Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

schuey je napisao/la: očito ne znaš baš!
95 Ferrari 3.momčad-Imaju Todta,kupuju Brawna i MS-a
09 Ferrari 4.momčad-Nema Todta,nema Brawna,nema ničeg!-dolazi Alonso i "pametni" Dominic.
Ferrari je 2009 od Mađarske imao samo jednog vozača - Kimija, još kad se u obzir uzme podatak da je Ferrari napustio razvoj F60 veoma rano četvrto mjesto 2009 je realnost i nešto što je očekivano. Ispred su bili Brawn, Red Bull i McLaren koji su razvijali svoje bolide tokom cijele sezone.
Brawn i Byrn nisu dosta mogli da urade 1996 [-X , bolidi se ne počinju konstruirat za tekuću sezonu u siječnju :biggrin: . Schumacher je vozio na početku sezone F310 djelo John Barnarda, za taj bolid Schumacher je rekao da je to najgori bolid koji je ikada vozio, tek posle su Brawn i Byrn uradili B verziju F310.
Alonso kada je došao u Ferrari je ipak zateko nekoliko vrsnih stručnjaka koji su radili duži niz godina u Ferrariju i koji iza sebe imaju dobre rezultate Costa, Tombazis, Dyer to su ljudi sa velikim ugledom u F1 i jedni su od najboljih stručnjaka u F1.
Todt kada je došao u Ferrari njihova filozofija je bila da završimo utrku tek se dolaskom Schumachera to se promjenilo. ;)
Danas u Ferrariju priznaju samo naslove ni pobjede na utrkama nisu važne ako iza tih pobjeda ne stoje naslovi. ;)
Imam osjećaj da ti hoćeš da prikažeš da Alonso 2010 nije vozio bolid Ferrari-ja nego da je vozio Fiat Punto i to običnu verziju a ne Abarth. :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
schuey je napisao/la: očito ne znaš baš!
95 Ferrari 3.momčad-Imaju Todta,kupuju Brawna i MS-a
09 Ferrari 4.momčad-Nema Todta,nema Brawna,nema ničeg!-dolazi Alonso i "pametni" Dominic.
Ferrari je 2009 od Mađarske imao samo jednog vozača - Kimija, još kad se u obzir uzme podatak da je Ferrari napustio razvoj F60 veoma rano četvrto mjesto 2009 je realnost i nešto što je očekivano. Ispred su bili Brawn, Red Bull i McLaren koji su razvijali svoje bolide tokom cijele sezone.
Brawn i Byrn nisu dosta mogli da urade 1996 [-X , bolidi se ne počinju konstruirat za tekuću sezonu u siječnju :biggrin: . Schumacher je vozio na početku sezone F310 djelo John Barnarda, za taj bolid Schumacher je rekao da je to najgori bolid koji je ikada vozio, tek posle su Brawn i Byrn uradili B verziju F310.
Alonso kada je došao u Ferrari je ipak zateko nekoliko vrsnih stručnjaka koji su radili duži niz godina u Ferrariju i koji iza sebe imaju dobre rezultate Costa, Tombazis, Dyer to su ljudi sa velikim ugledom u F1 i jedni su od najboljih stručnjaka u F1.
Todt kada je došao u Ferrari njihova filozofija je bila da završimo utrku tek se dolaskom Schumachera to se promjenilo. ;)
Danas u Ferrariju priznaju samo naslove ni pobjede na utrkama nisu važne ako iza tih pobjeda ne stoje naslovi. ;)
Imam osjećaj da ti hoćeš da prikažeš da Alonso 2010 nije vozio bolid Ferrari-ja nego da je vozio Fiat Punto i to običnu verziju a ne Abarth. :biggrin:
ne razumiješ ti naslijeđe koje je ostavljeno!
Brawn nije doveden da radi auto,doveden je da vodi tehničke stvari,Todt je organizator Schumi vozač,zajedno su napredovali i imali su puno bolje uvijete nego ovi,Alonso je došao u Ferrari u trenutku rasula totalnog,nit je prešao na vrijeme kao ni što je MS niti je bolid po njemu rađen kao ni po MS-u,jel razumiješ što ti crtam,isti su u gotovo svakom pogledu. I da,nje vozio bolid Ferrarija,vozio ga je Massa,onaj koji ga je razvio skupa sa onim Badoerom koji je tako izvrstan vozač da ja ne znam kako je dospijeo tamo,sada Alonso razvija,kao i MS u Mercedesu,i niti je MS onda vozio Ferrari,vozio je kantu,jednaki su,al totalno jednaki uvijeti,kante na sve strane,sposobne ponekad konkurirati i to je to,jedina razlika koju čini do pobjede je vozač i to su činili 96 MS i prošle Alonso,i zato iako stvarno ne volim Alonsa nitko nema pravo reći da je čovjek odvezao užasnu sezonu ili bilo kakvu doli fenomenalnu,sa onim se trebalo dovest do cilja,sa onim se trebalo boriti. i na kraju pobjeđivati,jednako ali jednako kao i 96. osim što ne stoji mašinerija nego stoje glupani po mom mišljenju koji naturaliziraju sve osim vozača i to ih košta. Nije Brawn bezveze otišao,nije ni Todt bezveze otišao,razmisli malo o tome
