Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: Navodno je Uefa pokrenula istragu.
KLIK
Ako ovo bude kažnjeno, onda stvarno mogu prestati gledati nogomet. Barem dok je Platini na čelu UEFA-e. [-X
Po meni bi kazna bila opravdana,mogli su to napraviti na manje proziran način i nikom ništa,a ovako zaslužuju kaznu
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: Po meni bi kazna bila opravdana,mogli su to napraviti na manje proziran način i nikom ništa,a ovako zaslužuju kaznu
Na osnovu čega?
Šta su oni napravili na nedopušten način?
Da li je Ajax zakinut za nešto?

:doubt:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Na osnovu čega?
Šta su oni napravili na nedopušten način?
Da li je Ajax zakinut za nešto?
:doubt:
-na osnovu namjernog nesportskog ponašanja
-na nedopušten način i namjerno su dobili isključujuće kartone kako bi se "očistili" za bitne utakmice
-kakve veze Ajax ima s tim? Zašto njega spominješ?

-ovo što su napravali je veliko nepoštivanje igre i dodatna kazna me ne bi iznenadila...bila bi dobra "poruka" ostalim klubovima...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: -na osnovu namjernog nesportskog ponašanja
-na nedopušten način i namjerno su dobili isključujuće kartone kako bi se "očistili" za bitne utakmice
Da li je ovo zabranjeno? :?:

Ajax sam spomenuo zato jer oni u cijeloj priči nisu oštećeni za ništa (nema penala nekakvog ili poništen gol) što bi promijenilo rezultat, tako da kazna nema smisla nikakvog i bila bi apsurdna.
Igrači Reala nisu napravili ništa nedopušteno i na osnovu čega bi ih kaznili. A, uostalom, kako oni misle dokazati to da je bilo namjerno?
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Da li je ovo zabranjeno? :?:

Ajax sam spomenuo zato jer oni u cijeloj priči nisu oštećeni za ništa (nema penala nekakvog ili poništen gol) što bi promijenilo rezultat, tako da kazna nema smisla nikakvog i bila bi apsurdna.
Igrači Reala nisu napravili ništa nedopušteno i na osnovu čega bi ih kaznili. A, uostalom, kako oni misle dokazati to da je bilo namjerno?
Da li je to dozvoljeno? Pa kartone su dobili jer su povrijedili pravila igre tj. odugovlačili su sa nastavkom igre.
Ajax je apsolutno van ove stvari i ne treba ih se spominjati. Kako možeš tvrditi da igrači Reala nisu napravili ništa nedopušteno - pa zar su kartone dobili jer su se zamjerili sucu?! Mislim da će najbitnija rijeć biti u ovom slučaju NAMJERNO.
Ako (to je veliko pitanje) im se dokaže da je bilo namjere - treba ih kazniti. Ne bi bilo ni pvi ni zadnji put da se neke sankcije smanje ili povećaju nakon utakmice na temelju drugih dokaza (većinom snimaka)...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:Da li je to dozvoljeno? Pa kartone su dobili jer su povrijedili pravila igre tj. odugovlačili su sa nastavkom igre.
Naravno da je dozvoljeno. Povrijedili su pravila igre i zasluženo su isključeni. Sudac je odradio svoj posao kako treba.
Zar je zabranjeno dobiti žuti karton?
Toon Army je napisao/la:Kako možeš tvrditi da igrači Reala nisu napravili ništa nedopušteno - pa zar su kartone dobili jer su se zamjerili sucu?! Mislim da će najbitnija rijeć biti u ovom slučaju NAMJERNO.
Pa u čemu je problem? Igrači su dobili crvene kartone, onda bi trebalo sve žute kartone kažnjavati jer je svaki žuti karton namjeran.
Toon Army je napisao/la:Ako (to je veliko pitanje) im se dokaže da je bilo namjere - treba ih kazniti. Ne bi bilo ni pvi ni zadnji put da se neke sankcije smanje ili povećaju nakon utakmice na temelju drugih dokaza (većinom snimaka)...
Ovdje im jedino kao dokaz može poslužiti nečije priznanje ili audio snimka razgovora. Sve ostalo mogu baciti u vodu.

