Samo se nadam da su u Realu nešto naučili od prošle godine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Schumy.d je napisao/la: Mislim da je većina parova izjednačena po jačini.
Za razliku od zadnjih 5-6 godina, jesu.Chuck Norris je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: Mislim da je većina parova izjednačena po jačini.
Kako sad to?Zar Barca i Bayern nisu dobili teže suparnike od ostalih prvoplasiranih
Pa šta se ti čudiš sad toj mojoj rečenici?Chuck Norris je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: Mislim da je većina parova izjednačena po jačini.
Kako sad to?Zar Barca i Bayern nisu dobili teže suparnike od ostalih prvoplasiranih
Ma, mislim da neće. Nije svaki dan Božić...majstor iz maranella je napisao/la:Samo da se ne ponovi prošlogodišnji Pjanić
Nije meni upuceno, zato sam i izbacio veliku vecinu napisanog iz tvog posta, osvrnuo bih se na ovo sto se tice Bayerna.Schumy.d je napisao/la:
A Bayern i Inter je po meni najneizvjesniji par, po snazi tu negdje.
Sve to stoji, ali ja bih još napomenuo da ni Van Gaal nije sredio ekipu. Bayern mi ove sezone isto izgleda malo izgubljeno (isto kao i Inter) i zato ne bih ništa predviđao.Scuderia je napisao/la: Nije meni upuceno, zato sam i izbacio veliku vecinu napisanog iz tvog posta, osvrnuo bih se na ovo sto se tice Bayerna.![]()
Kadar i kod Intera i Bayerna je ostao isti od prosle godine, ali Inter je promijenio trenera. Ne vodi ga vise Mou, vec Rafa, koji jos nije " sredio " Inter.
Ako on ostane i dalje na klupi + ako do utakmice s Bayernom ne sredi ekipu, mislim da ce Bayern proci dalje.
Robben se vraca na proljece, tj. cim krene drugi dio sezone, do utakmice ce skupit " optimalnu radnu temperaturu " () tako da ce biti papreno Talijanima.
Neka " stroj " Robbery bude zdrav i citav, i bit ce sve ok. Nadam se da je " General " naucio pogreske iz petog mjeseca, te da ih nece ponoviti u drugom mjesecu.
Uprava govori da su dobili najtezeg protivnika kojeg su mogli dobiti iz bubnja gdje su bile drugoplasirane ekipe. Ne lete pred rudo, sto je mom misljenju ok.
Takodjer, na zimu dolazi nova sestica a jedan sigurno odlazi. Sto je najbolje, imati ce pravo nastupa u Ligi prvaka, i naravno dovoljno vremena da se dovede u formu za susret sa Interom.
Kao navijac, naravno da vjerujem u prolaz dalje.![]()
Forzza Bayern.
Nije svaki dan Božić, ali jeste svake godine LyonSchumy.d je napisao/la:Ma, mislim da neće. Nije svaki dan Božić...majstor iz maranella je napisao/la:Samo da se ne ponovi prošlogodišnji Pjanić
Mi se bojimo Pjanića, a u Realu slobodnjake izvodi Cristiano Ronaldo.Ferrari-BiH je napisao/la:
Realu nikada nije lezao, pogotovo oni slobodnjaci sa 40m koje je izvodio Juninho, ili je bio gol direktno, ili je iz odbijanca. A takve slobodnjake otprilike sada izvodi Pjanic (ne isto kao Juninho, ali jako slicne), tako da me ne bi cudilo kada bi opet bio Bozic (naravno ukoliko Pjanic ne ode negdje ili ukoliko ga trener ne bude izostavio iz ekipe)
Ali Real izgleda jaci nego u prethodnih 4-5 sezona, ja vjerujem u cist prolaz, pogotovo kada vidim formu Lyona koja nije bas sjajna.
Ma daj, ono šta se jučer sudilo bio je cirkus...majstor iz maranella je napisao/la:@Schumy.d
Da ima opcije LIKE, lajko bi ti post odmahSvaka čast realu koji mi je donio uz neke ostale parove jučer 650 kn na račun
Pogledao sam ja to već istu večer, ne brini.Ferrari-BiH je napisao/la:Kako niko od Realovaca ne spominje hat trick jednog i jedinog 7
hahahaFerrari-BiH je napisao/la:Uh braco draga.... da li ce Real proci u polufinale kupa
Bas nisi gledao prije utakmice one ludjake na tribinama sa ispisanim KARIM na majicamaSchumy.d je napisao/la:hahahaFerrari-BiH je napisao/la:Uh braco draga.... da li ce Real proci u polufinale kupa
zgazili su Levante.
Nego, Ferrari BiH, daj mi reci šta je Benzemi bilo jučer![]()
![]()
Jučer je odigrao fantastičnu utakmicu, da tako igra svaku bio bi najbolji napadač na svijetu.
I sve pohvale Morati, treba dečku davati priliku. Jučer je skoro zabio odličan gol.
Slično onome što je Barca Realu napravilamajstor iz maranella je napisao/la:Ono šta je jučer real napravio levantu su već granice perverzije![]()
Slažem se, ali ono najbolje kod njega mi je da nije bahat, ne želi neke cifre kao što je bio Robinho.Ferrari-BiH je napisao/la:Meni je najvece zadovoljstvo vidjeti Di Mariu u dobroj formi, to je buducnost.