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la: ne razumiješ ti naslijeđe koje je ostavljeno!
Brawn nije doveden da radi auto,doveden je da vodi tehničke stvari,Todt je organizator Schumi vozač,zajedno su napredovali i imali su puno bolje uvijete nego ovi,Alonso je došao u Ferrari u trenutku rasula totalnog,nit je prešao na vrijeme kao ni što je MS niti je bolid po njemu rađen kao ni po MS-u,jel razumiješ što ti crtam,isti su u gotovo svakom pogledu. I da,nje vozio bolid Ferrarija,vozio ga je Massa,onaj koji ga je razvio skupa sa onim Badoerom koji je tako izvrstan vozač da ja ne znam kako je dospijeo tamo,sada Alonso razvija,kao i MS u Mercedesu,i niti je MS onda vozio Ferrari,vozio je kantu,jednaki su,al totalno jednaki uvijeti,kante na sve strane,sposobne ponekad konkurirati i to je to,jedina razlika koju čini do pobjede je vozač i to su činili 96 MS i prošle Alonso,i zato iako stvarno ne volim Alonsa nitko nema pravo reći da je čovjek odvezao užasnu sezonu ili bilo kakvu doli fenomenalnu,sa onim se trebalo dovest do cilja,sa onim se trebalo boriti. i na kraju pobjeđivati,jednako ali jednako kao i 96. osim što ne stoji mašinerija nego stoje glupani po mom mišljenju koji naturaliziraju sve osim vozača i to ih košta. Nije Brawn bezveze otišao,nije ni Todt bezveze otišao,razmisli malo o tome
Šta ima Alonso da razvija bolid, zna se ko je za to zadužen #-o . Alonso u ovom trenutku vodi rat sa novinarima u Portugalu :biggrin: , tako da ja ne znam kako on može učestvovati u pripremi bolida za narednu sezonu, za to su zaduženi Costa, Fry, Tombazis..... U današnjoj F1 sve je manji uticaj vozač na razvoj bolida svake godine se taj uticaj smanjuje a sve više dolazi do izražaja sposobnost dizajnera, inžinjera i njihove inovacije. Kako onda objašnjavaš Red Bull-ov uspjeh je li to plod rada njihovih vozača ili genijalnosti Adriana Neweya, ja mislim da je ipak u pitanju genijalnost Neweya.
Ferrari iz 2009 je bolji od Ferrari sa početka i sredine 90-tih prošlog stoljeća a loši je od Ferrari-ja 1996-2006.
;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la: ne razumiješ ti naslijeđe koje je ostavljeno!
Šta ima Alonso da razvija bolid, zna se ko je za to zadužen #-o . Alonso u ovom trenutku vodi rat sa novinarima u Portugalu :biggrin: , tako da ja ne znam kako on može učestvovati u pripremi bolida za narednu sezonu, za to su zaduženi Costa, Fry, Tombazis..... U današnjoj F1 sve je manji uticaj vozač na razvoj bolida svake godine se taj uticaj smanjuje a sve više dolazi do izražaja sposobnost dizajnera, inžinjera i njihove inovacije. Kako onda objašnjavaš Red Bull-ov uspjeh je li to plod rada njihovih vozača ili genijalnosti Adriana Neweya, ja mislim da je ipak u pitanju genijalnost Neweya.
Ferrari iz 2009 je bolji od Ferrari sa početka i sredine 90-tih prošlog stoljeća a loši je od Ferrari-ja 1996-2006.
;)
sve što govori o znanju F1 nalazi se u ovoj rečenici,ovaj razgovor je službeno završen
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la: sve što govori o znanju F1 nalazi se u ovoj rečenici,ovaj razgovor je službeno završen
Ni ja s tobom više neći polemisati jer ne želim dobit ban a pošto si ti moderator vjerovatno bi dobio ban.

