Igor18 je napisao/la:Jedno je sigurno, u odlučujućoj utrci za naslov prošo bi pokraj onog petrova pa makar na silu
Pa no to ti i velim zguro bi ga ak nemre drukcije!
Išel bi na sve ili ništa u to sam uvjeren 100 %. Baciš se unutra pa prođe prođe ionak nemaš kaj izgubit.
Kad sam se već dotaknuo zadnje utrke i dvoboja Alonso-Petrov, ioako mi je bilo tak svejedno ko će osvojit naslov, bio sam pomalo razočaran i ljut na Alonsa. Kao što rekoh siguran sam da bi Schumacher sve riskirao u toj situaciji jer jednostavno moraš proć kako god znaš i umiješ, baciš se na glavu pa izletiš izletiš. Ne znam zašto ali Alonso je djelovao potpuno ziheraški izuzev jedne situacije. Na kraju se zbrajaju naslovi a ne pokušaji.
deda je napisao/la:
Pa no to ti i velim zguro bi ga ak nemre drukcije!
Zar ti nemaš neko poštovanje prema tom čovjeku? Ima uvjerljivo najviše naslova osvojenih u povijesti f1, drži gomilu rekorda, a ti tako o njemu?
Primjerice, tvoj Alonso je još daleko od Michaela, tek toliko. Pa pozabavi se time, neka Alonso "izgura" svoj tek 3. naslov, a Schumacheru naslovi više nisu potrebni, barem ih on ima.
Bolje onda da ga ni ne osvoji nego na takav nacin, al osvoit ce ih on jos sigurno!
deda je napisao/la:Slazem se igore falilo je Alonseku malo agresivnosti u toj zadnjoj trci! Al ak se dobro sjecam trebo je jos bar dvojcu prestic osim Petrova!
Vidim provociranje je pocele a sezona još nije baš šteta a argumenata niti na vidiku. Baš te žalim što cemo ti kožu skinut s leđa.
King iCool je napisao/la:Pomirite se s tim da je prošlo njegovo vrijeme. Za skupljat bodove je još o.k ali za borbu za prvaka nije zato je Rosberg tu.
Ja tebe pamtim ko provokatora i vodećeg falsifikatora svega Pusti raju da se veseli i nada, to im niko ne može uzet, al šta je je gazda se nije vratio bzvz, vratio se s namjerom osvajanja naslova
Zadnja izmjena: majstor iz maranella, dana/u 15 vel 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i prošlo je njegovo vrijeme, u smislu da se u poznim vozačkim godinama vratio u novu F1 eru, eru nove tehnike, novih vozača.
U tome i je njegova veličina, nitko to nije napravio prije njega. I pitanje hoće li se itko više odlučiti na ovakav potez. Zamislite samo da se Hakkinen sad vrati, vjerojatno bi bio miljama iza MS-a.
Nitko se sa Schumijem ne može usporediti, jer nemamo niti jednog 42-godišnjaka s 3 godine pauze u F1 osim njega. Jedino ovog MS-a možemo usporedit sa starim MS-om, pritom ovaj današnji gubi u toj usporedbi, naravno.
Toliko je velika njegova ostavština, da svi skupa previše očekujemo od njega. Pri tom mislim na navijače i mrzitelje. Inače se nebi okupljali u ovolikom broju na ovom topicu.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Budimo realmi, Schumacher je prošao Alonsa u Monacu isključivo zbog toga što je Španjolac imao uništene gume, što se vidi po tome kako mu bolid uopće nema gripa pri izlasku iz zavoja. (Da, mogao je proklizati i zbog previše dodanog gasa, ali ja smatram da je sve bila posljedica uništenih guma kod Alonsa). Svejedno
osvrnuo bih se na izjave australskog klokana on se nasao javljat gazdi a on nema ni malo agresivnosti za ovaj sport njega se moze nazvati skupljacem bodova jer on nikad nista ne riskira uvjek sve na siguricu on je najbolji za vožnju u simulatoru jer mu se tamo nista ne moze dogoditi...
Zadnja izmjena: kreja, dana/u 15 vel 2011, 15:20, ukupno mijenjano 3 puta.
kreja je napisao/la:osvrnuo bih se na izjave australskog klokana on se nasao javljat gazdi a on nema ni malo agresivnosti za ovaj sport njega se moze nazvati skupljacem bodova jer on nikad nista ne riskira uvjek sve na siguricu on je najbolji za vožnju u simulatoru jer mu se tamo nista ne moze dogoditi...
Daj nabaci link ako imaš, nisam čitao tu Webberovu izjavu.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
imas u vecernjaku ja to citao u ovom bih vecernjem listu u sportu..
pise da je schumijevo 1 mjesto na testiranju bili samo za njemacku javnost jer su to vozili na supermekanim gumama
a možda se boje mercedesa pa ovakvim provokacijama preispituju da li su stvarno brzi ili su to napravili da malo smire sponzore i navijače kako kaže webber...
ma mislim da će MS i Mećka ove godine pokazat zube . Bolid je sigurno slagan da odgovara MS i siguran sam da će biti bolji od Rosberga (uvjerljivo) sad je samo pitanje koliko će biti konkurentan naspram drugih bolida. Ako Mečka bude prava očekujem borbu za pobjede , a samim time i za naslov. Vidjećemo vrlo brzo.
