Još jedna stvar: zašto smo samo ja, wolfman i f1nac stavili u listić tekmu barca-rubin, a ostali nisu.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Kolega, ja ne igram kladionicu od početka.K1M1 je napisao/la:Kolege schumy.d i luka_kimi nisu postail prognoze. Jel ja to njušim neki bojkot ili što?![]()
To sam ja namjerno izbacio i prvi postao da vidim hoce li netko nasjestK1M1 je napisao/la:Kolege schumy.d i luka_kimi nisu postail prognoze. Jel ja to njušim neki bojkot ili što?![]()
Još jedna stvar: zašto smo samo ja, wolfman i f1nac stavili u listić tekmu barca-rubin, a ostali nisu.i tako propustili zaradit 2 laganini boda.
lol vidi stvarno, ja tek sad skužio.Schumy.d je napisao/la: Kolega, ja ne igram kladionicu od početka.![]()
haha dobta taktika, samo si mogao neku težu utakmicu izostavit, ovo su bila 2 99% sigurna boda tako da si uz ostale zeznuo i sam sebe.Bibi je napisao/la:To sam ja namjerno izbacio i prvi postao da vidim hoce li netko nasjest![]()
Drago mi je sto si primjetio
Ma potpuno sam zaboravio na ovo.Scuderia je napisao/la:Vjerovatno luka nije stigao, razlog, ne znam.
Bibi je napisao/la:Evo za Scuda jedna slucajno ju naso![]()
[ http://img858.imageshack.us/img858/8637/bayern1.gif ]
Svaka častToon Army je napisao/la:današnje razmišljanje okorjelog kladioničara - ako imate 100 kn viška i nije vam ih žao izgubiti:
bayern-inter - 2 (4,10)
man.u-mars - 1 (1,50)
legia w - ruch.chor - 1 (1,60)
ukupni koef. 9,84 dobitak=937,16
koef 4,10 je šteta propustiti a inter nije ništa slabiji od bayerna
sir Alex je institucija koja bi danas trebala bez problema proći dalje
legia je tu kako bi vam srušila listić ali ja im vjerujem - poljski kup četvrtfinale uzvratna utakmica prva je završila 1:1.
p.s. - ne odgovaram za eventualnu "štetu"
...ma nešto me u zadnje vrijeme pere dobra sreća u tim sranjima...pa odlučih podijeliti...jedino mi žao jer je tokom dana koef. na Inter još porasao na 4,50...pozivam i ostale ako "dobiju kakav osjećaj" da to podijele...Chuck Norris je napisao/la:Svaka častToon Army je napisao/la:današnje razmišljanje okorjelog kladioničara - ako imate 100 kn viška i nije vam ih žao izgubiti:
bayern-inter - 2 (4,10)
man.u-mars - 1 (1,50)
legia w - ruch.chor - 1 (1,60)
ukupni koef. 9,84 dobitak=937,16
koef 4,10 je šteta propustiti a inter nije ništa slabiji od bayerna
sir Alex je institucija koja bi danas trebala bez problema proći dalje
legia je tu kako bi vam srušila listić ali ja im vjerujem - poljski kup četvrtfinale uzvratna utakmica prva je završila 1:1.
p.s. - ne odgovaram za eventualnu "štetu"
...jesi se i ti rano sjetio...Scuderia je napisao/la:Ajde neka netko bude dobar, pa neka sastavi jedan dobar ( po mogucnosti) dobitni listic za nadolazeci vikend.