Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Re: Fernando Alonso
Šta reći, propuštena velika prilika zahvaljujući najlošijem pitwallu u povjesti, svi odreda, od prvog do zadnjeg bi morali podnijeti ostavke, a ako ne podnesu onda direktni otkaz jer oni su ti koji su odnijeli Alonsu naslov prvaka. Ja smatram da niej vozio baš ziheraški, jednostavno je staza takva da ne dopušta prelaske, a one asfaltirane zone izlijetanja su nešto najgorešto je F1 vidjela, tamo bi i ja mogao držati sve vozače iza sebe.
Ona gestikulacija na kraju prema Petrovu je krajnje nepotrebna ali razumljiva, previše je tu emocija i opet za naslov kaska neverojatno malo, 2007. za bod, a sada za 4 boda.
S obzirom na bolid tokom cijele sezone smatram da je izvukao maksimum iz bolida, dovoljno je usporediti massu i njega da se vidi klasa.
Čestitke Vettelu na ipak zasluženom naslovu prvaka, a Alonsu više sreće (i bolji pitwall) dogodine.
Ona gestikulacija na kraju prema Petrovu je krajnje nepotrebna ali razumljiva, previše je tu emocija i opet za naslov kaska neverojatno malo, 2007. za bod, a sada za 4 boda.
S obzirom na bolid tokom cijele sezone smatram da je izvukao maksimum iz bolida, dovoljno je usporediti massu i njega da se vidi klasa.
Čestitke Vettelu na ipak zasluženom naslovu prvaka, a Alonsu više sreće (i bolji pitwall) dogodine.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dero
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Evo hladne glave:
Asked whether he blamed Petrov for the result, Alonso replied: "I tried to pass him once and he protected like it was the last lap, in the last race in the championship, fighting both for the championship, so he was very aggressive.
"But he drove very well, he made no mistakes.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/88264" onclick="window.open(this.href);return false;
Asked whether he blamed Petrov for the result, Alonso replied: "I tried to pass him once and he protected like it was the last lap, in the last race in the championship, fighting both for the championship, so he was very aggressive.
"But he drove very well, he made no mistakes.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/88264" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ni slično,Alonsov bolid je danas bio 5. po brzini i to nije bilolo dovoljno za naslov,al svejedno bi bio prvak da ga pitwall nije zaj.....darky je napisao/la: kako ste prigovarali hamlitonu i McL za ziherašku vožnju u brazilu prije 2 godine, e sad je isto to napravio i ferari.
uopće nisu išli na pobjedu, već na štopanje webera i to im se osvetilo.
A što se tiče neke ziheraške vožnje kako nije pokušao napasti Petrova to jednostavno nije istina,pokušao je na sve načine zato i je minimalno 5 puta bio van staze
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
nije prvak al je vicePRVAK
bar za utjehu bit viceprvak pored tog mocnog bolida

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Bravo
Na kraju krajeva mislim da treba biti zadovoljan, ipak je RB bio cijele sezone najbrži i mogli su osigurat naslov puno prije. Svi znamo da je danas u f1 jako teško pretjecati, a da bi nekog pretekao treba biti brži 2sec po krugu.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Apsolutno sam protiv ovakvog Alonsovog ponašanja.ivan599 je napisao/la: Arogancija i bahatost na djelu.
Ima Boga.
Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.

Ferrari nije favorizovao Alonsa od početka ove sezone.
A kad smo kod toga IMA BOGA, možda je i onaj kvar na Schumacherovom bolidu 2006 u Japanu rezultat toga što ima Boga i pravde pa je to kazna za ona Brikelova propuštanja Schumachera.
- Schumy.d
- Legenda
Ljudi, ima jedna i dobra strana. Barem je bio bolji od Lewisa u slabijem autu. 

