Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Webber je otišao u boks zato što je oštetio gumu/točak onim udarom u zid. A u Ferrariju su progutali udicu ko zadnji levati prateći Webbera u boks. Mogli su ostati još 10-15 krugova, a Webber bi u roku 5 krugova došao u promet i tu bi se našao čak i iza Masse. Nando bi onda imao 4. mjesto sigurno da ne može sigurnije. Samo da su odgodili pit stop za 15-ak krugova, a bilo je moguće i duže (Button).Walter je napisao/la:Ima da lete glave nakon ovakve greške u strategiji!
Koji početnički potez, onako rano poslati Alonsa u boks, u Ferrariju mora doći do radikalnih promjena.
Imali su naslov i izgubili su ga zahvaljujući samo svojoj gluposti.
Ja vise ne mogu gledati Ferarri sa Massom u timu. Vozac koji u Ferrariju odveze 3 utrke i zavrsi na 15. poziciji ne zasluzuje mjesto u ekipi.Schumy.d je napisao/la:Nagradno pitanje za sve:
Koja će vozačka postava biti u Ferrariju iduće sezone??
Iako sam siguran da će Massa ostati, ja bi svoje pare stavio na Kubicu.
Potpuno se slažem.ferrari_fan je napisao/la:Ja vise ne mogu gledati Ferarri sa Massom u timu. Vozac koji u Ferrariju odveze 3 utrke i zavrsi na 15. poziciji ne zasluzuje mjesto u ekipi.Schumy.d je napisao/la:Nagradno pitanje za sve:
Koja će vozačka postava biti u Ferrariju iduće sezone??
Iako sam siguran da će Massa ostati, ja bi svoje pare stavio na Kubicu.
Kubica na kraju zavrsio samo nekoliko bodova iza Masse sto dovoljno govori o Massinim vozackim kvalitetama.
Kubica je dobar izbor. Iako bi ja volio vidjeti Kamuia za volanom
Upravo tako,zato ja nemam zamjerki na njegovu vožnjiu ni na izgubljenu poziciju na startu,i to mu je bilo dovoljno da rutinski odveze i naslov bi bio njegov.A ovi stručnjaci s pitwalla nije im palo na pamet da prate vremena Rosberga i PetrovaOne and only je napisao/la:Webber je otišao u boks zato što je oštetio gumu/točak onim udarom u zid. A u Ferrariju su progutali udicu ko zadnji levati prateći Webbera u boks. Mogli su ostati još 10-15 krugova, a Webber bi u roku 5 krugova došao u promet i tu bi se našao čak i iza Masse. Nando bi onda imao 4. mjesto sigurno da ne može sigurnije. Samo da su odgodili pit stop za 15-ak krugova, a bilo je moguće i duže (Button).Walter je napisao/la:Ima da lete glave nakon ovakve greške u strategiji!
Koji početnički potez, onako rano poslati Alonsa u boks, u Ferrariju mora doći do radikalnih promjena.
Imali su naslov i izgubili su ga zahvaljujući samo svojoj gluposti.
Osim povratka Kimi-ja, ovo bi mi bio drugi najomiljeniji scenario.Schumy.d je napisao/la:Zanimljivo, i ja sam pomislio čak na Kamuia u Ferrariju. Ima ono nešto šta mi se sviđa kod njega, neku drskost, a pokazao je i brzinu.
Bilo bi interesantno vidjeti ludog Japanca u Ferrariju.
Ali šanse su male za to.
Mislim da su njegove danasnje greske nastale vise iz ocaja nego iz bijesa sto ga objektivno losiji vozac (ovo losiji ne znaci da je los! Odvezao je trku bez greske) blokira ka putu do titule. Kako god, radije bi gledao rat u Ferrariju nego Massu jos jednu sezonu!Ćale od Lewisa je napisao/la:ne znam baš da li bi vam bilo pametno vidjeti Webbera ili Kubicu u Ferrariu. Danas je Alonso planuo i ponovo pokazao svoj temperament samo zbog tog što ga "slabiji" Petrov nije jednostavno propustio. Šta bi tek bilo da kalibar poput Kubice ili Webbera ugrozi njegov status u Ferrariu kako mu je to uradio Hamilton u McL, ja mislim da bi u pol sezone zalupio vrata Ferraria zauvjek. Bolje je da ima nekog ko Massa pa da ga može "šutat" kad poželi.
Ovi su svojim greškam na pitwallu Ferrarija izgubili titulu, a Baldisseri nije imao šta izgubiti 2009 jer je bolid bio loš, čovjek se kockao išao na sve ili ništa i izgubio, ništa strašno, mora se nekad i izgubit nemože se uvjek donijet prava taktička odluka i bolje je što je 2009 pogriješi jer je 2009 Ferrari bio totalno OUT, nego recimo ranije kada se Schumacher borio za titule.Forza je napisao/la:Ferrari se borio do kraja. Bolid je izdržao... motor iz Monze radio, ko iz tvornice... svaka čast našim ljudima sa tehničnog djela.
Opet je pitwall zeznuo i da Baldisseri je koordinator u tvornici jer je imao muda priznat, da je pogrješio ali danas bi nam trebao taj čovjek. Mi u Ferrariju pobjeđujemo i gubimo zajedno.
Sada če testiranja sa Pirellijem...
Forza Ferrari !!!
Pa, da ali izgleda da nisu baš u najboljim odnosima sa Domenicailliom, ja bi mu dao priliku, Kimi i njegovo "my tires are completley destroied" nije utjecalo na sezonu jer je bolid bio nešto nalik Merca ove godine. Priznao je svoju grešku i oni su ga maknuli i pomirili taljanske medije. Neznam, ko je bio više rangiran u momčadi nakon odlazka Todta i Brawna...možda bi Baldiseri danas bio gazda...F2004_the_best_ever je napisao/la:Ovi su svojim greškam na pitwallu Ferrarija izgubili titulu, a Baldisseri nije imao šta izgubiti 2009 jer je bolid bio loš, čovjek se kockao išao na sve ili ništa i izgubio, ništa strašno, mora se nekad i izgubit nemože se uvjek donijet prava taktička odluka i bolje je što je 2009 pogriješi jer je 2009 Ferrari bio totalno OUT, nego recimo ranije kada se Schumacher borio za titule.Forza je napisao/la:Ferrari se borio do kraja. Bolid je izdržao... motor iz Monze radio, ko iz tvornice... svaka čast našim ljudima sa tehničnog djela.
Opet je pitwall zeznuo i da Baldisseri je koordinator u tvornici jer je imao muda priznat, da je pogrješio ali danas bi nam trebao taj čovjek. Mi u Ferrariju pobjeđujemo i gubimo zajedno.
Sada če testiranja sa Pirellijem...
Forza Ferrari !!!