Ili mozda ako ima ogromna jajca i ako je toliko siguran u sebe, sto me ne bi cudilo. Iako ne bih volio vidjeti situcaiju iz McM u svome timu.V3GI je napisao/la:'Vettel će preći u Ferrari dok je Alonso tamo samo ako je glup!'
http://www.gol.hr/clanak/rubrika/automo ... -glup.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Mislim da Alonsu prvome nebi bilo drago... ali bilo bi zanimljivo, samo da oba imaju isti tretman. Tesko da bude se to dogodilo. Makar ak Alonso ne osvoji ove godine naslov, pogotovo sljedece, onda su velike sanse da dode Vettel...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
kimi je kiksao(iako i taj pojam se može puno drugačije izreć jer 2008.nije kompletno njegova greška) u 1/2 sezone s pravim autom pa je dobio nogu, alonso je već potrošio taj 1 pokušaj, nadajmo se da će bit dosljedni u ferrariju 
Vettela bih htio vidjet u Ferrariju i to isključivo kada Alonso ode

Vettela bih htio vidjet u Ferrariju i to isključivo kada Alonso ode
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ako završi među prva 3 u ovoj sezoni i ima određeni broj pobjeda, Vettel ostaje ugovorom vezan za Red Bull 2011. Helmut Marko govori da Seb neće u Ferrari dokle god je Alonso tamo, tj. bio bi glup da to napravi. Link

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ecclestone Vettelu:" Biraj, imaš moj blagoslov".
Vettel would be a perfect son-in-law - Ecclestone
Tamaru

ili Petru

Moj izbor bi bila Petra
a Vaš 
Vettel would be a perfect son-in-law - Ecclestone
Tamaru

ili Petru

Moj izbor bi bila Petra

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hahahahahahahahahha dobraaaaaaaaaaaaa....Igor18 je napisao/la:U sendvičAl prije bi izabral plavušu
ja bi tamaricu

McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
-
- Navijam za: ferrari
Mali bi očito htio biti novi MS , ima potencijala ali za takve rezultate se mora puno toga poklopiti.Schumy.d je napisao/la:Seb još jednom izjavio da želi u Ferrari jednog dana
Pa valjda će mu ispuniti želju za godinu-dvije
- suissebih
- Navijam za: Nick Heidfeld
VETTEL SANJA O FERRARIJU
Svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Sebastian Vettel izjavio je kako bi Fernandu Alonsu uplatio dugi i skupi godišnji odmor samo da mu prepusti mjesto u momčadi Ferrarija.
"Sretan sam u Red Bullu, ali sanjam o Ferrariju. Platio bih Alonsu da sjednem u crveni bolid, a potpisujem da je san svakog vozača u F1 da vozi za Ferrari", izjavio je Njemac za Gazzettu dello Sport, dodajući kako zna da je iznimno popularan u Italiji.
"Moj san je da osvojim Monzu u Ferrariju i jednog dana to se možda i ostvari. U međuvremenu ću se morati zadovoljiti Ferrariem u mojoj garaži. Red Bull je sjajna momčad i siguran sam da ćemo obraniti naslov", izjavio je 23-godišnji Vettel. Nova sezona Formule 1 započinje 13. ožujka u Bahreinu.
Svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Sebastian Vettel izjavio je kako bi Fernandu Alonsu uplatio dugi i skupi godišnji odmor samo da mu prepusti mjesto u momčadi Ferrarija.
"Sretan sam u Red Bullu, ali sanjam o Ferrariju. Platio bih Alonsu da sjednem u crveni bolid, a potpisujem da je san svakog vozača u F1 da vozi za Ferrari", izjavio je Njemac za Gazzettu dello Sport, dodajući kako zna da je iznimno popularan u Italiji.
"Moj san je da osvojim Monzu u Ferrariju i jednog dana to se možda i ostvari. U međuvremenu ću se morati zadovoljiti Ferrariem u mojoj garaži. Red Bull je sjajna momčad i siguran sam da ćemo obraniti naslov", izjavio je 23-godišnji Vettel. Nova sezona Formule 1 započinje 13. ožujka u Bahreinu.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Pa onda neka se histoija ponovi...peki je napisao/la:Mali bi očito htio biti novi MS , ima potencijala ali za takve rezultate se mora puno toga poklopiti.Schumy.d je napisao/la:Seb još jednom izjavio da želi u Ferrari jednog dana
Pa valjda će mu ispuniti želju za godinu-dvije
Ove godine je Vettel prvak sa dominantnim Red Bullom, sljedece godine dolazi u Ferrari i onda cemo nauciti na greskama pa necemo cekati 4. godine nego odmah po titulu

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
- Navijam za: Nikoga
Ako je vjerovati talijanskim medijima, Vettel je prva dva dana u Barceloni najbrža vremena ostvario sa punim bolidom?! http://www.grandprix.com.hr/vettel-je-v ... m-bolidom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je istina sve što kažu, mislim da RB opet ima zvjerku od bolida.
Ako je istina sve što kažu, mislim da RB opet ima zvjerku od bolida.
-
- Navijam za: Nikoga
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Odličan intervju s Vettelom: http://www.grandprix.com.hr/intervju-sebastian-vettel/" onclick="window.open(this.href);return false;
Između ostalog kaže da će u 2011. biti nemoguće proći utrku sa samo dva zaustavljanja!
Između ostalog kaže da će u 2011. biti nemoguće proći utrku sa samo dva zaustavljanja!

