Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la: Koliko treba vremena?Mislim slično si govorio prošle godine da tek očekuješ sljedeće godine uspjehe,tako da mislim da nema alibija za ovu sezonu,oni jednostavno moraju osvojiti jedan trofej ili primeru ili LP(uostalom kao i Barca,nema alibija trofej se mora osvojiti,a tu ne računam kup)
Koliko vremena?
Siguran sam da bi i Pellegrini osvojio nešto da mu se dala prilika i drugu sezonu. U jednoj sezoni trener ne može napraviti puno sa novom momčadi, pogotovo kad si s Barcelonom u ligi.
Sjeti se Intera, u prvoj sezoni je Mourinho osvojio SAMO kup, a znamo šta je kasnije osvojio.
Tako da tvoja tvrdnja ne stoji, sigurno treba vremena, to je i sam Mourinho rekao prije dolaska u Real.
Rekao je da prvu sezonu "puca" na LP, a iduću ide na sva 3 trofeja. ;)

A da Real i uzme samo kup ove sezone, ja bih bio zadovoljan.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: Koliko treba vremena?Mislim slično si govorio prošle godine da tek očekuješ sljedeće godine uspjehe,tako da mislim da nema alibija za ovu sezonu,oni jednostavno moraju osvojiti jedan trofej ili primeru ili LP(uostalom kao i Barca,nema alibija trofej se mora osvojiti,a tu ne računam kup)
Koliko vremena?
Siguran sam da bi i Pellegrini osvojio nešto da mu se dala prilika i drugu sezonu. U jednoj sezoni trener ne može napraviti puno sa novom momčadi, pogotovo kad si s Barcelonom u ligi.
Sjeti se Intera, u prvoj sezoni je Mourinho osvojio SAMO kup, a znamo šta je kasnije osvojio.
Tako da tvoja tvrdnja ne stoji, sigurno treba vremena, to je i sam Mourinho rekao prije dolaska u Real.
Rekao je da prvu sezonu "puca" na LP, a iduću ide na sva 3 trofeja. ;)

A da Real i uzme samo kup ove sezone, ja bih bio zadovoljan.
Meni to zvuči kao pilanje naopako,ali ako ti tako misliš i ako te to zadovaljava onda ok.

Ali ne slažem se s tim da je ovo nova momčad,trener je novi ali većina igrača je ostala od prošle sezone plus pojačali su se s Ozilom,Di Mariom.Real je previše uložio u pojačanja u zadnje dvije sezone da bi ostao bez ijednog trofeja(kup ne računam ako osvoje,jer kup je smo bonus).A to što je Mourinho rekao da treba vremena,pa to svaki trener kaže otvara sebi prostor.Mourinho ima jaču momčad nego što je lani Pelegrini imao p abi šta god ti rekao ova sezona bila promašaj ako ništa ne osvoji.

Kolega ja se točno sjećem da si lani rekao da tek ove godine od Reala očekuješ naslove(demantiraj me ako sam u krivu ali prillično sam siguran da si to napisao)tako da 2 godine potrošiti na uigravanje bi bio promašaj ;)
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ali ne slažem se s tim da je ovo nova momčad,trener je novi ali većina igrača je ostala od prošle sezone plus pojačali su se s Ozilom,Di Mariom
Di Maria, Ozil, Carvalho, Khedira su 4 iz prvog sastava, dakle skoro pola momčadi. Uz to dodaj još i Kaku koji lani praktički nije ni igrao i ozlijedu Higuaina, Adebayora, Canalesa... poprilično drugačija momčad. ;)
Chuck Norris je napisao/la:Kolega ja se točno sjećem da si lani rekao da tek ove godine od Reala očekuješ naslove(demantiraj me ako sam u krivu ali prillično sam siguran da si to napisao)tako da 2 godine potrošiti na uigravanje bi bio promašaj ;)
Jesam, ali uz uvjet da Pellegrini ostane trener. Svaki trener misli drugačije i ova momčad je sasvim suprotna Pellegrinijevoj.

