Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Jenson Button

Post Postao/la Arai »

nered je napisao/la:e moj buttone...
sad se vidi da su one dvi pobjede u kini i australiji bile jedino zbog dobre strategije...
aj sutra na primeu ce startat valjda, pa mozda nesto usicari, al sumnjam...
hamiltonu od njega nikakve koristi, da je izbacia massu to bi vec nesto bilo
može hamiltonu jedino pomoć tako da kad ga alonso bude prolazia za krug da se zabije u njega...
Može mu pomoći tako da dugo ostane na stazi i štopa Vettela i Webbera. Nešto slično kao u Japanu...
ostoja je napisao/la:Buton je svoj naslov osvojio cisto bez bilo kakvih kradja i podvala za razliku od pojedine gospode.A razlog njegovih slabih voznji ove godine je frustracija i totalna ravnodusnost zbog unapred podredjenog polozaja iako je on prvak a ne Hamilton kome je sve na ruku islo ove godine-do pred kraj sezone.
A na ovo jedino: :>> Frajer navija za McLaren i još piše takve gluposti. To je vjerojatno opet onaj ivanfence ili kako god.
A potpis da i ne spominjem.
slika
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Arai je napisao/la:Frajer navija za McLaren i još piše takve gluposti. To je vjerojatno opet onaj ivanfence ili kako god.
ivanfece navija za ferrari ;)

kolega nije rekao ništa pogrešno, problem je kaj istina neke boli :^o
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
nered

Post Postao/la nered »

ostoja je napisao/la:Buton je svoj naslov osvojio cisto bez bilo kakvih kradja i podvala za razliku od pojedine gospode.A razlog njegovih slabih voznji ove godine je frustracija i totalna ravnodusnost zbog unapred podredjenog polozaja iako je on prvak a ne Hamilton kome je sve na ruku islo ove godine-do pred kraj sezone.
hahahaha....
a svasta ces tu procitat
pa kad je znao da ce biti podređen kako ti kazes, zasto je onda dosa u mclaren?
i molin te da mi napises na koji je to nacin on podređen?

p.s. a o legalnosti brawnovog bolida s dd-difuzorom bi se dalo pricat, di je butt osvoia prvenstvo na prvih 6 trka!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Domi je napisao/la:
Arai je napisao/la:Frajer navija za McLaren i još piše takve gluposti. To je vjerojatno opet onaj ivanfence ili kako god.
ivanfece navija za ferrari ;)

kolega nije rekao ništa pogrešno, problem je kaj istina neke boli :^o
Oprosti, ali on je napisao glupost.
Insinuira da je Hamilton krađom dobio naslov, tj. da ga je Glock pustio odmah ti sad dokažem da nije.
Da je Button u podređenom statusu u McLarenu a sam je rekao da su ravnopravni i da bilo kakve timske odredbe neće prihvatiti. Čak su ga u
McLarenu odbili otpisati iako još ima jako male šanse za naslov i obećali ravnopravan položaj sve do kraja.
Ako je razlog njegovih vožniji "frustracija i totalna ravnodusnost zbog unapred podredjenog polozaja iako je on prvak a ne Hamilton" onda bi
trebao biti motiviran da ga pobijedi a ne odmah predati se što i nije u Buttonovom mentalitetu tako da je ovo automatski glupost.
Problem je u tome da neke uspijeh Hamiltona boli, ali to ti je tako kad imaš posla s hejterima. :bye:
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Buttonove riječi danas, a odnose se i an jučerašnji dan, su slične onim u nedjelju nakon trke u Koreji; blokiranje prednjih kotača, i problem sa usporavanjem... ili se nešto prčkali i napravili nešto što Buttonu ne odgovara, ili se on "izgubio" sa set-up. Sve u svemu, loše za borbu u konstruktorskom poretku.
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

gringo73 je napisao/la:Buttonove riječi danas, a odnose se i an jučerašnji dan, su slične onim u nedjelju nakon trke u Koreji; blokiranje prednjih kotača, i problem sa usporavanjem... ili se nešto prčkali i napravili nešto što Buttonu ne odgovara, ili se on "izgubio" sa set-up. Sve u svemu, loše za borbu u konstruktorskom poretku.
Hmmm, čudim kak ništ od toga ne muči Hamiltona, a i da muči, opet se bori za vrh. Neko je ovdje puno bolji od nekoga.
nered

