Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Ostali sportovi...

Post Postao/la King iCool »

Armanini je napisao/la:ma samo to sto cervara vise nema je veliki +..

kod njega je kontra bila smrtni grijeh, razvuceni spori napadi, neprijateljstvo sa mnogim odlicnim igracima, forsiranje pojedinih igraca, ne pozivanje boljih, svaka utakmica protiv francuza na isti nacin, dizanje sebe u nebesa.. bas volim sto ga vise nema :)

jest da je goluzin pristup obrana prije svega i da i on trazi spori napad, al .. jos je puno prerano za ocjene, al mirisi na dobro ..

i nije nam se mogla dogodit bolja stvar od ozljeđenog kopljara :D
=D> =D> =D>
Za ovo ti treba dat Oscar! Već sam se bojal da sam ja jedini ko tvrdi da je Kopljar jako ograničen igrač. Visok je nekih od prilike desetak metara i cvika kad treba puknuti po golu ili ga protivnička obrana izblokira! :!: Uglavnom igra mu se svodi na vraćanju lopte srednjem vanjskom.
Buntić je za Kopljara ono što je Balić za onog australca Matića.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

previse se ceka da kopljar proigra kako treba, i da se taj njegov navodni talent isplati..
oke sve stoji - kazu suigraci da je on cudo i stijena na treninzima, da razvaljuje golove, njegove prednosti su ocite, al jbmu on se kali u repki vec predugo..

koliko ga prije nisam mogao ni vidjet, sad mi ga je vec nekako i zao koji put :)

frajer ima 208 ili kolko, nemora ni skocit da nadvisi obranu, iz tolike ruke mora bit neki sut, i sutne on - ono malo golova koje da vidi se da moze bez pol muke, al taj njegov strah i onaj "usporeni" pogled cine od njega dodavaca.. svaku loptu vraca balicu il tko se god nadje pored njega, stvore mu cistu priliku za sut, a on vraca, krila ne razigrava, u obrani je mlak, ostaje previse prostora zrnicu koji onakav slab najcesce zavrsi unutar polja jer zakasni pokrivat dvojicu..

ja bi naravno volio da se tip slozi, ali sve dok smo zbog tog forsiranja njega zakinuti na toj poziciji ma marsh..
nije ni buntic neka sila, jest da ima topa u ruci, al u obrani falsa..
rFactor F1 HR server Info
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Ma u obrani nije problem to pokriti. Može tu igrati i Drago, Sulić kad se oporavi pa čak i Duvnjak ali u napadu je problem jer protivničke ekipe su skužile da Kopljara mogu pustit na miru jer je bezopasan i onda se rađe koncentriraju na Balića koji kako god da je dobar sa 3 igrača na leđima nemože igrati cijelu utakmicu. Buntić je malo spor ali je jak i ne boji se puknuti po golu a baš sve ne može promašiti. Vuković može igrat desnog vanjskog ali je dešnjak pa bi zato trebalo dati prednost Buntiću, a ako ga baš gol neće onda nek se tu stavljaju nekakvi Kopljari...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Nemam energije ništa napisat. Jednostavno nemam. Gade mi sve svi po redu, počevši s kvazi izbornikom koji forsira onog debilčinu s brojem 8 koji nije dostojan da mu se spomene ime. Jebo ovo, moj stav nije nikakav balkanski mentalitet, ovo su činjenice. Čisti idiotizam. Fuj fuj fuj. Buntić koji nas je prošle godine odveo do finala NE IGRA NITI MINUTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fuj fuj fuj, ove bi sekunde mogo ubit nekoga. Stoko!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

prvo poluvrijeme, imao sam osjecaj da vodimo sa par golova razlike stalno, a ono stalno izjednaceno..

onaj mirko je rupetina da bi rupa bolje branila.. bilo bi nam bolje da ga maknemo skroz sa gola i igramo sa igracem vise..

malo su nasi previse pod dojmom samih sebe i njihove velicine i kvalitete..

ako cemo realno - duvnjak je izgubio utakmicu, al se moze dogodit svakome, a ponajprije njemu koji je osjetio loptu najmanje, zato je lose drzati recimo njega u finisu utakmice.. al ajd.. sto je tu je..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

S obzirom da su danas igrala samo 3 igrača u našem napadu, moramo biti zadovoljni s ovim bodom.

