Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
izdat je 2.0 medjutim imali su neki propust pa su onda sa 2.1 to popravili, medjutim u rf-u idalje pise 2.0, ako i tad na public serverima imas missmatch onda probaj i ovaj zadnji patch sto su izdali F1RFT_2010_Pitmenu_Patch, evo ti link, pa probaj voziti, u nasoj ligi je stavljeno sve do sad i taj patch, s kojim je sad zabranjeno nadolijevanje goriva te se zamjena guma vrsi odjednom, uzivaj, pozzdamjan.cule je napisao/la:Al u rfactoru piše da je verzija 2.0. Ja sam našao link za 2.1 na RFT siteu i njega stavio, ušao u igru i u izborniku mi stoji da je verzija 2.0. Probam na server neće. Zatim sam obrisao mod, instalirao ponovo v1, pa sat vremena tražio v 2, našao ju, skinuo, instalirao, probao na server i opet isto...tako da mi nije jasno što krivo radim
tako sam i ja probo ali nes sam pogrijesio pa me izbaciva kad mi malo neko objasnio ?Ćale od Lewisa je napisao/la:ja nisam imao errore al sam instalirao na način da sam odzipao sve u jedan folder pa sve iz njega cut u rfactor folder. Sve radi super.
inače da li se radi o stazi ili modu prvo extractam u neki folder da vidim ima li neki readme ili slič upute.
kakve staze? Šta si nanovo cijeli rf reinstalirao?Mansell je napisao/la:Skinuo sam danas ujutro prije skole je sa 60 doslo na 100 % u 20 minuta... brzina je bila 400kb/s cakSamo ce mi sad bit problem staze opet skidat -.-