Ostali sportovi...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Navijam za: Sebe
Re: Ostali sportovi...
Schild nova snježna kraljica
.
2. M. Riesch
3. Moelgg
...
11. Ana Jelusic
...
25. Sofija Novoselič
Solidne nase, cestitke Sofiji na bodovima.

2. M. Riesch
3. Moelgg
...
11. Ana Jelusic
...
25. Sofija Novoselič
Sta buljis?!
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
da,a di je ona ljepa mala plava završila,nikak da nađemAngel je napisao/la:Schild nova snježna kraljica.
2. M. Riesch
3. Moelgg
...
11. Ana Jelusic
...
25. Sofija Novoselič

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma da,ono djete,koja je ona završila,znam da je startala pred kraj,al mi je najsimpatičnija od svih naših,a život mi se okrenuo naglavačke kad sam čuo Niku Fleiss,nije ni čudo kaj ju je muž ostavio,pa ona stvarno nema mozga u glavi nimaloAngel je napisao/la:Ona nasa mlada?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
neko se zacopalschuey je napisao/la: ma da,ono djete,koja je ona završila,znam da je startala pred kraj,al mi je najsimpatičnija od svih naših,a život mi se okrenuo naglavačke kad sam čuo Niku Fleiss,nije ni čudo kaj ju je muž ostavio,pa ona stvarno nema mozga u glavi nimalo

P.S. svaka čast ani i novoselić na pruženim vožnjama, svaka je izvukla 100% i malo više od svojih mogučnosti s obzirom na trenutnu formu! bravo cure i nadam se i vjerujem da će ivica, dim i šamšal dati sve od sebe u četvrtak. na glavu dečki!
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma jedina naša da zgleda na nekaj,nemam ja pojma nit sam ju vidio do sada,no super,drago mi za malu,od sada za nju navijamVleki je napisao/la:neko se zacopalschuey je napisao/la: ma da,ono djete,koja je ona završila,znam da je startala pred kraj,al mi je najsimpatičnija od svih naših,a život mi se okrenuo naglavačke kad sam čuo Niku Fleiss,nije ni čudo kaj ju je muž ostavio,pa ona stvarno nema mozga u glavi nimalo, to ti je tea palić i mislim da je završila prvi lauf negde na 40 mestu, uglavnom nije ušla u drugu vožnju.
P.S. svaka čast ani i novoselić na pruženim vožnjama, svaka je izvukla 100% i malo više od svojih mogučnosti s obzirom na trenutnu formu! bravo cure i nadam se i vjerujem da će ivica, dim i šamšal dati sve od sebe u četvrtak. na glavu dečki!

-
Haha schuey
. Dobra je Tea ima potencijala, a ovo za Niku ko da si moje rijeci uzo 

Sta buljis?!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Pa zgodnička je,samo djete neko malo,kaj ona ima metar i nekajAngel je napisao/la:Haha schuey. Dobra je Tea ima potencijala, a ovo za Niku ko da si moje rijeci uzo