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Re: Formula 1 na kraju sezone odlazi s HTV-a
Jesi ti tu došao da reklamiraš taj sajt?avetma je napisao/la:Odličan intervju s Vettelom: http://www.grandprix.com.hr/intervju-sebastian-vettel/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Vettel: Neki su piloti u Formuli 1 jer su za to platili!
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/v ... atili.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se vec je pocelo jedan pravi vozac a drugi za lovu.
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/v ... atili.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se vec je pocelo jedan pravi vozac a drugi za lovu.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Morgan Freeman
- Navijam za: Mercedes
Mislim da Vettel radi veliku grešku ovim novim ugovorom sa Rb-om nadam se da mu se neće dogoditi što i Villeneveu mogao je barem pričekati do kraja ove sezone kad bi sigurno vidio jeli Rb ekipa koja može dugo opstati u vrhu F1( što po meni sigurno nije) no sve to otom potom.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Nije da ima kamo jos par godina dok svima u ovim boljim momcadima ne isteknu ugovori. Mozda na mjesto Shumija kad ovaj ode u penziju al vidit cemo. A sto se tice Rbr-a mislim da sigurno imaju potencijala ostat pri vrhu jos neko vrijeme. Živi bili pa vidjeli!Morgan Freeman je napisao/la:Mislim da Vettel radi veliku grešku ovim novim ugovorom sa Rb-om nadam se da mu se neće dogoditi što i Villeneveu mogao je barem pričekati do kraja ove sezone kad bi sigurno vidio jeli Rb ekipa koja može dugo opstati u vrhu F1( što po meni sigurno nije) no sve to otom potom.
- V3GI
- Rezervni vozač
Zasto radi greski pa pruzaju mu dobar bolid pa nek ostane , a red bull moze ostati na vrhuMorgan Freeman je napisao/la:Mislim da Vettel radi veliku grešku ovim novim ugovorom sa Rb-om nadam se da mu se neće dogoditi što i Villeneveu mogao je barem pričekati do kraja ove sezone kad bi sigurno vidio jeli Rb ekipa koja može dugo opstati u vrhu F1( što po meni sigurno nije) no sve to otom potom.

- Dero
- Profesionalni vozač
Pa tko bi normalan isao u mercedes iz RBa, izuzev Brawn bljeska 2009 mi još trebamo da vidimo jel mercedes pravovaljano tu gdje ga svi trpaju ( u top momčadi )deda je napisao/la: Nije da ima kamo jos par godina dok svima u ovim boljim momcadima ne isteknu ugovori. Mozda na mjesto Shumija kad ovaj ode u penziju al vidit cemo. A sto se tice Rbr-a mislim da sigurno imaju potencijala ostat pri vrhu jos neko vrijeme. Živi bili pa vidjeli!
Vettel je i sam rekao da jedino gdje ce ici to je u Ferrari međutim trenutno jedino može zamjeniti Massu a svi znamo da to nije opcija jer znamo tko je na drugoj strani garaže^^
- Ferrari-BiH
- Veteran
A zar se ovo ne bi moglo gledati malo iz druge perspektive...
Vettel moze i sljedece godine ici gdje pozeli, ukoliko taj tim RedBull-u isplati propisanu odstetu
Vettel moze i sljedece godine ici gdje pozeli, ukoliko taj tim RedBull-u isplati propisanu odstetu

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...upravo to...kada su to ugovori u F1 bili sveto pismo i spriječavali odlazak uz "pravednu" naknadu...Ferrari-BiH je napisao/la:A zar se ovo ne bi moglo gledati malo iz druge perspektive...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ko zna kakav mu je ugovor, koliko se jasjećam da je do sad imao ugovor da može raskinuti ako Red Bull nebude među prva 3 tima, a i nevidim zbog čega je neka greška da ostane u Red Bullu kad imaju Neweya, ako on ostane do 2014 nevidim zbog čega nebi bili među najboljima, većina njegovih bolida se borila za pobjede, jedino je Red Bullu problem pit vall, a to se da promjenit

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- V3GI
- Rezervni vozač
Vettel: Red Bull Racing nema se čega bojati !!
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;