Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Strani nogomet
Kratko o jucerasnjoj tekmi...
Golman-nije imao sanse obraniti bilo koji udarac
Obrana-losa
Veza-odlicna
Napad- +/- ok
Pod hitno pojacati obranu, izbaciti igrace tipa van Buyten, Breno, Pranjic ( krivac za dva gola, ako ne i za sva tri, dovuci 2 dobra stopera, pojacati malo i vezni red u slucaju ozljede Riberya i Robbena, te kupiti nekog solidnog napadaca, kao back-up Olicu koji se vraca na teren. Naravno dati mu novi ugovor, jer mu ovaj istice za godinu dana.
Nakon prvog gola Intera, Bayern je bio bolja momcad, sve do gola Sneijdera i odlaska Robbena ( ne znam, da li je u pitanju ozljeda, ili nesto drugo), i to je to. Sada treba izboriti LP za iducu sezonu.
Ja nemam vise za koga navijati u LP, Bayern ispao, ostao je jos Schalke, kao predstavnik Njemacke, no ne pada mi na pamet za njih navijati.
Golman-nije imao sanse obraniti bilo koji udarac
Obrana-losa
Veza-odlicna
Napad- +/- ok
Pod hitno pojacati obranu, izbaciti igrace tipa van Buyten, Breno, Pranjic ( krivac za dva gola, ako ne i za sva tri, dovuci 2 dobra stopera, pojacati malo i vezni red u slucaju ozljede Riberya i Robbena, te kupiti nekog solidnog napadaca, kao back-up Olicu koji se vraca na teren. Naravno dati mu novi ugovor, jer mu ovaj istice za godinu dana.
Nakon prvog gola Intera, Bayern je bio bolja momcad, sve do gola Sneijdera i odlaska Robbena ( ne znam, da li je u pitanju ozljeda, ili nesto drugo), i to je to. Sada treba izboriti LP za iducu sezonu.
Ja nemam vise za koga navijati u LP, Bayern ispao, ostao je jos Schalke, kao predstavnik Njemacke, no ne pada mi na pamet za njih navijati.

- Schumy.d
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Eto'o je puno više falio Barci nego Robben i Sneijder Realu.Chuck Norris je napisao/la: Ali rješiti se Robbena i Sneijdera to je već ogroman kiks a otome sam već pisao i lani
Sada je došao Ozil koji nije ništa lošiji igrač od Sneijdera, a meni osobno se Di Maria više sviđa nego Robben.

A njih se moralo prodati zbog financijskog balansa, a Barcelona nije morala prodati Eto'oa, već je to napravljeno samo zbog Guardiolinog zahtjeva.
A ako ćemo realno gledati, Robben je u Realu više bio ozlijeđen nego što je igrao i prodaja je bila logična.
Tako će i sada biti s Kakom, a onda će opet biti ljudi koji će reći da su ga se lako riješili... Pa šta bi trebali?
Jedino smatram da je sa Snaijderom moglo biti drukčije, ali Robbenovu prodaju mogu shvatiti.
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 16 ožu 2011, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
E Schumy.d, ko će pobjedit danas? 

- Schumy.d
- Legenda
Chelsea!!majstor iz maranella je napisao/la:E Schumy.d, ko će pobjedit danas?

A čuj, lopta je okrugla, ali ja vjerujem da je Real bolja momčad i nadam se prolasku dalje.
Ali bit će teška utakmica, protivnik je nezgodan.
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Mislim da je vrijeme da se konačno prođe u četvrtfinale, i imam neki filing da bude to demoliranje lyona večeras. Al i ako ne bude, neka bude 1-0...Schumy.d je napisao/la:Chelsea!!majstor iz maranella je napisao/la:E Schumy.d, ko će pobjedit danas?![]()
A čuj, lopta je okrugla, ali ja vjerujem da je Real bolja momčad i nadam se prolasku dalje.
Ali bit će teška utakmica, protivnik je nezgodan.
- Schumy.d
- Legenda
Ja se samo nadam da Real neće braniti onih 1:1 jer bi tada mogli izgubiti. Treba igrati svoj stil igre doma i napasti od prve minute.majstor iz maranella je napisao/la: Mislim da je vrijeme da se konačno prođe u četvrtfinale, i imam neki filing da bude to demoliranje lyona večeras. Al i ako ne bude, neka bude 1-0...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Sve će bit dobro. E, jel CR spreman?Schumy.d je napisao/la:Ja se samo nadam da Real neće braniti onih 1:1 jer bi tada mogli izgubiti. Treba igrati svoj stil igre doma i napasti od prve minute.majstor iz maranella je napisao/la: Mislim da je vrijeme da se konačno prođe u četvrtfinale, i imam neki filing da bude to demoliranje lyona večeras. Al i ako ne bude, neka bude 1-0...
- Schumy.d
- Legenda
Naravno!!!majstor iz maranella je napisao/la: Sve će bit dobro. E, jel CR spreman?

Trenirao je bez ikakvih problema već 2 dana, a odlična vijest je da Higuain trenira i možda ga vidimo na terenu već krajem ovog mjeseca.

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Još ćemo i naslov odnijetSchumy.d je napisao/la: Naravno!!!![]()
![]()
Trenirao je bez ikakvih problema već 2 dana, a odlična vijest je da Higuain trenira i možda ga vidimo na terenu već krajem ovog mjeseca.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
A Mourinho baš to najavljuje. Da će igrat na nulu i branit 1:1 iz prve utakmice.Schumy.d je napisao/la: Ja se samo nadam da Real neće braniti onih 1:1 jer bi tada mogli izgubiti. Treba igrati svoj stil igre doma i napasti od prve minute.

