Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la majstor iz maranella »

FerrariF1 je napisao/la:Stariji je i dosta mudriji te njegovo ponasanje puno opustenije zato mislim da ima sanse za naslov novi
Ako već neće moći Alonso ili Massa osvojit, ma nek ga GAZDA onda osvoji :D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

majstor iz maranella je napisao/la:Moram priznat da odkad se Schumacher vratio, nisam uopće navijao za njega, navijao sam isključivo za ferrari i alonsa, isto kao što sam prije isključivo navijao za ferrari i schumachera, te se ispostavilo da sam ja ipak ferrarijev navijač. No nešto se probudilo u meni, i ja ću ove sezone i dalje navijat za ferrari, ali i za Schumachera. Ne mogu mu zaboravit sve šta je napravio u ferrariju :) Tako da, GO Ferrari, GO SCHUMI!!!
Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači ;)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

vrlo ste optimistični glede Schumahera, ja mislim da će i ove sezone on bit Alisa u zemlji čudesa. Volio bi se uvjerit u suprotno
Ja bi dao veliki naglasak na Alonsa. On je izgubio naslov za dlaku, mislim da ga je to motiviralo dovoljno da ove sezone da više nego prošle.
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

gringo73 je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la:Moram priznat da odkad se Schumacher vratio, nisam uopće navijao za njega, navijao sam isključivo za ferrari i alonsa, isto kao što sam prije isključivo navijao za ferrari i schumachera, te se ispostavilo da sam ja ipak ferrarijev navijač. No nešto se probudilo u meni, i ja ću ove sezone i dalje navijat za ferrari, ali i za Schumachera. Ne mogu mu zaboravit sve šta je napravio u ferrariju :) Tako da, GO Ferrari, GO SCHUMI!!!
Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači ;)
Mislim da bi u toj situaciji ipak navijao za ferrari vozača ;)
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

gringo73 je napisao/la: Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači ;)
evo, moj stav je da bih u toj prilici izabrao Schumija jer iako sam navijač Ferarrija, to je prvenstveno zato jer sam odraso uz Ferrari-Schumi kombinaciju i zato su mi prirasli srcu. Budući da Alonsa ne favoriziram blago rečeno(da ne upotrijebim ružniju riječ) , a ni Massa mi također nije miljenik,a Kimi mi je također otišao, od prošle sezone za Ferrari navijam isključivo kao za konstruktora, dok mi je vozački favorit Schumi uvijek bio i ostao ;)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Delikatno pitanje. Ja sam primjerice bio Ferrarijev navijač do MS-ovog povratka u F1. Od lani ih ne mogu smislit. Doduše, i Alonso je tu velik faktor. Prema Mercedesu kao konstruktoru sam trenutno ravnodušan, iako Schu vozi za njih.

Tek kad se MS oprosti znat ću za kojeg sam konstruktora.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ćale od Lewisa je napisao/la:vrlo ste optimistični glede Schumahera, ja mislim da će i ove sezone on bit Alisa u zemlji čudesa. Volio bi se uvjerit u suprotno
Ja bi dao veliki naglasak na Alonsa. On je izgubio naslov za dlaku, mislim da ga je to motiviralo dovoljno da ove sezone da više nego prošle.
Što točno znači biti Alisa u zemlji čudesa :lol:

Nisu svi optimistični. Ja držim da će se popraviti u odnosu na Rosbergovog maloga, možda ga i razvaliti. Ali što se tiče podija, eventualnih pobjeda, dosta sam skeptičan.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ja bih bio zadovoljan da nastavi s formom od zadnjih par utrka prošle sezone i bude brz ili brži od rosberga.dakle ,vožnje na razini suzuke prošle godine.sad,pobjede,naslov i postolja...vjerujem u postolja i možda jednu-dvije pobjede,al mislim da će red bull opet biti najbrži i da sezona neće biti neizvjesna kao što svi priželjkujemo.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la: Kolega, jel može jedno pitanje? Ali nemoj smatrati provokacijom, nego me zanima...nisam se nikad našao u takvoj situaciji. Da se za pobjedu u trci bore Ferrarijev vozač i Schumi kao Mercov, za koga navijaš? Na pitanje mogu odgovoriti i ostali Schumi-Ferrari navijači ;)
Za mene Ferrari prije svega, ali ako baš netko mora biti ispred Ferrarija, onda ne bih imao ništa protiv da to bude Michael. :)
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

