Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Razlika je sto se kod Alonsa cuje mjenjac (kvacilo) nesto kao sto se cuo TC prije...Bilo je price o tome poslije utrke...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari-BiH je napisao/la:Razlika je sto se kod Alonsa cuje mjenjac (kvacilo) nesto kao sto se cuo TC prije...Bilo je price o tome poslije utrke...
tako je,potpuno drugačiji zvuk nakon i vidljiva razlika ubrzanja,ulaska u zavoje itd,kasno kočenje bla bla ugl tek sam sada stavio jel sam tek sada naletio na ovaj stvano zanimljiv video gdje se dosta vidi način na koji radi i težak,svakako ne lak posao i jako zanimljivo,trebalo bi naći za skinut da se vidi kao MS u 5.brzini,to su odlične i zaista fenomenalne trke za promatranje
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

schuey je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Razlika je sto se kod Alonsa cuje mjenjac (kvacilo) nesto kao sto se cuo TC prije...Bilo je price o tome poslije utrke...
tako je,potpuno drugačiji zvuk nakon i vidljiva razlika ubrzanja,ulaska u zavoje itd,kasno kočenje bla bla ugl tek sam sada stavio jel sam tek sada naletio na ovaj stvano zanimljiv video gdje se dosta vidi način na koji radi i težak,svakako ne lak posao i jako zanimljivo,trebalo bi naći za skinut da se vidi kao MS u 5.brzini,to su odlične i zaista fenomenalne trke za promatranje
Treba vidjeti pit stop u 5. brzini....to je umijece
EDIT:
Sad sam se sjetio da sam negdje procitao da je imao samo jos 1.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari-BiH je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Treba vidjeti pit stop u 5. brzini....to je umijece
EDIT:
Sad sam se sjetio da sam negdje procitao da je imao samo jos 1.
mali ot;

nigdje nisam našao niti je imao 1. Pogledaj utrku,onako se ne kreće iz prve ;) Imam ja trku ;) Fenomenalno,savršenstvo,ma predivno

evo našao sam klip,slušaj kada kaže još komentator i pita se u kojoj je brzini ;) zaista nevjerovatno da tako krene,iako vjerujem da je pomogao ondašnji TC ili LC kako hočeš ;)

sada,ja nisam naišao na taj podatak i koliko znam službeno je objavljeno da je zaglavio mjenjač u toj brzini
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Alonsu je kvacilo crklo tako da se ono ne moze cut... Niti se cuje kad radi... Ono sto se cuje je to da alonso kad je htio downshiftat morao je lagano dodat gas zbog crknutog kvacila... u protivnom se ne bi izmjenila brzina odmah nego tek kad doda gas sto bi bilo uzasno ako se promijeni nekoliko brzina odjednom... Spin na stazi bi bio neminovan... To dodavanje gasa prouzrokuje takav cudan zvuk kojeg nema kada kvacilo radi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Moguće da si u pravu al ja sam mišljenja da ako je kvačilo otišlo on uopće nebi mogao mijenjat brzine jer nebi ništa moglo razdvojit prijenos i da prebaci na drugi stupanj bilo na gore ili na dolje. Po mom mišljenju on je ostao bez elektronike koja automatski upravlja radom kvačila i pri mjenjanju brzina na niže dodaje gas. Tako da je on morao sam(a za to postoje dvije poluge iza volana) aktivirat kvačilo i kad je mijenjao na gore i na dolje. Na gore se to toliko i ne primjeti osim što se promjena možda izvrši malo sporije nego kad to elektronika aktivira, al na dolje je on osim igre sa kvačilom morao i gasa dodavat. A svi znamo da u današnje vrijeme na to vozači u F1 baš i nisu naučili pa je zato njemu bilo još dodatno teže.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slika
slika
slikaslikaslika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

ni blizu.... i to u svakom pogledu
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

krasan pritisak na sporijeg vozača ispred sebe, to se zove agresivnost do krajnjih granica, ali ne i preko tih granica :biggrin:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=afpcd07w ... re=related[/youtube]
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso nursing minor leg injury
Srećom ništa ozbiljno ;)
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Znači Alonso se planira borit za 10. poziciju. :biggrin: NHF
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

slika
:biggrin:
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Treba se redovno brijat'. Brada mu nikako ne stoji.
Avanti FER, Avanti!!!
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo Vam nivijači jedne lipe vijesti, alonso pobjedio u obje utrke >kartingu i fiatu< timskog kolegu - već sada je dobiven mali psihološki rat!¨

Ispričavam se na lošoj audio-zvučnoj snimci ali za sada nema ništa bolje na youtube-u

Osim ovog linka na kojem je ista stvar, ali sa malo boljom slikom i zvukom

http://www.motogp.com/en/videos/2011/Wr ... e+ice+race" onclick="window.open(this.href);return false;
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://img227.imageshack.us/img227/7120 ... glio11.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonso svojim mađioničarskim trikovima pokušava da zadivi Rosija i PR Ferrarija, zaboravio sam kako se ona zove :-k ](*,) :zid: :(
EDIT:
zove se Roberta Vallorosi ;)
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

neznam kak vidi vozit od tih obrva i kak moze jesti kroz te brkove... :biggrin:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

zagor je napisao/la:neznam kak vidi vozit od tih obrva i kak moze jesti kroz te brkove... :biggrin:

može može i to kako može =D> =D>
Alonsista hasta la muerte..
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

F2004_the_best_ever je napisao/la:http://img227.imageshack.us/img227/7120 ... glio11.jpg
Alonso svojim mađioničarskim trikovima pokušava da zadivi Rosija i PR Ferrarija, zaboravio sam kako se ona zove :-k ](*,) :zid: :(
EDIT:
mmmmmmmmmmmmmmmm..............Roberta Vallorosi
slika
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Alonso-champ je napisao/la:
zagor je napisao/la:neznam kak vidi vozit od tih obrva i kak moze jesti kroz te brkove... :biggrin:

dok mu mama ne kaže da se obrije ,hahaha
He added that his personal appearance was also set to change before the opening round, saying that the beard which had attracted so much comment in recent weeks was unlikely to last until Bahrain.

"I don't think so," he said. "In Bahrain I will have a more standard look because my mother doesn't like this..."
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Walter je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la:http://img227.imageshack.us/img227/7120 ... glio11.jpg
EDIT:
mmmmmmmmmmmmmmmm..............Roberta Vallorosi
http://www.carnewsportal.net/__cache/f4 ... aa166b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad mi je jasno kako je dobila posao... :biggrin: Opasan je ovaj Alonso igrač, nema šta... :biggrin:

Mislim da će se ove godine voditi velika borba između Vettela, Webbera, Hamiltona i Alonsa za titulu... Jednako tako, mislim i da Alonsov rezultat neće u potpunosti ovisiti o njemu, već o paketu kojeg dobiju RB-ovci. Zašto? Pa, ako RB dobije paket iole sličan prošlogodišnjem (mislim na dominaciju u brzini u odnosu na ostale), tada niti najveći napori koje će Alonso pružiti neće imati afekta. Brzina samog bolida je preveliki faktor u današnjem motosportu, tj. to je faktor kojeg niti jedan vozač ne može nadići...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

luka_kimi je napisao/la:
Walter je napisao/la: mmmmmmmmmmmmmmmm..............Roberta Vallorosi
http://www.carnewsportal.net/__cache/f4 ... aa166b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad mi je jasno kako je dobila posao... :biggrin: Opasan je ovaj Alonso igrač, nema šta... :biggrin:

Mislim da će se ove godine voditi velika borba između Vettela, Webbera, Hamiltona i Alonsa za titulu... Jednako tako, mislim i da Alonsov rezultat neće u potpunosti ovisiti o njemu, već o paketu kojeg dobiju RB-ovci. Zašto? Pa, ako RB dobije paket iole sličan prošlogodišnjem (mislim na dominaciju u brzini u odnosu na ostale), tada niti najveći napori koje će Alonso pružiti neće imati afekta. Brzina samog bolida je preveliki faktor u današnjem motosportu, tj. to je faktor kojeg niti jedan vozač ne može nadići...

Mislim da djevojka sa slike nije Roberta Vallorosi, ova djevojka ili žena, nisam upoznat sa njenim bračnim statusom :biggrin: , je Roberta Vallorosi ;)
slika

A zašto Ferrari Alonsu ne bi dao najbolji bolid ili McLaren Hamiltonu ili Mercedes Schumacheru, znao je Newey totalno fulatu što se tiče brzine bolida. Tačno je da se najbolje snašao u ovim pravilima od 2009 ali treba sačekati prvu utrku ima ipak i promjena u odnosu na 2010. ;)
Zadnja izmjena: F2004_the_best_ever, dana/u 29 sij 2011, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Q&A with Fernando Alonso
Which team do you think can set up a car, which can compete with Ferrari?
To answer your question I think that Mercedes might have the possibility to build a competitive car, but also McLaren and Red Bull; we have to fight with them.
Več u nekoliko navrata ističe Mercedes kao potencijalno najopasnijeg suparnika u novoj sezoni.
Michael is faster than you!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Igor18 je napisao/la:Q&A with Fernando Alonso
Which team do you think can set up a car, which can compete with Ferrari?
To answer your question I think that Mercedes might have the possibility to build a competitive car, but also McLaren and Red Bull; we have to fight with them.
Več u nekoliko navrata ističe Mercedes kao potencijalno najopasnijeg suparnika u novoj sezoni.
Vjerojatno misli da će im biti gusto u borbi s Mercedesom za 3. mjesto :p
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

vidc je napisao/la:
Alonso-champ je napisao/la:

dok mu mama ne kaže da se obrije ,hahaha
He added that his personal appearance was also set to change before the opening round, saying that the beard which had attracted so much comment in recent weeks was unlikely to last until Bahrain.

"I don't think so," he said. "In Bahrain I will have a more standard look because my mother doesn't like this..."

i sta ti je tu smjesno :roll: :roll: ???covjek slusa svoju mamu,pa svi slusamo ,zar ti ne???
Alonsista hasta la muerte..
Odgovori