Post Postao/la nered »

Domi je napisao/la:kolega nije rekao ništa pogrešno, problem je kaj istina neke boli :^o
prijatelju prvo pogldaj svoga idola i razmisli o njegovim naslovima u benettonu, pa o 1997. i napucavanju vilneuvea, itd., pa onda pljuj po drugima...
zahvaljujem na razumijevanju
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Vuksa_KC je napisao/la: Hmmm, čudim kak ništ od toga ne muči Hamiltona, a i da muči, opet se bori za vrh. Neko je ovdje puno bolji od nekoga.
Ja ostajem kod mišljenja da je Button previše uživao u ovoj sezoni kao broj 1
naprosto se previše opustio i uživao je kao prvak (što je s obzirom na njegovu karijeru čak i logično)
iduće sezone očekujem puno bolje rezultate
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Button escapes armed assault in Sao Paulo! - bježalo se od šestorice koji su naoružani "šmajserima". Button kaže: "My driver was a legend." Možda bi ga vozač mogao zamjenit danas u trci. :D
slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Buton je dosao u McLaren zbog para,a i ovaj odnos prema Hamiltonu od samog dolaska u McLaren je zbog para koje je neko ulozio u njega i ocekuje da mu se vrate.Navijam za McLaren i zato pisem protiv Hamiltona jer je uspio upropastiti 3-4 sezone McLarenu.I sada mislim da je McLaren Alonsu dao status kakav zasluzuje da bi imao vise uspjeha u protekle 4 sezone nego sa Hamiltonom.A iz danasnje utrke se dobro vidjelo ko je veci vozac Hamilton ili Baton-ko je koliko napredovao u poretku.I Baton bi jos i vise napredovao da nije sustigao Hamiltona,e i tu se vidi kako McLaren ubija svoje sanse za uspijeh tako sto vozacima koji su brzi stavi ispred zid kada je Hamilton u pitanju i normalno je onda da to u njima ubije volju za takmicenjem.I normalno je da Baton nece reci da postoje timske odredbe i vozac beroj jedan jer bi onda prosao kao i alonso a sto mu to treba bolje mirno voziti iza Hamija do penzije.I kazem da sve ovo pisem zato sto mi je krivo kada vidim da neko upropastava sezone sa jakim bolidom u McM.A sto se tice ininuacija na kolege forumase,ja neznam ko je taj fece pa da se pojedinci toliko bave njegovim likom i djelom posto sam odskorta na forumu a nemogu naci njegove postove da pregledam.
slika
nered

Post Postao/la nered »

pa sto se button ne kvalificira isprid hamiltona, pa mu nece smetati? Hahaha! Daj malo razmisli... Pa lik se nemoze kvalificirat u prvih deset! I kazes da hamilton kuka da nema gripa itd., a button to govori svaku trku...
Ja neznam koji je tvoj motiv pisanja na ovom forumu, al ocito je provokacija mclarenovaca, jer tvoji postovi granice sa zdravim razumom, to ce ti potvrdit bilo ko na forumu!
Prijatelju radje se ne sramoti
Pozdrav
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Button je sustigao Hamiltona samo zbog SC--a, valjda ti je to jasno. Inače mu je race pace bio loš.A i tokom vikenda mu je zaostatak bio oko pola sekunde iza Lewisa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Dani je napisao/la:Button je sustigao Hamiltona samo zbog SC--a, valjda ti je to jasno. Inače mu je race pace bio loš.A i tokom vikenda mu je zaostatak bio oko pola sekunde iza Lewisa.
PA i nje baš sve bilo u tom SC-u. Jenson je bio u prometu i imao je jedan jako rani stop (mislim da je bio 1. koji je ušao u box) uzeo je nove gume i izašao na stazu bez da je itko ispred njega,a zato vrijeme je Lewis gubio dosta iza Hulkenberga. A kad je Hulk nestao onda je još morao ostati na stazi da napravi nekakvu razliku da ne zapne u prometu nakon zaustavljanja, to je uspio i izašao negdje 1.5sec ispred Jensona van tako da je to bio super timing sa Mclarenovog pit wall-a i dobra taktika za Jensona.
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Button nesto ne voli alonsa
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