mislim da ce Shumi ipak i ove godine ostat u sijeni mlađih mu kolega, ne zbog njegove nesposobnosti nego jer Mercedes nije na razini Mclarena i Ferrarija a kamoli Redbulla.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

deda je napisao/la:mislim da ce Shumi ipak i ove godine ostat u sijeni mlađih mu kolega, ne zbog njegove nesposobnosti nego jer Mercedes nije na razini Mclarena i Ferrarija a kamoli Redbulla.
To ćemo tek vidjeti ;) pa halo, tek je jedan test napravljen
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

deda je napisao/la:mislim da ce Shumi ipak i ove godine ostat u sijeni mlađih mu kolega, ne zbog njegove nesposobnosti nego jer Mercedes nije na razini Mclarena i Ferrarija a kamoli Redbulla.
Ja kad uspoređujem nekog, onda prvo idem na usporedbu s momčadskim kolegom. U njegovom slučaju s Rosbergom, i mislim da je to prva stepenica o kojoj se trebaju "brinit" njegovi navijači. Prošle godine je mladac imao duplo više bodova od njega, u bolidu koje si nije radio ni po jednom od njih dvojice...
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

majstor iz maranella je napisao/la: To ćemo tek vidjeti ;) pa halo, tek je jedan test napravljen
Upravo tako.
A momčad koja ima Brawna nikad ne smiješ unaprijed otpisivati. :)
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Sutra mali testira, Michael je na rasporedu u petak. Staza je zahtjevnija za gume, više igra ulogu aero.
Definitivno ćemo znati više o tome tko je što napravio, nakon Jereza. Znači, u petak dio istine o brzini Mercedesa i MS-a.

Nadam se da auto nije cigla.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Nadam se da ce biti konkurentni
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Michael is faster than you!!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ohohoho GAZDAAAAAAA!!! Ajde po 8. naslov neka ga đava nosi :D
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Ohrabrujuće je to, iako neki govore da u dugačkim stintovima Mercedes zaostaje za RB sekundu, ne mora značiti da je omjer snaga takav.
Isto kao što ovo ne mora značiti da je npr.Mercedes u ravnopravnoj borbi sa 3 najbolje ekipe od prošle godine ali lijepo je za vidjeti :D
Sad sam još nestrpljiviji da dođe taj 3.mjesec pa da vidimo kako stvari stoje. Al imam osjećaj da će ovo biti za Mercedes puno bolja sezona.
Uostalom, ne sjećam se da su prošle godine na nekom testu bili u vrhu!?
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:Ohrabrujuće je to, iako neki govore da u dugačkim stintovima Mercedes zaostaje za RB sekundu, ne mora značiti da je omjer snaga takav.
Isto kao što ovo ne mora značiti da je npr.Mercedes u ravnopravnoj borbi sa 3 najbolje ekipe od prošle godine ali lijepo je za vidjeti :D
Sad sam još nestrpljiviji da dođe taj 3.mjesec pa da vidimo kako stvari stoje. Al imam osjećaj da će ovo biti za Mercedes puno bolja sezona.
Uostalom, ne sjećam se da su prošle godine na nekom testu bili u vrhu!?
bili su,2-3 puta je rosberg bio najbrži na testiranjima...današnji rezultati su mi donijeli malo optimizma,čisto zbog toga što je schumacher pokazao da stvarno može voziti konstantno...dakle njegovi krugovi su oličenje performansi auta odnosno guma i jasno se može vidjeti kako gume padaju i njegova vremena polako padaju...druga stvar je da nisu imali nijedan kvar i da su napravili dosta krugova...
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

ajde da je i vama šumaherovcima 5 minuta slave hehe
nemojte puno ocekivat na prvoj trci,a i mislim da se schumi malo previse zaletio s rjecima
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Schumi 75 kruga odma posle alonsa zaista dobro izgleda mercedes :D
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da barem takav ostane do Bahreina.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

jucerasnja najbolja vremena su verovatno zbog toga sto su vozili na supersoft gumama
MS je napisao/la:'Today we have tried the very soft tyres, and obviously that makes us a little bit quicker than some teams that have not tried those tyres.'
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

226 krugova u 2 dana. Nije loše za starca. Sutra vozi Britney, vidjet ćemo hoće li promijeniti retoriku, u odnosu na četvrtak.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Odgovori