Novosti - Arhiva

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Mansell
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Re: Novosti - Ožujak

Post Postao/la Mansell »

Ja kazem kak bi po novom bilo nisam znao da je vec izracunato da ce se pomicat pa sam na onih 8 dodao jos jedan.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

ma nema problema za sat, zbudim se u 5 i gledam uvod na BBC-u :D
Michael is faster than you!!
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Problemi na Areni?

nadam se da će i zbog ovog stanja prevagnut odluka da se prijenos proda lokalcima, znam jesam zločest i želim nekom nesreću al mislim da će većina gledatelja ispast zadovoljna koji kao i ja nemogu pratiti ni Maxtv ni satelit :biggrin:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

Domi je napisao/la:Problemi na Areni?

nadam se da će i zbog ovog stanja prevagnut odluka da se prijenos proda lokalcima, znam jesam zločest i želim nekom nesreću al mislim da će većina gledatelja ispast zadovoljna koji kao i ja nemogu pratiti ni Maxtv ni satelit :biggrin:
Nije ni to problem imam i ja Max tv al ko ce lopovima dati 80 kn vise samo da bi formulu gledao,ja sam to rijesio na bezbolniji nacin.
Slobodni treninzi na sport 1 a kvale i utrka na RTL.de ;)
slika
mcLuke
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mcLuke »

Igor18 je napisao/la:ma nema problema za sat, zbudim se u 5 i gledam uvod na BBC-u :D
Svi imamo tu želju, malo nas može.
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

F1 could eradicate high noses (autosport.com)
Formula 1 could make moves to change the design of high noses over the next few years in a bid to try and avoid a repeat of the type of take-off accident that Mark Webber suffered in Valencia last year.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Evo službene oznake za gume:

slika

Wet - orange
Intermediate - light blue
Supersoft - red
Soft – yellow
Medium – white
Hard – silver

Mnogi se pitaju kako će vidit razliku između hard i mediuma...fino, nikad neće biti skupa u istoj trci.
Link
slika
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

gringo73 je napisao/la:Evo službene oznake za gume:

[ http://cdn.images.autosport.com/editori ... 461951.jpg ]

Wet - orange
Supersoft - red
Soft – yellow
Medium – white
Hard – silver

Mnogi se pitaju kako će vidit razliku između hard i mediuma...fino, nikad neće biti skupa u istoj trci.
Link
Puno bolje rijesenje nego bridgestone.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

gringo73 je napisao/la:Wet - orange
Supersoft - red
Soft – yellow
Medium – white
Hard – silver
Link
...Quentin Tarantino - Reservoir Dogs - prvo sam na to pomislio...Mr. Blonde, Mr. Blue, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Pink, Mr. White
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Big boss odlucio nece mjenjati formulu motora.
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

to prva pametna :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Domenicali: Strategija na utrkama bit će od vitalnog značaja u 2011.
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Schumi tvoje podrucje :D
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Kak' ovaj Sakon zna svugdje uletit', kak' čovjek ne zna odustati, ( kao da mi je nešto u rodu - :biggrin: ):

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90097" onclick="window.open(this.href);return false;

=D>

:biggrin:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

pospani gad je napisao/la:Kak' ovaj Sakon zna svugdje uletit', kak' čovjek ne zna odustati, ( kao da mi je nešto u rodu - :biggrin: ):

http://www.autosport.com/news/report.php/id/90097" onclick="window.open(this.href);return false;

=D>

:biggrin:
Nije da zna svugdje uletit nego je pun para. Samo mi nije jasno od kud mu tolka lova i tko to još ulaže u njega, i natemelju kojih rezultata :?
A i Virgin mi je ovim potezom pao u očima, mislim da bi i HRT (opet) mogao biti ispred njih... Nije mi jasno da taj Branson koji je pun ko brod ne može uložit malo novca u tu svoju ekipu. Nego uzima pay vozače, umjesto da da prilku nekom pravom mladom talentu kojem bi puno značilo odvozit koji kilometar na tih par slobodnih treninga.
Jedino mi je žao Glocka, samo propada u toj ekipi, a mislim da je solidan vozač koji zaslužuje dobar bolid...
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Webber raises rear wing concerns
Alonso: No problems with moveable wing

Idu mi već na racku ovi cmizdravci. Te im smeta pokretno krilo, te KERS, pa gume, pa ovo pa ono...Odite u krasan cmizdravi ku...kuruz.
Dobro im je svima Alonso rekao, profesionalni smo (ste) vozači i trebali bi se prilagoditi bez problema na to. Ne vidi nikakav problem. Čini mi se da ovi iz RB-a traže neke alibije s ovim izjavama u slučaju da stvari ne krenu onako kako svi očekuju. Na njima je pritisak najbolje momčadi, od koje svi očekuju da budu na vrhu.
Ovaj Webber veći je cmizdravac od Rubensa, ili je barem u rangu. On se tu žali o sigurnosti, ovom onom...on koji nije vozač koji je anđeo na stazi kada je u pitanju sigurnost svog bolida i bolida protivnika,
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pa Alonso se isto bunio za gume.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:Pa Alonso se isto bunio za gume.
Za gume su svi gunđali, ali sam pirelli rekao je da je namjerno napravio takve gume... al to sad nije stvar koja bi se svrstala u "sigurnosni dio" na koji gunđaju gospoda iz RB-a.
Ne znam šta je to tolko opasno. KERS je bio prije 2 sezone i nije bilo nikakvih opasnih situacija koji su proizašli od KERSA.
Pomično krilo koristit će se samo na jednom dijelu, a za kvalifikacije pa on ili bilo tko ak se "boji" ne mora ga koristit kroz cijeli krug.
Pa nisu nesposobni, s pravom su tam di jesu, i kvalificiraju se kao najbolji vozači na svijetu ili jedni od najboljih, ak se ne mogu prilagodit na 1 gumb više onda ne znam kaj rade tam. A mislim da se mogu i i da im to nebi trebali niti će stvarati neke probleme. Ali jednostavno neki gunđaju više od drugih..

