Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la goran007 »

Chuck Norris je napisao/la:A ti su uvjeren da je to istina?

Ono što u Bernievoj knjizi piše zanima me isto koliko u knjizi Davida Beckhama ili Nives Celzijus
Sve za što bolju prodaju
mozda covjek na kraju kaze da je bio prisiljen dati tu izjavu jer su ga prostitutke na to prisilile dok su ga obucenog u nacisticku odoru bicevale po guzici....
zbilja ne znam ko jos moze vjerovati tom starcu...jos ok da ima onih koji mu vjeruju,al to uzimati za argument je zbilja smijesno...
na kraju ovi s f1Racinga napisu za Alonsa-ko ga ne bi znao....
uh,oni ga zbilja znaju iz prve ruke...zbilja jadno i neobjektivno!
a kak je i s cim pocelo u Madarskoj se zna...i to nije informacija koju je objavio kao neki trac(ko ovu)...al nije to tema sada...cak ni ne osudujem nikog,al ni hamilton,ni Michael ni niko drugi top vozac nije nista manji ni veci egoist od Alonsa
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Nadam se samo da te informacije ne prenosite s onog zutila zvanog F1Racing-hr.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 41944.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jok.. ima na nekoliko "dobrih" stranica, samo je izvor te informacije (Bernijeva knjiga) žutilo žešće..
čekam demant..
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
senior.r
Navijam za: Alonso. Ferrari

Post Postao/la senior.r »

malo čudno što se to baš sada događa. Mustra je Berni, treba privuć malo pažnje, nije mu baš dobro krenulo: rastava, otkaz Bahrein, mogući otkaz Australia prije kraja ugovora
anach75
Navijam za: alo

Post Postao/la anach75 »

može on bit i egoist i kreten i sebičan i šta ja zanm kakav al bar svi znamo kakav je
i iskreno će čovik reć šta misli i kakav je
a ne ko ove pusi musi uliziguze sve divno krasno smajlovi na sve strane pršte
a onda iza zavjese... :roll:
alogoc
Navijam za: alonsa

Post Postao/la alogoc »

http://www.onestopstrategy.com/dailyf1n ... ports.html" onclick="window.open(this.href);return false;
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

ivan599 je napisao/la:ako je i 1% ovoga što piše u knjizo tocan onda je moja konstatacija koju govorim vec godinama da je Alonsko totalni kreten i seljacina na kvadrat napokon došla na plodno tlo.
posto je iz tvojih postova,a posebno ovog zadnjeg(kojeg sam citirao) vidljivo da se radi o ozbiljnom insajderu i poznavaocu svih prilika i dogadaja u F1,mislim da je pomalo steta da venes i trunes tu na ovom forumu. :(
ti si osoba koja je u dusu procitala Fernanda samo mi nikak da otvorimo oci...ali dobro...
mozda je greska u meni kaj prije svega gledam kakav je Fernando na stazi,a ne u Maxovoj knjizi...mozda je greska u onim ljudim koji bi htjeli da svi najbolji stanuju u F1 dok se ti vjerojatno zalazes za psihotest prije stupanja u F1 pa svi kojima test pokaze da su egoisti i da nisu spremni za timski rad ili su na bilo koji nacin imalo konfliktne osobe,da se odmah uklone u startu...bojim se samo ko bi od top vozaca ostao...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Upravo ta doza egoizma razlikuje brze vozače od svjetskih prvaka (ili bolje - višestrukih svjetskih prvaka). Imaju je ili - imali su je - svi najveći, i baš zbog toga im se na kraju i divimo!
R
Samo neka se trkaju.
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Evo jedna izjava za one koji su se naljutili na proslogodisnju Alonsovu izjavu da je F10 najbolji bolid koji je vozio...
R24 i R26 su bili najbolji za vožnju

Novinari su ga pitali i o bolidima koje je do sada vozio od 2011. Renaultov R29 iz 2009. bio je, kaže, najgori, ali "svejedno sam uspio doći do pobjedničkog postolja u Singapuru." Najviše je uživao voziti Renaulte iz 2004. i 2005. "Tada je bio rat između Bridgestonea i Michelina koji nas je ubrzao nekoliko sekundi, a bolidi su već tada imali oko 900 konja."

