Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Katastrofa,užas......nemam rijeci
Alonsista hasta la muerte..
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Jako mi je žao, pratim F1 na Hrtu od 1998e i stvarno mi je žao što sad odlazi. Mislim ako mogu imat mjesta i pare za svakojake gluposti od serija i filmova stoput prikazivanih do sportova koji nikoga ne zanimaju sad moraju jedan takav simbol kao F1 izbacit iz programa.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
http://www.facebook.com/pages/Hocemo-pr ... =mf&v=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
Upadajte u ovu grupu da vide hrt-ovci koliko nas ima
Upadajte u ovu grupu da vide hrt-ovci koliko nas ima

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
pridružio se, nikad neznaš možda i upali 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
trebalo bi peticiju napravit ! protest ispred zgrade hrta ! ! ! !

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Ko je pratio prijenose utrka na BBC-u? Jel se može na netu besplatno gledat, treba platit i kakva je kvaliteta slike?
Michael is faster than you!!
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
a imas streamova, al treba nac neki solidan..
moze se gledat preko bbc stranice, al samo ako si u engleskoj
ima nacina za to izvest, ja pokusao - uspio nisam
moze se gledat preko bbc stranice, al samo ako si u engleskoj

ima nacina za to izvest, ja pokusao - uspio nisam

-
- Navijam za: Michael Schumachera
Nažalost moram vam javiti jako tužne vijesti.
Netko je ovdje tražio potvrdu Blaža sa HRT-ovog foruma. I ta je potvrda stigla - citiram: Tu sam, dragi moji. Ništa od F1 na HTV, a, koliko znam, još niti jedna TV u Hrvata nije otkupila prava. Vlasnici razgovaraju s Novom i RTLom, pa bumo videli, kako to lijepo znaju reći oni koji ne vide. Moram juriti, sutra, ako treba, opširnije.
Pošto je Blaž to potvrdio onda je to DEFINITIVNO.
Znači možda RTL ili Nova iako ja osobno sumnjam u to.
Prije bi rekao da će biti Arena (nemojte je mješati sa sportklubom različite TV postaje) s obzirom na to da imam neke informacija da još ništa nije riješeno oko prijenosa kod naših susjeda pa bi onda Arena mogla to prikazivati na teritoriju skoro cijele ex juge.
Što se tiće BBC streama ili satelitske uskoro informacije za one koje interesira.

Prije bi rekao da će biti Arena (nemojte je mješati sa sportklubom različite TV postaje) s obzirom na to da imam neke informacija da još ništa nije riješeno oko prijenosa kod naših susjeda pa bi onda Arena mogla to prikazivati na teritoriju skoro cijele ex juge.
Što se tiće BBC streama ili satelitske uskoro informacije za one koje interesira.
- Igor18
- Veteran
Molio bih informacije jer mislim da ću pratit BBC iako imam njemački RTl al od njemačkog razumijam 10 riječiogi je napisao/la:Nažalost moram vam javiti jako tužne vijesti.Netko je ovdje tražio potvrdu Blaža sa HRT-ovog foruma. I ta je potvrda stigla - citiram: Tu sam, dragi moji. Ništa od F1 na HTV, a, koliko znam, još niti jedna TV u Hrvata nije otkupila prava. Vlasnici razgovaraju s Novom i RTLom, pa bumo videli, kako to lijepo znaju reći oni koji ne vide. Moram juriti, sutra, ako treba, opširnije.

-
- Navijam za: Michael Schumachera
G-dine Igor18:Igor18 je napisao/la:Molio bih informacije jer mislim da ću pratit BBC iako imam njemački RTl al od njemačkog razumijam 10 riječiogi je napisao/la:Nažalost moram vam javiti jako tužne vijesti.Netko je ovdje tražio potvrdu Blaža sa HRT-ovog foruma. I ta je potvrda stigla - citiram: Tu sam, dragi moji. Ništa od F1 na HTV, a, koliko znam, još niti jedna TV u Hrvata nije otkupila prava. Vlasnici razgovaraju s Novom i RTLom, pa bumo videli, kako to lijepo znaju reći oni koji ne vide. Moram juriti, sutra, ako treba, opširnije.
Neznam dali imate satelitsku ali ovo su informacije što se tiće satelitske:
naravno treba imati što veći tanjur i digitalni "risiver"

I onda za BBC potrebno je samo uhvatiti Astra2A 28.2E (east) Trebate samo pronaći taj satelit i na frekvenciji 12.441 polaritet V - symbol rate 27500 su free to air streamovi BBC-a, ima ih 6 (nazvani su STREAM 0, stream 1 ...)
Neznam koliko ste upoznati sa prijenosima F1 na BBC-u, ali evo ukratko:
Od ove godine bit će u HD-u.
Prenose sve treninge (redbutton), Kvalifikacije (+emisija prije i poslije Q sa DC-em Eddijem J. i voditeljem Jakeom Humphreyem, komentatori DC + Martin Brundle.) i naravno utrka na BBC ONE (emisija prije i poslije + forum - redbutton). To je to. Za mene oni rade najbolje prijenose.
- Igor18
- Veteran
Nemam satelitsku
imam bnet.
Jedino na netu ako se može, pa makar i pretplatit ako ima takva opcija i ako nije preskupo.