I reci mi trenera koji je uspio sa novom momčadi uzeti sve trofeje u prvoj sezoni. Malo pretjeruješ. Pa nije ni Mou bog... :roll:
A zaboravljaš da Real igra sa Barcelonom u ligi. Da su igrali bilo gdje drugdje, uzeli bi ligu kao od šale i lani. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ne mislim ja da je Mourinho Bog,dapače ali on ima igrače s kojima mora ići na naslove a ne pričati o vremenu.Sve su to svjetske klase i mislim da njih nije potrebno uigravati godinu dana.Poanta nije bitno ko je trener Mourinho ili Kruno Jurčić on s takvom ekipom mora osvajati naslove(ovo sve vrijedi i za Barcu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Ne mislim ja da je Mourinho Bog,dapače ali on ima igrače s kojima mora ići na naslove a ne pričati o vremenu.Sve su to svjetske klase i mislim da njih nije potrebno uigravati godinu dana.Poanta nije bitno ko je trener Mourinho ili Kruno Jurčić on s takvom ekipom mora osvajati naslove(ovo sve vrijedi i za Barcu
A šta je s Interom ove sezone?
Chelsea?
Bayern?

Te momčadi su lani bile uspješnije od Reala i promijenili su momčad manje nego Real.
Inter je čak ostavio kompletnu momčad (koja je osvojila SVE) na okupu, samo su trenera/e promijenili.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

O tim klubovima bi se dalo raspravljati,i normalno za njih sezona ako bude bez trofeja je promašena.Ali Real kad ne bi ove godine osvojio nijedan trofej to bi bilo već drugu godinu zaredom što bi bio potpuni neuspjeh nakon svih ovih ulaganja i silnog trošenja novca na pojačanja.Ja vjerujem da bi većina Realovih navijača bila razočarana da ove godine osvoje samo kup.Ako bi ti bio zadovoljan kao navijač Reala s tim ok ja poštujem to(ali ne shvaćam)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:O tim klubovima bi se dalo raspravljati,i normalno za njih sezona ako bude bez trofeja je promašena.Ali Real kad ne bi ove godine osvojio nijedan trofej to bi bilo već drugu godinu zaredom što bi bio potpuni neuspjeh nakon svih ovih ulaganja i silnog trošenja novca na pojačanja.Ja vjerujem da bi većina Realovih navijača bila razočarana da ove godine osvoje samo kup.Ako bi ti bio zadovoljan kao navijač Reala s tim ok ja poštujem to(ali ne shvaćam)
Zbog čega bi se dalo raspravljati o tim klubovima, a za Real bi sve bilo promašeno?
Inter je imao momčad koja je sve osvojila, nepromijenjenu, igra u ligi u kojoj mu je najveća konkurencija Milan sa prosjekom igrača starosti 30 godina, Bayern je osvojio isto skoro sve, minimalne promjene u momčadi, imaju najbolje igrače u ligi, a Chelsea je kupio Torresa, potrošili su i više novaca nego Real, a igraju katastrofalno.
U čemu je razlika sad?

Real igra u istoj ligi sa Barcelonom, promijenio je trenera (po tko zna koji put), skoro pola prvog sastava novog, a svejedno drže korak sa Barcelonom, u finalu kupa su i drže se dobro u LP.
Zato ja tebe ne shvaćam... Sam si rekao da bi Kruno Jurčić trebao osvojiti sve sa dobrom momčadi. Pa očito to baš i nije istina jer Leonardu i Benitezu baš i nije blistavo u Interu, Ancellotti se muči, a o Van Gaalu da ne govorim.