Tko je kriv UEFA-i što imaju loše napisana pravila.
Onda je trebalo i Brawna kazniti za DD difuzor prije 3 sezone jer su našli rupu u pravilima?
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Sada ovim "pravednicima" pitanje:

Je li bolje dobiti zuti (crveni) karton odugovlacenjem igre ili nekim pogibeljnim startom na protivnickog igraca?

Da su Alonso i Ramos skocili na nekog igraca Ajaxa sa dvije noge, polomili mu neku kost i sl. onda se sigurno ne bi raspravljalo o tome da li su namjerno dobili kartone, neego bi bili seljacine, idioti koji ubijaju svoje protivnike.

Ne opravdavam ovaj potez igraca, ali toga ima u fudbalu koliko hoces. Jedini problem je taj sto se radi o Madridu, i sto Madrid napokon izgleda onako kako ka niko osim njegovih navijaca ne zeli vidjeti.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d
...raspravljati o bilo ćemu dalje je uzaludno jer ćeš ti tvrdoglavo braniti ovo podmuklo ali ujedno i lukavo ponašanje Realovih igrača tj. njihovog trenera i to tvrdeći da je ovo nadasve sportski i da ne izlazi iz pravila ige. Nigdje u pravilima ne piše da netko nekog ne smije pljunuti pa je svejedno sankcioniran za to - ali o.k. to je tvoj pogled na sport (malo grubo rečeno no mislim da shvačaš "poruku")...
...ovo samo pokazuje da veliki Mou neće birati sredstva da postigne ciljeve koji su zacrtani pred njim...
...ako Realu trebaju ovakvi potezi onda su stvarno pali na niske grane...

...da zaključim...ne razumijem i nikad neću razumijeti branjenje takvog očiglednog kršenja pravila i Fair Playa bez obzira o kojoj se momčadi govori...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la:Schumy.d
...raspravljati o bilo ćemu dalje je uzaludno jer ćeš ti tvrdoglavo braniti ovo podmuklo ali ujedno i lukavo ponašanje Realovih igrača tj. njihovog trenera i to tvrdeći da je ovo nadasve sportski i da ne izlazi iz pravila ige. Nigdje u pravilima ne piše da netko nekog ne smije pljunuti pa je svejedno sankcioniran za to - ali o.k. to je tvoj pogled na sport (malo grubo rečeno no mislim da shvačaš "poruku")...
...ovo samo pokazuje da veliki Mou neće birati sredstva da postigne ciljeve koji su zacrtani pred njim...
...ako Realu trebaju ovakvi potezi onda su stvarno pali na niske grane...

...da zaključim...ne razumijem i nikad neću razumijeti branjenje takvog očiglednog kršenja pravila i Fair Playa bez obzira o kojoj se momčadi govori...
A gledaj, fair play nije dio nogometne igre.
Ne moraš vratiti loptu protivniku kad ju on izbaci i zabiješ gol. Tu nema nikakvih kazni za taj postupak. A slučaj je gori od ovoga.
Druga stvar je i sa pljuvanjem ili tučnjavom jer si ti tada oštetio protivnika, ali u ovom slučaju - jedini "oštećeni" je Real jer je dobio 2 crvena. ;)

Samo kažem da nisu napravili ništa što je protiv pravila i što zaslužuje kaznu. Za ovo sigurno neće dobiti nagradu za fair-play, ali to je taktika bila.

Sličnu stvar je i Bilić naredio Šimuniću prije da očisti kartone protiv Malte. ;)
Nije ovo jedini slučaj. Toga je bilo i bit će dok se glavonje u UEFA-i ne sjete donesti neko pravilo za to. Ovako bi trebali kazniti sebe jer se nisu toga dosjetili.

P.S. Realu ne trebaju ovi potezi, oni su igrom pokazali koliko mogu, a ovo je mudrost Mourinha i nadasve pametan potez ako su se očistili za osminu. Inače, mišljenja sam i da Ronaldo i Ramos uopće nisu zaslužili svoje prve žute kartone na utakmici.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d
Legenda
Legenda

Scena s Xabijem je najjača. :smijeh:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Još samo dva dana iščekivanja, koliko vidim, ništa od prijenosa na HTV-u... :?

Mislim da bi Real, uz jednu hrabru partiju, mogao do pobjede. Sad, koliko ima istine u mojim riječima, vidjet ćemo u ponedjeljak navečer...

