Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la One and only »

King iCool je napisao/la:
One and only je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ja se toga iz 2008. uopće ne sjećam, stvarno. Ali o.k ako ti to veliš onda je tako bilo, ali Alonso to stalno radi čak i ako mu netko uopće ne smeta, nažalost sad se ne mogu svih situacija sjetit: Monaco 2004., Bahrein 2006,Indianapolis 07,Hockenheim 2008. i sve ono mahanje iz ove sezone. Čemu se npr. žalio u Monacu ove godine kad nije di Grassija mogao proći? Zašto bi njega netko morao propustiti?? Kad to mahanje vidim bez razloga poludim kako me ljuti, da sam ja na mjestu Alonsovog protivnika ja bi namjerno zakočil da se zabije u i uništi si utrku!
Veoma je indikativno da sve ispade Alonsove bahatosti znaš nabrojati, pa i one od prije 6 godina, a ne znaš za takav ispad vozača za kojeg tvrdiš da navijaš.
Razmisli pratiš li ovaj sport iz pravih razloga.
Aj šta se ti javljaš a ni sam se ne sjećaš toga! A kako god bilo Lewisu se to samo jedamputa možda 2 puta desilo.
Uostalom kako se ovo može zaboravit? :roll:
U pravu si da se tih stvari baš i ne sjećam ko god da ih je napravio, jer ne pratim ovaj sport iz istih razloga kao ti.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Baš sam malo šarao po twitteru i ovo danas bilo iz proslave u Heppenheimu:
"He still has not congratulated me," said Sebastian Vettel today about Fernando Alonso as 100,000 fans greeted the champ in Heppenheim.
Ma zaboravio je Fernando :D
slikaslikaslika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
ostoja
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ostoja »

Piquet20 je napisao/la:Kao sto je Slash napisao, bez odredjene doze bahatosti i arogancije najbolji F1 vozaci nebi bili to sto jesu (i to svi - od prvog do zadnjeg), tako da vam je besmislena ova rasprava. ;)
Ima i pozitivnih primjera.Kubica npr.Niko nemoze poreci da je jedan od najboljih a tip je stalozen i bez ispada.Da je on imao bolid kao Alonso ove godine o prvaku bi sve vec bilo rijeseno a nebi cekali zadnju trku.Mada je ovako bilo interesantnije.Tako da bahatost i aroganciju nikome netreba prastati ja bih to sve kaznjavao.
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

ostoja je napisao/la:
Piquet20 je napisao/la:Kao sto je Slash napisao, bez odredjene doze bahatosti i arogancije najbolji F1 vozaci nebi bili to sto jesu (i to svi - od prvog do zadnjeg), tako da vam je besmislena ova rasprava. ;)
Ima i pozitivnih primjera.Kubica npr.Niko nemoze poreci da je jedan od najboljih a tip je stalozen i bez ispada.Da je on imao bolid kao Alonso ove godine o prvaku bi sve vec bilo rijeseno a nebi cekali zadnju trku.Mada je ovako bilo interesantnije.Tako da bahatost i aroganciju nikome netreba prastati ja bih to sve kaznjavao.
Ti tvrdiš koliko sam shvatio da bi kubica osvojio naslov?
a po cemu bi po TEBI kubica osvojio a alonso nije mogao
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

ostoja je napisao/la:
Kubica jos nikada nije bio u situaciji da treba biti arogantan ili bahat. Tek kada dodje u takvu situaciju moci cemo o njemu pricati.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
ostoja

Post Postao/la ostoja »

A po cemu se to mjeri kad je ko u situaciji da bude bahat.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kada će se boriti za naslov. Tek tada ćemo vidjeti njegovo pravo lice. Dobro ili loše, tko zna.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

mozda najbolji dojam.... ali ruku na srce neke situacije na pocetku kad je Ferrari bil jak nije iskoristil....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

zagor je napisao/la:mozda najbolji dojam.... ali ruku na srce neke situacije na pocetku kad je Ferrari bil jak nije iskoristil....
Navedi koje? Osim Monaca.
Avanti FER, Avanti!!!
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

