Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Prema Bildu, Mercedes zeli i nakon 2012. godine nastaviti suradnju sa Gazdom.
KLIK - njemacki link !!!!
„Wenn Michael will und wir uns auf einen schwäbischen Preis einigen können – sehr gerne.“
"Ako Michael hoce, i ako se nadjemo po pitanju place-vrlo rado
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

:D Ako Mečka pokaže uzlaznu putanju, ko zna.. Ove sezone kontinuirano i ravnopravno se bore za postolja i pokoju pobjedu, sljedeće sezone ravnopravno se bore za pobjede ko zna... Ukoliko Mercedes nastavi rasti i pružati konkurentan i pobjednički bolid nebi se čudio. Ak u međuvremenu gazda ne frkne naslov :D
Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Igor18 je napisao/la::D Ako Mečka pokaže uzlaznu putanju, ko zna.. Ove sezone kontinuirano i ravnopravno se bore za postolja i pokoju pobjedu, sljedeće sezone ravnopravno se bore za pobjede ko zna... Ukoliko Mercedes nastavi rasti i pružati konkurentan i pobjednički bolid nebi se čudio. Ak u međuvremenu gazda ne frkne naslov :D
Sve vise-manje ovisi o Michaelu. Ako i nakon 2012-te, bude imao volje za voznjama, potpisati ce novi ugovor.
Sto se tice novaca, ima ga on dosta, tako da novci nisu problem. ;)

EDIT. A ako uzme naslov, pa tko ce ga ziv stjerati u mirovinu? :biggrin: :biggrin:
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Haha...da ak frkne naslov onda bu bilo.. "pa čujte, imam ih 8 al ko bu se zadovoljio sitnicama :D idemo po 9." haah

evo prijevoda na engleski.

Sebastian Vettel (23) Red Bull in the next few days a new contract until 2014 to sign on. But now there is from a German perspective still a wonderful message!
Mercedes wants with Michael Schumacher extend!

The betrayed Mercedes motorsport boss Norbert Haug (59) at noon in an interview with chat BILD.de. Haug to the question whether he has ever thought to extend the contract of the record world champion prematurely. "If Michael wants and we can agree on a Swabian price - very happy"
This means that Mercedes will Schumi keep beyond 2012. But the limitation, the future no astronomical salary remitted to superstar with need. The Haug says the "Swabian price," to which the parties would have to agree ...
After his stuttering start after three years of Formula-1 break, the Silver of Michael Schumacher now work fully convinced to do almost every day still boundless ambition of the 42-year-olds.
Team boss Ross Brawn: "Michael looks really strong again. He could surprise some people this year. "In Barcelona, ​​Schumacher went on Friday Jahresbestzeit, faster than Red Bull and Ferrari. And: It was not a bluff-round.
Haug BILD.de: "We have an ideal team with tremendous bite and competition will, but also with a lot of mutual respect. Nico (Rosberg, note) learns of Michael and Michael learns from Nico, who has the fresher experience from the recent Formula 1 history.
In fact, Schumacher has the clear goal of his great dream - one world champion silver arrow - to have implemented by 2012 into practice. That is why he has signed for three years. Maybe he extended the deadline so again - the supply of Mercedes, he has now white on black anyway ...
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo već i hamilton prića da je ono vrijeme schumachera stvarno dobro i da mclaren za sada ne može naći tu brzinu, e sad ako ovo nije pila naopako onda je još jedna potvrda da bi mercedes ove godine mogel imati bolju sezonu, sad može se to gledati i sa druge strane, ali ja ću ostati ovaj put pozitivac i vjerovati u vozačku kombinaciju i dobar bolid. ne smijemo zaboraviti rosberga koji neće dedi dati lagano disati. bez euforije molim.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Bez euforije ali u Australiji očekujem postolje .
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Nije li prerano ocekivati postolje?
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Nakon prve dvije utrke znat ćemo kaj možemo očekivat. Ovaj rezultat sa testiranja svakako je ohrabrujuć, ali mislim da je nerealno na temelju toga donositi zaključke i očekivat da će odmah pobjeđivat.
Prema svim izjavama RB je momčad koja se treba pobijediti, a Ferrari je odmah do njih.
Treba još pogledati kako će utrke izgledati sa ulascima u box, al da je zadnji rezultat testiranja ohrabrujući-apsolutno.. no svejedno ne vjerujem da su ispred Ferrarija kao 2.momčadi iza RB-a.
peki