kad smo kod Nike,evo moja najdraža dva citata iz trke,ja nisam mogao a da to ne zapišem;
Nika Fleiss:"ako ima dobar drugi lauf,onda podje po zlu drugi ili obrnuto!" - Ja razumijem što je pjesnik htio reći ali taj pjesnik se ne zna izražavat i ja sam plakao od smijeha 10 minuta nakon ove rečenice. Jednako kako mi je bilo muka kada žena u prvom sektoru napravi dvije ogromne greške i ja gledam,ne vjerujem,i čuješ nju ;"Fenomenalna vožnja,fenomenalna,ako ovako nastavi mogla bi zadržati poziciju" na ovo je važno nadodati da je žena krenula sa prednosti od 1.59 da bi nakon prvog od 3 sektora imala prednost 0.42,mene majke mi fascinira jel njen mozak spržen UV zrakama na planini,kužim da je plava i sve,ali ne razumijem izjavi,ja kao laik vidim greške i znam da nemože nikako biti blizu,pogotovo poradi stanja snjega i kako je ona žena odvezla prije i koliko se gubi,no ova i dalje tupi jedno te isto. I da si do kraja olakšam dušu,ja ne znam kaj je onaj njen muž mislio 7 mjeseci u braku,vjerovatno je šutjela prvih 6 mjeseci pa je guralo nekako ali ako naš komentator dok je naša vozačica trenutno br.2 i ima ok šanse,ne prevelike ali ok šanse,i naš komntator/ica navija za sve ostale,to je naprosto idiotizam,nikad ali nikad,da je ona ružna,kak li se zove Sofija nešto,bila prva opet bi nabijao za nju jel je naša,ne za Francuskinju kao Ćosić i ona,ne za Slovenku i sigurno ne za neku Čehinju za koju se skoro rasplakala jel nije prestigla Anu,mislim da je to nacionalna sramota i da Pavlek kao osoba koja ju je izbacila iz repke je pokazao svo svoje znanje,svaka mu čast ali i Hlo koja ju je dovela,nakon Štimca sam mislio da gore HRT u komentatorima ne može,grdo sam se prevario!
Drago Ćosić; "izgleda kao nadrogirani boksac!"-profesionalni komentator o skijašici koja je odvezla sporije vrijeme-mislim ovo je nevjerovatna usporedba,po čemu,pa kak,ja ne razumijem,ili se on kreće po teretanama sa nadrogiranim boksačima koji skijaju 3.5 sekunde sporije ili ja zaista ne razumijem metaforu ili što bi ovo trebalo značiti
evo male,pa i nije tak mlada kak zgleda,ima 20 godina (ali sam pogodio da je mala 1.60m),dobro,ja sam mislio možda 18 al svejedno dijete i Zagrepčanka,nadam se da bu se iz ove izrodilo čudo neko,s obzirom na to mjesto i znam da je prošle godine startala 80 i neka napreduje i dogdine ju očekujem odličnu,samo da ju Gips uzme pod ruke,ako je Ivicu mogao natjerat da pobjedi u paralelu (onaj ko je gledao ono se vidi da je čisto Gips-Janica kombinacija utjecala na sve) onda može i malu natjerat da proradi još bolje.

- F1NAC
- Moderator
kad sam gledo doslo mi je da joj lupim samar ( niki) uglavnom znam da je za svaku skijasicu skoro govorila kako je visoka i kako joj skije lijepo idu a tijelo ravno

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma ne da ravno,nego savršeno,svi se bacaju,sijeku,predivno,čovječe ja se sjećam Janice,nijedna nije onako lijepo skijala kako je Janica,tijelo stoji noge idu,ova skače po rupama ja mislim dubokim pola metra a ova plavuša komentira kako je odlična,savršena vožnja,pa žena zaore 2 kubika snjega sa staze i njoj je to savršeni skijanje,ali kako rekoh što me najviše izživciralo,odustane cura koja bi sigurno bila ispred naše Ane i ona žali za tim! Ma nemoj me,pa jel imamo imalo patriotizma u sebi,ne kažem ja da je to tako,ali ako igra Hajduk a ja sam Dinamovac i oni su u europi,pa ne navijam da Hajduk dobije crveni ili da prime gol zato jel mi je simpatičan neki igrač ili znam nekog,to je kretenizam. Meni buraz nije dao da mail šaljem Blažičku i svima tamo,da zapljujem cijeli forum jel oni nisu normalni,sve se bojim kako će sutra biti jel ako ona kao profi skijašica ovoliko nema pojma,a usudim se reći da stvarno nema pojma o ženskom skijanju kako će znati o muškom. Zaista ne mogu vjerovati da netko tko je u sportu bio dugi niz godina nema nikakav osjećaj za ičime,meni je to neopisivo i dijelim tvoje mišljenje o šamaranju,nažalost ali je tako.F1NAC je napisao/la:kad sam gledo doslo mi je da joj lupim samar ( niki) uglavnom znam da je za svaku skijasicu skoro govorila kako je visoka i kako joj skije lijepo idu a tijelo ravno
-
Hahaha schuey. Imala je nika mnogo izjava za zapisati jucer
. Ovo za muža... ja sam vristao od smjeha dok sam citao tvoj post 
Nego da se maknemo malo od nike flajs i predemo na vedrije teme sta mislite ko ce od muskih dobiti? Iskreno se nadam da nika nece komentirati.
Startna lista :
1. B. Raich
2. R. Herbst
3. J. Lizeroux
4. I. Kostelic
5. S. Zurbriggen
6. M. Hirscher
7. J. B. Grange
8. F. Neureuther
9. M. Hargin
10. G. Razzoli
11. J. Cousineau
12. M. Pranger
13. M. Janyck
14. M. Moelgg
15. A. Myhrer
Moji favoriti su genijalac slaloma Grange i naravno nas Ivica.