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Mislim da je kasno sad argumente davat sezona je gotovaBravo je napisao/la:Na kraju krajeva mislim da treba biti zadovoljan, ipak je RB bio cijele sezone najbrži i mogli su osigurat naslov puno prije. Svi znamo da je danas u f1 jako teško pretjecati, a da bi nekog pretekao treba biti brži 2sec po krugu.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Alonsu se nema šta prigovoriti. Prva sezona u Ferrariju i čini se da je tek u drugom dijelu sezone sve posložio kako treba i doveo se u poziciju za osvajanje svjetskog prvaka. Nije imao najbrži auto, momčad često nije bila na nivou, a imao je i velikih pehova u pojedinim utrkama, ali opet je bio u jako dobroj poziciji za osvajanje naslova.
Mislim da će iduće sezone kada se bolid i momčad slože oko njega Fernando pokazati svoj puni potencijal i da će čitava sezona biti kao većina drugog dijela ove sezone.
Dovođenje Alonsa je najbolji potez Ferrarija u zadnjih nekoliko godina.
Mislim da će iduće sezone kada se bolid i momčad slože oko njega Fernando pokazati svoj puni potencijal i da će čitava sezona biti kao većina drugog dijela ove sezone.
Dovođenje Alonsa je najbolji potez Ferrarija u zadnjih nekoliko godina.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Pa da Lewis je imao slabiji auto.Schumy.d je napisao/la:Ljudi, ima jedna i dobra strana. Barem je bio bolji od Lewisa u slabijem autu.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- blekii
- Prvak F1 kladionice 2010.
F2004_the_best_ever je napisao/la:Apsolutno sam protiv ovakvog Alonsovog ponašanja.ivan599 je napisao/la: Arogancija i bahatost na djelu.
Ima Boga.
Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.![]()
A kad smo kod toga IMA BOGA, možda je i onaj kvar na Schumacherovom bolidu 2006 u Japanu rezultat toga što ima Boga i pravde pa je to kazna za ona Brikelova propuštanja Schumachera.
ja ne podržavam onako ponašanje, ali isto tako mogu svatit reakciju Alonsa, čista frustracija i svi smo se mi tako više puta ponašali u životu...
neki su se smijali Alonsovim izjavama tokom sezone kad je kaskao 40 bodova... ali je pokazao da je borac i jedan od najboljih vozača današnjice, smatram kako je potpuno opravdao investiciju, i borio se svim srcem za Ferrari, mene je kupio i želim mu svu sreću u budućnosti...
Bravo majstore, ja ti nemam šta prigovorit...

-
- Veteran
Apsolutno sam protiv ovakvog Alonsovog ponašanja.F2004_the_best_ever je napisao/la:
Ponašanje koje je Ferrari imao kroz cijelu sezonu je dovelo upravo do ovog da je konacno jednom i pravda pobjedila.

A kad smo kod toga IMA BOGA, možda je i onaj kvar na Schumacherovom bolidu 2006 u Japanu rezultat toga što ima Boga i pravde pa je to kazna za ona Brikelova propuštanja Schumachera.[/quote]
Treba ga shvatiti vruće glave je bio i vjerujem da će kad se ohladi ipak shvatiti da mu Petrov nije kriv.Pa mi se doma živciramo i svašta se kaže na ovom forumu a kako je tek njima
- Schumy.d
- Legenda
Pogledaj semafor!Dani je napisao/la: Pa da Lewis je imao slabiji auto.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Neka dovedu i mene za planiranje strategije... Bit ce puno bolje isplanirana... Nemos ti vozackim talentom nadoknadit ono sto Ferrarijev pitwall zna za*ebat...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
- Veteran
ivan599 je napisao/la:Mislim da je kasno sad argumente davat sezona je gotovaBravo je napisao/la:Na kraju krajeva mislim da treba biti zadovoljan, ipak je RB bio cijele sezone najbrži i mogli su osigurat naslov puno prije. Svi znamo da je danas u f1 jako teško pretjecati, a da bi nekog pretekao treba biti brži 2sec po krugu., a pokazao je što je znao danas ustvri nije
haha
Kao i Schumaher ove sezone kad nema najbolji bolid
Alonso je pokazao šta zna protiv ovakvog dominatnog RB držao ih je u šahu do pred sam kraj utrke
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ja Alonsu nemam šta zamjeriti, kad vidite šta je radio(ili bolje reći nije radio) Massa čitavu sezonu Alonso može dobiti samo pohvale.
- Schumy.d
- Legenda
Majstore, ajde ti nađi taj moj komentar jer ja se ne sjećam da sam to napisao.King iCool je napisao/la: Al si dvoličan...kad je Vettel izjavio nakon Brazila da bi volio vidjeti nešto dima iz Ferrarija to je bila uvreda za tebe i nesportsko ponašanje,a ova reakcija alonsa je totalno sportska.

