Kada sam danas slušao onog Novaka, uopće mi nije bilo žao kaj f1 odlazi sa hrt-a. Šteta za Blažička, ali tko zna možda i on ode na arenu ili sportklub prenositi f1.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
kako nema potvrde? Hloverka je sama izjavila da ju ne zanima F1,između ostalog napravila je show sa time da Latinica ide uživo aLatin nikad nije vodio uživo tv emisiju,neće biti pol sportova koji su do sada i pol zabavnih programa jer ona ne smatra to od važnosti informativne televizije što po statutu HRT jest.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ali HRT je i javna televizija. Mi svi plaćamo pretplatu. Zar ne bi trebalo biti za svakoga ponešto? Kaj će nam javna televizija na čijem programu se vrte samo vijesti, pola ure kulture i ona emisija Branke Šeparović.A o 3-4 sapunice da ni ne pričam.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Dani je napisao/la:Ali HRT je i javna televizija. Mi svi plaćamo pretplatu. Zar ne bi trebalo biti za svakoga ponešto? Kaj će nam javna televizija na čijem programu se vrte samo vijesti, pola ure kulture i ona emisija Branke Šeparović.A o 3-4 sapunice da ni ne pričam.
a to reci Hlo ne meni,što se tiče f1 nema prijenosa 100% grand slam tenis će prenositi samo naše pa vidiš da su odustali od zakupa cijele lige prvaka,njeno maslo,sramota
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Pogledajmo malo realno, do sada je F1 bila po meni odlično popraćena na hrt-u i to je bio maksimum koji se mogao, uz sve to dvojac je vodio prijenos plus dvojica u studiu sa odličnim reportažama i najvama utrke.
Uglavnom, F1 je najgledaniji sport na svijetu nakon svjetskih nogometnih prvenstava i kao takav koji ima izuzetno puno ljubitelja u hrvatskoj i većini nije teško ustati u jutarnje sate samo zbog utrke, mislim da zaslužuje svoje mjesto na hrt-u i da joj je tamo mjesto pa makar i u manjem formatu, u prijevodu makar i bez uvodne emisije, aliprijenos jednostavno mora biti.
Ako je u pitanju cijena što nebi smjelo biti jer se zna da hrt prava prijenosa dobiva daleko jeftinije od ostalih ili ako je u pitanju to što je to program stranog sadržaja, a javna televizija ima obvezu prikazivanja čni mi se 70% domaćeg proizvoda onda se to lako dovede u red tako što se izbaci jedna od bezbroj sapunica koja em zatupljuje narod em nemaju nikakvog smisla da je u svakom dijelu dana na jednom od programa sapunica.
Dakako da moraju postojati prioriteti i nekapravila, ali isto tako s obzirom na sve do sada i s obzirom na činjenice F1 mora biti prioritet hrt-u, kao i ligaprvaka primjerice, hnl, grand slam turniri, nlb liga u sportskom dijelu programa.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Znači, jedino rješenje bilo bi tjeranje kokoške sa čela hrt-a
Jebem ti ja takvu televiziju i državu u kojoj glavna urednica programa u udarnom terminu sjeda ministru u krilo ko zadnja frajla i nikom ništa.
Ispada da javnoj telki plaćaš pretplatu da se "financira" kako bi gledao tonu sapunica razno raznih na kojima netko grabi finu paru, da gledaš mir i dobro, aninu kuhinju, i slične budalaštine a sportski program se svodi na minimum minimuma.
Jedno pitanje vezano za reklamiranje na HRT-u. Ako se HRT vodi kao javna televizija i financira se iz pretplate koju smo prisiljeni plaćati, kako onda mogu uzimati i pare od reklama pa nisu komercijalna televizija.
Ako beru tolke pare od sponzora zašto se onda nas sili da plaćamo takvu lihvarsku pretplatu za smeće od programa na kojem se nema ništa pametnog za vidjeti.
vegi696 je napisao/la:I ode Formula sa HRT
Blažičko opraštam vam sve da bar ostanete
Kad bi se bar prešla Formula na Sport Klub, ko zna možda bi da otkaz HRT-u i otiša radit ono šta voli, a to je pričat pizdarije, za, tokom i poslje utrke... BLaž krallju...