Nego da se maknemo malo od nike flajs i predemo na vedrije teme sta mislite ko ce od muskih dobiti? Iskreno se nadam da nika nece komentirati.
Startna lista :
1. B. Raich
2. R. Herbst
3. J. Lizeroux
4. I. Kostelic
5. S. Zurbriggen
6. M. Hirscher
7. J. B. Grange
8. F. Neureuther
9. M. Hargin
10. G. Razzoli
11. J. Cousineau
12. M. Pranger
13. M. Janyck
14. M. Moelgg
15. A. Myhrer
Moji favoriti su genijalac slaloma Grange i naravno nas Ivica.
Zadnja izmjena: Angel, dana/u 05 sij 2011, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta buljis?!
- F1NAC
- Moderator
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
odlična startna pozicija,dapače taman kak treba,prije ovoga ako dobro odvozi ima šanse da mu tremu nabije i pritisak,naravno zna se za koga se navija,ali jako loše je što stazu nijednom ne postavlja Ante,pošto drugu stazu postavlja Francuz moje nažalost pretpostavke su da će pobjediti jako dobri Julien Lizeroux (FRA),dečko je definitvno top 5 trenutno,plus što će znati drugu stazu dobro,što je uvije prednost,ne ostaje mu nikaj nego završiti prvu dobro i sve je na njemu,koliko sam vidio ima više slalomaški stil pa bi moglo ići i Ivici u korist no siguran sam da će me gđica Fleiss demantirati,jel ona ipak razumije ovaj sport u dušu. Dakle lijepo upalit tv,zvučnike na minimum i live stream ili Eurosport i možda dobijemo užitak kakav 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A zamisli tek tandem Fleiss-Bruno Kovačević,to bi bio tandem za rezati veneschuey je napisao/la:,sve se bojim kako će sutra biti jel ako ona kao profi skijašica ovoliko nema pojma,a usudim se reći da stvarno nema pojma o ženskom skijanju kako će znati o muškom. Zaista ne mogu vjerovati da netko tko je u sportu bio dugi niz godina nema nikakav osjećaj za ičime,meni je to neopisivo i dijelim tvoje mišljenje o šamaranju,nažalost ali je tako.