Ja ne mislim da je izbornik nešto puno kriv. Činjenica je da su nam se naši vanjski igrači (SVI=Duvnjak, Valčić, Kopljar i Lacković) usrali od straha nekakvog i nisu uopće htjeli pucati iz daljine. Ne znam zašto...
Treba prvenstveno njih kriviti za svoje loše igre, a tek onda Golužu zato jer nije dao šansu Buntiću (iako mislim da ni on nebi nešto puno promijenio).
Igra s igračem više također loša, nismo ništa prednosti ostvarili od tih igrača više (osim ovog zadnjeg).
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tko je taj treci igrac?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:tko je taj treci igrac?
Zrnić ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

a da, al lako za krila, ona su nam standardno dobra i odlicna, 90% lopti koje dobiju zavrse u golu, al badava nam to kada je zrnic dobio 2 lopte, strlek jednu..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:a da, al lako za krila, ona su nam standardno dobra i odlicna, 90% lopti koje dobiju zavrse u golu, al badava nam to kada je zrnic dobio 2 lopte, strlek jednu..
Protiv 6-0 obrane ne možeš ni očekivati od krila da puno zabiju. ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jasno je to meni, al se trebaju ukljucit krila u igru, i to bas u 6-0 obrani..
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Danas su Tonči Valčić i Kopljar (kao i uvijek) potpuno podbacili. Reakcija komentatora na DSF-u (sport1), ako je netko tamo gledao, je sve govorila...Razočaran sam Golužom.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma jos je kopljar odigrao iznadprosjeka, jos uvijek lose, al ajd dao je onaj vrlo vazan gol, zapucao je nekoliko puta, a to je vazno..

lackovicu je trebalo poluvrijeme da mu lopta ostane u rukama, valcic je bio odsutan duhom i tijelom, mirko lose da losije nemoze..

gojun je imao vise obrana od njega :)
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...vjerojatno će me mnogi sada popljuvati no kako mi je klađenje i pračenje rezultata dosta veliki hobi imam potrebu skrenuti vam pažnju na sve dosadašnje rezultate naših (izuzev protiv australskih amatera). Ja osobno imam osjećaj da su utakmice koje je Hrvatska do sada odigrala onako lagano namještane za neke kladioničarske interesne grupe a mišljenja sam da smo i ovu sa srbima priveli kraju onako kako je to nekome odgovaralo i to vjerojatno u dosluhu sa srbima. Da vas podsjetim protiv Rumunjske smo na poluvremenu gubili 11-13 te na kraju pobjedili, protiv Alžira smo na poluvremenu odigrali nerješeno 11-11 da bi nam isti u drugom poluvremenu zabili samo 4 gola, protiv srba smo gubili na poluvremenu, a na kraju odigrali nerješeno...
...svatko ko je zavirio ikad u kladionicu vjerojatno zna o kakvim se koeficijentima u svakom od ovih slučajeva radi...
...ovo su samo moje sumnje i nemam nikakva konkretna saznanja ni dokaze o tome no stvarno me interesira koliko je i tko stavljao uplate na takav razvoj događaja...meni osobno su ovakvi razvoji događaja krajnje sumnjivi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:...vjerojatno će me mnogi sada popljuvati no kako mi je klađenje i pračenje rezultata dosta veliki hobi imam potrebu skrenuti vam pažnju na sve dosadašnje rezultate naših (izuzev protiv australskih amatera). Ja osobno imam osjećaj da su utakmice koje je Hrvatska do sada odigrala onako lagano namještane za neke kladioničarske interesne grupe a mišljenja sam da smo i ovu sa srbima priveli kraju onako kako je to nekome odgovaralo i to vjerojatno u dosluhu sa srbima. Da vas podsjetim protiv Rumunjske smo na poluvremenu gubili 11-13 te na kraju pobjedili, protiv Alžira smo na poluvremenu odigrali nerješeno 11-11 da bi nam isti u drugom poluvremenu zabili samo 4 gola, protiv srba smo gubili na poluvremenu, a na kraju odigrali nerješeno...
...svatko ko je zavirio ikad u kladionicu vjerojatno zna o kakvim se koeficijentima u svakom od ovih slučajeva radi...
...ovo su samo moje sumnje i nemam nikakva konkretna saznanja ni dokaze o tome no stvarno me interesira koliko je i tko stavljao uplate na takav razvoj događaja...meni osobno su ovakvi razvoji događaja krajnje sumnjivi...
Ukoliko ideju nisi pokupio negdje drugdje, onda je to stvarno čudno. Zašto? Zato što sam na jednom drugom portalu, konkretnu Sportnetu, našao na istu teoriju kakva je tvoja. Jedan je forumaš osobno svjedočio kako je vidio frajera kako stavlja 100kn na remi. Ne vjerujem da je lagao, budući da je prvi došao na tu teoriju.

Totalno čudno. Sutra, osim za naše, navijamo i za Švedsku. Čak i da izgubimo od Danaca, a Šveđani pobijede Poljake, situacija je ovakva:

1. Danska 4
2. Poljska 2
3. Švedska 2
4. Argentina 2
5. Hrvatska 1
6. Srbija 1

Tad je računica jasna, moramo pobijedit sve utakmice i idemo dalje. Čak i ako Šveđani izgube od Poljaka, još uvijek sve ovisi o nama. U tom slučaju, situacija je ovakva:

1. Danska 4
2. Poljska 4
3. Argentina 2
4. Hrvatska 1
5. Srbija 1
6. Švedska 1

Uz malu pomoć Danaca i pobjede u svim ostalim tekmama imamo polufinale. Treba se nadati. :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

luka_kimi je napisao/la:Ukoliko ideju nisi pokupio negdje drugdje, onda je to stvarno čudno. Zašto? Zato što sam na jednom drugom portalu, konkretnu Sportnetu, našao na istu teoriju kakva je tvoja. Jedan je forumaš osobno svjedočio kako je vidio frajera kako stavlja 100kn na remi. Ne vjerujem da je lagao, budući da je prvi došao na tu teoriju.
...teorija je "razrađena" jučer na pivi sa frendom a ovo danas mi (nam) je samo potvrda naše sumnje...nisam čitao sportnet (nije mi baš omiljen link) no ne iznenađuje me da su još neki primjetili da možda "nešto smrdi"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Ukoliko ideju nisi pokupio negdje drugdje, onda je to stvarno čudno. Zašto? Zato što sam na jednom drugom portalu, konkretnu Sportnetu, našao na istu teoriju kakva je tvoja. Jedan je forumaš osobno svjedočio kako je vidio frajera kako stavlja 100kn na remi. Ne vjerujem da je lagao, budući da je prvi došao na tu teoriju.
...teorija je "razrađena" jučer na pivi sa frendom a ovo danas mi (nam) je samo potvrda naše sumnje...nisam čitao sportnet (nije mi baš omiljen link) no ne iznenađuje me da su još neki primjetili da možda "nešto smrdi"...
Ja ipak još ne sumnjam. Čekam jednu utakmicu sutra, i ako ona završi onako kako se najavljuje, tek onda ćemo moći razgovarati o namještanju kao sasvim realnoj opciji. Konkretno, mislim na utakmicu Argentina-Čile, za koju se, kako sam pročitao od iskusnih "kladioničara", najavljuje remi.

Bumo vidjeli, u svakom slučaju nešto ne štima. :?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Ukoliko ideju nisi pokupio negdje drugdje, onda je to stvarno čudno. Zašto? Zato što sam na jednom drugom portalu, konkretnu Sportnetu, našao na istu teoriju kakva je tvoja. Jedan je forumaš osobno svjedočio kako je vidio frajera kako stavlja 100kn na remi. Ne vjerujem da je lagao, budući da je prvi došao na tu teoriju.
Pa ovo nije nešto čudno.
Lik stavlja SIĆU od 100 kn na remi koji je poprilično realan. Da je on bio siguran da će bit remi, uložio bi on puno više od 100kn, u to budi siguran. ;)
A Srbija je jaka reprezentacija sa dobrim igračima i svatko tko je mislio da će Hrvatska ovo dobiti s 5 razlike je bio u zabludi. Ja sam očekivao tešku tekmu, a na kraju je i bila takva.

Sutra mislim da ćemo Dance dobiti s 3 razlike. :)
Danci nemaju nekoliko odličnih igrača (između ostalog nema Hvidta koji nam je često znao zagorčati utakmice s njima i igraju bez njima strašno važnog Knudsena), Srbi su s njima igrali 50 minuta u egalu iako su igrali dosta loše.
Najveće opasnosti su im Hansen i Christiansen, a ako zaustavimo jednog od njih i ako im golmana ne razbranimo, mislim da dobivamo.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Ma danska ce na rasturiti.......
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma danas je odlicna tekma da vidimo tko sto i kako..

ako se danas ne posloze stvari, neznam kad ce se.. ako se danas ne srede igraci, ako ne proigraju svi, onda nis od svega..

mi smo bolji od danske, al bili smo i puno bolji od srbije pa..
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ja ću uoči večerašnje utakmice ponovit svoj post od prije godinu dana:
Pesimističnim ljudima je bolje u životu. Očekuju najgore, pa ih to toliko ne pogodi kao što to pogađa, recimo, optimiste, a ukoliko se dogodi nešto dobro to im puno znači u životu i puno na tome dobivaju (životna sreća primjerice).

Optimistične osobe, pak, očekuju najbolje, i kada se to i ako se to i dogodi, to im je normalna stvar i njima to nije niti približno drago kao što je to pesimistima, a ako dođe do razočaranja, onda su u govnima.

Tako da mislim da se ipak priklanjam glavnim likovima prvog odlomka u postu... :biggrin:
Pa šta bude, bude. :biggrin:
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hehe sjecam se toga :)

a posto je tada proslo sve dobro, neka i ovaj put bude tako :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Je*emti naše golmane... 2 obrane u cijeloj utakmici, katastrofa. :nabijemte:

I Lacković sjedi cijelo drugo poluvrijeme na klupi, a bio naš najbolji igrač u prvom poluvremenu. :roll:
Jedina svjetla točka danas je Buntić.

Ajmo Šveđani!!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Jad ljudski.

Nego, kakav je točno sad sistem za dalje? Dvije grupe po 6, pa po dvoje idu u polufinale, ili ima da neko preskače odmah u polufinale, a neko igra četvrtfinale ili kako već ?
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Odgovori