ma joj,glupa izjava i samo možemo gluposti pričati,sam sport po sebi je prljav,i svi vozači su se ove sezone prljavo ponašali,od Webbera,Vettela,Alonsa,Masse,Kubice,samo imenuj,svi do jednoga traže i najmanju dlaku u jajetu da bi izborili prednost,to je sport,to je natjecanje a to što će spriječiti Isus ne zna,a kamoli on,ja ne vidim nijedno "prljavo" pravilo koje će se spriječiti,dapače,dopušta se i timska odredba,pa pobogu kako će to spriječiti Ms-a,može mu samo pomoći. Jedino na što možda cilja je da u trenutku sleap streama vozač ispred ne smije pomicati zadnja krilca,to ne znači da nesmije blokirati putanju i koristiti KERS,a i to je glupo pravilo,jel gledajući tako,u svrhu toga,svaka kolona bi značila da samo zadnji vozač može napasti sa fleksibilnim krilom a ostali ne smiju ni taknuti jel bi se sa ili bez opet moglo reći da je bio u napadu vozač,milijun posto sam siguran da je ovo najgora odluka koja je donešena i dovest će do mnogih kontroverzi.Toon Army je napisao/la:...jel MS prljav ili nije je pojedinačni dojam no olinjalo prdalo tu svoju tvrdnju nije potkrijepio nikakvim argumentom jer ga nema - na ovakve izjave se ne bismo trebali osvrati već ih eventualno stavljati u viceve...vegi696 je napisao/la:'Nova pravila naškodit će prljavom vozaču kao što je Schumacher'
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/n ... acher.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...eh da je 1962. u Goodwoodu stari jet-setter imao manje sreće bili bi lišeni ovih njegovih gluposti...
Primjer.
Alonso vodi,i ima problema sa gumama,puno je sporiji no štopa Vettela na drugom mjestu,u međuvremenu ga dostiže Hamilton,tko koga napada,Hamilton Alonsa,koji po pravilu nesmije krila modificirati jel je pod napadom,zar ne? Ili će opet biti izmišljotina da se ne vide naznake napada,da se vozač mora maknuti sa putanje i pokazati napad itd,apsurd,totalni,stoga,nikako ne vidim prednost niti pravila niti kako će nekome odmoć ili pomoć,zapravo sve što prvi treba je smanjiti prednost za drugim i štopat ga dok ne dođe 3. i eto sigurna pobjeda,sve trke po 1000 kn na kladionicu da je prednost manja od 6 sekundi i svaku drugu nedjelju 800 kn u đep!
I sve to,kao da nema dovoljno kontroverze oko šikana,štopanja,blokiranja,trkaćih incidenata itd,samo su zakomplicirali,očekivao sam bolje,no zasad nisam naišao na točnu definiciju pravilnika nove sezone službeno objavljenu od FIA-e pa ako naleti tko neka mi samo pp-a ili posta,živo me zanima,
hvala