A ja ću biti zadovoljan sa 1 trofejom jer je Mourinho na početku sezone zacrtao 1 trofej u ovoj sezoni, a ako Real pobijedi Barcelonu u finalu kupa, onda sam siguran da je to momčad spremna za drugu sezonu jer ako dobiju Barcelonu, onda mogu dobiti bilo koga.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zato što su uložili silne novce zadnje 2 godine i pokupovali sve najbolje na tržištu(eto osnovne razlike između njih Bayerna i ostalih,druga razlika je što bi njima ovo bila druga neuspješna sezona dok to ne bi mogli reći za Inter,Bayern).I onda pod uvjetom da real ni ove godine ne osvoji trofej sljedeće godine kupe nova tri igrača pa ćeš opet reći to je nova momčad pa ne treba od njih očekivati ništa sljedeće sezone.

Ja nisam rekao da Realu ide loše ove sezone niti sam rekao da neće osvojiti naslove,pričamo o ovome pod uvjetom da ne osvoje jer ovaj dijalog smo započeli s tvojom rečenicom kako treba im vremena kako tek dogodine očekuješ nešto od ove momčadi
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Zato što su uložili silne novce zadnje 2 godine i pokupovali sve najbolje na tržištu(eto osnovne razlike između njih Bayerna i ostalih,druga razlika je što bi njima ovo bila druga neuspješna sezona dok to ne bi mogli reći za Inter,Bayern).I onda pod uvjetom da real ni ove godine ne osvoji trofej sljedeće godine kupe nova tri igrača pa ćeš opet reći to je nova momčad pa ne treba od njih očekivati ništa sljedeće sezone.

Ja nisam rekao da Realu ide loše ove sezone niti sam rekao da neće osvojiti naslove,pričamo o ovome pod uvjetom da ne osvoje jer ovaj dijalog smo započeli s tvojom rečenicom kako treba im vremena kako tek dogodine očekuješ nešto od ove momčadi
Pa normalno da im treba vremena, ja čvrsto stojim pri tome da bi Pellegrini osvojio bar 1 trofej da je ostao još godinu i upravo je problem kod Reala te smjene trenera i promjene igrača, to sam napisao još par stranica prije. ;)

Kažem da Real ima dobru momčad i dobrog trenera i za iduću godinu ne treba ništa mijenjati i siguran sam da bi momčad puno bolje djelovala kad bi prošli kompletne pripreme sa Mourinhom. I to kompletna momčad. U tome je stvar.
A ako svake godine uvedeš 3 nova igrača u prvih 11, onda mislim da se trofeji ne mogu osvajati. Pogotovo u Španjolskoj. U nekoj drugoj ligi možda i da.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Schumy.d je napisao/la:
I reci mi trenera koji je uspio sa novom momčadi uzeti sve trofeje u prvoj sezoni.
Pep Guardiola :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Neću komentirati uopće...
:thumbdown:
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

A tu smo... Nisam gledao utakmicu, al baš sam si reko: "da mi je znat kolko su golova dali iz zaleđa?", kad eto ga na... Ja ne znam koja je potreba za ovakvim vidnim poklonima
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja ne znam koja je potreba da im se poništi čisti gol protiv Arsenala za vodstvo 2:0 pa eto.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Slash je napisao/la:Ja ne znam koja je potreba da im se poništi čisti gol protiv Arsenala za vodstvo 2:0 pa eto.
Kao prvo ono nije bio čist gol da se razumijemo ;) A gledajući sada sažetke utakmice od sinoć povlačim ovo za gol iz zaleđa (bio je iz zaleđa ;)), al isto tako nije suđen čisti penal na messiju pa se to onda zglihalo :D
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Smiješno mi je kako se traže greške sudaca u korist Barcelone,dok se šuti o o greškama na njihovu štetu.Kao što je kolega Slash rekao nisam vidio da je iko komentirao poništen gol Barce protiv Arsenala,a da je obratno bilo vjerujem da bi već tu večer u 22.35 imali u ovoj temi clip

A zanimljivo bi bilo izdvojiti ove godine sva CR-ova simuliranja koja su prošla bez kartona,kad bi stavljali te clipove mislim da bi tema bila pretrpana
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A zanimljivo bi bilo izdvojiti ove godine sva CR-ova simuliranja koja su prošla bez kartona,kad bi stavljali te clipove mislim da bi tema bila pretrpana
Ma daj... :roll:
Smiješno

Ti stavi clipove o Ronaldu, a ja ću o situacijama u kojima su suci pogriješili na Realovim utakmicama pa da vidimo čega će biti više. ;)
I onda još Barcelonini fanovi pričaju da se sudi Realu u korist...

