Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
KOD MENE NI JEDNE LOKALNE..
prokleta graba !!!
prokleta graba !!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
radi ovo za bbc. puno hvala. jel sigrno da bbc one prenosi f1? ja sam gledao prošlu sezonu preko neta na nekom bbc-u al ne znam kojem.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nisi jedini.Dodi_napalm je napisao/la:KOD MENE NI JEDNE LOKALNE..
prokleta graba !!!

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
pa samo želim naglasiti da to radite na svoju odgovornost zato što ne želim ispasti kriv...Friga je napisao/la: Meni vidiš radi .. još samo da počne sezona, pa da vidimo ima li prijenosa .... (čak se mogu gledat svi BBCovci ..
) ..
)Centurion je napisao/la: Pojasni malo ovo "boja" u svom postu. Na što se točno misli ..!! Ne tražim odgovornost samo u čemu "če bit" problem ako če i bit ..?
- kevin
- Navijam za: Hamilton
Danas NAJBOLJA vijest koju sam čuo,odlično držim fige da uspijemkrajaci je napisao/la:Evo nam novosti

kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
-
- Navijam za: Michael Schumachera
Malo da pojasnim za one koji se ne sječaju vezano za prijenose F1 na BBC-u.
Znači utrku prenosi BBCONE (+emisija prije i poslije).
Međutim na ovoj stranici:
- http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... efault.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
budu live svi treninzi i kvalifikacije (i na BBCONE kvale)
U kratkim crtama treninzi na gornjoj stranici i utrke naravno a kvale i utrka na BBCONE.
Znači utrku prenosi BBCONE (+emisija prije i poslije).
Međutim na ovoj stranici:
- http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... efault.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
budu live svi treninzi i kvalifikacije (i na BBCONE kvale)
U kratkim crtama treninzi na gornjoj stranici i utrke naravno a kvale i utrka na BBCONE.
-
- Navijam za: ferrari
znam da je,al sam samo htio da sve bude na jednome mijestu...
-
- Navijam za: Mika Hakkinen
eh šta bi ti htio...dobro je da uopće možemo gledat bbc. pratim ga godinu dana i ima definitivni najbolji prijenos. ovaj mali programčič stavlja vam britansku IP adresu tako da bez problema možete gledati. toplo preporučam
-
- Navijam za: Michael Schumachera
Ja nemam baš dobra iskustva kad je utrka, jer vjerojatno zbog puno konekcija često dolazi do prekida. Kakva su vaša iskustva?
-
http://www.vecernji.hr/sport/formula1/p ... nak-256368" onclick="window.open(this.href);return false;
evo možda bude nešto a da se nemora platit
evo možda bude nešto a da se nemora platit
-
- Navijam za: Nikoga
Jel netko zna koje su to tocno lokalne postaje?
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Piše ti iznad..Z1, Jadran TV, NeT i slične... ne znam ni sam kolko ih ima.. Kanal Ri, TV Dalmacija, TV Istra, TV Nova, Osječka tv, vinkovačka, slavonska, GTV Zadar, VOX TVBarufa je napisao/la:Jel netko zna koje su to tocno lokalne postaje?
Michael is faster than you!!
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Navedene su samo Z1, Jadran TV i NeT. Pretpostavljam da bi se na popisu mogle nalaziti i TV postaje poput "Kanal Ri" i slične kako bi pokrivenost Hrvatske bila što veća. Nema smisla da na području jedne županije postoje dvije-tri ili više TV postaje koje prenose isti sadržaj u isto vrijemeBarufa je napisao/la:Jel netko zna koje su to tocno lokalne postaje?

$@Ł€: Tražite prije postanja 

-
ako bede pokriće sigurno cijelu Hrvatsku jer će samim tim biti sponzorima zanimljiviji.
-
- Navijam za: Nikoga
Ja navijam da se ovo ispuni.
Jer cu ipak moci gledati onda F1 na Tv-u,samo naprijed nek se ovo ispuni. 

