Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Piquet20
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
Re: Felipe Massa
Steta za gresku Masse, ali svejedno dobri rezultati ovaj vikend i nadam se da ce sutra na startu preci Webbera. 

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Massa je kočio jučer tamo Rosberga ne bi li ih Alonso obojicu prošo
Svaka čast Massi za timski odigrane kvale
Tako se vozi
Danas u utrci očekujem (ako ju dočekam prije nego me infarkt ubije) da će Massa nekim čudom se uspjet ugurat i ispred Buttona, ne samo ispred Webbera, a onda mogu mirno disat, jer će Felipe kočit ovu dvojicu, a Nando će se odvajat i nikakvih problema ne bi smjelo biti
Ovo je nažalost samo ono kaj bi ja htio, al nadam se da bu se ostvarilo 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Lakše malo sa emocijamamajstor iz maranella je napisao/la:Massa je kočio jučer tamo Rosberga ne bi li ih Alonso obojicu prošoSvaka čast Massi za timski odigrane kvale
Tako se vozi
Danas u utrci očekujem (ako ju dočekam prije nego me infarkt ubije) da će Massa nekim čudom se uspjet ugurat i ispred Buttona, ne samo ispred Webbera, a onda mogu mirno disat, jer će Felipe kočit ovu dvojicu, a Nando će se odvajat i nikakvih problema ne bi smjelo biti
Ovo je nažalost samo ono kaj bi ja htio, al nadam se da bu se ostvarilo

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Ma ima da mi srce stane do početkaF2004_the_best_ever je napisao/la: Lakše malo sa emocijama, ne bih htio da izgubim kolegu sa foruma i još navijača Ferrarija.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ma čovjek treba dobiti otkaz iz Ferrarija, na kraju sezone ima čak 110 bodova manje od Alonsa, zahvaljujući njegovom neradu šanse za konstruktorski naslov su davno izgubljene.
Već je pet godina u Ferrariju i trebalo bi dovesti nekog novog vozača.
Već je pet godina u Ferrariju i trebalo bi dovesti nekog novog vozača.
-
Decku se treba zahvaliti i poslati ga u kakvu luzersku ekipu. Mnogo kvalitetnijih vozaca trune u slabijim ekipama jer im ovakav vozac otkida sansu za Ferrari.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
-
- Navijam za: Nikoga
nazalost zao mi je sto ovo moram napisati, jer mi je massa izuzetno drag, ali ova sezona, u kojoj ferrari nije imao dominantan bolid, je jasno pokazala da je massa nista vise nego prosječan F1 vozač za vrhunskim bolidom.
Kada ga je momčad trebala djelova je toliko nemoćno, da je to iz utrke u utrku postajalo iritantno...
Kada ga je momčad trebala djelova je toliko nemoćno, da je to iz utrke u utrku postajalo iritantno...
- Bravo
ferrari_fan je napisao/la:Decku se treba zahvaliti i poslati ga u kakvu luzersku ekipu. Mnogo kvalitetnijih vozaca trune u slabijim ekipama jer im ovakav vozac otkida sansu za Ferrari.
Jednostavno nekužimvegi696 je napisao/la:Cijelu trku ne moze Jaimea prec pa ono odi ca iz ferrarija

A zašto je vozio slabije drugi dio sezone, pa valjda je skužio ono što sam napisao gore.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Nemogu stvarno vjerovat da Alguersuarija nije mogao procvegi696 je napisao/la:Cijelu trku ne moze Jaimea prec pa ono odi ca iz ferrarija

Pa zbilja nema opravdanja za tako losu odvozenu sezonu i da sam na celu Ferrarija zapitao bi se koga mi to imamo

Imao je on svoju priliku (nesretno izgubio 2008) i pitanje je da li ce je vise uopce imati.Slicno kao i Webber.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
Da je samo jednom u posljednjih 8 utrka bio odmah iz Alonsa titula bi danas vjerovatno bila kod nas. Ovako je tu gdje je. Tako da je o vozackim sposobnostima Masse suvisno govoriti. Pogotovo kad se uzme drugi dio sezone gdje smo imali daleko konkuretniji bolid.Bravo je napisao/la:ferrari_fan je napisao/la:Decku se treba zahvaliti i poslati ga u kakvu luzersku ekipu. Mnogo kvalitetnijih vozaca trune u slabijim ekipama jer im ovakav vozac otkida sansu za Ferrari.Jednostavno nekužimvegi696 je napisao/la:Cijelu trku ne moze Jaimea prec pa ono odi ca iz ferrarijaImam dojam kao da vam je ovo prva utrka koju ste pratili.Da bi se nekog preteklo treba imat 2sec brži bolid a ferrari nije bio toliko brz danas. Umeđuostalom Massa je drugi vozač ili ti vodonoša iliti kako god hočete i bilo koji vozač koji dođe kao drugi vozač u Ferrariu če biti vodonoša i radit če za prvog odnosno za cijelu momčad, takva je politika u ferrariu i tako če ostati..
A zašto je vozio slabije drugi dio sezone, pa valjda je skužio ono što sam napisao gore.
Massin problme je taj sto ga je jos Michael uvjerio da je on njegov nasljednik u Ferrariju medjutim daleko je on od tih vozackih sposbnosti.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Mislim da bi trebalo razmisliti o Bianchiju, siguran sam da i on ne bi lošije odvezao ovu sezonu od Masse.
-
Vjerujem da će Massa biti bolji iduće sezone. 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ne znam , možda je razlog što je tako loš ona nesretna mađarska prošle godine, čini mi se da nakon toga više nije to onaj isti massa.
zahvalit se na suradnji i ponekim dobrim vožnjama, posebice odličnoj 2008. i uzet Bianchia, Sutila ili Kubicu...

zahvalit se na suradnji i ponekim dobrim vožnjama, posebice odličnoj 2008. i uzet Bianchia, Sutila ili Kubicu...