Post Postao/la peki »

alien_ri je napisao/la:Nije li prerano ocekivati postolje?
pa možda su RB i Ferari bolji ali samo u Vatelovim i Alonsovim rukama , a na postočju su tri mjesta :doubt:
alien_ri
Navijam za: MSC

Post Postao/la alien_ri »

Da se razumijemo, ja bi volio Schumy-a vidjet kako osvaja ne samo prvo mjesto, nego i prvenstvo. Ali to sto je u petak Merc sa Schumy-em uspio konacno pokazati neki rezultat ne znaci apsolutno nista.
M.Schumacher:
"Those who have come into Formula One without experiencing cars devoid of electronic aids will find it tough. To control 800 horsepower relying just on arm muscles and foot sensitivity can turn out to be a dangerous exercise."
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

alien_ri je napisao/la:Da se razumijemo, ja bi volio Schumy-a vidjet kako osvaja ne samo prvo mjesto, nego i prvenstvo. Ali to sto je u petak Merc sa Schumy-em uspio konacno pokazati neki rezultat ne znaci apsolutno nista.
Svakako ali jedno je cinjenica da Mercedes GP ima dosta bolji auto od proslogodisnjeg i ja se iskreno nadam da ce biti ako nista 3. Team
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

FerrariF1 je napisao/la:
alien_ri je napisao/la:Da se razumijemo, ja bi volio Schumy-a vidjet kako osvaja ne samo prvo mjesto, nego i prvenstvo. Ali to sto je u petak Merc sa Schumy-em uspio konacno pokazati neki rezultat ne znaci apsolutno nista.
Svakako ali jedno je cinjenica da Mercedes GP ima dosta bolji auto od proslogodisnjeg i ja se iskreno nadam da ce biti ako nista 3. Team
I ne samo to ima bolid koji odgovara Schumiju ;)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

slika

Dok objeduje, jednim okom prati što se događa. Ah, koja predanost poslu. :)
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

haha.. predobra slika :D
to ti je švaba :D
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

al ima podocnjake ko da je travu kurio :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

peki

Post Postao/la peki »

vidim da se počela vrtit priča o novom ugovoru , to mi govori da je očito Mercedes na pravom putu , rekao sam da očekujem postolje na prvoj utrci , sad kažem da očekujem pobjedu prije dolaska u Europu.
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Počeo je dosta i koef. na kladionicama padat da će Schumi osvojit naslov to je sigurno dobar predosjećaj, za ovaj novi ugovor nisam siguran dali mu je pametno da ga potpiše prije 2012-e prvo radi mogućnosti Mercedesa a drugo da vidi dali mu godine stvarno daju na pravo da više vozi, jer ne bih htio da se više sramoti dosta je toga bilo prošle godine pa čak i previše.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
Scuderia
Moderator
Moderator

Morgan Freeman je napisao/la:Počeo je dosta i koef. na kladionicama padat da će Schumi osvojit naslov to je sigurno dobar predosjećaj, za ovaj novi ugovor nisam siguran dali mu je pametno da ga potpiše prije 2012-e prvo radi mogućnosti Mercedesa a drugo da vidi dali mu godine stvarno daju na pravo da više vozi, jer ne bih htio da se više sramoti dosta je toga bilo prošle godine pa čak i previše.
Njegov doktor veli, da je top fit, da sa ovakvim fizickim stanjem moze voziti i sa 50 godina. Sve ovisi o njemu, da li ce imati jos volje. Zdravlje nije problem, a bome nije ni novac.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

ogi
Navijam za: Michael Schumachera

Post Postao/la ogi »

Jedva čekam da počnu voziti da vidim može li Schumi-majstor do postolja.
subaru12
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la subaru12 »

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/s ... -vrhu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/e ... enuli.html" onclick="window.open(this.href);return false;
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Schumi ove godine bar 0.5 sec brzi od Rosberga po krugu,sad kad si je poslozio bolid ne moze mu nista :D

valjda
slika
peki

Post Postao/la peki »

ajde malo da vidimo kakav rezultat prognozirate za MSC u Australiji , ja očekujem pobjedu i jedva čekam da ga vidim na postolju i na presici , zadnjiputa je slavio danas već davne 2006 i krajnje je vrijeme da ponovo pobjedi.Možda malo nadobuno al to je moja želja i prognoza.Živi bili pa vidili.
Odgovori