F2004_the_best_ever je napisao/la:Berger poručuju nešto u stilu Dantea Aligijerija:"Vi koji ulazite ( u novu sezonu F1), ostavite svaku nadu ( da će te osvojit naslov, on je rezervisan za Red Bull)" .No chance for Newey’s rivals, says Berger
Volim ovakve izjave... pogotovo prije sezone.
Treba ovo zapamtiti, sigurno ce biti potrebe za citaom na kraju sezone
Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda nakon toga su 4 sezone redali rezultate kao i taj Jaguar nakon čega je došla velika promjena pravila 2009.-e koja je njima donijela najviše dobra jer kao prvo tu inaju največeg genija za aerodinamiku( Neweya) na čemu se danas uglavnom bazira brzina bolida no s druge strane oni su nakon svega ipak mala ekipa koja se ne može mjeriti po resursima i logistici sa Ferrarijem, Mclarenom , Mercedesom tako da nevjerujem da mogu biti dugo na vrhu, siguran sam da 2011-e neće slijedit njihov ubrzan pad ali također ne vjerujem da će biti najbolji. A što se itče općenito te organizacije RB, ona mi se uopće ne sviša jer taj Dieter misli da može doći u Salzburg klub sa velikom poviješću , promjenit njihovo ime, grb, dresove i sve i na kraju da će ga netko voljet zbog toga? A takvu je sličnu stvar napravio i u New Yorku s njihovim klubom, za mene ja taj Rb definitvno najnesimpatičnija ekipa danas.
Morgan Freeman je napisao/la:Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda
Stewart, po Jackie Stewartu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Morgan Freeman je napisao/la:Pa evo nakon što sam pročitao evo reći ću svoje mišljene o Red Bullu. Kao prvo imali su puno sreće kad su 2004. za samo jedan dolar kupili jednu ajde respektabilnu ekipu Jaguara prijašnjega Stewarda
Znam, krivo slovo sam samo stavio. Sjećam se ja njih, imali su jedan od najljepših bolida na gridu a ni Jaguar kasnije nije bio loš.
Znam, krivo slovo sam samo stavio. Sjećam se ja njih, imali su jedan od najljepših bolida na gridu a ni Jaguar kasnije nije bio loš.
Ako se ne varam taj Stewart je imao neki ludi Fordov V-10 koji je nekim revolucionarnim riješenjima bio uvjerljivo najlakši motor na gridu. I livery mu je bio najjači.
Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu
gledajući novi bolid,mislim da će opet biti najbrži,ali mislim da će imati jednako,možda i više problema s pouzdanošću...toliko je kompaktno napravljen da mi nije jasno gdje mu sve stane...izgleda kompaktnije i manje od prošlogodišnjeg,a ovaj u sebi ima KERS...imam osjećaj da će zbog toga imat problema s zagrijavanjem
Vettel is back in the pits. So far, the world champion is only 22 laps down. Red Bull tried today a new exhaust that blows into the diffuser. In this case, however, occasionally to heat problems. Yesterday, the exhaust gases were still blown onto the roof diffuser.
Jao, kako bih sad volio da rb doživi totalni debakl, onak negdje sredinu poretka. Ove izjave su smješne i neutemeljene ni na čemu. Gospodine Helmut pričekajte utrku u bahrainu i ako ostvarite dvostruku pobjedu, onda se kur*ite
ma netreba njega puno doživljavat, dok netko od vjerodostojnijih ljudi iz RB ne izađe s takvim izjavama , po meni 4 ili čak 5 momčadi trenutno imaju jednake šanse
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
A nisam baš siguran. Ima mahera koji kuže puno toga u postavkama i td,. na treninzima kod drugih bolida (možda u momčadima baš to i rade). Ne bi to volio, ali moguće da je u pravu. Ne jer sam protiv red bulla, nego radi neizvjesnosti