Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
4:1 je zapravo Real pobijedio. Ali ljudi to često zaboravljaju ističući Barcelonu (omiljen Guardiola, omiljen Messi), a pljujući Real (Mourinho pokvaren, CR umišljena zvijezda).Dani je napisao/la:Jel to ona petarda?
1. post, a već jako kvalitetan!Angel je napisao/la:Halla Madrid
I ode u najgluplji klub koji je mogao...Scuderia je napisao/la:Samo cu ovo reci na ispad Ibrahimovica : Sirovina.![]()
Sapunici je izgleda dosao kraj: Dzeko u City-u
KLIK
Ja ne razumijem,neki dan pričao sa fraerom iz Man. i ekipa totalno brije na taj City,njima su oni ponos i oni su im sve,bez obzira na milijone,loše rezultate i sve,totalno drugačija kultura od nas,na tome im zavidim.Ferrari-BiH je napisao/la:I ode u najgluplji klub koji je mogao...Scuderia je napisao/la:Samo cu ovo reci na ispad Ibrahimovica : Sirovina.![]()
KLIK
Ajde bar je bolje nego bilo koji iz Italije.
Hmm...vidim li ja to Adebayora u Realu
A cuj pa ipak je to City, nije jedinstvoschuey je napisao/la:Ja ne razumijem,neki dan pričao sa fraerom iz Man. i ekipa totalno brije na taj City,njima su oni ponos i oni su im sve,bez obzira na milijone,loše rezultate i sve,totalno drugačija kultura od nas,na tome im zavidim.Ferrari-BiH je napisao/la:I ode u najgluplji klub koji je mogao...Scuderia je napisao/la:Samo cu ovo reci na ispad Ibrahimovica : Sirovina.![]()
KLIK
Kaj se tiče Đeke,mrzim takve igrače,je da mu je trener po mom mišljenju jedan od lošijih ali kad te trener izvadi a ti fulaš 2 puta 1 na 1 i penal!!! i ne daš mu ruku iako je on tebi dao meni bi ostao doživotno trunut na klupi! (ako ste gledali tekmu bila je protiv Bremena,po mom osobnom mišljenju sa 2 penala i 8 1 na 1 prilika i rezlutatom 0:0 to je klasična namještaljka balkan mafije).
Schumy.d je napisao/la:1. post, a već jako kvalitetan!Angel je napisao/la:Halla Madrid![]()
Zadovoljan sam s tobom.
Inače, Real dobio Getafe 3:2
Strijelci: Ronaldo 2x, Ozil
Tvrda tekma, Getafe dobar. Ali 3 boda zasluženo idu boljoj madridskoj momčadi.
Najbolji trenutak na utakmici:
Eurosport piše i da je Klose blizu Reala!?Ferrari-BiH je napisao/la: Hmm...vidim li ja to Adebayora u Realu
A jbt od dva idiota kojeg izabrati...Schumy.d je napisao/la:Eurosport piše i da je Klose blizu Reala!?Ferrari-BiH je napisao/la: Hmm...vidim li ja to Adebayora u Realu
P.S.
Šta se Adebayora tiče, mislim da si je s OVIM zalupio vrata Reala.
Takvi nam ne trebaju!
Klub koji nema nikakvu tradiciju, ali ima novce.Ferrari-BiH je napisao/la:
I ode u najgluplji klub koji je mogao...
Jbg, mlađe je skuplje, a Realu samo treba jedna zamjena dok se Pipita ne oporavi. Ne treba mu neki prvi strijelac.Ferrari-BiH je napisao/la: A jbt od dva idiota kojeg izabrati...
Niti Klose niti Adebayor po meni nisu za Reala, ako ce nekoga dovoditi onda neka dovedu nekog mladjeg ili nekog boljeg, ovako ce samo baciti pare.
Scud - klub je osnovan 1880. godine i stariji je od "tvog" - ima tradiciju i to ogromnu a to što sad ima i novaca je samo plus u ovom surovom materijalističkom svijetu nogometa...vjerojatno je otišao zbog novaca ali ako je "dovoljno dobar" uspjeti će bez svake sumnje...Scuderia je napisao/la: Klub koji nema nikakvu tradiciju, ali ima novce.![]()
Zbog novaca je otisao tamo, ma da ce svatko reci da je drugacije.
Sta je tu je, neka zabija, samo da mu se ne desi slucaj Edurado.
Ne znam prijatelju, kakvu oni ogromnu tradiciju imaju?Toon Army je napisao/la: Scud - klub je osnovan 1880. godine i stariji je od "tvog" - ima tradiciju i to ogromnu a to što sad ima i novaca je samo plus u ovom surovom materijalističkom svijetu nogometa...vjerojatno je otišao zbog novaca ali ako je "dovoljno dobar" uspjeti će bez svake sumnje...
...pa klub je star 130 godina trebaš li još nešto - što je to nego tradicija duga 130 godina? A sada podaci sa wikii: dva puta su bili prvaci najstarije lige na svijetu (tri puta doprvaci), četiri puta su osvajali najstariji kup na svijetu (još toliko finala), imaju jedan kup kupova (europa)...ostale stvari mi se ne da prepisivati - pa nije nogomet počeo 80-ih i 90-ih. Ovo mi skoro dođe ko da za Scheffield F.C. (ne United ni Wednesday) posumnjaš u tradiciju. Ili ti možda pod tradicijom smatraš nešto drugo?Scuderia je napisao/la:Ne znam prijatelju, kakvu oni ogromnu tradiciju imaju?Toon Army je napisao/la: Scud - klub je osnovan 1880. godine i stariji je od "tvog" - ima tradiciju i to ogromnu a to što sad ima i novaca je samo plus u ovom surovom materijalističkom svijetu nogometa...vjerojatno je otišao zbog novaca ali ako je "dovoljno dobar" uspjeti će bez svake sumnje...
Tom logikom Segesta ima daleko najbolju tradiciju iako su ostvarili ništa ali imaju tradicijuToon Army je napisao/la:...pa klub je star 130 godina trebaš li još nešto - što je to nego tradicija duga 130 godina? A sada podaci sa wikii: dva puta su bili prvaci najstarije lige na svijetu (tri puta doprvaci), četiri puta su osvajali najstariji kup na svijetu (još toliko finala), imaju jedan kup kupova (europa)...ostale stvari mi se ne da prepisivati - pa nije nogomet počeo 80-ih i 90-ih. Ovo mi skoro dođe ko da za Scheffield F.C. (ne United ni Wednesday) posumnjaš u tradiciju. Ili ti možda pod tradicijom smatraš nešto drugo?Scuderia je napisao/la:Ne znam prijatelju, kakvu oni ogromnu tradiciju imaju?Toon Army je napisao/la: Scud - klub je osnovan 1880. godine i stariji je od "tvog" - ima tradiciju i to ogromnu a to što sad ima i novaca je samo plus u ovom surovom materijalističkom svijetu nogometa...vjerojatno je otišao zbog novaca ali ako je "dovoljno dobar" uspjeti će bez svake sumnje...
...biti će zanimljivo gledati "borbu" njega i Messija - samo da im se ne ukaže kakav stručnjak za obranu od milja zvan kostolomac...
Pa imamo Ronalda.Ferrari-BiH je napisao/la: Schumy.d, spominjes Pipitu, ma on zabija, ali kad ne treba...nije on napadac tipa Raula, Ruuda, Rooneya ili Drogbe. Nama treba jedan takav, a vec vidim kako Mou ubacuje Mahamadoua Diarru na to mjesto