- Dero
- Profesionalni vozač
Baš me zanima tko će to komentirati na ovim lokalcima, buduci da ovi nemaju sportskih komentatora a nekako sumnjam da bi hrt dao Blažu da to vodi. Mislim da nam se Novak-Jergović combo smiješi 

-
Ako se nađu na 400 000 € za prva prijenosa to je cca 22 000 € po utrci i siguran sam da je to prihvatljiva cijena i da se to može izvući kroz marketing i dobro zaraditi.
-
pa nije to neka lova...kaj ovaj hrt brije??? al bitno da se ima za turske sapunice...peki je napisao/la:Ako se nađu na 400 000 € za prva prijenosa to je cca 22 000 € po utrci i siguran sam da je to prihvatljiva cijena i da se to može izvući kroz marketing i dobro zaraditi.
-
- Navijam za: alonsa
a kaj ces napravit kad se za vrijeme utrke pola kugle zemaljske spoji na stranicu pa kad buš mogo gledat punih 7 sekundi bez štekanjaFriga je napisao/la:Meni vidiš radi .. još samo da počne sezona, pa da vidimo ima li prijenosa ..alogoc je napisao/la:jesam i opet ne radiCenturion je napisao/la:Evo ovako, ovu sam foru pokupio sa interneta..... (čak se mogu gledat svi BBCovci ..
) ..
Centurion je napisao/la: Pojasni malo ovo "boja" u svom postu. Na što se točno misli ..!! Ne tražim odgovornost samo u čemu "če bit" problem ako če i bit ..?Nije loše, nije loše .. hihihihihi ..mkrajaci je napisao/la:Evo nam novosti
-
pa to je ako uzmemo najmanju hrt tarifu za termin od 12 do 18 sati koja iznosi 300 kn po sekundi 9 minuta po utrci.Znači 9 minuta za trninge kfalifikacije i utrku i pokrili su prava . Svaka dodatna minuta koju prodaju donosi 450 000 kn po sezoni. Napominjem da je ovo izračun na bazi najiže cijene HRT za termin od 12 do 18 sati. Siguran sam da ko uđe u ovu priču sa f1 će debelo zaraditi. Isto tako sam siguran da je HRT ovo radio sa plusom samo su u pitanju neke druge igre tipa daj Bernie podebljaj cijenu za još 200 000 € pa ja dođem po razliku , a takve stvari se na HTV-u uvelike rade sa rznim domačim produkcijama koje proizvode program za debile i služe samo za izvlačenje love sa javne televizije. Zato ko Je.... bandu lopovsku i onako ovi koji su sada tamo lete zajedno sa Jacom najkasnije do nove godine.
-
- Navijam za: Jenson Button
navijam za ovo svim srcem...nadam se da ce i uspijeti
- ice_man
- Početnik
Kako nemate? Ja ne živim u RH a mogu ulovit dvijeSchumy.d je napisao/la:Nisi jedini.Dodi_napalm je napisao/la:KOD MENE NI JEDNE LOKALNE..
prokleta graba !!!

Ovo će biti odlično ako se ostvari a to i je pravi način da se privuku gledatelji.

- Cuky
- Moderator
eh napokon dobra vijest vezana za prijenose...al za mene opet banana...jer jedino što ja hvatam je HTV1, HTV2, HTV3, HTV4, Nova, Doma, RTL1 i RTL2. S time da dok se nije prešlo na digitalni signal nisam ni novu hvatao...još ću malo vidjet dal će se kakvim rotacijama antene, seljenjem iste na drugu poziciju i sl nešto promijenit, al nisam optimist.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Schumy.d
- Legenda
Goran Dijaković bi trebao bit glavni komentator.Dero je napisao/la:Baš me zanima tko će to komentirati na ovim lokalcima, buduci da ovi nemaju sportskih komentatora a nekako sumnjam da bi hrt dao Blažu da to vodi. Mislim da nam se Novak-Jergović combo smiješi

Ako je tako, onda mi se čak i više isplati RTL gledati.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
oprosti kolega schumy.d što fali komentatoru kalibra dijaković.
osobno ja ne volim onog jaukmana blažićka i onog kacigumana novaka ali mi je dijaković zbog svog agresivnog i pomalo represivnog komentiranja i stava bolji komentator nego ova prva dvojica.
osobno ja ne volim onog jaukmana blažićka i onog kacigumana novaka ali mi je dijaković zbog svog agresivnog i pomalo represivnog komentiranja i stava bolji komentator nego ova prva dvojica.