Jedino na netu ako se može, pa makar i pretplatit ako ima takva opcija i ako nije preskupo.
- Igor18
- Veteran
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
vjerovatno se radi o ovome neisplati se ni čitat

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Da Kenny, to je Blažev odgovor na taj članak F1Racinga na koji se ne isplati trošiti riječi!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
f1 racing je hrpa subjektivnih ljudi koji pisu samo za idole svoje

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Blaž je 100% u pravu kako se može netko i još k tome glavni urednik ili moderator ili što već tamo tako osobno osvećivat nekome pred cijelim narodom. Sram ga bilo!!!
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Ma Blaž je legenda,falit će mi njegovi uživljeni prijenosi,zato što sam i ja tako uživljen. Takve stvari mogu shvatit samo oni koji istinski vole F1.
- Lik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Da, ali ako budu prijenosi u HD-u onda treba imati i HD reciverogi je napisao/la:
naravno treba imati što veći tanjur i digitalni "risiver"![]()
I onda za BBC potrebno je samo uhvatiti Astra2A 28.2E (east) Trebate samo pronaći taj satelit i na frekvenciji 12.441 polaritet V - symbol rate 27500 su free to air streamovi BBC-a, ima ih 6 (nazvani su STREAM 0, stream 1 ...)
Neznam koliko ste upoznati sa prijenosima F1 na BBC-u, ali evo ukratko:
Od ove godine bit će u HD-u.
Prenose sve treninge (redbutton), Kvalifikacije (+emisija prije i poslije Q sa DC-em Eddijem J. i voditeljem Jakeom Humphreyem, komentatori DC + Martin Brundle.) i naravno utrka na BBC ONE (emisija prije i poslije + forum - redbutton). To je to. Za mene oni rade najbolje prijenose.
-
- Legenda
Ne znam štom reći osim da podržavam Blažićka i njegov komentar na http://www.f1racing.com.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da nije primjereno, ali iskreno: ne znam šta je u glavi ljudi koji su na tom web-u osim da su čisti PSIHOPATI; po vrijeđanju i napadanju svih koji u HR rade nešto za F1.
Znam da nije primjereno, ali iskreno: ne znam šta je u glavi ljudi koji su na tom web-u osim da su čisti PSIHOPATI; po vrijeđanju i napadanju svih koji u HR rade nešto za F1.
Samo neka se trkaju.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Mislim da nema potrebe uopće raspravljati o toj stranici i njezinom voditelju.
Tako da, držimo se bolje teme F1 na HRT-u
Tako da, držimo se bolje teme F1 na HRT-u
-
- Legenda
Da Vas pitam. Da li tko zna ima li ikakve šanse da prijenos kupi neka druga Hrvatska tv postaja?
Samo neka se trkaju.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Nova = 20 % RTL =60%dmarijon je napisao/la:Da Vas pitam. Da li tko zna ima li ikakve šanse da prijenos kupi neka druga Hrvatska tv postaja?

- Igor18
- Veteran
mislim da je nova 0 % ako je vjerovat onom kaj su napisali na njihovom forumuV3GI je napisao/la:Nova = 20 % RTL =60%dmarijon je napisao/la:Da Vas pitam. Da li tko zna ima li ikakve šanse da prijenos kupi neka druga Hrvatska tv postaja?
EDIT: ne znam ako je HRT u preskupa formula pa zaš se ne podijele troškovi sa npr RTL om.. pa nek se izmijenjuju u prijenosu, jednu utrku HRT, drugu RTL prenosi i tak tijekom sezone... Ak su do sada prava plaćana 2 milijuna, svako da po milju i to je to. Ak su ligu prvaka mogli podijelit kaj ne naprave isto i sa formulom
http://forum.novatv.hr/viewtopic.php?t=3000" onclick="window.open(this.href);return false;
registrirajte se pa dajte glas, ko zna možda ako vide da ima interesa za formulom i poduzmu nekaj... u svakom slučaju niš nas ne košta dat glas

-
- Navijam za: McLaren
kako doc do rtla njemackog? Jel moze priko digitalnog satelita, il treba max tv?
Oce se moc kako gledat na satetiltu?
Oce se moc kako gledat na satetiltu?
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Njemački rtl imaš na satelitu astra, barem je bio.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.