Po meni je apsurdno da se ovakva zaleđa od metra ne vide. Da je to bilo knap, ja ne bih riječi rekao. A prekjučer sudac Ronaldu diže zastavicu u jako izglednoj šansi za gol, a ovaj je bio dobar 1,5 m ispred obrane. Zanimljivo...
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: A zanimljivo bi bilo izdvojiti ove godine sva CR-ova simuliranja koja su prošla bez kartona,kad bi stavljali te clipove mislim da bi tema bila pretrpana
Ma daj... :roll:
Smiješno

Ti stavi clipove o Ronaldu, a ja ću o situacijama u kojima su suci pogriješili na Realovim utakmicama pa da vidimo čega će biti više. ;)
I onda još Barcelonini fanovi pričaju da se sudi Realu u korist...

Po meni je apsurdno da se ovakva zaleđa od metra ne vide. Da je to bilo knap, ja ne bih riječi rekao. A prekjučer sudac Ronaldu diže zastavicu u jako izglednoj šansi za gol, a ovaj je bio dobar 1,5 m ispred obrane. Zanimljivo...

Pa takvih zaleđa je vjerovatno bilo još ovaj vikend,pa zašto si samo Barcino stavio.Ja nisam gledao utakmicu ali evo neko je spomenuo čist penal na Messiu pa čudi me kako to nisi stavio.Šta hoćeš reći da se protežira Barca a kao Real se krade,ma daj.Zanimljivo je da utakmica tek završila i ti kao jedva čekaš da nešto pronađeš.Mislim da bi uzroke ovih -5 trebao tražiti negdje drugdje kao i onih -5 na Camp Nou ;)
.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Pa takvih zaleđa je vjerovatno bilo još ovaj vikend,pa zašto si samo Barcino stavio.Ja nisam gledao utakmicu ali evo neko je spomenuo čist penal na Messiu pa čudi me kako to nisi stavio.Šta hoćeš reći da se protežira Barca a kao Real se krade,ma daj.Zanimljivo je da utakmica tek završila i ti kao jedva čekaš da nešto pronađeš.Mislim da bi uzroke ovih -5 trebao tražiti negdje drugdje kao i onih -5 na Camp Nou ;)
.
Ne znam baš da je bilo, ali 1 m je očito ko dan i onda se to ne sudi. :|
Ne tražim ja uzroke od -5, samo tražim pošteno suđenje, a ako se Realu sudi jednim kriterijem, a Barceloni drugim, onda NEĆU biti zadovoljan.
Ništa drugo ne tražim.