Već jako, jako dugo razmišljam da li se uključiti na ovaj forum. To se vidi i po datumu kada sam se registrirao. Htio sam najprije nešto pisati Blažičku i ostalim komentatorima, ali sam odustao, radi mira na forumu. Evo sada sam se odlučio javiti ovdje da podržim MS. Ne, neću pisati ništa o njemu, jer bi to trajalo dosta dugo. Uglavnom imao sam ga prilike upoznati, kao i dosta njih pa čak i Alonsa. Nevjerojatno jednostavna osoba sa kojom možeš pričat o čemu hoćeš. Alonso, čista suprotnost. Prgav, zajedljiv, pun sebe. Jako, jako teška osoba. Čak sam se i sa Sennom rukovao dok je bio u JPS Lotusu. Tada jako sličan po karakteru današnjem Alonsu. Prost OK, mada si iz njega morao izvlačit rečenice. i.t.d. Tu ću završit sa usporedbama. Vratimo se MS i to od kada je pristao voziti za Mercedes. Vidim da ima ovdje dosta njih koji ga maltene svrstavaju u trećerazrednog vozača sa svakojakim pridjevima. Nego radi čega se on vrazio F1. Radi love, popularnosti, ili nečeg trećeg. Svi oni koji sad po njemu pljuju, a pogotovo kakti fanovi Ferrarija neka malo drugi put razmisle, jer da nije bilo njega, tko zna gdje bi sada Ferrari bio. Izvukao ih je iz ponora. Zapamtite to. Pokušao je to Prost, ali nije uspjelo. Kada su ga otjerali u penziju (zna se tko), mislili su da je kraj, ali eto, preverili su se. Nego vratimo se mi Mercedesu. Radi čega je on sada tu. Prvo i najvažnije veliko iskustvo i poznavanje do zadnjeg detalja svega na bolidu. Što mislite radi čega u ovoj testnoj fazi ima najviše odrađenih krugova. Da li je to bez razloga. Po tome se vidi da pucaju dosta više. Prošle godine su mislili da će biti Mečka dosta bolja, nasljedivši Brawna, ali.... Ove će godine biti sigurno bolje, ali koliko, to ćemo vidjet uskoro. Znam samo, da ako do Monaca Mercedes neće biti konkurentan, MS odlazi, ali koliko vidim, to se neće dogoditi. Plan je za ovu godinu biti među tri najbolje momčadi, a tek treća mora biti br.1. Ako se to desi ove godine, još bolje. Šteta samo za Kubicu, jer bi bio u vrhu ove godine. Eto, toliko za sada. Bez brige, ove godine Mercedes vas neće razočarat. Previše je love utrošeno, da to ne uspije. MS sigurno u vrhu. Jedino što se još navikavam na srebrno-zelenu boju. Na koncu i krenuo je od srebrne, zar ne.
Zadnja izmjena: Tomcat, dana/u 15 vel 2011, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tomcat je napisao/la:Znam samo, da ako do Monaca Mercedes neće biti konkurentan, MS odlazi, ali koliko vidim, to se neće dogoditi.
Molio bih da pojasniš kvotano. Odakle ti informacija da je MS trebao otići ako auto ne bude konkurentan do Monaca, i po čemu zaključuješ da je Mercedes konkurentan? Tko ti je izvor?
Tomcat je napisao/la:Znam samo, da ako do Monaca Mercedes neće biti konkurentan, MS odlazi, ali koliko vidim, to se neće dogoditi.
Molio bih da pojasniš kvotano. Odakle ti informacija da je MS trebao otići ako auto ne bude konkurentan do Monaca, i po čemu zaključuješ da je Mercedes konkurentan? Tko ti je izvor?
Nisam napisao da MS trebao otići, već da će se povući, ako ne budu rezultata. Tada bi Monaco bila zadnja trka. Izvor je dosta pouzdan, a i pričalo se o njegovom ugovoru sa Mercedesom u kojem stoji tako nešto. Doduše ne piše kada, ali ta klauzla postoji. Za ovo drugo sam malo slušao okolo što pričaju na nekim televizijama, a to se može vidjet i po fotografijama. Definitivno bolja aerodinamika. Jedino što ih navodno muči je hidraulika, zagrijavanje prednjih guma i KERS. Potrošnja goriva je navodno manja za 2-4%, ali to nije provjereno. Dosta toga će se znati u ovih slijedećih mjesec dana. Čak mislim da će biti i iznenađenja.
kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:nema sanse da ce ms otici na pola sezone
Ne bi htio da se ovo što pričam ostvari. Vjeruj, mi da je to 99% sigurno. Vidim da si ljubitelj Ice Mana. Vidiš, radi njega sam pisao Blažičku u vezi prošlogodišljeg komentara kada je rekao "Da bi mu bilo bolje vratiti se u F1, nego da se igra u Rally-u". Sramotna izjava. Da je bar jednom uživo gledao Rally, pa i ovaj naš Europski, to mu ne bi palo na pamet, a pogotovo ako si se provozao bar na jednom brzincu. Ja sam imao čast da me malo provoza Filipović sa Lanciom Deltom HF integrale u ono vrijeme. Neću reći što je bilo za vrijeme te vožnje, ali dobro je, ostao sam živ. Od tada Žumberak izbjegavam na široko.