"Čak i uz inferiornu aerodinamiku koju smo imali prije šest godina, u Valenciji smo vozili krugove od 1:08 u usporedbi s današnjima od 1:14. Šest sekundi razlike! Bolide iz tih dana je jako teško pobijediti."
Cijeli clanak je na F1Racingu, izvor je španjolska Marca koja ga je intervjuirala za njegovih 10 godina u F1...
Cestitke Nando \:D/... Ostani barem jos toliko :driver:
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Znaci prvo je F10 najbolji, onda nije F10 nego R24 i R26.
alogoc

Post Postao/la alogoc »

7Times je napisao/la:Znaci prvo je F10 najbolji, onda nije F10 nego R24 i R26.
pametan si ko michael schumacher
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

alogoc je napisao/la:
Alonsova izjava da je F10 najbolji bolid se meni kao navijaču Ferrarija nije dopadala. ;)
Ali sam siguran da je Alonso vozio Ferrari 2004 da bi izjavio da je F2004 :klanjanje: najbolji bolid koji je ikad vozio i to mu niko ne bi mogao osporiti. :biggrin:
alogoc

Post Postao/la alogoc »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
alogoc je napisao/la:
Alonsova izjava da je F10 najbolji bolid se meni kao navijaču Ferrarija nije dopadala. ;)
Ali sam siguran da je Alonso vozio Ferrari 2004 da bi izjavio da je F2004 :klanjanje: najbolji bolid koji je ikad vozio i to mu niko ne bi mogao osporiti. :biggrin:
http://www.youtube.com/watch?v=AkjTUS7wFs8" onclick="window.open(this.href);return false; [-X [-X [-X
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

alogoc je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=AkjTUS7wFs8" onclick="window.open(this.href);return false; [-X [-X [-X
F2004 i R25 se ne mogu porediti, F2004 je jedan od najboljih bolida u povjesti F1 a Alonsu i R25 je dosta pmogla i kvarljivost mp4-20 bolje rečeno Mercedesovog motora. ;)
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Bravo =D>... Ne znam samo na cemu temeljis ovu svoju izjavu da je jedan od najboljih?
Na tome sto je F2004 bio ispred konkurencije i nitko mu nije mogao parirati,
a r25 je imao konkurenciju (koja btw nije bila ni u F2004 ni u onome Ferrariju 2005. godine)...
Saznat ces koji je bolji samo ako ih direktno usporedis... Mislim da je Ferrari u 2005. godinu i krenuo s F2004 pa tek kasnije predstavio novi bolid... Ali to i nije toliko bitno... Niti ti niti ja nismo kompetentni za izjavljivanje ovakvih stvari...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

aj bar je iskren, ovaj put se ne ulizuje ferrarijevim navijačima,napreduje :D
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ne vjerujem baš da je minardi iz 2001. bolji od renaulta iz 2009. al ajd... :?
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Vjerujem da Minardi nije ni racunao u konkurenciju... Ne branim ga za izjavu ali... Ja ga isto ne bih niti uzimao u konkurenciju "ozbiljnih" bolida za bilo kakvu usporedbu...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

vidc je napisao/la:aj bar je iskren, ovaj put se ne ulizuje ferrarijevim navijačima,napreduje :D
Ko zna koji je lakše vozit
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Rasprava vam je nepotrebna. Što je Alonso rekao:
"Najviše je uživao voziti Renaulte iz 2004. i 2005. "Tada je bio rat između Bridgestonea i Michelina koji nas je ubrzao nekoliko sekundi, a bolidi su već tada imali oko 900 konja. U Valenciji smo vozili krugove od 1:08 u usporedbi s današnjima od 1:14. Šest sekundi razlike! Bolide iz tih dana je jako teško pobijediti."
Normalno da se ne može uspoređivat sadašnje bolide sa onim iz 2004, 2005 od 900 konja.
Pa pogledajte samo taj video gdje Alonso pretječe Schua,.... pa ti bolidi lete.
Možda je F10 bio uglađen, lakši za voziti, mirniji na kočenju itd......ali 900 konja je 900 konja. :D
I normalno da mu je užitak tim bio veći, i naravno osjećaj da si bolji od Ferrarija i Schua je velika stvar za mladog vozača.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