EDIT:
Ferrari may launch F11 by Jan 27
Prema izvorima koji su bliski timu, predstavljanje Ferrari-jevog bolida bi se trebalo održat u četvrtak 27. siječnja. ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la: sve što govori o znanju F1 nalazi se u ovoj rečenici,ovaj razgovor je službeno završen
Ni ja s tobom više neći polemisati jer ne želim dobit ban a pošto si ti moderator vjerovatno bi dobio ban.

EDIT:
Prema izvorima koji su bliski timu, predstavljanje Ferrari-jevog bolida bi se trebalo održat u četvrtak 27. siječnja. ;)
ajmo OT riješiti-ja jesam moderator,to nema veze,ako se ne slažemo u mišljenju i ja smatram tvoje nepravilnim ili ti moje tu se razilazimo,ako nema svađe niti vrijeđanja,nema banna ni opomena,neka to svima bude jasno,tako da ako nisi prekršio pravilo,a u ovom slučaju moja procjena je da nisi nemaš za što biti kažnjen,tako da ne stvaraš krivu sliku o meni,pred sobom ili bilo kime drugim,dok je sve u skladu sa pravilima iz mojeg potpisa nitko ti nema pravo dati niti opomenu niti bann pa tako ni ja,ako si dobio drugačiju percepciju meni je iskreno žao ;)

da se vratim na vijest;ovo je prvi koliko vidim,i neuobičajeno rano,s obzirom da je to mjesec i pol dana prije početka ili su napravili ogroman napredak ili bacaju patku u vodu,kako god,prerano mi zvuči da bi bilo istinito,no vidjet ćemo.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

hm ne sviđa mi se da uvijek među prvima predstavljaju bolid :roll:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

schuey je napisao/la: da se vratim na vijest;ovo je prvi koliko vidim,i neuobičajeno rano,s obzirom da je to mjesec i pol dana prije početka ili su napravili ogroman napredak ili bacaju patku u vodu,kako god,prerano mi zvuči da bi bilo istinito,no vidjet ćemo.
hm,meni se ne čini baš toliko rano,to je samo par dana prije početka testiranja
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

schuey je napisao/la:

EDIT:
ajmo OT riješiti-ja jesam moderator,to nema veze,ako se ne slažemo u mišljenju i ja smatram tvoje nepravilnim ili ti moje tu se razilazimo,ako nema svađe niti vrijeđanja,nema banna ni opomena,neka to svima bude jasno,tako da ako nisi prekršio pravilo,a u ovom slučaju moja procjena je da nisi nemaš za što biti kažnjen,tako da ne stvaraš krivu sliku o meni,pred sobom ili bilo kime drugim,dok je sve u skladu sa pravilima iz mojeg potpisa nitko ti nema pravo dati niti opomenu niti bann pa tako ni ja,ako si dobio drugačiju percepciju meni je iskreno žao ;)

da se vratim na vijest;ovo je prvi koliko vidim,i neuobičajeno rano,s obzirom da je to mjesec i pol dana prije početka ili su napravili ogroman napredak ili bacaju patku u vodu,kako god,prerano mi zvuči da bi bilo istinito,no vidjet ćemo.
Prosle sezone je to bilo 28-og.Dakle dan ranije predstavljaju.Pa nije toliko ni rano.I Sauber ce samo 3 dana poslije predstaviti svoj bolid, dok McLaren mozda i prije predstavi jer jos nisu precizno definisali datum.
Red Bull ce vjerovatno, kao i uvijek medju zadnjima predstaviti svoj bolid.

Potpuno je svejedno predstaviti bolid 25.01 ili 1.2.Ta razlika od nekoliko dana puno ne znaci, jer bolid joc pocetkom prvog mjeseca je u potpunosti sklopljen i biva podvrgnut crash testovima.Dakle prva verzija, biva u potpunosti gotova na samom pocetku mjeseca.Ostali period se koristi za izradu noih dijelova, dizajn dijelova za 5,6,7 mjesec. Dakle, vec pocetkom mjeseca se zna kakav ce bolid biti na predstavljanju i samim tim se nista niti gubi niti dobija predstavili bolid polovinom prvog mjeseca ili isli u drugi mjesec.To se odredjuje, pogotovo kada je u pitanju Ferrari i McLaren i nivo publiciteta, pojave na TV-u, u tabloidima..To je osnovni razlog odredjivanja datuma predstavljanja.
FORZA FERRARI!!!
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

a jesu li definirali dal ce bit ime F11 ili ?
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

F2004_the_best_ever je napisao/la: U tom trenutku kada je Alonso postao prvi vozač Ferrarija Alonso se počinje ponašati bezobrazno, počinje da kuka u javnosti kako Ferrari zaostaje u tehničkom razvoju, znao je dobro da je Ferrari u tom trenutku imao problema sa zračnim tunelom a i ljudi u tehničkom odjelu Ferrari-ja su davali sve od sebe da poboljšaju bolid, zatim ona poruka pitwallu u Silverstonu da mu se više ne obraćaju iako je bila njihova greška, jer su mu trebali reći da propusti Kubicu nazad, mislim da je to bilo bezobrazno od strane Alonsa.
Alonso ako ima problema sa tehničkim odjelom Ferrari-ja ili pitwallom to sa njima treba da raspravi a ne da kuka u javnosti, stiče se utisak da je Alonso veći od Ferrari-ja. Za mene ni jedan vozač nije veći od Ferrari-ja pa ni Alonso i priznajem da sam subjektivan i skoro uvjek ću stati na stranu Ferrarija.
Alonso je sjajan vozač i što se tiče njegovih vozačkih sposobnosti on zaslužuje da vozi Ferrari ali mi se ne sviđa njegov karakter.
Jel se to meni samo čini ili počinješ opisivati situaciju iz McL-a kad je alonso bio tamo?
Čini mi se kao isti obrazac, samo što su tamo alonsu pokazali zube i rekli da je momčad važnija od vozača.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Schumacher je imao slabiji bolid u svojoj prvoj sezoni u Ferrariju od Alonsa.
Na početku su Massa i Alonso imali ravnopravan status, posle se Alonso odvojio u bodovima i postao prvi vozač Ferrari-ja i to je OK, ja sam podržao to što se Ferrari okrenuo Alonsu u tom trenutku.
U tom trenutku kada je Alonso postao prvi vozač Ferrarija Alonso se počinje ponašati bezobrazno, počinje da kuka u javnosti kako Ferrari zaostaje u tehničkom razvoju, znao je dobro da je Ferrari u tom trenutku imao problema sa zračnim tunelom a i ljudi u tehničkom odjelu Ferrari-ja su davali sve od sebe da poboljšaju bolid, zatim ona poruka pitwallu u Silverstonu da mu se više ne obraćaju iako je bila njihova greška, jer su mu trebali reći da propusti Kubicu nazad, mislim da je to bilo bezobrazno od strane Alonsa.
Alonso ako ima problema sa tehničkim odjelom Ferrari-ja ili pitwallom to sa njima treba da raspravi a ne da kuka u javnosti, stiče se utisak da je Alonso veći od Ferrari-ja. Za mene ni jedan vozač nije veći od Ferrari-ja pa ni Alonso i priznajem da sam subjektivan i skoro uvjek ću stati na stranu Ferrarija.
Alonso je sjajan vozač i što se tiče njegovih vozačkih sposobnosti on zaslužuje da vozi Ferrari ali mi se ne sviđa njegov karakter.
Ja mislim da je i Hamilton sjajan vozač, po mom mišljenju bolji je od Kubice, Alonso i Hamilton su trenutno dva najbolja vozač u F1.
Mislim da nisi u pravu,kad je se sredinom sezone činilo da je gotova sezona za Ferrari samo je Alonso davao optimistične izjave i vjerovao u naslov prvaka i time tjerao(naravno i svojim vožnjama) ih da poboljšavaju bolid iako su mnogi govorili da bi bilo pametnije da se okrenu razvoju bolida za sljedeću sezonu.