Daj ga stavi ovdje molim te.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Da ti malo osvježim pamćenje: Hamilton - Bahrein 2008.King iCool je napisao/la:Da ali oni su se sudarili a Alonso i Petrov je bila čista borba za poziciju i ne vidim razlog zašto bi se Petrov morao maknuti alonsu. Ljuti me to da misli da je on centar svega i svi mu se moraju maknuti...majstor iz maranella je napisao/la:Talijanska šlampavost... Katastrofa...Chuck Norris je napisao/la:Ja samo mogu čestitati Alonsu na cijeloj sezoni vozio je odlično.Na žalost naslov je odlučio pitwall
sa nevjerovatno lošom odlukom trebali su gledati na Rosberga a ne na Webbera.Nije mi jasno gdje im je pamet bila,mogli su lagano doći do 4.mjesta samo da je ostao još na stazi
EDIT:
@King pusti to, vettel je maho webberu svašta pa eto...
Avanti FER, Avanti!!!
- Dani
- Legenda
Smijali ste se Hamiltonu za 2007. i ispuštanje bodova. Sada se mogu i ja vama, kolko god vi trubili o sporosti ferrarija. Ja ju nisam vidio zadnjih utrka, pa ni danas.
P.S. NHF
P.S. NHF

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
2007. je Hamilton pogriješio, a danas pit wall Ferrarija tako da još uvijek ne možeš liječiti svoje frustracije na ovoj temi. Ali uvijek je tu sljedeća sezona da probaš opetDani je napisao/la:Smijali ste se Hamiltonu za 2007. i ispuštanje bodova. Sada se mogu i ja vama, kolko god vi trubili o sporosti ferrarija. Ja ju nisam vidio zadnjih utrka, pa ni danas.
P.S. NHF

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Dani
- Legenda
Nema veze meni je dobro premda mi je žao Alonsa. Samo mi nije jasno zašto nije rekao kakav mu je pace pa da proba ostati na mekim gumama malo dulje.

- Schumy.d
- Legenda
Podsjetnik:Dani je napisao/la:Smijali ste se Hamiltonu za 2007. i ispuštanje bodova. Sada se mogu i ja vama, kolko god vi trubili o sporosti ferrarija. Ja ju nisam vidio zadnjih utrka, pa ni danas.
P.S. NHF
Hamilton je u najbržem autu 2007. imao 17 bodova viška 2 utrke prije kraja.
Alonso je imao 8 bodova viška u 3. bolidu 1 utrku prije kraja
I ono najvažnije, Lewis je svojim greškama te sezone izgubio naslov, a Alonso ga je izgubio zbog momčadske strategije.
Toliko o tome, pa se nastavi smijati.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Jednostavno su se upecali na Webberovu varku sa boksom. Webbera su pozvali, a ovi u Ferrariju zagrizli i to je to. IMaš i izjavu na autosportu u kojoj Webber neizravno ovo priznaje.
Avanti FER, Avanti!!!
- Dani
- Legenda
Tješi se se tješi. Lewis je imao 3. bolid te sezone kao i Alonso. Njih dvoje su izvlačili Mclaren.

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
kolega, ovo već graniči s ludošću,ferrari je u drugom dijelu sezone bio skoro pa 1. a kamoli 3. bolid po brzini , u najgorem slučaju izjednačen s McMSchumy.d je napisao/la: Alonso je imao 8 bodova viška u 3. bolidu 1 utrku prije kraja

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012