vettel.
Pored dobrih vožnji Vettela, svremena na vrijeme, i odličnih nastupa u kvalifikacijam najzalužniji za Vettelovu titulu je RB6 i naravno Newey.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
jednako mogu i ja reć, priznat ću ga kao vozačinu kad pokaže malo akcije i preticanja na stazi u dvoboju s najboljima a ne (kao Massa) s pola do pobjeda dolazit.K1M1 je napisao/la:Iako mi je bio najmanje drag od 4 kandidata, i najmanje sam želio da on osvoji, al svejedno treba čestitak i reć: svaka čast, potpuno zasluženo. Bravo Seb![]()
Jel to pokušavaš nešto osporiti u njegovom osvajanju naslova?King iCool je napisao/la:Prvi puta uopće je uzeo vodstvo u ukupnom poretku i to je odma bilo dovoljno da osvoji prvenstvo...
Daj pročitaj moj post još jednom pa mi reči koji dio mog posta osporava vettelov naslov.One and only je napisao/la:Jel to pokušavaš nešto osporiti u njegovom osvajanju naslova?King iCool je napisao/la:Prvi puta uopće je uzeo vodstvo u ukupnom poretku i to je odma bilo dovoljno da osvoji prvenstvo...
Čovjek je pošteno pobjedio sve konkurente za naslov i tu se nema šta dodati. Imao je i genijalnih i katastrofalnih poteza kao i svaki vozač ove sezone. Činjenica je da je bio najbrži kroz sezonu i sada je zasluženo svjetski prvak.
http://www.youtube.com/watch?v=CR8logunPzQ" onclick="window.open(this.href);return false;ivan599 je napisao/la:
Nego dali je netko gledao na RTL - njemackom prijenos kada je HRT prebacio?
Razlog pitanje je slavlje u RedBullovom boxu i pjesma koja je bila puštena pa me zanima kako se zove
Hvala
Dobrodosao!Vulpus je napisao/la:Da se nabrzinu predstavim:
Zovem se Matko imam 20 godina i dolazim iz Požege. F1 pratim od svoje 10. godine, ne zanm tocno ali nije ni vazno
Navijac sam Renault F1 Teama i vozaca Fernanda Alonsa.
Samo da napisem kako cestitam Vettelu i njegovim navijacima na ovom forumu za osvojeno svjetsko prvenstvo, iako sam prizeljkivao
da ga Alonso odnese. No sjetm se uvijek one trke u Spanjolskoj kada je Vettel vozio bez kocnica zadnjih par krugova. Tada
sam i sebi priznao koliko je momak hrabar i da stvarno zasluzuje vise srece od onog sto mu se dogadjalo tokom sezone.
Mogu samo jos komentirati kako je sezona bila veoma zanimljiva i eto ostali smo u nedoumici oko svjetskog prvaka do zadnje trke
sto je i dokaz koliko je sezona bila konkurentna. Iako je Red Bull imao najjaci bolid uspjeli su prosut sve i svasta, no eto svaka im
cast na politici da su im vozaci jednaki, iako ih je moglo kostati ovako su ispali pravi junaci.
Takodjer sam bio odusevljen Renaultom, mozda malo manje Petrovom, ali Renault se polako vraca i eto nadam se da ce se vratiti u sam
vrh. Ferrari si je doduse sam kriv zbog sezone, imali su prelos pocetak i steta ali nisu uspjeli osvojiti bar vozacko prvenstvo. Massa
je izgledao malo bezidejan, a Alonso je u pocetku previse gresaka radio.
No eto malo sam u OT otisao mozda pa cu se samo ponoviti. Cestitke Vettelu na sjajnoj voznji i sezoni, zasluzio je, i cestitke svim navijacima ^^
Švabe ko švabe uvijek za svogIgor18 je napisao/la:Schumacher: Vettel a 'great' champion