A koliko je dobar bolid vidilo se po Massinim vožnjama,Massa je završio sezonu sa mala 2 boda ispred Rosberga i sa malih 8 bodova ispred Kubice.Nijedan vozač od ovih top momčadi nije tako uvjerljivo dobivao svog momčadskog kolegu kao Alonso i to ipak nešto govori o njegovoj sezoni(bez obzira što će neki reći da Massa nije bio pravi ovu sezonu)
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Mislim da nisi u pravu,kad je se sredinom sezone činilo da je gotova sezona za Ferrari samo je Alonso davao optimistične izjave i vjerovao u naslov prvaka i time tjerao(naravno i svojim vožnjama) ih da poboljšavaju bolid iako su mnogi govorili da bi bilo pametnije da se okrenu razvoju bolida za sljedeću sezonu.

A koliko je dobar bolid vidilo se po Massinim vožnjama,Massa je završio sezonu sa mala 2 boda ispred Rosberga i sa malih 8 bodova ispred Kubice.Nijedan vozač od ovih top momčadi nije tako uvjerljivo dobivao svog momčadskog kolegu kao Alonso i to ipak nešto govori o njegovoj sezoni(bez obzira što će neki reći da Massa nije bio pravi ovu sezonu)
...složit ću se s tobom...ja sam se "potajno nadao" da će Alonso sa svojim "karakterom" do kraja razj***ti crvene i posvađati sve živo i neživo u momčadi te stvoriti dva suprotstavljena klana - no to se na "moju žalost" nije dogodilo...i vjerojatno bi bez Alonsa i njegovih ambicija koje je javno izgovarao Ferrari puno ranije "odustao" od borbe za naslov...a Massa i njegova "beskrvnost" kroz cijelu sezonu je možda pokazatelj koliko je strašan bolid bio u sezoni kad se on borio za naslov...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@schuey
ja sam malo ishitreno reagovao, sve je OK.

@darky
mene interesuje Alonso u Ferrari-ju a ne Alonso u McLarenu. O Alonsu u McLarenu bi se dalo polemisat ali mislim da nije ni mjesto ni vrijeme za to tako da ja neću da polemišem na temu: Alonso u McLarenu.