A najbolje mi je da se Barcini fanovi bune da se sudi Realu u korist. To mi pak nikako ne ide u glavu pa eto, valjda sam zato stavio ovaj propust. A nije prvi put.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Ne znam baš da je bilo, ali 1 m je očito ko dan i onda se to ne sudi. :|
Ne tražim ja uzroke od -5, samo tražim pošteno suđenje, a ako se Realu sudi jednim kriterijem, a Barceloni drugim, onda NEĆU biti zadovoljan.
Ništa drugo ne tražim.
A najbolje mi je da se Barcini fanovi bune da se sudi Realu u korist. To mi pak nikako ne ide u glavu pa eto, valjda sam zato stavio ovaj propust. A nije prvi put.
...to protiv Reala traži i ostatak lige...ovo ti je ipak pucanj u prazno...oba kluba su nažalost puni "protekcija" - moj dojam je da je Real ipak malo više...a čini mi se da si ti "pao pod utjecaj" velikog Moua koji se bavi pritiscima na suđenje (isto je radio i u Interu -"cijela Italija je protiv nas")...ponovitit ću: oba kluba su puna grijeha i ovo slići na onu "rugala se sova sjenici"...kada bismo dublje ušli tj proanalizirali gotovo svako osvojeno prvenstvo od strane Reala i Barce vjerojatno bi sve bilo prepuno mrlja i čudnih sudačkih odluka...nažalost...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Okrenimo se večerašnjoj utakmici. Nadam se da CR7, Benzema, Ozil, Di Maria i društvo imaju znanja i moću dobiti Lovrena i društvo. Obje ekipe imaju dobre nizove u ligama s pobjedama, s tim da Lyon dosta uvjerljivo izgleda i puni su samopouzdanja. Ni kod Reala nije ništa lošija situacija. Mislim da nas očekuje jedna dobra utakmica, nadam se i poneka lopta u lyonovoj mreži :D HALA MADRID!!!
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Ja cu samo spomenuti duele Barcelone i Chelsea u LP ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ferrari-BiH je napisao/la:Ja cu samo spomenuti duele Barcelone i Chelsea u LP ;)
Od one zadnje njihove utakmice u polufinalu ne podnosim barcelonu. Barcelona je teškom pljačkom došla do finala, a na kraju i do europskog naslova... 4 nesuđena penala minimalno, da ne govorim dalje ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...vidim ja da je kod navijača Reala nastupila kolektivna amnezija :) ...stvarno mi nije jasno kako vidite grijehe svojih rivala ali ne vidite jednake i gore svoje...i navijači Barce i Reala bi se trebali pokriti ušima i nikad više o nepravdama u nogometu ne progovoriti...lijepo je inspektor Torrente govorio...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon Army je napisao/la: ...to protiv Reala traži i ostatak lige...ovo ti je ipak pucanj u prazno...oba kluba su nažalost puni "protekcija" - moj dojam je da je Real ipak malo više...a čini mi se da si ti "pao pod utjecaj" velikog Moua koji se bavi pritiscima na suđenje (isto je radio i u Interu -"cijela Italija je protiv nas")...ponovitit ću: oba kluba su puna grijeha i ovo slići na onu "rugala se sova sjenici"...kada bismo dublje ušli tj proanalizirali gotovo svako osvojeno prvenstvo od strane Reala i Barce vjerojatno bi sve bilo prepuno mrlja i čudnih sudačkih odluka...nažalost...
Ne znam na koje to točno utakmice misliš kad kažeš da je Real malo više.
Ja gledam svaku utakmicu Reala (većinom) i ove sezone je Real imao puno više sudačkih pogrešaka nego poklona. A neke su stvarno bile i uvjerljive (npr. Inzaghijev gol u LP, suđenje protiv Seville doma...)

EDIT:
Ja se danas nadam da Real neće primiti gol. Mislim da je to primarni cilj večeras, a ako ga prime, onda moraju pobijediti.
Lyon je dobar, u dobroj su formi, ali ipak mislim da je kvaliteta na Realovoj strani i da bi trebali večeras uzeti dobar rezultat u Lyonu. Samo neka ne bude glupih pogrešaka.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Ne znam na koje to točno utakmice misliš kad kažeš da je Real malo više.
Ja gledam svaku utakmicu Reala (većinom) i ove sezone je Real imao puno više sudačkih pogrešaka nego poklona. A neke su stvarno bile i uvjerljive (npr. Inzaghijev gol u LP, suđenje protiv Seville doma...)
...moj dojam...ja ne gledam zadnju sezonu-dvije...poanta je da su oba kluba poprilično zaštićena i protežirana te se navijači niti jedne od te dvije momčadi "ne smiju žaliti" kada napokon nešto nije baš išlo na stranu njih...moj "pogled sa strane" je da je to licemjerno (nemam namjeru vrijeđati)...
Odgovori