vegi696 je napisao/la:Button nesto ne voli alonsa
http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Bit ce sigurno govorkanja ako Alonso postane prvak da bi to bilo nezasluzeno (s manje od sedam bodova).Bez obzira na to ja mislim da bilo tko od ove cetvorice zasluzuje naslov bez obzira na sitne greskice koje su radili tokom sezone.Ako Button tako misli,uredu.Svatko moze govoriti sta hoce ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Joj, koje su to priče... :roll:
Baš me zanima da Button ima bodova kao Webber i da li bi mu se onda sviđala taktika o utrkivanju sa konkurentom mu - recimo Lewisom.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Fali mu brzina u utrci, ne može svaku dobiti na neku strku ili taktiku. Zato i zaostaje toliko iza Hamiltona. Šteta, jer bi se onda borili do kraja sa RB-om sa konstruktorsku titulu.

slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Znam i to se vidi,al nije to zbog tog sto je on losiji vozac nego jednostavno takva je klima u ekipi.Znas koliko je Alonso zaostajao za Hamiltonom a nije on losiji vozac od njega jednostavno su se ovi nasi preforsirali sa Hamiltonom tako da stvore neprijatno okruzenje za drugog vozaca.
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Pa nije momcad kriva sto je Button sporiji od Hamiltona.Hamilton je brzi od Buttona i to je cinjenica.To sto ti govoris je cista subjektivnost,a ne nekakva timska forsiranja jednog vozaca koji sigurno postoji,ali ne u tolikoj mjeri kojoj ti govoris ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Neznam ja ko prati koji sport.Znam da bilo ko da dodje u McLaren je sporiji od Hamiltona,a kad ode u drugu ekipu onda vozi bolje u bolidu slicnih performansi.Neznam sta sam ja propustio,jesam ostrascen ali po meni opravdano jer sam u sezoni kad su Alonso i Hamilton zajedno vozili i kad su se pocele desavati one ruzne stvari znao da nasi stavljaju sve karte na pogresnog covjeka sto se na kraju i pokazalo kao tacno.Ima vas par koji mene vrijedjaju i provociraju ali me niko ne demantuje cinjenicama.
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

A koje su tvoje činjenice molim te? Tvoj animozitet prema Hamiltonu. Nisi možda zaključio da je Hamilton bolji od njih pa je zato brži? I da imaš pravo stavili su karte na pogrešnog čovjeka. kada je Hamilton imao ogromnu prednost u bodovima, oni su dozvolili Alonsu da i dalje se bori za naslov, umjesto da je igrao timski i radio ono kaj Massa danas radi njemu.

slika
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Svaka cast Butonu danas je dokazao kako se pametno vozi,steta pa nije imao vecu podrsku tima ove godine moglo je biti drugacije stanje sada.
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

m da, i ja sam primetio da mu stavljaju kamenje u gume ne bi li bio sporiji od luisa #-o
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:m da, i ja sam primetio da mu stavljaju kamenje u gume ne bi li bio sporiji od luisa #-o
A ja sam prijmetio da su mu okretaje zablokilrali na 16000 :lol:
Ja nisam primjetio di on to nema podrsku
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
Odgovori