@Chack Norris
mene je počeo nervirati njegov odnos prema ekipi, recimo na Silverstonu kada je zatražio da mu se sa pitwalla više ne obraćaju,to je bila greška pitwalla, ali mislim da je ipak to bilo nekorektno sa Alonsove strane. Šta je onda trebao Ferrari da uradi kad je Alonso napravi jump start u Kini, da kažu nećemo sa tobom komunicirati do kraja utrke ili kad je Alonso izletijo u Monaku, Ferrari je trebao da izjavi napravili smo pogrešku što smo doveli Alonsa, to bi bilo neozbiljno sa Ferrarijeve strane.
Alonso nije imao bolid za naslov.
Massa je loše odvezao sezonu.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Evo jedna poslastica za sve Tifose, pogotovo one malo starije...Ferrari S.p.A. HQ fotke iz razdoblja 1934. - 2006. slika

slika Scuderia Ferrari Marlboro Hi-Res Pictures Special Galleries slika

slika
slika
slika

slika

Kod: Označi sve

http://rapidshare.com/files/440651262/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_SpecialGalleries_upload_by_FICHO.rar
slika

Kod: Označi sve

F1-HR.FICHO
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

F2004_the_best_ever je napisao/la: @darky
mene interesuje Alonso u Ferrari-ju a ne Alonso u McLarenu. O Alonsu u McLarenu bi se dalo polemisat ali mislim da nije ni mjesto ni vrijeme za to tako da ja neću da polemišem na temu: Alonso u McLarenu.
ma nisam ni mislio otvarati raspravu o tome, samo me malo tvoj komentar podsjetio na ponašanje dok je bio u McL pa sam povukao paralelu sasvim slučajno
inače po meni alonso ima samo jednu manu, nezna gubiti. Čim počne gubiti odmah nastaju neke "afere" i "problemi"
Tu ne ciljam na volju koja ga tjera da i izgubljenoj poziciji pokuša pobjediti (kao prošlu sezonu kad je preokrenuo poredak), nego da počne "cmizdriti" čim sve nije kako si je on zamislio.
bar sam tako ja stekao stav o njemu.
na vozačko umijeće mu se ne može prigovoriti, ali na samo ponašanje da, ali čini se da je to odlika svih prvaka (button je jedini za sad "mirni i bez skandala" prvak u zadnjih puno godina) da stvaraju "probleme" oko sebe
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la:
ma nisam ni mislio otvarati raspravu o tome, samo me malo tvoj komentar podsjetio na ponašanje dok je bio u McL pa sam povukao paralelu sasvim slučajno
inače po meni alonso ima samo jednu manu, nezna gubiti. Čim počne gubiti odmah nastaju neke "afere" i "problemi"
Tu ne ciljam na volju koja ga tjera da i izgubljenoj poziciji pokuša pobjediti (kao prošlu sezonu kad je preokrenuo poredak), nego da počne "cmizdriti" čim sve nije kako si je on zamislio.
na vozačko umijeće mu se ne može prigovoriti, ali na samo ponašanje da, ali čini se da je to odlika svih prvaka (button je jedini za sad "mirni i bez skandala" prvak u zadnjih puno godina) da stvaraju "probleme" oko sebe
to nije mana,to je vrlina u kompetativnom sportu,da zna gubiti bio bi Jarno Trulli koji se pomirio sa činjenicom da ga Alonso pegla i samo vozio
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

