Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Sebastian Vettel
cestitke novom najmladjem prvaku! Rb je bia u pravu sto ga je forsira, jer da su sve stavili na webbera ostali bi praznih ruku...
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
čestitke
krasno je to izvel sa pobjedom, ne možeš lijepše završiti sa naslovom nego sa pobjedom...krasno!

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
zanimljivo prvenstvo je osvojio vozac koji nije pobjedio u prvoj utrci nakon dugo vremena ! cestitke

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Pročitaj ti svoj post pa reci da u njemu nema ironije i ove tri tačke na kraju kao nešto? To što govoriš da je prvi put u sezoni prešao u vodstvo i postao provak je dovoljno samo po sebi.King iCool je napisao/la:Daj pročitaj moj post još jednom pa mi reči koji dio mog posta osporava vettelov naslov.One and only je napisao/la:Jel to pokušavaš nešto osporiti u njegovom osvajanju naslova?King iCool je napisao/la:Prvi puta uopće je uzeo vodstvo u ukupnom poretku i to je odma bilo dovoljno da osvoji prvenstvo...
Čovjek je pošteno pobjedio sve konkurente za naslov i tu se nema šta dodati. Imao je i genijalnih i katastrofalnih poteza kao i svaki vozač ove sezone. Činjenica je da je bio najbrži kroz sezonu i sada je zasluženo svjetski prvak.
Mali mi nije drag ali nisam nigdje nešto osporavao. Nemoj izmišljat gluposti.
Uostalom znam gdje vas najviše danas peče. Jergović je to spomenuo na TV-u i preočito je. Vettel je skinuo Hamiltona kao najmlađi vozač ikad koji je osvojio titulu, a Hamiltonu je ovo, ako se ne varam, bila zadnja prilika da skine Alonsa kao najmlađeg 2xWDC-a. Razumijem vaše frustracije

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Čestitke Sebu, nema više tereta na sebi, ali siguran sam da mu jedan naslov nije dosta:)
-
- Legenda
Ferrari mi je uvijek bio drag, ali Vettelu skidam kapu!
Najuvjerljivi vozač ove godine, ne bi bilo pošteno da nije osvojio. Najveći neprijatelj (osim nevjerojatnih pehova) bio mu je momčadski kolega, ali ne zbog brzine (jer je nije pokazao).
Seb, čestitke!! Idemo po idući.
Najuvjerljivi vozač ove godine, ne bi bilo pošteno da nije osvojio. Najveći neprijatelj (osim nevjerojatnih pehova) bio mu je momčadski kolega, ali ne zbog brzine (jer je nije pokazao).
Seb, čestitke!! Idemo po idući.
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
'Postoji li vozački bog?! Rekao bih da postoji nešto nalik pravdi'
Slijede zabave?
- Recimo to ovako: Ovaj ćemo trenutak pošteno 'zaliti'. Utrka koja je počela po danu imat će svoj produžetak koji će jednako toliko trajati. Red Bull će mi danas dati krila... - kazao je Bildu novi svjetski prvak u Formuli 1.
Samo nemoj pretjerat, moraš opet za koji dan u bolid
EDIT:

Miško je sretan koda je sam osvojio naslov
Slijede zabave?
- Recimo to ovako: Ovaj ćemo trenutak pošteno 'zaliti'. Utrka koja je počela po danu imat će svoj produžetak koji će jednako toliko trajati. Red Bull će mi danas dati krila... - kazao je Bildu novi svjetski prvak u Formuli 1.
Samo nemoj pretjerat, moraš opet za koji dan u bolid

EDIT:

Miško je sretan koda je sam osvojio naslov

Michael is faster than you!!
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Evo da i ja čestitam Vettelu
Iako sam bio za ziheraški pristup nakon Koreje, drago mi je da se Red Bullu isplatila kocka.

Iako sam bio za ziheraški pristup nakon Koreje, drago mi je da se Red Bullu isplatila kocka.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GrofXYsj ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YgKZkBuP ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jyo2NJJ4 ... re=related[/youtube]
Na njemačkom
Ps. nekad je imao Sennin S na kaacigi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YgKZkBuP ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jyo2NJJ4 ... re=related[/youtube]
Na njemačkom

Ps. nekad je imao Sennin S na kaacigi

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Samo da se vratim na jednu izjavu koju je Lauda dao nakon vn koreje:
Legendarni austrijski vozač Nikki Lauda uvjeren je da Sebastian Vettel nema više nikakve izglede postati prvak: 'Možete otpisati Vettela. Nema šanse. Čak i ako pobijedi sve do kraja drugi neće nestati,' izjavio je legendarni Austrijanac
još je jednom po neznam koji put pokazao kako je 'odličan prognozer'.
Legendarni austrijski vozač Nikki Lauda uvjeren je da Sebastian Vettel nema više nikakve izglede postati prvak: 'Možete otpisati Vettela. Nema šanse. Čak i ako pobijedi sve do kraja drugi neće nestati,' izjavio je legendarni Austrijanac

