Samo polako, najprije Lyon.majstor iz maranella je napisao/la: Navijam da se to dogodi

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Samo polako, najprije Lyon.majstor iz maranella je napisao/la: Navijam da se to dogodi
Isto kao i velicanje TottenhamaF1NAC je napisao/la:da se razumijemo ja nisam realovac al ovi komentatori su fakat dosadni s velicanjem barce .. unisti mi volju za gledat nogomet
Prvo neka se izbore za LP iduće sezone, a tek tada možemo pričati o pobjedama nad Realom ili Barcom.Dani je napisao/la:Najbolje bi bilo kada bi Liverpool došao i isprašio jedne i druge, pa da vas riješimo briga .
Ja mislio na ovog iz Barce.Scuderia je napisao/la:Bayern se "zanima" za Pedra.
KLIK
Da, večeras je zabio 2 gola i igra izvrsno. Napokon je proradio u Realu i nadam se da će biti pravi napadač kao u doba dok je bio u Lyonu. Danas definitivno igrač utakmice, a 2. gol je majstorija.kreja je napisao/la:real madrid - hercules 2-0
benzema se dbro raspucao u zadnjih par kola...
Ček ček... Jel Ronaldo nije ozlijeđen?Schumy.d je napisao/la:Inače, valja spomenuti da je Mourinho odmarao Carvalha, Pepea, Ronalda, a kasnije i Di Mariu i Xabi Alonsa.
Ozlijedio je ložu ali se dobro oporavlja i bude nastupio protiv lyonamajstor iz maranella je napisao/la:Ček ček... Jel Ronaldo nije ozlijeđen?Schumy.d je napisao/la:Inače, valja spomenuti da je Mourinho odmarao Carvalha, Pepea, Ronalda, a kasnije i Di Mariu i Xabi Alonsa.
Oporavio se, bio je spreman i za sinoćnju utakmicu, ali ga je Mourinho izostavio s popisa jer nije htio još ništa riskirati. Da započne tekmu protiv Lyon šanse su nekih 90%majstor iz maranella je napisao/la: Ček ček... Jel Ronaldo nije ozlijeđen?
Ma bolji je od Krafta sigurno, ali ima i on previše kikseva ovakvih. Gledao sam Krafta (sad ne znam točno u kojoj tekmi, mislim protiv Nurnberga (!?)) i od 3 gola, on je 2 skrivio. Protiv Intera je branio odlično, ali mislim da je Neuer bolji od njega.Scuderia je napisao/la:Ja se nadam da nece doci, bio sam za njegovo dovodjenje, no kada je na gol stao Kraft, promijenio sam misljenje.
Medjutim, citam po razno-raznim portalima, rodjeni Schalke-ovac bi vec ovog ljeta mogao doci u Munchen.
Vjerovatno mislis na Hannover 96, gledao sam utakmicu, i opet sam gledao na youtube-u, kriv je samo za onaj zadnji gol.Schumy.d je napisao/la: Ma bolji je od Krafta sigurno, ali ima i on previše kikseva ovakvih. Gledao sam Krafta (sad ne znam točno u kojoj tekmi, mislim protiv Nurnberga (!?)) i od 3 gola, on je 2 skrivio. Protiv Intera je branio odlično, ali mislim da je Neuer bolji od njega.
Samo da se malo bolje skoncentrira jer mu ovakvi kiksevi ne idu u korist ako želi jednog dana biti najbolji.
Upravo to, tad sam i ja odustao od naslova...majstor iz maranella je napisao/la:e što nije realu nešto barem ušlo protiv deportiva, sad bi bilo -3
Ajde da napokon jedan Realovac barem malo prizna.Iako nije bilo malo odluka na štetu Barce:čist poništen gol,svirano nepostojeće zsleđe Alvesu,penal na Krkiću,Iniesta srušen na rubu šesnaestercakreja je napisao/la:svaka cast sevilli na hrabro odigranoj utakmici,sto se igre tice bila je izjednacena i jedni i drugi su imali prilika mozda malo sudacke nepravde za barcelonu kod nepriznatog pogotka ali i njima se to mora dogoditi,sevilla je imala puno srece u sudackoj nadoknadi kad su domaci loptu izbili sa crte...
sve u svemu dobra utakmica
Jbg, ne gledam više njihove utakmice... Da sam gledao, možda je i bilo nepravde, ne znam.Chuck Norris je napisao/la: Ajde da napokon jedan Realovac barem malo prizna.Iako nije bilo malo odluka na štetu Barce:čist poništen gol,svirano nepostojeće zsleđe Alvesu,penal na Krkiću,Iniesta srušen na rubu šesnaesterca
ALi sve u svemu odlična utakmica
Misliš kao lani protiv Interalux007 je napisao/la:dosta im je sto im u LP suci pomazu vec 2-3 godine za redom i to naocigled...
A kad smo već kod toga, onda bi se i ti mogao sjetiti crvenog kartona Motti.Chuck Norris je napisao/la: Uvijek ćeš se pozivati na utakmicu protiv Chelsea a i kad već kad smo kod toga samo se trebate sjetiti utakmice na Camp Nou protiv Chelsea i ko je tada oštećen