darky je napisao/la:
To su činjenice. Ima je nekoliko puta takve probleme u karijeri, svaki put se ponašao neadekatno. Po meni nije problem "cmizdrenje", već optužbe i svađa s momčadi koja ti je pružila pobjednički auto. Zato je on mali čovjek, ne samo rastom.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari targets aero gains to catch Red Bull
Ferrari se nada da će što se tiče aerodinamike sa novim bolidom uspjeti uhvatiti Red Bull. ;)
Tombazis priznaje da F10 što se tiče aerodinamike nije bio dobar bolid kao RB6, zbog toga su restruktuirali aerodinamički odjel, poboljšali su zračni tunel i pokrenuli ambiciozan program razvoja.
Iako su sa F10 bili dosta konzervativni za što su svi u tehničkom odjelu Ferrari-ja odgovormni pa i Tombazis, ja u Tombazisa imam veliko povjerenje i nadam se da će novi bolid biti inovativniji od F10 i što se tiče aerodinamike da će moći konkurirat Red Bull-u.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ja moram se nadovezati na "cvilidreta" razgovor. Ne znam koliko dugo vi pratite ni ne znam koliko poznajete vozače,Ako je Alonso cvilidreta (što po meni je,isto kao i Kubica isto kao i Hamilton) što je onda bio MS 99??? Ajde napregnite mišiče i sjetite se,čovjek je popljuvao Ferrari,popljuvao je Irvinea,sve živo i odugovlačio sa povratkom jel on je morao biti broj dva,za razliku od drugih on je bio pravi broj dva i odradio taj posao ali da je se vratio prije nebi Mika bio prvak to je sigurno. Jedna stvar je zajednička kod takvih vozača a to je da su rođeni pobjednici,oni manipuliraju medijima i svime kako bi se stalo na njihovu stranu,pokrenulo momčad itd (da ne ulazim u sve moguće detalje) i to je sasvim uredu jel je to motivacija i sramota momčadi. Tako se dragi moji dolazi do toga da ljudi rade što ti želiš a ne što oni žele,i u svoj toj mašineriji vozač je bitan,ali mašineriju treba pokrenuti,stimulirati i srediti,Kubica nije uspio iako je imao realne šanse za nastavak borbe za naslov,BMW se okrenuo novoj sezoni (ni danas mi nije jasno zašto),Alonso je uspio,Renault je u potpunosti stao i posvetio se njemu što je rezultiralo jednim od boljih pobjeda ikada sa puno lošijim bolidom od ostalih. Hamilton pak je malo drugačija cvilidreta i njegovo cviljenje je odraz više nesposobnosti i nemoći jel prepušta drugima posao i onda ih popljuje,to od starog Buttona niste čuli jel sve sam radi! Rezime svega je da onaj ko cvili traži napredak i u većini slučajeva dobiva isti,i ne plače bezveze,to je vrsta manipulacije i vrsta kako doći do sebi postavljenoga cilja. Inače ako je itko bio plačljivko to je bio Senna,jel je plakao na svaku odluku koja njemu nije bila po volji,ne samo momčadsku nego ama baš svaku,od staze,promjene pravila,vožnje drugih itd. Sasvim normalna pojava i zato sam rekao da to nije mana nego prednost u ovom sportu!
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

"But we are expecting a fairly big step up for the first race," revealed Tombazis. "The configuration has a lot of development potential." jedva čekam bahrain
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Working on the new chassis
U Ferrari-ju rade na novoj šasiji.

EDIT;
Neil Martin neće putovati na utrke Link
Dyerova nova redefinisana uloga bi trebala biti razjašnjena ovog tjedna.

EDIT:

Dolazak vozača u Madonna di Campiglio.
Alonsov pozdrav 3:05 :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

F2004_the_best_ever je napisao/la: Ferrari may launch F11 by Jan 27
Izvori su fulali za jedan dan :D Novi bolid bit će predstavljen 28.01. u Maranellu - link
slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

gringo73 je napisao/la: Izvori su fulali za jedan dan :D Novi bolid bit će predstavljen 28.01. u Maranellu - link
Svaki minut u zračnom tunelu je važan. ;)
28.01. je zadnji rok za predstavljanje bolida ako žele da se sa novim bolidom pojave na prvom testiranju, a žele, i to je zadnji rok ako žele da predstave novi bolid u Maranellu a žele. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

SD o 2011.
KLIK
slika
Odgovori