...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Ja se samo bojim da staza bude prelagana.schuey je napisao/la:odlična startna pozicija,dapače taman kak treba,prije ovoga ako dobro odvozi ima šanse da mu tremu nabije i pritisak,naravno zna se za koga se navija,ali jako loše je što stazu nijednom ne postavlja Ante,pošto drugu stazu postavlja Francuz moje nažalost pretpostavke su da će pobjediti jako dobri Julien Lizeroux (FRA),dečko je definitvno top 5 trenutno,plus što će znati drugu stazu dobro,što je uvije prednost,ne ostaje mu nikaj nego završiti prvu dobro i sve je na njemu,koliko sam vidio ima više slalomaški stil pa bi moglo ići i Ivici u korist
Ako staza bude pralagana, onda će Ivica teško do pobjede, ali ako staza bude teža i zahtjevnija, onda nema tog skijaša koji može parirati Ivici.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
gle,nemoj mi ni spominjati,još nije potvrđeno tko komentira,obično ovaj luđak se uvali kad god može,bljak,treba Blažićka,na njegove gluposti su svi otupili tak nam je svejednoChuck Norris je napisao/la:A zamisli tek tandem Fleiss-Bruno Kovačević,to bi bio tandem za rezati veneschuey je napisao/la:,sve se bojim kako će sutra biti jel ako ona kao profi skijašica ovoliko nema pojma,a usudim se reći da stvarno nema pojma o ženskom skijanju kako će znati o muškom. Zaista ne mogu vjerovati da netko tko je u sportu bio dugi niz godina nema nikakav osjećaj za ičime,meni je to neopisivo i dijelim tvoje mišljenje o šamaranju,nažalost ali je tako.

to je jedino kaj nebude sigurno,više je razloga po meni a to je da prvu stazu postavlja Amer,dakle ići će na više veleslalomsku,a drugu Francuz,i to će biti totalno slalomska staza sa lošim stanjem snijega očekujem da će bit krumpiranja jako puno. Snjeg ove godine nije približan prošlogodišnjem ma koliko se trudili naši,i to bude jako zanimljivo. Sad čekamo i vidit ćemo jesam li pogodio,no mislim da sam poprilično blizu temeljeno na onom što sam do sada vidioSchumy.d je napisao/la:Ja se samo bojim da staza bude prelagana.schuey je napisao/la:odlična startna pozicija,dapače taman kak treba,prije ovoga ako dobro odvozi ima šanse da mu tremu nabije i pritisak,naravno zna se za koga se navija,ali jako loše je što stazu nijednom ne postavlja Ante,pošto drugu stazu postavlja Francuz moje nažalost pretpostavke su da će pobjediti jako dobri Julien Lizeroux (FRA),dečko je definitvno top 5 trenutno,plus što će znati drugu stazu dobro,što je uvije prednost,ne ostaje mu nikaj nego završiti prvu dobro i sve je na njemu,koliko sam vidio ima više slalomaški stil pa bi moglo ići i Ivici u korist
Ako staza bude pralagana, onda će Ivica teško do pobjede, ali ako staza bude teža i zahtjevnija, onda nema tog skijaša koji može parirati Ivici.

EDIT:evo,pogodih prvo postavljanje,i hvala Bogu drugi komentator,i točno kako sam ja predvidio tako čovjek kaže,ali najvažnije da je Ivica prvi!!!
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 06 sij 2011, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Schumy.d
- Legenda
Bravo Ivek!! 
Odlična 1. vožnja.
Staza je lagana, baš kako sam pretpostavljao.

Odlična 1. vožnja.

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
mislim da je gotovo,snjeg je već gotov i vrijeme loše. samo da drugu odveze jednako kao Francuz,staza će ići njemu na ruku a mali je opasan,barem po meni,i to je toSchumy.d je napisao/la:Bravo Ivek!!
Odlična 1. vožnja.

EDIT:jesam se prevario hahahha
-
E jeb''' Myhrer, Kostelič opet nema sreče. Svaka čast Harginu za uvjerljivo najbolju 2. vožnju.
1. A. Myhrer
2. I. Kostelič
3. M. Hargin
4. G. Razzolli
5. C. Deville
...
64. D. Šamšal
...
68. N. Zrnčić-Dim
...
76. T. Široki
1. A. Myhrer
2. I. Kostelič
3. M. Hargin
4. G. Razzolli
5. C. Deville
...
64. D. Šamšal
...
68. N. Zrnčić-Dim
...
76. T. Široki
Sta buljis?!
- F1NAC
- Moderator
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma bezveze,bolje da nisam gledao,no bolje opet nego Niku slušat svakako
- F1NAC
- Moderator
hahah nisi gledao na kraju kak je komentirala ivičinu voznju :DDDDDDD

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011