Dotad:

Pita prijatelj Ivicu:
- " Za koji klub navijaš? "
Perica odovara:
- " Za Barcelonu, a od većih klubova za Real Madrid. "
:biggrin: :vragolan: :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Sinoc sam upoznao super curu, dosli smo kod mene u stan i ona mi rece : "Ponizi me"....i ja joj dam dres Barcelone da obuce :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la:Sinoc sam upoznao super curu, dosli smo kod mene u stan i ona mi rece : "Ponizi me"....i ja joj dam dres Barcelone da obuce :biggrin:
hahahahahahahahaha :smijeh:
odlično!! :lol: =D>
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Ja se potajno nadam da bi real mogo teško uništiti barcelonu, npr petarda jedna :D i da ronaldo konačno proigra protiv barcelone...
Schumy.d
Legenda
Legenda

majstor iz maranella je napisao/la:Ja se potajno nadam da bi real mogo teško uništiti barcelonu, npr petarda jedna :D i da ronaldo konačno proigra protiv barcelone...
Neka bude i 0:1 i ja ću bit zadovoljan. :)
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Schumy.d je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la:Ja se potajno nadam da bi real mogo teško uništiti barcelonu, npr petarda jedna :D i da ronaldo konačno proigra protiv barcelone...
Neka bude i 0:1 i ja ću bit zadovoljan. :)
Ma i ja :) Barcelonu baš onako jako ne volim od one sezone kad su zadnji put osvojili ligu prvaka, znamo šta je bilo u polufinalu sa Chelseom na stamford bridgeu...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo malo za navijače Reala o njihovoj povijesti
Prava je, međutim, istina da je pred početak te utakmice - nakon 3:0 za Barcelonu u prvoj, kad su madridska štampa i javnost bili šokirani ponašanjem navijača Barce i, zamislite, otvorenim navijanjem protiv Reala - šef Francove tajne policije s pištoljem ušao u svlačionicu Barcelone, podsjetivši Katalonce da "nogomet igraju samo zahvaljujući milosti režima, koji im je oprostio manjak patriotizma". Niti sat vremena kasnije, na poluvremenu je bilo već 8:0 za Real.
LINK
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Vidim da je ovdje horda Realovaca pa cu reci sretno Barci veceras :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ajd, neka netko bude dobrica, pa stavi link za neki dobar stream da se moze gledati, jer nasi naravno nece prenositi.
@Bibi

Ja sam neutralan.
:biggrin:
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

koliko vidim samo cemo chuck, bibi i ja bit za barcu medju ovom hrpom realovaca ovdje. :biggrin:
jedva čekam, samo nek bude dobra tekma s puno golova i nek pobjedi bolji. ;) a to je barca ofc :D
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ma nisam ni ja navijac Barcelone.
Zelim samo uzivati u utakmici kao sto je K1M1 rekao nek pobjedi bolji.Ipak,draza mi je Barca od Reala za 1% :)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Ja nisam navijao nikad za Barcu, ali samo jednom mi je bilo drago kada je Barca pobijedila, a to je kada je Meho Kodro zabio 2 gola Realu 1996... glupo, ali tada sam bio dijete :biggrin:

A veceras....ma ja sam zadovoljan remijem.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Chuck Norris je napisao/la:Evo malo za navijače Reala o njihovoj povijesti
Prava je, međutim, istina da je pred početak te utakmice - nakon 3:0 za Barcelonu u prvoj, kad su madridska štampa i javnost bili šokirani ponašanjem navijača Barce i, zamislite, otvorenim navijanjem protiv Reala - šef Francove tajne policije s pištoljem ušao u svlačionicu Barcelone, podsjetivši Katalonce da "nogomet igraju samo zahvaljujući milosti režima, koji im je oprostio manjak patriotizma". Niti sat vremena kasnije, na poluvremenu je bilo već 8:0 za Real.
LINK
Poznata mi je ta priča, al nećemo sad to gledat. Danas je sasvim neka druga situacija.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ma to sam spomenuo što se zbijaju šale" o velikom klubu Realu a malom klubu Barceloni" pa eto čisto da se zna(za one koji do sada nisu znali) u kakvoj je situaciji u prošlosti bila Barcelona ;)
Odgovori