tomidix je napisao/la:Bravo =D>... Ne znam samo na cemu temeljis ovu svoju izjavu da je jedan od najboljih?
Na tome sto je F2004 bio ispred konkurencije i nitko mu nije mogao parirati,
a r25 je imao konkurenciju (koja btw nije bila ni u F2004 ni u onome Ferrariju 2005. godine)...
Saznat ces koji je bolji samo ako ih direktno usporedis... Mislim da je Ferrari u 2005. godinu i krenuo s F2004 pa tek kasnije predstavio novi bolid... Ali to i nije toliko bitno... Niti ti niti ja nismo kompetentni za izjavljivanje ovakvih stvari...
Pogledaj malo statistiku pa ćeš vidjeti da je F2004 jedan od najboljih bolida a ako si gledao F1 2004 onda je taj utisak o dominaciji F2004 još potpuniji.
Ako imaš kompleks od Ferrari-ja to je tvoj problem. ;)
Meni je Ferrari uvjek na prvom mjestu ali stvarnost je surova, ja ne mogu reći da je Ferrari imao najbolji bolid 2010 ili 2009 kad nije. ;)
A zašto se F2004 i R-24 ne mogu porediti, odgovor je jednostavan,
-F2004: pobjeda-15, pol-12, najbr. krug-14, 1-2 u utrci-8
-R24: pobjeda 1, pol-3, najbr. krug-0, 1-2 u utrci-0
ako ti i dalje vjeruješ da je R-24 bolji od F2004 to je tvoje pravo ali realnost je da je F2004 bolji bolid i to će svako reći ko i malo stvari sagledava realno bez obzira na navijačku opredeljenost. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bernardinac je napisao/la:Rasprava vam je nepotrebna. Što je Alonso rekao...
Meni je fascinantno kako se svaka njegova izjava vaga i komentira i izvlače se neke rečenice iz citata,kao da neki ljudi samo čekaju povod.Ne vidim da je takav slučaj s drugim vozačima.
...put u raj nije posut ružama...
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Chuck Norris je napisao/la:
Meni je fascinantno kako se svaka njegova izjava vaga i komentira i izvlače se neke rečenice iz citata,kao da neki ljudi samo čekaju povod.Ne vidim da je takav slučaj s drugim vozačima.
to je normalna kod najboljih vozača
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B0WFd1K9 ... re=related[/youtube]

Veliki respekt izmedu njega i Schumija =D>
PS : zas ga schumi tuce :D
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Pogledaj malo statistiku pa ćeš vidjeti da je F2004 jedan od najboljih bolida a ako si gledao F1 2004 onda je taj utisak o dominaciji F2004 još potpuniji.
Ako imaš kompleks od Ferrari-ja to je tvoj problem. ;)
Meni je Ferrari uvjek na prvom mjestu ali stvarnost je surova, ja ne mogu reći da je Ferrari imao najbolji bolid 2010 ili 2009 kad nije. ;)
A zašto se F2004 i R-24 ne mogu porediti, odgovor je jednostavan,
-F2004: pobjeda-15, pol-12, najbr. krug-14, 1-2 u utrci-8
-R24: pobjeda 1, pol-3, najbr. krug-0, 1-2 u utrci-0
ako ti i dalje vjeruješ da je R-24 bolji od F2004 to je tvoje pravo ali realnost je da je F2004 bolji bolid i to će svako reći ko i malo stvari sagledava realno bez obzira na navijačku opredeljenost. ;)
Mijenjas objekte promatranja... U postu na koji sam dao osvrt si usporedivao R25 i F2004 a sad pricas o R24... Daj se dogovori... Od ferrarija nemam razloga imati kompleks, navijam za Alonsa pa onda jednim dijelom i za njih... Ova usporedba o R24 i F2004 ti stoji jer su se direktno borili na stazi, ali navesti da je F2004 bolji od R25 zato sto je ovaj 2004. potukao konkurenciju a R25 je imao kvarljivog konkurenta... je suludo... Dakle, vjerujem da je F2004 bolji od R24 ali ne vjerujem da je isti bolji i od R25... Takoder vjerujem da bi Alonso prije izjavio da su mu najbolji bolidi R25 i R26, a ne R24...
Odgovori