Formula 1 team - BWT Alpine F1 Team [A522]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dani
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamiltona
Re: Formula 1 team - Renault
Tko ti garantira da bi se oni sada snašli u f1? Pogle Šumija kakav je bio prošle godine, a lik je 7 puta bio prvak.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Ma to je samo moje misljene, sigurno ce ovi iz Renaulta pravilno odlucit!
Zadnja izmjena: deda, dana/u 09 vel 2011, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma kakav kimi,prvo bi trebao skinut bar 10ak kila,a sumnjam da mu se da to radit
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Heidfeld ce testirati sljedeci tjedan u Jerezu
http://www.autosport.com/news/report.php/id/89366" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/89366" onclick="window.open(this.href);return false;
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Dakle renaultov raspored za ova 4 dana:
Thursday: Vitaly PETROV
Friday: Vitaly PETROV
Saturday: Bruno SENNA
Sunday: Nick HEIDFELD
Thursday: Vitaly PETROV
Friday: Vitaly PETROV
Saturday: Bruno SENNA
Sunday: Nick HEIDFELD

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...pozivanjem Heidfelda samo su pokazali što misle o sadašnjim vozačima - Petrovu i posebno o Senni - opi***li su im "šamarčine" samo takve - osobno mislim da su trebali krenuti sa trenutnom garniturom i kroz ove testove i dvije tri trke bi im se situacija iskristalizirala i znali bi na čemu su te bi tada "zvali pomoć" ako je potrebna...
Zadnja izmjena: Toon, dana/u 10 vel 2011, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slaven Oprosti
- Navijam za: Ferrari
Nigdje rezona...pa jel' nije logičnije ovo što su napravili; pozvali 3 vozača i tko jači taj kvači?
Nije Senna mimoza da uvene zbog dolaska Nicka...mada u F1 vozi kao spomenuta.
"If you don't come walking back to the pits every once in a while holding a steering wheel in your hands, you're not trying hard enough"- Mario Andretti

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Pa posteno,ko bude brzi izmedju Senne i Heidfielda,dobice priliku.Tako obeca Boullier.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...samo što nisu pozvali Heidfielda kao trećeg vozaća...već vjerojatno kao prvog...odluka tima je takva kakva je i ja samo mislim da nije baš "fer" prema Petrovu i Senni...ja ostajem kod svojeg mišljenja da je to "kriva" poruka - no rano je bilo što reći jer samo Boullier (i neki oko njega) zna što i kako će dalje...Slaven Oprosti je napisao/la:Nigdje rezona...pa jel' nije logičnije ovo što su napravili; pozvali 3 vozača i tko jači taj kvači?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Točno tako..... vidi se iz aviona da je Nick tu već 90% prvi vozač - zbog potreba Renaulta, da se bar nadomjesti tehničkog feedbacka, kakav će falit' zbog dugog izostanka Kubice. Al' dobro, ziheraški je, ali će Nick to dobiti..... to mjesto..... šteta.....Toon Army je napisao/la:...samo što nisu pozvali Heidfielda kao trećeg vozaća...već vjerojatno kao prvog...odluka tima je takva kakva je i ja samo mislim da nije baš "fer" prema Petrovu i Senni...ja ostajem kod svojeg mišljenja da je to "kriva" poruka - no rano je bilo što reći jer samo Boullier (i neki oko njega) zna što i kako će dalje...Slaven Oprosti je napisao/la:Nigdje rezona...pa jel' nije logičnije ovo što su napravili; pozvali 3 vozača i tko jači taj kvači?
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Navijam za: Renault F1
Sjajno, Lotus Renault GP izgleda sjajno zasad na testiranjima. Njih nitko ne spominje, samo se Mclaren i Ferrari prati, i obje se te ekipe, bar navijači boje Red Bulla na duže stintove. Nije da nešto napominjem posebno, al Renault uz Ferrari ima najbolja vremena vikenda ukupno. Tu se u Jerezu još ubacio Shumacher, al govorim ko ekipa zato jer je Kubica visoko vrijeme postavio u Valenciji, a Nick u Jerezu, tako da je to više stvar auta nego vozača.
Mislim da su u LRGP-u napravili sjajan posao s autom i bit ce pravi "dark horse" ove sezone. Samo nebih volio da se za čude fanovi ovih ostalih ekipa (ako budu na vrhu) otkud LRGP na vrhu.
Mislim da su u LRGP-u napravili sjajan posao s autom i bit ce pravi "dark horse" ove sezone. Samo nebih volio da se za čude fanovi ovih ostalih ekipa (ako budu na vrhu) otkud LRGP na vrhu.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Osobno mislim da će Renault biti bolji nego prošle godine a koliko dobarNeno Koš je napisao/la:Sjajno, Lotus Renault GP izgleda sjajno zasad na testiranjima. Njih nitko ne spominje, samo se Mclaren i Ferrari prati, i obje se te ekipe, bar navijači boje Red Bulla na duže stintove. Nije da nešto napominjem posebno, al Renault uz Ferrari ima najbolja vremena vikenda ukupno. Tu se u Jerezu još ubacio Shumacher, al govorim ko ekipa zato jer je Kubica visoko vrijeme postavio u Valenciji, a Nick u Jerezu, tako da je to više stvar auta nego vozača.

Što s tiče Red Bull-a, svi koji uživo gledaju testiranja imaju samo riječi hvale za RB7, kažu da su najbolji skoro u svim segmentima, jednostavno izgledaju kao da su klasa za sebe a i njihovi šefovi su veoma samouvjereni. Nadam se da nisu u pravu i da ćemo gledati zanimljivu sezonu F1 gdje će značajnu ulogu imati i Reno, zašto ne.

Meni ova vremena ne znače puno, mnogo viže obraćam pozornost na konzistentnost vremena.

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
prosle godine smo vidili da su najvaznije kvalifikacije, a ne stintovi
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
tako je bilo do prošle godine.. ove sezone to bi se moglo promijeniti-ferrari-F1- je napisao/la:prosle godine smo vidili da su najvaznije kvalifikacije, a ne stintovi

Michael is faster than you!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Red Bull nije još simulirao kvalifikacije a ako su ovako dobri u long run onda možemo pretpostaviti koliko su jaki u kvalifikacijama-ferrari-F1- je napisao/la:prosle godine smo vidili da su najvaznije kvalifikacije, a ne stintovi

-
- Navijam za: Renault F1
ustvari trebalo bi bit obrnuto, ako su dobri u long runu, to znači da nisu u kvalamaF2004_the_best_ever je napisao/la:Red Bull nije još simulirao kvalifikacije a ako su ovako dobri u long run onda možemo pretpostaviti koliko su jaki u kvalifikacijama-ferrari-F1- je napisao/la:prosle godine smo vidili da su najvaznije kvalifikacije, a ne stintovi.

nekako smatram da LRGP nije ni tu ni tamo. nego negdje zlatna sredina. i to se zove dobar auto. bar se ja nadam.
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
"Renault's performance yesterday has attracted some attention. Red Bull team member hanging around opposite the team's garage."

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Mazzacane
- Navijam za: Renault
velika šteta... ali petrov ima veliku šansu, jako dobro izgleda renault u utrci...
“Technical problems are something you can do nothing about as a driver, in the sense that you are not able to go and redesign the pistons, or whatever,”
The Flying Finn
The Flying Finn
-
- Legenda
pretpostavljam da bi se kubica danas ugurao između buttona i alonsa, da je vozio.
eh... da je vozio.
eh... da je vozio.
Samo neka se trkaju.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa posle jucerasnjih problema ovo je vise nego odlicno
btw komentatori sa lica mesta kazu da je reno neverovatno glasan i da nikad nisu culi tako bucan bolid
btw komentatori sa lica mesta kazu da je reno neverovatno glasan i da nikad nisu culi tako bucan bolid

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
bravo za LRGP... sutra bi se mogao dobar posao napravit... ako ne padne kiša 

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
100- ti podij za renault bravo !