Evo još nečega..
Vettel rejects uncertainty fears
Kažu ljudi gdje ima dima ima i vatre.. Iako to u ovom tekstu Vettel demantira možda u RB postoji neka bojazan da bi moglo biti nekih problema ove sezone s kersom i krilom
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Igor18 je napisao/la:Webber raises rear wing concerns
Alonso: No problems with moveable wing

Idu mi već na racku ovi cmizdravci. Te im smeta pokretno krilo, te KERS, pa gume, pa ovo pa ono...Odite u krasan cmizdravi ku...kuruz.
Dobro im je svima Alonso rekao, profesionalni smo (ste) vozači i trebali bi se prilagoditi bez problema na to. Ne vidi nikakav problem. Čini mi se da ovi iz RB-a traže neke alibije s ovim izjavama u slučaju da stvari ne krenu onako kako svi očekuju. Na njima je pritisak najbolje momčadi, od koje svi očekuju da budu na vrhu.
Ovaj Webber veći je cmizdravac od Rubensa, ili je barem u rangu. On se tu žali o sigurnosti, ovom onom...on koji nije vozač koji je anđeo na stazi kada je u pitanju sigurnost svog bolida i bolida protivnika,
"I don’t quite understand why we have to use the wing all through qualifying"..."We know the teams are pushing us completely to the limit and it is not nice to open the door up for them. It was for racing, so I don’t see why we need to be trying to get through Eau Rouge with an open rear wing."
Ja još nisam pročitao u pravilima da će netko biti strijeljan ako ne upotrijebi DRS :roll: Nemoj koristit ako nisi u stanju! Nek vozi za HRT, tamo ga neće ometat dugmad...
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

ne citate tekst do kraja ako ga uopste i procitate

"World Champion Sebastian Vettel revealed earlier this week that "most drivers agreed it could be a safety issue" and even suggested they could go on strike.
Webber agrees with his team-mate and feels the wing will be "an added distraction" during qualifying. "

znaci da ih je,pored njih dvoje, jos vozaca (most drivers) koji smatraju da moze biti sigurnosnih problema sa svim 'butonima' koje moraju stisnuti ili podesiti dok voze na pr Eau Rouge punim gasom

procitajte lepo i detaljno ceo weberov govor (ako treba boldovacu i prevesti bitne delove) pa onda tvrdite da prica budalastine
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

više je "problema" bilo kad su prošle sezone morali maknut jednu ruku sa volana da bi naštelali F-duct

pogledajte ovaj video..
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 419163.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
od 6:20 pa dalje.. Coulthard je odlično odgovorio na to pitanje o zauzetosti vozača sa svim gumbićima :D
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:ne citate tekst do kraja ako ga uopste i procitate

"World Champion Sebastian Vettel revealed earlier this week that "most drivers agreed it could be a safety issue" and even suggested they could go on strike.
Webber agrees with his team-mate and feels the wing will be "an added distraction" during qualifying. "

znaci da ih je,pored njih dvoje, jos vozaca (most drivers) koji smatraju da moze biti sigurnosnih problema sa svim 'butonima' koje moraju stisnuti ili podesiti dok voze na pr Eau Rouge punim gasom

procitajte lepo i detaljno ceo weberov govor (ako treba boldovacu i prevesti bitne delove) pa onda tvrdite da prica budalastine
Stvar je u tome da ne moraju, i to sam rekao. Na kraju krajeva, to im je i Whiting rekao na sastanku u Barceloni. Ne moraju svi prolazit Eau Rouge punim gasom! Neće radit na mjestima gdje će ga to ometati. Upotrijebljavat će ga tamo gdje misle da ga mogu upotrijebiti.
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

opet se ne prati na casu
MW: We all cute enough to know that we need to be on the button as soon as possible. We all have systems and the teams are not stupid.
znaci pritiskace ih iz tima da moraju da stisnu sve raspolozive gumbice or else.....
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Meni je zanimljivo samo kako "safety issues" izjave dolaze iz redova RB vozača, mislim da je više "technical issue" sa KERSom i krilom na bolidu nego sto su oni zabrinuti za sigurnost...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Dero je napisao/la:Meni je zanimljivo samo kako "safety issues" izjave dolaze iz redova RB vozača, mislim da je više "technical issue" sa KERSom i krilom na bolidu nego sto su oni zabrinuti za sigurnost...
Za (potencijalne) osobne probleme će im bit kriva pravila. Višestruki prvaci nemaju problema s volanom i "ometajućim" radnjama...evo današnjih izjava; Schumi- "If you see last year people running one-handed through Eau Rouge, and the same people now complaining of safety, I think it is a much safer rear wing by now to operate." :lol:
Alonso- "We are professional racing drivers and we have to work with the team to find a comfortable way to use new things. If you don't have time to do all the things on the wheel you don't do it, it is not mandatory." - zadnja rečenica...sigurno je čitao moj post od sinoć ;)
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Zaključano