Potom se osvrnuo na pitanje kako će Real igrati u srijedu.
"Kako? Na 0:0, to nas vodi naprijed.
Nakon kratkog muka Mourinho je ponovio:
"Ne šalim se, nadam se da će Casillas obraniti sve udarce Lyonovih igrača. Da, postavit ćemo se na 0:0. Nije bitna ljepota, nije bitno ništa osim prolaza iz naše, Realove perspektive."

- Schumy.d
- Legenda
Ne znam, ne volim to...K1M1 je napisao/la: A Mourinho baš to najavljuje. Da će igrat na nulu i branit 1:1 iz prve utakmice.
"Ne šalim se, nadam se da će Casillas obraniti sve udarce Lyonovih igrača. Da, postavit ćemo se na 0:0. Nije bitna ljepota, nije bitno ništa osim prolaza iz naše, Realove perspektive."

Jbg, pouzdati se samo u Casillasa nije baš pouzdana taktika. Igrali su u Lyonu na nulu pa su primili gol.

Ali sumnjam da će igrati na nulu doma jer ga očekuje 80000 zvižduka ako ne bude igre.

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
daj mi link za taj intervjuK1M1 je napisao/la:A Mourinho baš to najavljuje. Da će igrat na nulu i branit 1:1 iz prve utakmice.Schumy.d je napisao/la: Ja se samo nadam da Real neće braniti onih 1:1 jer bi tada mogli izgubiti. Treba igrati svoj stil igre doma i napasti od prve minute.
EDIT: aha, na indexu pročitano...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Hvala Bogu. Cijelu večer sjedim na iglama, konačno se lakše diše. Svaka čast na prikazanoj moći i uvjerljivoj pobjedi.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- kreja
- Navijam za: Michaela Schumachera
konacno malo radosti i za nas navijace reala u nokaut fazi lige prvaka,inače dobra utakmica benzema opet jedan od boljih ljudi na terenu...
- luka_kimi
- Moderator
Sad baš nešto razmišljam, mislim da bi fantastičan četvrtfinalni par bio Barcelona - Manchester. Ne zato što bi najveći konkurent mojih igrao protiv možda i najgorih suparnika, nego bi bilo super interesantno vidjet taj sudar. Barem meni. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Ferrari-BiH
- Veteran
A jos ih i Rooney prizivaluka_kimi je napisao/la:Sad baš nešto razmišljam, mislim da bi fantastičan četvrtfinalni par bio Barcelona - Manchester. Ne zato što bi najveći konkurent mojih igrao protiv možda i najgorih suparnika, nego bi bilo super interesantno vidjet taj sudar. Barem meni.

Napokon i ta pobjeda protiv Lyona. Real je bio bolja momcad, iako daleko od toga da je Lyon bio slab. Mislim da je Puel napravio gresku sto nije isao sa Gomisom od pocetka i sto je izostavio Pjanica, koji je u zadnje 2 tekme bio strijelac i u saradnji sa Gourcouffom je mogao biti velika prijetnja.. ali to je moje (subjektivno) misljenje.
Benzema, svaka cast, trudi se, grize, trci...odlicno.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Ja baš želim Barcelonu ili Manchestera da budu protivnici Realu!luka_kimi je napisao/la:Sad baš nešto razmišljam, mislim da bi fantastičan četvrtfinalni par bio Barcelona - Manchester. Ne zato što bi najveći konkurent mojih igrao protiv možda i najgorih suparnika, nego bi bilo super interesantno vidjet taj sudar. Barem meni.

Inače, sjajna predstava Reala, Mourinho postavio otvorenu momčad koja je potpuno nadigrala Lyona. Marcelo sjajan!!

EDIT:

Stvarno naklon do poda za ovu gestu. Jako lijepo od kluba.

ANIMO ABIDAL!!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Real opet prošao zahvaljujući sucima, po ne znam koji put...
.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- luka_kimi
- Moderator
Ti to zajebavaš...?Slash je napisao/la:Real opet prošao zahvaljujući sucima, po ne znam koji put....

- Schumy.d
- Legenda
Ma pusti ga...luka_kimi je napisao/la:Ti to zajebavaš...?Slash je napisao/la:Real opet prošao zahvaljujući sucima, po ne znam koji put....
Kad sam vidio da će suditi Skomina, bio sam zadovoljan jer je on dobar sudac i mislim da je sasvim dobro vodio utakmicu. Tu i tamo možda koja greška, ali ništa ozbiljno. Pomoćnici točni u procjenama.
Kad bi tako svi sudili bilo bi dobro.

- Slash
- Veteran
Jasno da to misliš kad si navijač Reala.Schumy.d je napisao/la: i mislim da je sasvim dobro vodio utakmicu.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Komentatori nisu spominjali suca u cijeloj utakmici, mediji danas ne pišu o sudačkom guranju, komentari članaka ni ne spominju suca, jedino ti smatraš da je Lyon izgubio zbog suca.Slash je napisao/la: Jasno da to misliš kad si navijač Reala.![]()
Navedi argumente barem...

- Slash
- Veteran
Kakve argumente kad nisam ni gledo tekmu.Schumy.d je napisao/la:Komentatori nisu spominjali suca u cijeloj utakmici, mediji danas ne pišu o sudačkom guranju, komentari članaka ni ne spominju suca, jedino ti smatraš da je Lyon izgubio zbog suca.Slash je napisao/la: Jasno da to misliš kad si navijač Reala.![]()
Navedi argumente barem...

Al' mi je zabavno omalovažavat rezultat Reala, kao što je nekima isto zabavno s Barcelonom.
- Schumy.d
- Legenda
No comment...Slash je napisao/la: Kakve argumente kad nisam ni gledo tekmu.![]()
Al' mi je zabavno omalovažavat rezultat Reala, kao što je nekima isto zabavno s Barcelonom.