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Hahaha... ali ozbiljno sad; da je Alonso osvojio prvenstvo najvjerojatnije bi Massa bio njegova "bitch". A ovako, iako nije bogzna šta okazao ove godine, možda ipak bude imao nešto "jači" položaj?The Chaser je napisao/la:Vjerujem da će Massa biti bolji iduće sezone.

- Schumy.d
- Legenda
Ovaj prvi citat se nažalost ponavlja svake godine...gringo73 je napisao/la:Hahaha... ali ozbiljno sad; da je Alonso osvojio prvenstvo najvjerojatnije bi Massa bio njegova "bitch". A ovako, iako nije bogzna šta okazao ove godine, možda ipak bude imao nešto "jači" položaj?The Chaser je napisao/la:Vjerujem da će Massa biti bolji iduće sezone.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Mislim da Kubici nije u interesu da dođe u Ferrari i vozi kao 2 vozač, a ni Ferrariju da ima vozače koji će se međusobno boriti za prvenstvo. Njima najviše odgovara Massa, ili neko poput njega ko će nekad pobjedit, osvajat bodove, ali da nije dovoljno brz da može konkurirat Alonsu, a ni niko od dobrih vozača nije lud da dođe u Ferrari i čuva Alonsu leđa.K1M1 je napisao/la:ne znam , možda je razlog što je tako loš ona nesretna mađarska prošle godine, čini mi se da nakon toga više nije to onaj isti massa.![]()

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ja sam bio uvjeren da Massa odgovara Ferrariu kao dobar 2. vozač u kombinaciji s Alonsom,ali sada sam siguran da on treba otići.Dao je Alonsu tih famoznih 7 bodova u Njemačkoj,a bolje bi bilo da je na toj utrci pobjedio a da je bar na kojoj utrci uspio se ugurati između Alonsa i RB-a pa čak nije ni između Alonsa i LewisaKenny je napisao/la:
Mislim da Kubici nije u interesu da dođe u Ferrari i vozi kao 2 vozač, a ni Ferrariju da ima vozače koji će se međusobno boriti za prvenstvo. Njima najviše odgovara Massa, ili neko poput njega ko će nekad pobjedit, osvajat bodove, ali da nije dovoljno brz da može konkurirat Alonsu, a ni niko od dobrih vozača nije lud da dođe u Ferrari i čuva Alonsu leđa.
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
Jedino bi po meni umjesto Masse mogao doć Kovalainen, ili Trulli, iako je vjerovatno Trulli još lošiji, a ostali mislim da su definitivno slabiji od Masse ,nisu imali priliku da se dokažu, ili mislim da nebi čuvali Alonsu leđaChuck Norris je napisao/la: Ja sam bio uvjeren da Massa odgovara Ferrariu kao dobar 2. vozač u kombinaciji s Alonsom,ali sada sam siguran da on treba otići.Dao je Alonsu tih famoznih 7 bodova u Njemačkoj,a bolje bi bilo da je na toj utrci pobjedio a da je bar na kojoj utrci uspio se ugurati između Alonsa i RB-a pa čak nije ni između Alonsa i Lewisa

- bravof
- Početnik
ma neka izdrzi Ferrari koju godinu jos, doce Vettel umjesto Masse....
)
a kad je Baton mogao otici u McM kao svjeski sampion i tamo biti drugi vozac,zasto ne bi Kubica dosao u Ferrari i pokusao do titule.....

a kad je Baton mogao otici u McM kao svjeski sampion i tamo biti drugi vozac,zasto ne bi Kubica dosao u Ferrari i pokusao do titule.....

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- Kenny
- Legenda
ja smatram da Kubica nikako nebi išao u Ferrari jer se u kod njih zna da imaju 1 i 2 vozača, bolje mu jedit u Renaultu, pa možda i dobije dobar bolid i 1 vozač je tamo.bravof je napisao/la:ma neka izdrzi Ferrari koju godinu jos, doce Vettel umjesto Masse....)
Zbog čega bi Vettel došao u Ferrari?

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja mislim da dok god je Alonso u Ferrariju da ni jedan top vozač neće doći u Ferrari, zato što to neće željeti ni Ferrari, ni Alonso a ni taj vozač.Kenny je napisao/la: ja smatram da Kubica nikako nebi išao u Ferrari jer se u kod njih zna da imaju 1 i 2 vozača, bolje mu jedit u Renaultu, pa možda i dobije dobar bolid i 1 vozač je tamo.
Zbog čega bi Vettel došao u Ferrari?
A kad ode Alonso ja mislim a postoji realna šansa da u Ferrari dođe Vetel, prije dvega, a možda i Hamilton ili neko treći ako se pojavi za par godina da bude broj 1 u Ferrariju, jer ko god od top vozači da dođe u Ferrari doći će sa željom da bude vozač broj 1 a i Ferrari će to željeti.
- Kenny
- Legenda
Ko zna koliko do tad imamo, možda će on voziti u Ferrariju idućih 10 godina, pa neznamo dali će iko od današnjih vozača ikad sjest u Ferrarijev bolidF2004_the_best_ever je napisao/la: Ja mislim da dok god je Alonso u Ferrariju da ni jedan top vozač neće doći u Ferrari, zato što to neće željeti ni Ferrari, ni Alonso a ni taj vozač.
A kad ode Alonso ja mislim a postoji realna šansa da u Ferrari dođe Vetel, prije dvega, a možda i Hamilton ili neko treći ako se pojavi za par godina da bude broj 1 u Ferrariju, jer ko god od top vozači da dođe u Ferrari doći će sa željom da bude vozač broj 1 a i Ferrari će to željeti.