čitam na f1 racingu da alonso moli navijače da prestanu sa napadima preko facebooka na vitalija petrova.
mislim da on sam ne zna da je svojim idiotskim gestikuliranjem na kraju utrke u abu dabhiju ponukao te navijače da se okome na petrova.čemu takvo ponašanje od strane alonsa.na kraju krajeva tko mu je kriv što 40 krugova nije niti primirisao ruskom vozaču.
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Alonso proglasen najboljim vozacem 2010. http://www.autosport.com/news/report.php/id/88556
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Frank sigurno nije glasao za Alonsa. :biggrin: Vettel,Hamilton i Kubica su najbolji za njega.
bravof
Početnik
Početnik

Post Postao/la bravof »

deda je napisao/la:Alonso proglasen najboljim vozacem 2010. http://www.autosport.com/news/report.php/id/88556

ma to se odavno zna... =D> =D>
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

zbog KERS-a Alonso mora na dijetu - mora izgubiti 2-3kg...
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Toon Army je napisao/la:zbog KERS-a Alonso mora na dijetu - mora izgubiti 2-3kg...
KLIK
Nek se obrije i to je to :D bome je zabradatio
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso: I don't fear Vettel
http://www.autosport.com/news/report.php/id/88774" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobno mislim da Alonso i Vettel ne bi dobro funkcionisali zajedno u Ferrari-ju.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

A kaj mislite da je tak bedast i da bu na sva zvona pričal da ga se možda i boji pomalo što možda i nije tako daleko od istine!!! :lol: zamislite kak je sad schumacheru i njegovom egu, kako će on žarko željeti izravnati račune sa rosbergom i vjerujte da mu je prva stvar koju želi napraviti pobjediti ga bodovno u 2011, a tek onda razmišljati o pobjedi - apsolutno sve će napraviti da poprave understeer i svoju brzinu u kvalama prije japana 2010! Alonso i on su vrlo slični po tom pitanju i najvažnije od svega im je da imaju talentirane timske kolege, ali koji će im čuvati leđa svojom brzinom a ne ugrožavati njihovu reputaciju.
i zapravo kad bolje razmislim stvari bi mogle biti dobre za alonsa jer će biti duže u tom ferrariju od vettela , po meni bi se čak vettel morao više bojati prelaska. jedino u nekom najgorem slučaju da se ldm uključi u sve to (govorim hipotetski) i u slučaju NE osvajanja naslova 2011., 2012.,2013. napravi zamjenu alonsa i vettela, jer mislim da nitko od njih dvojice ne želi voziti protiv jednako kvalitetnog timskog, na kraju mojeg monologa ostavljam prostor da se to možda i desi i da sam u velikoj zabludi, ali za sad nekako ne vjerujem. pozz ljudi
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
ostoja

Post Postao/la ostoja »

Alonso je legenda,ja cijenim u trenutnoj postavi f1 vozaca odmah posle Schumahera.
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

A da naucimo brojati....

slika
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
gogx
Navijam za: Alonso-Montoya-Senna

Post Postao/la gogx »

Sretna 2011. !!!

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Jedna zanimljiva usporedba na zvuk Ferrarija Alonsa i Masse,na trci za koju je Alonso rekao da je njegova najbolja u karijeri
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DKw_0miy ... re=related[/youtube]
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ja ne čujem baš nikakvu razliku u zvuku tj. čujem ali razlika nije zbog bolida već zbog položaja kamere (mikrofona) tj. mjesta na kojem se nalaze, a jedina razlika koju ja primjećujem i čujem je kod mjenjanja brzine. Ili se tu stvarno čuje nešto, a ja sam gluh ko top. :biggrin:
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Pa to je i ključno, kod mijenjanja brzina. Alonso je ostao bez elektronike koja upravlja radom kvačila i onda je sam morao kod mijenjanja brzina još i kvačilom radit. Zato je malo čudan zvuk kod mijenjanja brzina.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Odgovori