Odošte vi predaleko
Tema je Alonso a ne najbolji bolidi.
Koliko god bilo priče o njegovom karakteru, moralu, aferama itd, ja još nisam čuo da ga njegov neki bivši momčadski kolega blati ili da priča okolo da je Alonso kao čovjek i kolega šupak.
Ovo što je objavljeno u knjizi je vjerojatno žutilo i uvijek će ostati upitna istinitost tih navoda.
Ispravite me ako griješim, ali ni od Hamiltona nisam čuo da je Alonso gad? Možda sam zaboravio al ja se ne sjećam da su ikad pale teške riječi između njih dvojice. Nisu se volili to je istina ali nije bilo nekih teških izjava i riječi koje bi pamtili.
Sa svima je imao strogo poslovan odnos i tu nema ljubavi, to je i sam rekao. Nema emocija u nečemu gdje se svi bore da budu najbolji.
Nelson sigurno ne laže kad kaže da je Alonso uvijek bio korektan i da mu je pomogao kad bi mu se obratio.
Emocije su kod njega off dok radi i vozi.
Privatno je vjerojatno drugačiji. Kubica je njegov jedini prijatelj sa kojim intezivnije druži i sa kojim komunicira više od bilo koga drugog u F1.
Kubica mi izgleda kao pravi "dobrica" i pomalo mi je nelogično da mu je Alonso "ološ i gad" dobar prijatelj.
Alonso sigurno nije svetac, ali nije ni pola od tog loš kolko kruže glasine.