Bar su karte za tekmu besplatneChuck Norris je napisao/la:Liga 16 još godinu dana![]()
![]()
Samo gledaju da spase svoje fotelje,sramotna odluka

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Bar su karte za tekmu besplatneChuck Norris je napisao/la:Liga 16 još godinu dana![]()
![]()
Samo gledaju da spase svoje fotelje,sramotna odluka
...moram te ispraviti...ovo je sve samo ne dobar posao jer je taj isti igrač do prije koji tjedan bio besplatan za bilo koji klub...ovo je prije svega dobar posao Varaždinaca...Schumy.d je napisao/la:Brezovec u Dinamu!!
Moram priznati dobar posao Dinama, ali i Brezovca. Mislim da bi u Dinamu Brezovec mogao i do reprezentacije jer je odličan igrač.
Dobar posao, glas su zaradili, pojačali lokomotivu, a i isključili Čagalja...Schumy.d je napisao/la:Brezovec u Dinamu!!
Moram priznati dobar posao Dinama, ali i Brezovca. Mislim da bi u Dinamu Brezovec mogao i do reprezentacije jer je odličan igrač.
Dovođenje takvog igrača sa prilično mali novac je za mene dobar posao.Toon Army je napisao/la: ...moram te ispraviti...ovo je sve samo ne dobar posao jer je taj isti igrač do prije koji tjedan bio besplatan za bilo koji klub...ovo je prije svega dobar posao Varaždinaca...
...znam da se priča o raznim razlozima ove kupnje no ne bih ulazio u to...Brezovec je sigurno jedan od boljih igrača HNL i sigurno će biti dobra akvizicija modrih...samo - nije to "dobar posao"...
Prije 2-3 tjedna bio je slobodan igracSchumy.d je napisao/la: Dovođenje takvog igrača sa prilično mali novac je za mene dobar posao.
Pa dobro, šta sad. Ljudi su procijenili da je on igrač za Dinamo i kupili ga.Scuderia je napisao/la: Prije 2-3 tjedna bio je slobodan igrac![]()
Kolega Toon ne dovodi njegove igracke kvalitete u pitanje, vec samo kaze, da je prije tjedan dva-tri- bio slobodan igrac, a tada se nisu zanimali za njega.
Mamić se ne želi odreći Cufrea. Želi mu ponuditi "doživotni ugovor". S obzirom da se pokazao kao sjajan čovjek i karakter to bi bilo jako dobro za modre...usput i osvrt na kupnju Brezovca i susret s Rijekom i "normalno" rat sa Štimcem...Scuderia je napisao/la: Kako stvar stoje, Cufre napusta Dinamo na ljeto.
KLIK
Ali, ni to nije sve....Toon Army je napisao/la: Mamić se ne želi odreći Cufrea. Želi mu ponuditi "doživotni ugovor". S obzirom da se pokazao kao sjajan čovjek i karakter to bi bilo jako dobro za modre...usput i osvrt na kupnju Brezovca i susret s Rijekom i "normalno" rat sa Štimcem...
KLIK
...ovo je preraslo u prvorazrednu komediju...biranje predsjednika između dva "mafijaška" klana...u isto vrijeme mi se gadi sve to, smiješno mi je, plakao bih -Scuderia je napisao/la: Ali, ni to nije sve....
KLIK
Toon Army je napisao/la: ...ovo je preraslo u prvorazrednu komediju...biranje predsjednika između dva "mafijaška" klana...u isto vrijeme mi se gadi sve to, smiješno mi je, plakao bih -čista histerija...žalost i katastrofa...strašno, prestrašno...
...dva smrdljiva go*na...ne znaš koji gore smrdi...a go*nima je mjesto u kanalizaciji da smo civilizirano društvo...Schumy.d je napisao/la:Ma Štimac mi se čini još gori nego Marković. Svaki njegov projekt ili se pokazao neuspješnim ili je propao već u početku.
Ne znam tko je gori od koga.
Dok na to mjesto ne dođu recimo Boban, Šuker ili Prosinečki ništa od toga svega.
Pa sigurno da se ne guraju kad znaju kakvo ih loše stanje čeka na tom mjestu.Toon Army je napisao/la: ...Boban, Šuker - možda će zvučati grubo no da je njima iole stalo do hrvatskog nogometa davno bi bili u njemu a ne bi promatrali ovaj kretenski krvavi pir koji nam pružaju ova dva lopova (isprika svim lopovima ne želim vas uvrijediti!)...
Oprosti,ali s ovim se ne slazem.Znam da mi navijaci ponekad nismo objektivni no sudenje je bilo perfektno.Malo bolje pogledaj snimku i vidit ces da je cisti jedanaesterac i cisti gol Rossija.Bit ce tesko protiv PAOK/a jer oni igraju jedan od najboljih bunkera u Europi i sigurno ce teren biti tezak za igru.Nadam se ranom golu i sve rijesenoluka_kimi je napisao/la:za suđenje. Nepostojeći jedanaesterac, i nakon toga, gol Rossija koji je, prema novim pravilima, trebao biti poništen te je trebao biti dosuđen slobodni udarac u Dinamovu korist.
Ja sam prekjučer baš rekao prijetelju da bi Ibanez mogao igrati lijevo krilo protiv Villareala. I upravo je tako Vaha postavio momčad.Chuck Norris je napisao/la: Jedna stvar mi nikako nije jasna kod Vahe a to je forsiranje Ibaneza
Ibanez nije loš igrač?Ma molim te daj mi nabroj njegove kvalitete osim brzine?Nikakav centaršut,driblin,a da ne govorim kako je taktički nepotkovan,ne zna se postaviti itd.Jedino što ima je borbenost ali to nije dovoljno,on nije kvalitet za DinamoSchumy.d je napisao/la:
A po meni on nije loš igrač.
Jedanaesterac... Nikada, lopta je upućena prema golu, igrač nije išao u dribling, dok golman nije imao namjere srušiti igrača, već je zbog klizavog travnjaka jednostavno nekontrolirano klizio i pokupio Rubena.Bibi je napisao/la:Oprosti,ali s ovim se ne slazem.Znam da mi navijaci ponekad nismo objektivni no sudenje je bilo perfektno.Malo bolje pogledaj snimku i vidit ces da je cisti jedanaesterac i cisti gol Rossija.Bit ce tesko protiv PAOK/a jer oni igraju jedan od najboljih bunkera u Europi i sigurno ce teren biti tezak za igru.Nadam se ranom golu i sve rijesenoluka_kimi je napisao/la:za suđenje. Nepostojeći jedanaesterac, i nakon toga, gol Rossija koji je, prema novim pravilima, trebao biti poništen te je trebao biti dosuđen slobodni udarac u Dinamovu korist.
S obzirom na lijeve bekove koji su igrali u Dinamu, nije loš.Chuck Norris je napisao/la: Ibanez nije loš igrač?Ma molim te daj mi nabroj njegove kvalitete osim brzine?Nikakav centaršut,driblin,a da ne govorim kako je taktički nepotkovan,ne zna se postaviti itd.Jedino što ima je borbenost ali to nije dovoljno,on nije kvalitet za Dinamo