- Ferrari-BiH
- Veteran
On ustvari i jeste odlican i pouzdan prognozer...K1M1 je napisao/la:Samo da se vratim na jednu izjavu koju je Lauda dao nakon vn koreje:
Legendarni austrijski vozač Nikki Lauda uvjeren je da Sebastian Vettel nema više nikakve izglede postati prvak: 'Možete otpisati Vettela. Nema šanse. Čak i ako pobijedi sve do kraja drugi neće nestati,' izjavio je legendarni Austrijanac![]()
![]()
Kako on kaze, ti uradi suprotno i uspjeh je zagarantovan

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Vettel inspired by Räikkönen’s title win

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFetdIZ- ... r_embedded#![/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yxykm1Mq ... r_embedded[/youtube]
Još jedan intervijuIf you know Kimi you know the one big advantage he has is that he just does his own thing, which was my target all weekend-long; he proved us wrong, but the circumstances were special - the same as with me.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AFetdIZ- ... r_embedded#![/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yxykm1Mq ... r_embedded[/youtube]
Noack: "I know of one F1 team boss who for years wanted me to believe that Vettel would come to nothing," he added.
"Now he is world champion."

- Vuksa_KC
- Veteran
Vettel može otići ako neće pobjeđivati. Dietrich Dretar Drele Matešic kaže ako u slučaju lošeg bolida odnosno ako Red Bull neće moći pružati Vettelu 'top car', da može napustiti momčad. To je naravno teško osigurati i ugovor je siguran samo za slijedeću sezonu trenutno. Prema riječima, najizvjesniji je Ferrari jednom nekad valjda možda.
LINK

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...to je valjda po onoj "svi bi jednom htjeli voziti za Ferrari"...više me zanima kako će oni prije početka sezone znati koliko im je bolid konkurentan...ili šta ako jedne sezone "puknu u prazno" a slijedeću imaju najbrži bolid? Sada kada su sve osvojili lako im se "razbacivati" sa svakakvim izjavama...Vuksa_KC je napisao/la:Vettel može otići ako neće pobjeđivati. Dietrich Dretar Drele Matešic kaže ako u slučaju lošeg bolida odnosno ako Red Bull neće moći pružati Vettelu 'top car', da može napustiti momčad. To je naravno teško osigurati i ugovor je siguran samo za slijedeću sezonu trenutno. Prema riječima, najizvjesniji je Ferrari jednom nekad valjda možda.LINK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Vuksa_KC
- Veteran
Ma ja se kraj toga svega sjetim Norberta Hauga kojem će vjerojatno opet promaknuti da njegov 'švabo' koji odlično vozi, već je prvak i da vozi u njegovom Mercedesu, nakon što nije dobio Schumachera u McL. Dobil je on sad Schumija, no za sad to baš i nije to.
A na ovo gledam da će već za par godina uletit novi klinac iz Red Bullove škole. Donijet će više para i pažnje jer će ziher biti senzacija i nova nada, budući prvak F1. Vettel je kršten kaj se toga tiče:).
A na ovo gledam da će već za par godina uletit novi klinac iz Red Bullove škole. Donijet će više para i pažnje jer će ziher biti senzacija i nova nada, budući prvak F1. Vettel je kršten kaj se toga tiče:).
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 29 stu 2010, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Igor18
- Veteran
- darky
- Profesionalni vozač
pa počeo je spunati dasku alonsu...Igor18 je napisao/la:'Moja je želja i cilj - Ferrari!'

bogme neće alonso mirno spavati idućih tjedana

- F1NAC
- Moderator
- darky
- Profesionalni vozač
ma daj, alonoso i vettel u istoj momčadi, pa to bi bilo isto kao i sa alonso-hamilton, misliš da bi ijedan od njih pristao biti broj 2?F1NAC je napisao/la:ja bi prije reko massi
veća je vjerojatnost da će masa ostati i dalje kao broj 2, dovoljno dobar a opet slabiji od broja 1.
a čim vetel tako nešto priča, znači da se nudi ferariju i ako alonso ne osovoji naslov iduće godine, lako dobije cipelu u guz.
raikonen je osvojio naslov, pa su ga otjerali (1 u dvije god im nije bio dosta), a ako alonoso u dvije godine ne osvoji ni jedan naslov onda je isti ko masa, samo kaj košta 3x više.
IMHO.
- F1NAC
- Moderator
s tim da je massa imao nesrecu pa mu valjda zbog tog nisu htjeli cipelu dat :S ako bude takav i druge sezone ima da dobije šut odma

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- ostoja
Posto sam se malo hladio na zahtjev administratora,a zbog mojih sarkasticnih postova o Lewisu H. i skretanja teme na krivi put,evo sa zakasnjenjem da cestitam Vetelu osvojenu titulu i jos mnogo uspijeha u karijeri.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI