Tam dok pita za extract, stavi putanju od rfactora gdi je instaliran.Zweki je napisao/la:Da li bi tko pomogao u vezi Rouen-Les-Essarts? Raspakira mi stazu a nemam pojma ni di ni šta.
Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vuksa_KC
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Niš me ni ne pita, samo radi extract.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Vuksa_KC
- Veteran
Nakon licence agreementa, ne pita te za lokaciju?
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ni to mi ne nudi.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Vuksa_KC
- Veteran
Eh, ne bi onda znao. Probaj eventualno desni klik, pa run as administrator.Zweki je napisao/la:Ni to mi ne nudi.
- Zweki
- Gerijatrija foruma
E pa to! To je upalilo. Puno hvala.Vuksa_KC je napisao/la:Eh, ne bi onda znao. Probaj eventualno desni klik, pa run as administrator.Zweki je napisao/la:Ni to mi ne nudi.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Jedan mod koji mi se čini dobar za razonodu dok bude trajala liga, pa svako toliko odvozit malo.
Danas probao i mogu reć da mi se stvarno sviđa.
Porsche Cup 2007. Auti imaju dobru fiziku, lako se voze i imaju gotovo fixan setup. Moguće je mjenjat tlak, nagib kotača, visinu, omjer kočenja, krilo i još po neke sitnice.
Na stranici German Sim Mod Foundation jedan od linkova skida (168mb)
Edit: prije nego probate vozit smanjit kut skretanja na 12 ili 13 jer će vam se činit nevožljivo ako previše dajte volanom.
Danas probao i mogu reć da mi se stvarno sviđa.
Porsche Cup 2007. Auti imaju dobru fiziku, lako se voze i imaju gotovo fixan setup. Moguće je mjenjat tlak, nagib kotača, visinu, omjer kočenja, krilo i još po neke sitnice.
Na stranici German Sim Mod Foundation jedan od linkova skida (168mb)
Edit: prije nego probate vozit smanjit kut skretanja na 12 ili 13 jer će vam se činit nevožljivo ako previše dajte volanom.

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Ja sam planirao danas otvoriti navečer Hockenheim i Le Mans i BMW GTR.
Dal je u planu još testiranja staza i auta za ligu ili smo gotovi?
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
47 je napisao/la:Ja sam planirao danas otvoriti navečer Hockenheim i Le Mans i BMW GTR.
Koji BMW M3 GTR?
Link pls.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
BMW E92 GTR
HOCKENHEIM 99
LE MANS
Malo duža utrka sa izmjenom dan-noć na bilo kojoj od ovih staza dolazi u obzir, ali ako ne znamo dobro staze, možemo
se držati dana
HOCKENHEIM 99
LE MANS
Malo duža utrka sa izmjenom dan-noć na bilo kojoj od ovih staza dolazi u obzir, ali ako ne znamo dobro staze, možemo
se držati dana

- Armanini
- Svjetski prvak
47 daj lobiraj sada za endurance 
vis da cale oce porsche, a u endurance je isti porsche..
http://www.enduracers.com/readme/readme ... gt2_996RSR" onclick="window.open(this.href);return false;
evo da vidite koji su auti unutra..

vis da cale oce porsche, a u endurance je isti porsche..
http://www.enduracers.com/readme/readme ... gt2_996RSR" onclick="window.open(this.href);return false;
evo da vidite koji su auti unutra..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
ma svaka čast endurencima tko to voli, ali to su auti za ganjat se po staza kao LeMans i Paul Richard gdje imaš pravac od 5km, gdje ta snaga od 500ks i više se može iskoristit. Ja sam predložio Porsche Cup koji nema veze s ovim modom auti su gotovo 200Ks slabiji i nisu bolidi (krojeni po GT pravilniku).
Skidam sad prijedlog od 47 ove bembare da vidim ako će mi se to svidjet.

- 47
- Moderator
- Kontakt:
Ćale, Arma ne misli samo na prototipove, koji su i meni malo pain in the ass.Ćale od Lewisa je napisao/la:ma svaka čast endurencima tko to voli, ali to su auti za ganjat se po staza kao LeMans i Paul Richard gdje imaš pravac od 5km, gdje ta snaga od 500ks i više se može iskoristit. Ja sam predložio Porsche Cup koji nema veze s ovim modom auti su gotovo 200Ks slabiji i nisu bolidi (krojeni po GT pravilniku).
Ja sam više zagovornik GT1 i GT2 klasa, u kojoj su Porsche, BMW, Aaton, Ferrari 430 itd.
Ali zasad možemo ostati na BMW-u i ovom gore Porsche Cupu kojeg sam skinuo i probati ću ga večeras

Ljudi smo, dogovorit ćemo se...samo da nije Mustang

- zvjerko
- Svjetski prvak
OK, ajmo po redu: PCC 2007 (Ćaletov link) me ugodno iznenadio - po meni ozbiljan kandidat za ligu samo treba viditi da nema i on "feder" efekt kad se dodirne drugi auto...
BMW (47 link) - sličan stav kao i za PCC osim jedne zamjerke i jedne opaske: FFB totalno neosjetljiv (ni realfeel se nezna izboriti s tim no manualno podešavanje bi možda pomoglo - zamjerka) i trebao mi je puni krug doslovno divljanja na LeMansu 2004 da bi soft gume došle na radnu temperaturu (približno jer prednje su još hladnjikave - opaska) ... ako bi koristili ovaj mod onda gume treba obavezno staviti na x2 potrošnju ...
btw 47 - meni se više sviđaju oni jači iako ni "mali" nisu za baciti ... i zašto ne mustang? Pa baš je relaksirajući za vozit!
Enduracers bilo mod, bilo njihova verzija Porsche cupa - vrhunski uradak za oko ALI ... fizika pati od, ja to nazivam "špenadla" efekta tj auto se ne ponaša kao da prati prednje kotače već kao da je netko zabio veliku špenadlu posred auta i on se rotira oko nje - mene to iritira do te mjere da sam odustao od isprobavanja ... inače šteta - vizualni i audio doživljaj je možda najbolji od svih, dosad viđenih modova ...
BMW (47 link) - sličan stav kao i za PCC osim jedne zamjerke i jedne opaske: FFB totalno neosjetljiv (ni realfeel se nezna izboriti s tim no manualno podešavanje bi možda pomoglo - zamjerka) i trebao mi je puni krug doslovno divljanja na LeMansu 2004 da bi soft gume došle na radnu temperaturu (približno jer prednje su još hladnjikave - opaska) ... ako bi koristili ovaj mod onda gume treba obavezno staviti na x2 potrošnju ...
btw 47 - meni se više sviđaju oni jači iako ni "mali" nisu za baciti ... i zašto ne mustang? Pa baš je relaksirajući za vozit!
Enduracers bilo mod, bilo njihova verzija Porsche cupa - vrhunski uradak za oko ALI ... fizika pati od, ja to nazivam "špenadla" efekta tj auto se ne ponaša kao da prati prednje kotače već kao da je netko zabio veliku špenadlu posred auta i on se rotira oko nje - mene to iritira do te mjere da sam odustao od isprobavanja ... inače šteta - vizualni i audio doživljaj je možda najbolji od svih, dosad viđenih modova ...
- 47
- Moderator
- Kontakt:
Zvjerko, ja to nisam preporučivao iključivo za ligu, jer smo ionako već skoro odlučeni na HX, nego samo malo za razbijanje monotonije i vožnje malo drukčijih klasa od HX i wtcc-a.
Ali ako bude zainteresiranih, zašto ne.
Za ffb nisam toliko ni obračao pažnju, vjerovatno se može podesiti, a za gume, da, treba ih zagrijati, ali kad dođu na temperaturu super je!
A kad je taj PCC toliko dobar, možemo večeras isprobati oba moda, jedan pa drugi
Ali ako bude zainteresiranih, zašto ne.

Za ffb nisam toliko ni obračao pažnju, vjerovatno se može podesiti, a za gume, da, treba ih zagrijati, ali kad dođu na temperaturu super je!
A kad je taj PCC toliko dobar, možemo večeras isprobati oba moda, jedan pa drugi

- Armanini
- Svjetski prvak
ja sam vise dobronamjerno dao prijedlog, jer mislim da bi svatko trebao isprobati endurance mod jer je stvarno posveceno puno vremena modu sto rezultira fantazijom vizualno, zvukovno, detalji da padnes na guzicu..
ovo sto zvjerko spominje je mozda stvar subjektivnog feelinga..
bilo kako bilo.. link imate, tko zeli isprobat sigurno mu nece biti zao.. tko voli brze aute ima gt1, astone, corvette, tko voli malo manje brze ima porsche, ferrari.. tko voli jurilice ima prototipove..
ovo sto zvjerko spominje je mozda stvar subjektivnog feelinga..
bilo kako bilo.. link imate, tko zeli isprobat sigurno mu nece biti zao.. tko voli brze aute ima gt1, astone, corvette, tko voli malo manje brze ima porsche, ferrari.. tko voli jurilice ima prototipove..
- zvjerko
- Svjetski prvak
Očito da moram početi obavezno stavljati smajliće
@ 47 - pa nećemo valjda odustati od lige nakon historx-a?
@ Armanini - Svakako da je dojam subjektivan ... mod je vrhunski uradak no ipak ima mana. Ako nećemo grintati, neće ni biti poboljšan ... naravno, treba grintati na pravom mjestu, a ja sam samo spomenuo šta me smeta.

@ 47 - pa nećemo valjda odustati od lige nakon historx-a?

@ Armanini - Svakako da je dojam subjektivan ... mod je vrhunski uradak no ipak ima mana. Ako nećemo grintati, neće ni biti poboljšan ... naravno, treba grintati na pravom mjestu, a ja sam samo spomenuo šta me smeta.

- Armanini
- Svjetski prvak
ma jasno.. al bas sto kazes - lajes na krivi grm
ili stablo.. sto vec 
nego sto se tice bmwa i porscha..
bmw je import iz gtr kolko kuzim? nazalost fizika nije radjena da je real feel moze koristit, zato ja dajem palac dole.. ne vidim uopce unosa u realfeel.ini za taj mod.. al i bez real feela mi volan nema uopce povrata.. stalno vibrira.. za mene nevozljivo..
malo sam proguglao, al nista konkretno, osim sto se dosta njih zali na ffb, al nema nikakvih odgovora..
porsche s druge strane nema takvih problema, nema nikakvih problema

nego sto se tice bmwa i porscha..
bmw je import iz gtr kolko kuzim? nazalost fizika nije radjena da je real feel moze koristit, zato ja dajem palac dole.. ne vidim uopce unosa u realfeel.ini za taj mod.. al i bez real feela mi volan nema uopce povrata.. stalno vibrira.. za mene nevozljivo..
malo sam proguglao, al nista konkretno, osim sto se dosta njih zali na ffb, al nema nikakvih odgovora..
porsche s druge strane nema takvih problema, nema nikakvih problema

- Zweki
- Gerijatrija foruma
I kaj se onda na kraju večeras vozi?
btw. ako imam pravo glasa, onda bi ja rekao da vozimo ovo što je Ćale stavio.
btw. ako imam pravo glasa, onda bi ja rekao da vozimo ovo što je Ćale stavio.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
meni je svejedno, ako vam se neda večeras Historic možemo BMW GTR i PCC07
za BMW GTR uzet ćemo Hokenheim99 i Lemans za koje je 47 gore stavio link
a što se PCC07 tiče bolje neke zavojite staze. Ja predlažem Donington i Lagunu
Ako vam nije rano otvaram u 18:30h
IP:82.132.55.108
za BMW GTR uzet ćemo Hokenheim99 i Lemans za koje je 47 gore stavio link
a što se PCC07 tiče bolje neke zavojite staze. Ja predlažem Donington i Lagunu
Ako vam nije rano otvaram u 18:30h
IP:82.132.55.108

- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Cuky
- Moderator
Ja stižem samo da završi download svih potrepština 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 17:05 pa tko nema što radit neka se pridruži
Porsche cup 2007
Staze: spa88 i Salzburgring09
IP:82.132.51.113
Porsche cup 2007
Staze: spa88 i Salzburgring09
IP:82.132.51.113

- Mansell
- Test vozač
Ja bi se pridruzio pa bi molio da stavite practice
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
otvaram server u 17:15
jedna lagana proba lige
Kyalami, Long Beach i Surfers Paradise s Alpina vs Capri 2.6 vs 911RS (Kyalami i LB imate u GP79 trackapcku a Surfers tko nema ima u temi za odabir staza i prve 2 također)
nakon toga ide PCC07 mod s stazama koje već imamo
Objavim ip prije otvaranja
jedna lagana proba lige
Kyalami, Long Beach i Surfers Paradise s Alpina vs Capri 2.6 vs 911RS (Kyalami i LB imate u GP79 trackapcku a Surfers tko nema ima u temi za odabir staza i prve 2 također)
nakon toga ide PCC07 mod s stazama koje već imamo
Objavim ip prije otvaranja